Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

χθες έκανα όλα τα συρτάρια μου κ μετά το ξεσκαρτάρισμα μου περισσεύει ένα συρτάρι κομοδίνου! θα αποφασίσω αργότερα τί θα το κάνω. δεν βιάζομαι!

αποχωρίστηκα -με δυσκολία ομολογώ-αρκετά καλλυντικά μου!

κ μερικές μπλούζες που δεν φόραγα καιρό κ δεν μου κάνουν πια στο στυλ μου.

πού κ να πιάσω τα κρεμασμένα ρούχα στην ντουλάπα!

αλλά για σήμερα άφησα σκούπα, σφουγγάρισμα, σκόνες, ριχτάρια κ το μεγάλο μπάνιο!

αύριο κουζίνα!

αφροδιτούλα αυτό με το λεμόνι κ το ελαιόλαδο σε ψεκαστήρι το έχω δοκιμάσει κ είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά δεν μοσχομυρίζει όπως το μαλλακτικό. όμως το προτιμώ για τα έπιπλα. δεν τα φθείρει ούτε θαμπώνουν με τον καιρό. νεράκι βάζεις όσο θέλεις σε μικρό ψεκαστήρι. λεμόνι 3-4 σταγόνες, 1 σταξιά ελαιόλαδο κ κουνάς το ψεκαστήρι. ψεκάζεις κ απευθείας άφοβα, αλλά κ στο πανάκι. γυαλίζει τα έπιπλα κ σίγουρα δεντα φθείρει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα, εγω ξυπνησα νωρις νωρις και καθαρισα τα μπανια και το ενα το υπνοδωματιο. μεχρι να ξυπνησουν τα μπουμπουκια μου. παω τωρα κουζινα και οταν ξυπνησουν θα πιασω και τα αλλα 2 υπνοδωματια. επισης μαζευω και χριστουγεννιατικα και τα συγκεντρωνω ολα στο σαλονι. υποσχεθηκε ο αντρουλης να βοηθησει το μεσημερι να τα μαζεψουμε ολα. μου φαινεται ομως οτι το σαλονι θα το αφησω για αυριο.περιμενουμε και εναν ηλεκτερολογο κατι να δει το μεσημερι και θα βγαλουμε οτι εχει το παταρι. ευκαιρια να συμμαζευτουν κιολας.επισης χθες πεταξα και μερικα πραγματα απο την κουζινα καθως τακτοποιουσα τα πλυμμενα πιατα. να φανταστειτε κρατουσα το κουτι της ζυγαριας κουζινας!!!!!!μακια. φεφη ηδη το εβαλα σε εφαρμογη αυτο με το λαδι και το λεμονι για τα επιπλα

καλημερααααααα!!! ηπια και εγω το καφεδακι μου και ξεκιναω δουλιτσες και αμα προλαβω να κανω και λιγο τις ντουλαπες που ειναι αναστα ο κυριος μεχρι να το παρω ποφαση και να κανω τις αλλαγες που ελεγα εντωμεταξυ εφαρμοζω και εγω απο σημερα νερο-λεμονι-ελαιολαδο πολλα φιλια!!

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερααααααα!!! ηπια και εγω το καφεδακι μου και ξεκιναω δουλιτσες και αμα προλαβω να κανω και λιγο τις ντουλαπες που ειναι αναστα ο κυριος μεχρι να το παρω ποφαση και να κανω τις αλλαγες που ελεγα εντωμεταξυ εφαρμοζω και εγω απο σημερα νερο-λεμονι-ελαιολαδο πολλα φιλια!!

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες! Επέστρεψα χτες από 8 μέρες απουσίας στους γονείς μου και ο αντρούλης μου είχε βάλει ένα πλυντήριο, σιδέρωσε και ξεστόλισε! Τώρα ήπια το καφεδάκι μου διαβάζοντάς σας και τώρα που λείπουν οι υπόλοιποι θα βάλω σκούπα και γενική τακτοποίηση:

1) πρώτα τα βασικά: νεροχύτης, πλυντήριο, στρώσιμο κρεβατιών

2) μετά το καθε δωμάτιο: βάζω χρονόμετρο - αυτό που έχω στην κουζίνα- 15 λεπτά σε κάθε δωμάτιο για να μη χαθώ στις λεπτομέρειες.

3) σούπερ μάρκετ

4) μαγείρεμα

Φιλια σε όλες!

ΥΓ.: Ειρήνη με γειά το προφίλ σου - σου έκανα friend request :-)

sACYp2.png

Προσπάθησα να καθαρίσω το πληκτρολόγιο. Αρχικά το γύρισα ανάποδα και γέμισε ο τόπος σκονίτσες και ψιχουλάκια:-(. Μετά πήρα μπατονέτες και οινίπνευμα αλλά δεν φτάνουν παντού. Έκανα ένα search και να τί βρήκα. H απόλυτη καθαριότητα πληκτρολογίου! :D

http://javapapo.blogspot.com/2007/08/how-to.html

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Προσπάθησα να καθαρίσω το πληκτρολόγιο. Αρχικά το γύρισα ανάποδα και γέμισε ο τόπος σκονίτσες και ψιχουλάκια:-(. Μετά πήρα μπατονέτες και οινίπνευμα αλλά δεν φτάνουν παντού. Έκανα ένα search και να τί βρήκα. H απόλυτη καθαριότητα πληκτρολογίου! :D

Πάντως εμείς το πληκτρολόγιο του Mac όταν ο σύζυγος έριξε τσάι κατά λάθος… το βάλαμε στο πλυντήριο πιάτων και άστραψε…από τότε μία στο τόσο το βάζω και ξένοιασα…

Προσοχή….ισχύει μόνο για το Mac και το είχαμε βρει και στο google..

beSZp2.pngdsR5p2.png

Σοφάκι,

Σκεφτόμουν κάτι τέτοιο για τα καλάθια που λέγαμε.

Έλεγα, να κοιτάξεις να βρεις κάποια οικονομικά καλάθια, σε χρώμα που να "δένει" με την κουζίνα σου και να είναι σχετικά βαθιά ώστε να χωρούν αρκετές μικροσυσκευές και μικροαντικείμενα.

Αν η κουζίνα σου είναι λίγο χλιδάτη:

kalathi2.jpg

Αν θέλεις ένα ιδιαίτερο καλάθι

kalathi4.jpg

Αυτά τα λατρεύω

kalathi1-.jpg

Κι αυτά είναι πανέμορφα και απλά

kalathi3.jpg

Επίσης. Απλά, βαθιά και πολύ εμφανίσημα! ;)

Kalathi.jpg

777885dugw57gt25.gif

τελειο αυτο το καλαθι με τα λουλουδια για την πορτα. εχω 2 αποριες:πως καθαριζεις τα κουκλακια-αρκουδακια???και αντε τα σκετα τα βαζεις στο πλυντηριο.αλλα αυτα που παιρνουν μπαταριες και μιλανε ???φοβαμαι μηπως τα χαλασω. επισης το μαρμαρο του τζακιου πως το καθαριζετε???εχουν μεινει σημαδια απο την αρχη που ψηναμε ετσι. τωρα το προσεχει ο αντρουλης αλλα ειναι αργα, εχουν γινει ηδη...

Κουκλάκια, αρκουδάκια και λοιπά λούτρινα στο πλυντήριο! Θέλω να πλένονται καλά και να νιώθω σίγουρη, όσο μπορείς να νιώθεις με κουκλάκια που κυλιούνται όλη μέρα... :rolleyes:.

Γενικά, εγώ δεν τα πολυ-συμπαθω και γι αυτό στην πρώτη ευκαιρία τα.... ξεφορτώνομαι!!! :tongue::tongue: Τελευταία όμως, ο μικρός μου έχει αγαπήσει 3 και μέχρι στιγμή... δεν μπορώ να τα ξεφορτωθώ με τίποτα... :lol::lol:..οπότε τα πλένω μέχρι να έρθει εκείνη η άγια ώρα να τα... πεταξω!!!!!!!!!!! :lol:

Αυτά με τις μπαταρίες... μία λύση υπάρχει.... πέταμα!!! :lol:

{αν τ' αγαπάνε πολύ, πέρασε τα με μουσκεμένο πανάκι με ξύδι ή σόδα τουλάχιστον να πάρεις τα πολλά μικρόβια...!}

777885dugw57gt25.gif

Από Δευτέρα που ξεκινάει η μικρή μου παιδικό και θα έχω λίγο χρόνο μόνη στο σπίτι (δυστυχώς, είμαι σε επίσχεση εργασίας :-(:mad:) ξεκινάει το πρώτο στάδιο του ξεσκαρταρίσματος. Το δεύτερο στάδιο θα είναι της αναδιοργάνωσης των πραγματικά απαραίτητων -hopefully- κι αγαπημένων, φυσικά, πραγμάτων μας που θα έχουν απομείνει!

Ειρήνη, ήδη επεξεργάζομαι ιδέες. Και για να δεις τι οργανωμένο κοριτσάκι που είμαι, τις γράφω κιόλας για να καταλήξω στις πραγματικά ιδανικές για μένα. Γράφω, σβήνω, γράφω, σβήνω :tongue:! Πριν (για συμβουλές) και κατά τη διάρκεια (για συμπαράσταση :rolleyes:) της φάσης της υλοποίησης, θα σας χρειαστώ!

Αρχικά, να σου ευχηθώ καλό κουράγιο με τη δουλειά σου.... Σε νιώθω! :(

Αμάν! Εσύ είσαι ο γκουρού της οργάνωσης! Τα γράφεις κι όλας για να τα επεξεργαστείς!!! :lol: Μπράβο πουλάκι μου! Το χεις το νόημα! Πρώτα σκεφτόμαστε, αναλύουμε και μετά αποφασίζουμε!!!

Πάρε τον χρόνο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για πλύσιμο δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε στο λάπτοπ οπότε η δική μου ιδέα που θα πω απλά για ένα ξεσκόνισμα στα πληκτρολόγια μας είναι να πάρουμε το πιστολάκι μαλλιών και να τα "πιστολάρουμε" με κρύο αέρα . Το σκέφτηκα όταν είχε πέσει ένα μικρό χαρτάκι στο πληκτρολόγιό μου και με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας και το πιστολάκι προσπάθησα να το βγάλω. Τώρα μια στο τόσο βγάζω σκόνες και τυχόν χνούδια που μαζεύονται εκεί και το διατηρώ όσο μπορώ καθαρό κάνοντάς το με το πιστολάκι.

χθες έκανα όλα τα συρτάρια μου κ μετά το ξεσκαρτάρισμα μου περισσεύει ένα συρτάρι κομοδίνου! θα αποφασίσω αργότερα τί θα το κάνω. δεν βιάζομαι!

αποχωρίστηκα -με δυσκολία ομολογώ-αρκετά καλλυντικά μου!

κ μερικές μπλούζες που δεν φόραγα καιρό κ δεν μου κάνουν πια στο στυλ μου.

πού κ να πιάσω τα κρεμασμένα ρούχα στην ντουλάπα!

αλλά για σήμερα άφησα σκούπα, σφουγγάρισμα, σκόνες, ριχτάρια κ το μεγάλο μπάνιο! αύριο κουζίνα!

Μπράβο για το ξεσήκωμα!

Όταν λες, έκανες όλα τα συρτάρια, εννοείς της κρεβατοκάμαρας ή του σπιτιού γενικά? Γιατί αν εννοείς όλα, είναι πολλα!!! :!:

Πάντως, πολλά-πολλά μπράβο!

Αρχικά, για το εξτρα συρτάρι! Εξοικονομησες ένα ολόκληρο συρτάρι! Και μπορείς να το διαθέσεις για οτιδήποτε θέλεις! Μπράβο!

Μετά για τα καλλυντικά! Ειδικά αν ήταν πολυκαιρισμένα, πολλά μπράβο! Σκέψου πως όλα αυτά θα πήγαιναν πάνω στο προσωπάκι σου! :rolleyes:

Και για τις μπλουζες! Τώρα, θα έχεις καλύτερη εικόνα των μπλουζών σου! Και θα έχεις περισσότερο χώρο και θα ξέρεις τι χρειάζεσαι ν' αγοράσεις όταν κάποια στιγμή θελήσεις! :wink:

777885dugw57gt25.gif

καλημερα, εγω ξυπνησα νωρις νωρις και καθαρισα τα μπανια και το ενα το υπνοδωματιο. μεχρι να ξυπνησουν τα μπουμπουκια μου. παω τωρα κουζινα και οταν ξυπνησουν θα πιασω και τα αλλα 2 υπνοδωματια. επισης μαζευω και χριστουγεννιατικα και τα συγκεντρωνω ολα στο σαλονι. υποσχεθηκε ο αντρουλης να βοηθησει το μεσημερι να τα μαζεψουμε ολα. μου φαινεται ομως οτι το σαλονι θα το αφησω για αυριο.περιμενουμε και εναν ηλεκτερολογο κατι να δει το μεσημερι και θα βγαλουμε οτι εχει το παταρι. ευκαιρια να συμμαζευτουν κιολας.επισης χθες πεταξα και μερικα πραγματα απο την κουζινα καθως τακτοποιουσα τα πλυμμενα πιατα. να φανταστειτε κρατουσα το κουτι της ζυγαριας κουζινας!!!!!!μακια. φεφη ηδη το εβαλα σε εφαρμογη αυτο με το λαδι και το λεμονι για τα επιπλα

Εγώ πάλι, σήμερα ήμουν ένα ρεμάλι!!! :tongue::tongue:

Ξυπνησαμε αργά, ετοιμαστήκαμε, αφήσαμε το σπίτι σε μαύρο χάλι και την κοπανήσαμε!!! :cool: Πήγαμε στο The Mall, ήπιαμε τα καφεδάκια μας, κάναμε τις βολτούλες μας και μετά πήγαμε στον μπαμπά μου για μεσημεριανή περίθαλψη!!! :tongue:8-)8-):cool: Αφού φάγαμε, τα είπαμε και χαλαρώσαμε, φτάσαμε στο σπίτι μας καλές.... 5 το απόγευμα!!!! :cool: Αχ... καλά ήταν!!!

Τώρα μαζεύω το σπιτάκι μου!

Άλλαξα σεντόνια, έβαλα τα μοσχομυριστά μας. Έβαλα σκούπα για να μαζέψω τα απομεινάρια από χθες που μαζέψαμε τα του δέντρου μας ( :rolleyes: ), ετοίμασα ένα πλυντήριο για να δουλέψει τη νύχτα, και τώρα τακτοποιώ το σαλόνι μου παρέα με σας και τηλεορασούλα!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Σιγά-σιγά... όλα θα γίνουν! :wink:

777885dugw57gt25.gif

2) μετά το καθε δωμάτιο: βάζω χρονόμετρο - αυτό που έχω στην κουζίνα- 15 λεπτά σε κάθε δωμάτιο για να μη χαθώ στις λεπτομέρειες.

Φιλια σε όλες!

ΥΓ.: Ειρήνη με γειά το προφίλ σου - σου έκανα friend request :-)

Χρονόμετρο???!!!! :lol::lol: Με τρέλανες!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολυ-πολυ!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...