Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 18/4/2025 at 5:01 ΜΜ, SummerLover είπε:

Καλησπέρα και καλη Ανάσταση κορίτσια. Μήπως έχει κάποια κοπέλα Μεριο....? Μπεμφ.....? Πουρεγ....? Εάν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα... Παρακαλώ... Ευχαριστώ! Έστω και ληγμένες…

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Έχω 300 μονάδες ovaleap, δεν ξέρω αν σου κάνει ως εταιρεία! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι είναι τα table books; :confused:

Κι εμένα μου αρέσει τόσο το cοuntry style (χωρίς όμως τους μπαξέδες στα υφάσματα :tongue: )!!

Table books λέμε εις την άπταιστην Ελληνικήν... {:tongue::tongue::tongue:}, τα βιβλία εκείνα που χρησιμοποιούμε ως "διακοσμητικά". Οτιδήποτε σου αρέσει δηλαδή όπως διακόσμηση, αρχιτεκτονική, βιβλία με τοπία κλπ... :P

{σιδερώνω και κάνω διαλειμματάκια και απαντώ...! :tongue:}

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλωσήρθες γλυκέ Φλεβάρη! Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη καταλάβει ότι το θεματάκι είναι "εθιστικό" ...αλλά κάθε άλλο παρά βλάπτει!

Σ αυτό, έχεις πολύ δίκιο, κοριτσάκι μου!!!:shock:

Μου το λέτε όλες και μ' έχει εντυπωσιάσει πολυ!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Για το country style: Εμείς αποφασίσαμε, θα βάλουμε τέτοιες κουρτινούλες στο καθιστικό και στην κουζινα:8002399957_102c2e9da4.jpg

Το θέμα είναι ότι όταν ανοίγεις το παράθυρο, δεν μπαίνουν μέσα τα ζωύφια; Λέμε -σε δεύτερη φάση, αφου βάλουμε τα κουρτινάκια-να βάλουμε μια πολύ αέρινη κουρτίνα με κουρτινόξυλο μπροστά, πώς σας φαίνεται η ιδέα;

Πόσο πολύ μου αρέσουν αυτές οι κουρτινούλες για το νέο σας σπίτι και πόσο η ιδέα σου για 2η κουρτίνα!!!

Απλά, υπέροχη!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Αλλαξα λίγάκι τη διακόσμηση στις πιατέλες που εχω στο σαλόνι,μια στο τραπεζακι και μία στο μπουφέ και λίγο φθινοπωριασαν και αυτά!

... αχ, πόσο μου αρέσουν αυτές οι μικρές αλλαγές που έχουν όμως, τόσο θετική επίδραση στην ψυχολογία μας!!

Μπράβο μικρή αδερφή!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

μαμαβασια εβαλα την ανακοινωση σας στο μπλογκ μου για τα παιδια ;)

Χίλια ευχαριστώ!!!!!

Επειδή είμαι blogger maniac και μου αρέσουν οι κώδικες hltm αν ποτέ θελήσεις κάτι με το μπλόγκ ενημέρωσε με μήπως βοηθήσω.....για όλες ισχύει αυτό εννοείται όχι μόνο για την Διεύθυνση χιχιχιχ!!!!

σε ευχαριστω μαμαβασια. κι εγω γνωριζω αρκετα απο κωδικα και φτιαχνω καποια πραγματακια. εχω μια απορια. το τελευταιο διαστημα δεν μου εμφανιζει τους followers. συμβαινει και σε σας;

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Βρε κορίτσια όλα τα διακοσμητικά βιβλία αλλά να μην έχεις μικρά παιδιά γιατί σκαλίζουν....και τα πάνε αλλού

Εξαρτάται το παιδάκι, Βάσια μου. Εμένα ο φιόγκος, δεν μεταφέρει τίποτα. Οταν πρωτοδεί κάτι {κάποια αλλαγή}, μπορεί να θέλει να το πιάσει, να δει τι είναι αλλά μέχρι εκεί. Οπότε, προσωπικά αυτό είναι ένα θέμα που δεν αντιμετωπίζω.

Το country style και εμένα με τρελαίνει....αλλά αν το κάνω ποτέ, θα το εφαρμόσω στο εξοχικό, κάποτε έχω σκοπό να το κάνω ριζική ανακαίνιση (αν μας αφήσει η τρόικα) καθώς έχει επίπλωση της μαμάς μου και φυσικά ότι περίσσευε απο έπιπλο πήγαινε εκεί.....όταν μας έδωσε το εξοχικό πριν 3 χρόνια κατάφερα να ξεφορτωθώ πολλά.....αλλά κάτι χρυσά πιάτα στους τοίχους, κάτι λαμπατερ της προπροπρογιαγιάς έχουν μείνει......γελάστε ελεύθερα!!!
Το country style πλέον, έχει πάρει διάφορες μορφές διακόσμησης. Μπορείς να το προσαρμόσεις και στο δικό σου γούστο {πάνω-κάτω} αλλά και με αντικείμενα που δεν θα φανταζόσουν.

Τα χρυσά πιάτα και τα λαμπατέρ της γιαγιάς, μπορείς και τώρα να τα αξιοποιήσεις αν σου αρέσουν!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω μαμαβασια. κι εγω γνωριζω αρκετα απο κωδικα και φτιαχνω καποια πραγματακια. εχω μια απορια. το τελευταιο διαστημα δεν μου εμφανιζει τους followers. συμβαινει και σε σας;

Εννοείς του φίλους στο μπλόγκ???? γιατί σε εμένα και στης Ειρήνης εμφανίζονται κανονικά!!!

Πολύ ωραία η διακόσμηση σου!!!

Εξαρτάται το παιδάκι, Βάσια μου. Εμένα ο φιόγκος, δεν μεταφέρει τίποτα. Οταν πρωτοδεί κάτι {κάποια αλλαγή}, μπορεί να θέλει να το πιάσει, να δει τι είναι αλλά μέχρι εκεί. Οπότε, προσωπικά αυτό είναι ένα θέμα που δεν αντιμετωπίζω.

Το country style πλέον, έχει πάρει διάφορες μορφές διακόσμησης. Μπορείς να το προσαρμόσεις και στο δικό σου γούστο {πάνω-κάτω} αλλά και με αντικείμενα που δεν θα φανταζόσουν.

Τα χρυσά πιάτα και τα λαμπατέρ της γιαγιάς, μπορείς και τώρα να τα αξιοποιήσεις αν σου αρέσουν!!! ;)

Ειρήνη δεν ξέρεις πόσες φορές σε έχω σκεφτεί....όταν έχω τακτοποιήσει το τραπεζάκι του σαλονιού και ξαφνικά βλέπω πάνω ένα σπιτάκι, κουζινικά, κούκλες κλπ....παρότι έχω πει όχι εκεί παιχνίδι....αλλά είναι μικρούλα η μπουμπού ακόμα (3,5) και είναι για ζούμπηγμα όχι για μάλωμα....θα μεγαλώσει και αυτή!!!!

Τα χρυσά πιάτα δεν τα μπορώ, και γενικά ότι είναι αντίκα....μεγάλωσα σε ένα σπίτι αντικερί, μέσα στο χρυσό που αν σας δείξω φώτο θα πάθετε πλάκα, όπως όλοι όσοι το έχουν δει....οπότε δεν θέλω τίποτα χρυσό!!!! μα τίποτα όμως!

Καλημέρα!!!

Κίνηση βλέπω και χαίρομαι!

Είπα σήμερα να αλλάξω την κουρτίνα του δωματίου μας.Έτσι πλένω μια άλλη που έχω.

Σκεφτόμαστε να κάνουμε και μια άλλη αλαγή.Να πάμε τον μικρό σε πιο μεγάλο δωμάτιο,σε αυτό που χρησιμοποιούμε ως γραφείο.Είναι πιο ζεστό δωμάτιο,πιο μεγάλο και πολυ πιο φωτεινό.Αυτό που με προβήματίζειείναι οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνουμε...Βάψιμο,κουρτίνες και στόρια....γιατί έχει μόνο τζαμαρία (είναι ο ημιυπαίθριος χώρος).Βασικά για κουρτίνα σκέφτομαι να μεταποιήσω αυτή που του έχω είναι κίτρινη γάζα και να συμπληρώσω με μια ακόμη σε μάλλον γαλάζιο ή πράσινο του αγρού χρώμα. Για δώστε καμιά ιδέα για χρώμα στον τοίχο,τώρα είναι σομόν αχνό. Α,και για στόρια αν ξέρετε!Είμαι και γω στο ψάξιμο...

Σιγουρα θα χρειαστούν αλλαγές, όπως πολύ σωστά λες αλλά να σκέφτεσαι πως θα γίνουν σιγά-σιγά. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε πολύ, ειδικά οικονομικά.

Εγώ τώρα έχω πράσινο τοίχο {πριν είχα ένα περίεργο χρώμα, γαλάζιο-γκρι, υπέροχο} με κόκκινες λεπτομέριες. Σκέψου όμως ένα πράσινο μοντέρνο, αρχοντικό, υπέροχο για φιοκάκι.. όχι την πρασινίλα της σαύρας!!! :P:p

Δυστυχώς ακόμα λεφτά για κουρτίνα δεν είχα οπότε έβαλα κίτρινη {που είχα} και συνδυάστηκε υπέροχα για παιδικό.

Το κίτρινο λειτουργεί πολύ όμορφα στο μυαλό μου και σε συνδυασμό με το γαλάζιο και με το πράσινο, που θα είναι πολύ χαρούμενο!

Ανεξάρτητα τι θα επιλέξεις, θα σου πρότεινα να σκεφτείς, το χρώμα που θα επιλέξεις για τον τοίχο να είναι έντονο! Δηλαδή έντονο κίτρινο, έντονο πράσινο, έντονο γαλάζιο, έντονο μπλε. Νομίζω πως τα έντονα χρώματα στο παιδικό δωμάτιο δίνουν έναν χαρούμενο τόνο και φυσικά μία διαφορετικότητα στο μάτι που το παιδί (από το υπόλοιπο σπίτι) πάντα λατρεύει..:P

Υ.Γ. Θα επανέλθω αργότερα με μερικές φωτογραφίες... :P

777885dugw57gt25.gif

Αχ Ειρηνάκι τι φαγάκι μούρλια ετοιμάζεις σήμερα στα αγόρια σου! Εμένα δεν τα τρώει ο αντρούλης(μόνο φακές) οπότε απλά τα ονειρεύομαι και χώνω την μαμά μου οταν πάμε να μου φτιάχνει......

Ελα να φάμε!!!!!!!! Ελα!

Δεν το έχω ξαναδοκιμάσει ποτέ και ο άντρας μου το στραβοκοίταγε αλλά λίγο πριν φύγει μου λέει "Ωραια μυρίζει!"... για να δούμε αν θα το φάνε!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...