Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Προσπάθησα να καθαρίσω το πληκτρολόγιο. Αρχικά το γύρισα ανάποδα και γέμισε ο τόπος σκονίτσες και ψιχουλάκια:-(. Μετά πήρα μπατονέτες και οινίπνευμα αλλά δεν φτάνουν παντού. Έκανα ένα search και να τί βρήκα. H απόλυτη καθαριότητα πληκτρολογίου! :D

http://javapapo.blogspot.com/2007/08/how-to.html

Και γω έτσι το καθάριζα στο γραφείο μου.

Το γύριζα ανάποδα, το χτυπούσα ελαφρώς και μετά σιγά-σιγά με οινόπνευμα και βαμβάκι το καθάριζα. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως εμείς το πληκτρολόγιο του Mac όταν ο σύζυγος έριξε τσάι κατά λάθος… το βάλαμε στο πλυντήριο πιάτων και άστραψε…από τότε μία στο τόσο το βάζω και ξένοιασα…

Προσοχή….ισχύει μόνο για το Mac και το είχαμε βρει και στο google..

!!!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol: Mε τρέλανες κοριτσάκι μου!!!!

777885dugw57gt25.gif

Για πλύσιμο δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε στο λάπτοπ οπότε η δική μου ιδέα που θα πω απλά για ένα ξεσκόνισμα στα πληκτρολόγια μας είναι να πάρουμε το πιστολάκι μαλλιών και να τα "πιστολάρουμε" με κρύο αέρα . Το σκέφτηκα όταν είχε πέσει ένα μικρό χαρτάκι στο πληκτρολόγιό μου και με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας και το πιστολάκι προσπάθησα να το βγάλω. Τώρα μια στο τόσο βγάζω σκόνες και τυχόν χνούδια που μαζεύονται εκεί και το διατηρώ όσο μπορώ καθαρό κάνοντάς το με το πιστολάκι.

:wink: Ωραία ιδέα το πιστολάκι, Μαράκι!

777885dugw57gt25.gif

Σας χρωστάω ένα μήνυμα σχετικά με τις κρέμες και καλλυντικά.

ΚΡΕΜΕΣ / ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Αρχικά να σας πω, πως δεν έχω πολλά. Και πάλι εδώ, ψωνίζω με την ίδια λογική. Λίγο πριν μου τελειώσει κάτι, το αντικαθιστώ, ώστε να μην έχω πληθώρα πραγμάτων που μου γεμίζουν το σπίτι και με κάνουν να νιώθω πως ασφυκτιώ. Κοιτώ μάλλιστα, λίγο πριν μου τελειώσει το υλικό που θέλω (π.χ. η κολώνια μου) τις προσφορές και αγοράζω πάντα σε καλύτερη τιμή. ;)

Στο ντουλάπι του μπάνιου, έχουμε 3 ραφάκια. Το πάνω είναι του άντρα μου. Το μεσαίο του μικρού μου (εκεί έχω και ένα ειδικό ποτηράκι που βάζω τις μπατονέτες για τ' αυτιά μας) και το τελευταίο δικό μου.

Εκεί έχω μόνο την κρέμα ημέρας μου, το liposan μου και την χτένα μου. Πράγματα που χρησιμοποιώ πολύ-πολύ συχνά.

Τα άλλα πράγματα μας (π.χ. κολώνιες μας, κρέμα σώματος, σιλικόνη μαλλιών, gel μαλλιών κλπ.) τα έχω σε ένα ψάθινο, ανοιχτό καλαθάκι στο κάτω μέρος του νιπτήρα μου, στο μπάνιο μας. Την θέση αυτή, δεν την αλλάζω με τίποτα γιατί μας βολεύει τρομερά αφού στο μπάνιο κάνουμε τις περιποιήσεις μας!

Το καλαθάκι αυτό, το αλλάζω κατά διαστήματα (έχω στην αποθήκη μου περί τα 10 καλαθάκια, διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων, τα οποία χρησιμοποιώ ανάλογα με τις ανάγκες και τα κέφια μου για διάφορα πράγματα), ανάλογα με τα κέφια μου ώστε να ανανεώνω τον χώρο και τη διάθεση μου! :wink:

777885dugw57gt25.gif

σημερα αλλαξα την κουρτινα του μπανιου μου και συνεχεια περναω και την κοιταζω...

Μα μια αλλαγη να κανεις βρε παιδι μου αλλαζει ολη η διαθεση..

Να πω ομως οτι ακομα δεν εχω φταξει το συρταρι με τα εσωρουχα μου και πραγματικα το εχω συνεχει στο νου μου.. δεν πρεπει ρε γμτ να εξαρτομαστε απο αυτα...

Αυριο ξεστολιζουμε...

Διαφημίσεις

Εγώ ξεστόλισα ήδη τα πιο πολλά, αλλά αύριο θα κάνω το δέντρο. Να βγούεμ και μια οικογενειακή φωτό δηλ, αλλιώς θα είχε ήδη πάει στο πατάρι.

Κατά τα άλλα τηρώ ευλαβικά τον καθαρό νεροχύτη το βράδυ και πρόσθεσα και το βραδυνό πλυντήριο.

Κόρες που ξέρετε πώς καθαρίζουμε μαύρη λάκα; Εκτός από φανελένιο πανί και πολύυυυ τρίψιμο ξέρετε κάτι άλλο;

Ντάλια που είσαι καλέ;

Α, για τα καλάθια. Μου αρέσουν πάρα πολύ (κι έχω και πολλά για κάθε χρήση π.χ. σε ένα έχω τα κασκόλ και τα σκουφιά μας δίπλα στον καλόγηρο και είναι πολύ χρήσιμο), αλλά σκονίζονται πολύ τα άτιμα. Αν είναι δε να αποθηκεύσεις κάτι για καιρό, χμμμμ, θέλει σακούλα. Επειδή λοιπόν έχω ένα θέμα και με τα πλαστικά αντικείμενα τελευταία επενδύω σε χάρτινα κουτιά.

Καλά τέλειο αυτό για το πληκτρολόγιο του μακ. Ποιο ακριβώς γιατί έχω ένα σε κατάσταση λατομείου.....

sbxre6a2f.png

του μπάνιου κ της κρεαβατοκάμαρας μόνο Ειρήνη μου.

στην ντουλάπα του άντρα μου δεν ανακατεύομαι.

τα άλλα θέλουν πολύυυυυυυυυ χρόνο! δεν γίνονται όλα μαζί. σιγά σιγά!

τελικά χθες...έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα, τίναξα κ ίσιωσα ριχτάρια, μαγείρεψα για το παιδί, πήρα σκόνες κ αυτό που ευχαριστήθηκα ήταν οι τοίχοι του χωλ, της κρεβατοκάμαρας, της κουζίνας που είχαν σημαδάκια...όπως κ τα σοβατεπί-δεν ξέρω αν το λέω σωστά. τα πέρασα με βετέξ σε ζεστό νερό με άζαξ λεβάντα! άστραψαν οι τοίχοι κ τα σοβατεπί!

το απόγευμα πήγα βολτούλα με το φεφόπαιδο κ το χάρηκα.

δεν έκανα το μπάνιο όπως υπολόγιζα, αλλά κ αύριο μέρα είναι.

για πρωί έχω μαγείρεμα, πλύσιμο, κουζίνα κ το απόγευμα το μεγάλο μπάνιο. να δούμε πότε θα ξεστολίσω!!!!!!!!!!!!!

το πληκτρολόγιο το καθαρίζω γυρνώντας το ανάποδα κ χτυπώντας την κάτω πλευρά. βγαίνουν όλες οι βρωμιές. μετά πανάκι με νεράκι.

έχω απίστευτη αυπνία σήμερα. φταίει η σοκολατίνα; το παραέκανα μου φαίνεται!!!!!!!

άντε καλό ξημέρωμα!

Σιγά-σιγά. Και το μάζεμα του δέντρου δουλειά είναι και μάλιστα βαρετή! :mad:

Εσύ ποιο κοριτσάκι μου είσαι? Από την Τρίπολη???? Ανεξάρτητα, σ' ευχαριστώ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ!!!!!!!! :wink:

ναι φιλεναδα απο την Τρίπολη!!!

λοιπον σημερα μετα την δουλεια εχουμε ξεστολισμα θα στειλω τα μικρα στην μαμα μου και θα πεσω με τα μουτρα ....

ελπιζω στις δουλειες και οχι στον καναπε!!!

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Ειρηνακι ευχαριστω για τις ιδεες με τα καλαθια.Θα το κοιταξω τωρα στις εκπτωσεις.Πρεπει να σου πω και κατι αλλο.Εχθες που ηρθαν επισκεψη η αδερφη μου και η νυφη μου ενθουσιαστηκαν με την οψη της βιβλιοθηκης μου και το ποσο τακτοποιημενη δειχνει. Μου εδωσαν συγχαρητηρια και ο Λαμπρος βιαστηκε να συμπληρωσει οτι σε ολα αυτα βοηθησε η καινουργια μου διαδικτυακη φιλη η Ειρηνη.Οποτε εισαι ηδη κατοχυρωμενη φιλη μου.Να εισαι και εσυ και τα υπολοιπα κοριτσια παντα καλα.ΜΑΚΙΑ:-D

Διαφημίσεις

Νέψα ντο ιλες; Τεμέτερον ες;

Αι να λελεύοσαι… :)

Ναι τεσετερων ειμαι 100%.Εννοω και απο μαμα και απο μπαμπα .Βεβαια εχω γεννηθει εδω γιατι οι γονεις μου ηρθαν Ελλαδα το 1966.Φιλακια πολλα.:P

σημερα αλλαξα την κουρτινα του μπανιου μου και συνεχεια περναω και την κοιταζω...

Μα μια αλλαγη να κανεις βρε παιδι μου αλλαζει ολη η διαθεση..

Να πω ομως οτι ακομα δεν εχω φταξει το συρταρι με τα εσωρουχα μου και πραγματικα το εχω συνεχει στο νου μου.. δεν πρεπει ρε γμτ να εξαρτομαστε απο αυτα...

Αυριο ξεστολιζουμε...

Έτσι ακριβώς όπως το λες. Μια τόσο μικρή αλλαγή και μπορεί να σε ανανεώσει και να σου αλλάξει τη διάθεση! ;)

Εδώ τα νύχια μας βάφουμε και νιώθουμε όμορφα... ή ανάβουμε ένα κεράκι και νιώθουμε ανάλαφρα... Γι' αυτό "επιμένω" στην οργάνωση του σπιτιού μας. Για να νιώθουμε καλύτερα! :wink:

Υ.Γ. Θα γίνει και το συρτάρι! Μην αγχώνεσαι! :-D

777885dugw57gt25.gif

Κατά τα άλλα τηρώ ευλαβικά τον καθαρό νεροχύτη το βράδυ και πρόσθεσα και το βραδυνό πλυντήριο.

Μεγάλη βοήθεια στην ψυχολογία σου αν το συνηθίσεις. Εμένα μου χει γίνει συνήθειο πλέον και όταν καμιά φορά ο άντρας μου φάει αργά και το πρωί ξυπνήσω και δω γεμάτο τον νεροχύτη... εκνευρίζομαι... :-( Όταν ο νεροχύτης είναι άδειος δεν ξέρω γιατί ακριβώς, αλλά μου δημιουργείται ένα αίσθημα ηρεμίας και τακτοποίησης....!

Το βραδινό πλυντήριο, επίσης το έχω συνηθίσει χρόνια. Και κάνω αρκετή οικονομία αλλά και απλώνω το πρωί με την ηρεμία μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

του μπάνιου κ της κρεαβατοκάμαρας μόνο Ειρήνη μου.

στην ντουλάπα του άντρα μου δεν ανακατεύομαι.

τα άλλα θέλουν πολύυυυυυυυυ χρόνο! δεν γίνονται όλα μαζί. σιγά σιγά!

Έτσι Fefiνι μου! Μπήκες στο πνεύμα! Κάνουμε δουλειές με πρόγραμμα, δεν αγχωνόμαστε {δεν βοηθάει πουθενά} και σιγά-σιγά στο μυαλό μας οργανώνουμε τις επόμενες δουλειές μας. Τόσο απλά! :wink:

Μπράβο, που ξεκίνησες! :!:

τελικά χθες...έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα, τίναξα κ ίσιωσα ριχτάρια, μαγείρεψα για το παιδί, πήρα σκόνες κ αυτό που ευχαριστήθηκα ήταν οι τοίχοι του χωλ, της κρεβατοκάμαρας, της κουζίνας που είχαν σημαδάκια...όπως κ τα σοβατεπί-δεν ξέρω αν το λέω σωστά. τα πέρασα με βετέξ σε ζεστό νερό με άζαξ λεβάντα! άστραψαν οι τοίχοι κ τα σοβατεπί!!

Πω-πω... και γω πρέπει να κάνω κάποια στιγμή τα σοβατεπί... :-( Και τη σκυλοβαριέμαι αυτή τη δουλειά... :tongue: Anyway, θα γίνει κι αυτό! :cool:

έχω απίστευτη αυπνία σήμερα. φταίει η σοκολατίνα; το παραέκανα μου φαίνεται!!!!!!!

άντε καλό ξημέρωμα!

Αχ... και γω κάνω κάτι γουρουνιές και μετά το στομάχι μου είναι.. ντέφι!!! :tongue:

Χθες, δεν ξέρω τι με είχε πιάσει και έτρωγα

Πατατάκια, σαλάμι αέρος, ψωμί του τοστ, σοκολάτα, γαλοπούλα βραστή, μπισκότα παπαδοπούλου.... έτσι... μπλεγμένα!!!! Μπλιαξ!!!!!!!! :confused::tongue:

777885dugw57gt25.gif

ναι φιλεναδα απο την Τρίπολη!!!

λοιπον σημερα μετα την δουλεια εχουμε ξεστολισμα θα στειλω τα μικρα στην μαμα μου και θα πεσω με τα μουτρα ....

ελπιζω στις δουλειες και οχι στον καναπε!!!

Η καταγωγή μου είναι από το... Γύθειο!!! 8-):cool::lol:

Μωρέ και ο καναπές.... καλός είναι!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...