Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Άντε βρε και εσύ μην λες χαζομαρουλες ,θεωρώ ότι η οβιτρελ έχει περάσει η δράση της μετά από 7 μέρες ... Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε κατ ευχην 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι κάνετε? Μαγείρεψα,στέγνωσαν τα ριχτάρια και τα ξαναεστρωσα,φαγαμε και καθάρισα την κουζίνα και πέσαμε οικογενειακώς για υπνο,(εχουμε και εγώ και ο αντρας μου ενα πονοκέφαλο,ασ'τα να πάνε,ελπίζω τουλάχιστον ο αντρας μου να ξυπνήσει καλύτερα!)

Δυστυχώς με το σπίτι δεν νομίζω να προλάβω να ασχοληθώ σήμερα και μαζευονται πολλά για αυριο ,που εχω να πλύνω και μοκέτες,αλλά ειδομεν!

Α!Ξεχασα ,εχθές ασχολήθηκα με το σίδερο και πλέον δεν εχω ασιδέρωτα,παρα μόνο αυτά που στεγνωνουν εξω!

Υ.Γ Σας διαβάζω που όλες εχετε αρχίσει ξεσκαρτάρισμα και τακτοποίηση και αρχίζω να ανησυχώ.Δεν εχω κάνει απολύτως τίποτα σε ντουλάπες,τα εχω αφήσει για το τελος του μήνα,αλλά δεν νομίζω πως εχω τόσα πράγματα για "δρόμο"!

Πως είστε από πονοκέφαλο, φίλη?

Υ.Γ. Να μην ανησυχείς καθόλου! Ολα θα τα κανεις, στον χρόνο τους!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, σήμερα γιορτάζει ο γιος μου η αγάπη μου και θα πάμε να γιορτάσουμε το βράδυ μαζί με τον παππού του(τον πεθερό μου). Θα μπω όταν μπορέσω να μου δώσετε κουράγιο γτ το σπίτι μου είναι ολίγον τι χάλια. Φιλιά σε όλες!

Στάθης???

Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου! Να είναι γερός, καλότυχος και να τον καμαρώσεις έναν άξιο άντρα.

777885dugw57gt25.gif

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...

Ειρηνάκι τα παιδιά μας μεγαλώνουν!!! και εμένα με ρωτάει διάφορα τέτοια!

Κορίτσια το αυτοκίνητο ήρθε με επιτυχία....καμία δυσκολία, αφού δεν το πίστευα χιχιχιχ!!!! Ωφείλω όμως να ομολογήσω ότι υπάρχουν πολλοί γάιδαροι οδηγοί!!!!

Απίστευτος ο τύπος!!!:evil:

Τι κανεις στον κήπο σου?Εχεις λουλούδια η λαχανικά?

μη φανταστείς κάτι μεγάλο,έχω κάποια παρτέρια που έχω δεντράκια και ένα χώρο στη ταράτσα που φυτεύω αρωματικά φυτά και βότανα,χρησιμοποιώ πάρα πολύ αλόη τα τελευταία χρόνια και έχω πάντα στο σπίτι,το θεωρώ θαυματουργό φυτό για το δέρμα,είχα δώσει και στην Ειρήνη να βάλει στο πρόσωπο! Επίσης φυτεύω σέλινο-δυόσμο-μαιντανό-άνηθο παντα,πιπεριές και ντοματούλες.Τα λατρεύω τα φυτά,μακάρι να έμενα σε επαρχία και να ασχολιόμουν όλη μέρα με αυτά

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσόπουλά μου και ένα μεγάλο ΓΕΙΑ στη "Μάνα μας".

Βρε Ειρηνάκι είχες γεννέθια ή δεν κατάλαβα καλά;;;;;;;

Αν όντως το κουρασμένο μου μυαλό κατάλαβε σωστά και επειδή η γιορτή κρατάει σαράντα ημέρες......

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ Ο Υ Π Ο Λ Λ Α Ε Ι Ρ Η Ν Α Κ Ι !!!!!!!!!

Να είσαι πάντα γερή και δυνατή και να χαίρεσαι το φιογκάκι και τον άντρα σου!!! Να έχεις δουλίτσα (που παρακολουθώ ότι την κάνεις πάρα πολύ καλά και με μεράκι) και να δίνεις κουράγιο, ιδέες και να παροτρύνεις και εμάς τις υπόλοιπες να τα βγάζουμε πέρα!!!

......................

αν πάλι δεν έχεις γεννέθλια (χιχιχιχιχιχι) θα σου ξαναπώ τις ευχές μου όταν τα έχεις!!!!!

Είναι που δεν μπαίνω και συνέχεια και χάνω τη σειρά. Βλέπω όμως ότι όλες κάτι κάνετε για την προετοιμασία του χειμώνα. Εγώ δεν έχω καθόλου κουράγιο. Νιώθω απίστευτη κούραση και δεν έχω αντοχές ούτε σωματικές αλλά ούτε και ψυχικές. Χάνω τόσο εύκολα την υπομονή μου κυρίως με τα πιτσιρικάκια μου και μετά το μετανιώνω και μετά πάλι σκέφτομαι ότι δεν είναι πια μικρά παιδιά και μπορούν να αναλάβουν κάποια πράγματα μόνα τους και και και και και .......

Αυτά τα είπα πάλι και ξαλάφρωσα.

Καληνύχτα κοριτσούδια και καλή αυριανή!!!!!

Κόρες, μόλις ανέβασα στο blog μας ένα άρθρο σχετικά με τα πανωφόρια.

Θα το ανεβάσω και εδώ, αργότερα.

Εδωσες και πάλι πολύ σωστές συμβουλές...Πολύ θα ηθελα ενα φύλλο μόνο για τα πανωφόρια ,αλλα δυστυχώς η πραγματικότητα απέχει πολύ από το όνειρο...

Στο τραπεζάκι μπορείς να βάλεις ωραιότατα table books,όλο και κάποιο ίσως εχεις.:rolleyes:

Το cοuntry style είναι ακριβώς το στυλ μου και είμαι παρομοίως σε φάση ,να το κάνω πιο γκλάμουρ. Για την ακρίβεια θα ηθελα μια ανανέωση στα υφάσματα,κουρτίνες,ταπετσαρία καναπέ,κ.τ.λ,αλλά ετσι όπως γίναμε δεν μας βλέπω για τέτοια εξοδα.Ας είμαστε καλά και δεν πειράζει!.

Καλό ξεκίνημα στην αναδιοργάνωση!

Πολύ σε ζηλευω,θα ήθελα και εγώ να πάω με το πιτσιρίκι μου,αλλα είπαμε είναι από τα πλεονεκτήματα της πόλης αυτά!Καλά να περνάτε!

Τι είναι τα table books; :confused:

Κι εμένα μου αρέσει τόσο το cοuntry style (χωρίς όμως τους μπαξέδες στα υφάσματα :tongue: )!!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια του τοπικ!

Σας βρηκα οταν γυρισαμε απο διακοπες ψαχνοντας να βρω ευκολες λυσεις που θα μου διευκολυνουν τη ζωη σε ο,τι αφορα το σπιτι και γενικως... Easy living που λεει και το τοπικ...

Οφειλω να ομολογησω πως δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες.. Εχω διαβασει ομως αρκετες κι εχω βαλει ενα -ας το πουμε- προγραμμα στις δουλειες του σπιτιου ετσι ωστε να μη διαλυομαι σε 1000 μετωπα και μετα να μη μπορω να το μαζεψω! :wink:

Για εμενα ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο ο χωρος μου να ειναι τακτοποιημενος και καθαρος καθως μετα απο μια μεγαλη περιπετεια/λαχταρα που ειχαμε το καλοκαιρι (επαθε η αδερφη μου κριση επιληψιας μεσα στη θαλασσα), εμφανισα μια μορφη αγοραφοβιας και με επιασε μια επιθυμια για κλεισουρα να το πω; Σπιτογατιαση να το πω; Συνδρομο της φωλιας να το πω; Εν πασει περιπτωσει ο,τι κι αν ειναι αυτο το πολεμαω.. :-) Αλλα σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για οσα ειχατε γραψει κατα καιρους καθως τα εφαρμοσα (τα περισσοτερα απο αυτα τουλαχιστον) και πλεον λατρευω το χωρο μου ετσι οπως ειναι.. :D

Ειρηνη μιλησαμε και στο φατσοβιβλιο! Να εισαι καλα κοριτσι μου ΠΑΝΤΑ!

Σημερα ειχα πολλες εξωτερικες δουλειες να κανω.. Επρεπε να ανανεωσω την καρτα ανεργιας μου, να παω δημαρχειο για ενα εγγραφο και μετα να καταθεσω καποια χαρτια στο δημο μας για ενα προγραμματακι.. Οποτε δεν προλαβα να κανω πολλα πραγματακια.. Ειχα φροντισει βεβαια ο νεροχυτης και ο,τι πεφτει στο ματι να ειναι τακτοποιημενο απο χθες το βραδυ και ετσι σημερα μολις γυρισαμε απο τις δουλειες μας ανοιξα πορτοπαραθυρα να αεριστει ο χωρος, εστρωσα κρεβατια, απλωσα ενα πλυντηριο, εβαλα αλλο ενα, εφτιαξα μπιφτεκακια με ριζοτο και μεχρι να γινει το φαγητο, εβγαλα βολτα το σκυλι μας αφου πρωτα μαζεψα τις ακαθαρσιες απο την αυλη και το ταϊσα..

Εδω θα ειμαι και θα τα λεμε!

Καλως σας βρηκα!!! :D:D:D:D

Καλωσήρθες γλυκέ Φλεβάρη! Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη καταλάβει ότι το θεματάκι είναι "εθιστικό" ...αλλά κάθε άλλο παρά βλάπτει!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Εσύ ξέρεις πόσο πιθανό είναι να κάνεις τρίτο παιδάκι.Αν υπάρχει σαν πιθανότητα κράτα μονο λίγα και τα υπόλοιπα δωστα αλλιώς κρατα για ενθύμιο καποια και πάλι δωσε τα υπόλοιπα καπου που θα πιάσουν τόπο!

Και εγώ στην ίδια φαση είμαι,με την ελπίδα για δευτερο,αλλα εχω αρχίσει και δίνω πολλά.

Αλλωστε λένε,ότι δίνεις ο θεος στο επιστρεφει πίσω,οπότε ασ κάνουμε κι αλλο παιδάκι και ελπίζω να μπορέσω να το ντύνω!:)

Εγώ τα έδωσα ΟΛΑ, εκτός από τα πρώτα καλτσάκια + ζιπουνάκι και τα βαφτιστικά. Έτσι, για να κινείται το καλό κάρμα :tongue:

Άμα αποκτήσουμε δεύτερο, έχει ο θεός!

sACYp2.png

Κι εμένα μου αρέσει τόσο το cοuntry style (χωρίς όμως τους μπαξέδες στα υφάσματα :tongue: )!!

Καλημέρα!!!

Για το country style: Εμείς αποφασίσαμε, θα βάλουμε τέτοιες κουρτινούλες στο καθιστικό και στην κουζινα:8002399957_102c2e9da4.jpg

[/url]

8002402414_e42a4e759d.jpg

Από μέσα... by ,

8002397895_bff47758ef.jpg

Έχουμε δύο παράθυρα στο καθιστικό με 6 πάνελ το καθένα.Εδώ βλέπετε το ένα:

8008187770_99a9a6f0b8.jpg

evi155

Το θέμα είναι ότι όταν ανοίγεις το παράθυρο, δεν μπαίνουν μέσα τα ζωύφια; Λέμε -σε δεύτερη φάση, αφου βάλουμε τα κουρτινάκια-να βάλουμε μια πολύ αέρινη κουρτίνα με κουρτινόξυλο μπροστά, πώς σας φαίνεται η ιδέα;

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας

Σημερα φυσαει παρα πολυ. αν καταφερω να αναβαλω μια εξωτερικη δουλεια, σημερα θα ειναι μερα χουχουλιασματος

Χθες κουραστηκα πολυ. κατι λιγα εμειναν σημερα και θα απολαυσω σπιτακι το σ/κ....

η αλλαγη με την βιβλιοθηκη μ αρεσε. τωρα θελω να αγορασω κανενα χρυσοψαρο για το ενυδρειο.

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Kαλημέρα!Πως είστε σήμερα?:):)

Εμείς τα γνωστα,πήγα το μικρό σχολείο,και εφτιαξα το πρωινό μου καφεδάκι.Δεν παει να χαλάει ο κόσμος ,αυτό τον πρωινό καφέ δεν τον αλλάζω!

Πριν φύγουμε για το σχολείο,εβγαλα τα σεντόνια μας και τα εβαλα κατευθείαν για πλύσιμο,τώρα εχω αφήσει τα στρώματα να αεριστούν λιγάκι και μετα θα τα στρώσω.

Εχθές αφού γύρισα από τον κήπο,εβγαλα τα μαξιλάρια από τις καρέκλες της βεράντας,τα επλυνα και τώρα είναι ετοιμα να τα ξαναβάλω.

Αλλαξα λίγάκι τη διακόσμηση στις πιατέλες που εχω στο σαλόνι,μια στο τραπεζακι και μία στο μπουφέ και λίγο φθινοπωριασαν και αυτά!

Και αφού αδειασα το πλυντήριο πιάτων και επρεπε να φυλάξω τα πυρέξ,γρήγορα γρήγορα,τα εβγαλα όλα εξω,καθάρισα το ντουλάπι(διπλό) και τα ξανατακτοποίησα λιγάκι διαφορετικά και τώρα είναι πιο οργανωμένα.Στο κάτω ράφι εβαλα την ψηστιέρα και τις μικροσυσκευες και στο πάνω όλα τα πυρέξ και τα ταψιά.

Σήμερα εχω πολλά να κάνω και το απόγευμα πάλι βγαίνει off αφού ο μικρός εχει καράτε.Πρώτα το καφεδάκι μου όμως και μετά ξεκινάω!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Είναι βιβλία σαν όλα τα αλλα,όχι ομως μυθιστορηματα και τέτοια,διακόσμησης,μακιγιαζ,αρχιτεκτονικής και λοιπά(τουλάχιστον ετσι τα εχω εγώ στο μυαλό μου) αλλά είναι όμορφα δεμένα και με περιποιημένο εξώφυλλο,γι'άυτό και τα χρησιμόποιούμε σε τραπεζάκια σαλονιού και λοιπά και επιτελούν και διακοσμητικό ρόλο.

Εγώ τώρα πλέον θέλω και τους μπαξέδες,λίγο από γαλλική εξοχή η καρό,λίγο από αγγλία!:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα σας

Σημερα φυσαει παρα πολυ. αν καταφερω να αναβαλω μια εξωτερικη δουλεια, σημερα θα ειναι μερα χουχουλιασματος

Χθες κουραστηκα πολυ. κατι λιγα εμειναν σημερα και θα απολαυσω σπιτακι το σ/κ....

η αλλαγη με την βιβλιοθηκη μ αρεσε. τωρα θελω να αγορασω κανενα χρυσοψαρο για το ενυδρειο.

Βαλε φωτό ,αν θέλεις βέβαια.Όμορφες οι αλλαγες...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...