Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλή χρονια σας είπα όχι Καλή χρονιά λοιπόν.

Υγεία αγάπη και ευτυχία.

Σας διάβασα αλλά ΄γράψατε και πολλά.

Ειρήνη και γω σε έκανα χτες add.

Εγω για τις τσάντες θέλω να ρωτήσω το εξής εξωτερικά πως τις καθαρίζετε; Δηλ. ένα απλό βρεγμένο πανάκι αρκεί;

Για τις κορδέλες που ρώτησε η maria - elpida εγώ έχω πάρει απο τζάμπο ένα υφασμάτινο πλαίσιο που μέσα έχει διαχωριστικά 12 θήκες μόνο 2 ευρώ. Δηλ άνετα μπαίνει σε ένα συρτάρι και τις βλέπεις κιόλας.

Καλή χρονιά καλό μου! :P

Ναι! Μόνο, με ένα βρεγμένο πανάκι, καλά στιμμένο και αρκεί νομίζω! Εκτός από μια χρονιά, που είχα αγοράσει μία υπέροχη, λευκή τσάντα και την έκανα με... ΑΖΑΞ!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ. Αν θέλεις, στείλε μου πμ με το όνομα σου, να ξέρω ποια είσαι στο face βρε καλό μου!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Καλή χρονιά να ευχηθώ κι εγώ σε όλες σας!!!Αυτός ο χρόνος να είναι όπως τον ονειρεύεστε!

Έχασα πάρα πολλά και να δω πώς θα τα διαβάσω τώρα μπουχουχουχουχου!!!!!

Καλα παιδί μου! Μην ανησυχείς πια! Διάβασε σιγά-σιγά και αν δεν τα πας καλά στις εξετάσεις θα έρθεις με τον... κηδεμόνα σου!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

maria-elpida

ωραια αλλα παχυντικη η ιδεα σου πρεπει πρωτα να φαω ολα τα σοκολατακια!! (πλακα κανω...:-D:grin::-D:grin:)

Φάτα όλα και κανόνισε μετά να μου λες μετά πως πάχυνες και φταίω εγώ που σε βάζω να κάνεις αναδιοργάνωση του σπιτιού σου!!!! :tongue::tongue:

αυτη ειναι η καλυτερη μου φαινεται, επισης μπορω και να "φορεσω" τις κορδελες στο βαζο και ετσι να τις παιρνω και πιο ευκολα..

Ρηνακι μου τελειες οι ιδεες σου, σε ευχαριστω πολυ!!!!

Παρακαλώ παιδί μου! Σκέψου τες, δοκιμασε τες και επελεξε αυτη που σου κάνει! Και πάλι εδώ είμαστε!!!:wink:

Μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια σήμερα τακτοποίησα τα ντουλάπια στο επιπλο του σαλονιού, έριξα και 3 σταγονιτσες ευκσλυπτέλαιο στο νερό σούπερ ( να δω για πόσο ). Πεταξα μια σακουλαρα άχρηστα πράγματα. Επιβαλεται να συνεχίσω αλλά αισθάνομαι ότι έχω πάθει black out. Καμία βοήθεια για το black out;;;

Για το black out επιβάλλονται τα κάτωθι:

- Ξεκούραση

- Χαλαρωτικό μπανάκι μετά των διαφόρων κρεμών που θ' απλώσεις πάνω στο κουρασμένο κουφάρι σου

- Αναμένα κεράκια και ατμόσφαιρα

- Πιζαμούλες μοσχομυριστές με τα μαλλακτικά τους

- Παρά μάσχαλα ο κατάλογος για delivery γιατί είσαι κουρασμένο και δεν τσουκαλομαγειρεύεις

- Τέντωμα της κορμάρας σου στους καναπέδες και εναλλαγή του (από τον έναν στον άλλο) για αποφυγή βαρεμάρας!

Κάντα επί 2 μέρες και θα δεις μεγάλη διαφορά!!!:tongue::tongue::tongue:8-)8-):cool:

777885dugw57gt25.gif

λοιπον δουλειες περα απο τα απαραιτητα δεν εχω κανει τιποτα αυριο θα μαζεψω το δεντρο και ευελπιστω και ενα δευτερο ξεκαθαρισμα παιχνιδιων αλλα απεκτησα μια νεα φιλη στο facebook.

Kαλές δουλειές φιλεναδα αν και εμενα μου πεφτεις λιγο μακρυα!!!! snif!

Σιγά-σιγά. Και το μάζεμα του δέντρου δουλειά είναι και μάλιστα βαρετή! :mad:

Εσύ ποιο κοριτσάκι μου είσαι? Από την Τρίπολη???? Ανεξάρτητα, σ' ευχαριστώ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ!!!!!!!! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα νοικοκυιρουλες!!!!!!!!!!!

Και χρονια πολλα!!!!!!!! Των θεοφανιων σημερα!!!!!!!!!!!!!!! Οποιος εχει εορταζομενο να τον χαιρεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνακι σου εστειλα πμ. Καλε καλες δουλιες και απο μενα....η γαιδουρα δεν το ειπα......

Καλε τι αερας ειναι αυτος σημερα...και τι κρυο......Ελεγα να κανω βεραντες σημερα.....αλλα θα αρκεστω στο μαζεμα των Χριστουγεννιατικων.....Η ιδεα για να τακτοποιουμε τις κορδελες σε κουτι για σοκολατακια....απαιχτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο πα και prive. Η φωτογραφία σου με κέρδισε και η μικρούλα σου ένα αγγελάκι!!! ;)

Ευχαριστώ πολύ και για το add και για την ευχή κοριτσάκι μου!

Υ.Γ. Σήμερα δεν είναι για δουλειές. Μαζέψτε τα Χριστουγεννιάτικα και... χουζουρέψτε!!!!!!!!!!!! :wink::wink:

777885dugw57gt25.gif

χθες ξεσκαρτάρισα επιτέλους τα νυχτικάκια κ μου έμειναν 3 κ καλά. τα υπόλοιπα θα πάνε σε αγαπημένα κορίτσια! να τα χαρούν!

τώρα το συρτάρι έχει πολύ χώρο κ ακόμα δεν έχω αποφασίσει τί άλλο να βάλω μέσα....καμιά ιδέα; τί θα ταίριαζε να υπάρχει μέσα;

Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! Και θα το χαρούν εκεί που θα τα δώσεις και εσύ επιτέλους θ' αναπνεύσεις και θα ξέρεις τι έχεις! ;)

Φανελάκια σου? :?:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κ καλή χρονιά σε όλους! Ειρήνη πολύ ωραίο το θέμα, το διαβάζω από την αρχή κ σήμερα κατάφερα να γράψω. Θα αναφέρω κάτι άσχετο με οργάνωση, αλλά πρακτικό. Για να μου κρατάει περισσότερο καιρό ο άνηθος κ ο μαϊντανός, όταν τα αγοράζω τα βάζω σε ένα ποτηράκι με νερό κ μετά στο ψυγείο. Διατηρούνται πολύ περισσότερο από το σακουλάκι κ μου φαίνονται πιο φρέσκα όταν τα χρησιμοποιώ.

Καλή χρονιά και καλώς ήρθες κοριτσάκι μου!

Αλήθεια? Τι κουφό είναι αυτό? Πρώτη φορά το ακούω! Δηλαδή, τα βάζεις λες και τα έχεις σε βάζο στο ψυγείο???? Τέλεια ιδέα, θα το δοκιμάσω!!!!!! :!::!::!:

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσια μου

ειρηνη μου εχτες εριξα ακουαφορτε δε ξερω αν το λεω και καλα και κατι πηγε να γινε αλλα το αφησα λιγο αν παρω ξανα και βαλω νομιζω θα κανω δουλεια

ειρηνη μου σου εστειλα και εγω αιτημα στο φεις

Χαρά μου, ευχαριστώ πολύ, πολυ!

Υ.Γ. Το μικρό σας είναι ένα κουκλί!!!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα και χρονια πολλα. εγω σημερα δεν εκανα τιποτα απο δουλειες και ειναι ανω κατω το σπιτι μου. λεω τωρα να παω να πλυνω πιατα, να συνεχισω το μαγειρεμα και να καθαρισω μετα την κουζινα. ξερετε τι κολλημα εχω???οταν καθαριζω θελω να τα κανω ολα τη ιδια μερα. αν κανω σημερα 2 δωματια, αυριο αλλα 2, νομιζω οτι βρωμιζουν και τα καθαρα. φεφουλα ποσο νερο βαζεις???το εχεις δοκιμασει??μυριζει ωραια???οντως το μαλακτικο κραταει τη σκονη μακρια για αρκετες μερες. αυριο θα ξεστολισω και θα καθαρισω.

Ναι, παιδί μου... έτσι να τα κάνεις όλα μαζί και όταν πέσεις κάτω από την κούραση τότε θα ψάχνεις πλαστικό να σε συναρμολογήσει!:tongue:

Σιγά-σιγά πουλάκι μου. Λίγες-λίγες δουλειές. Ούτως ή άλλως το σπίτι σου θα είναι ποτέ καθαρό εντελώς???!!! ΠΟΤΕ! Οπότε, κοίτα να το έχεις περιποιημένο και μην σκοτώνεσαι... αμαρτία ειναι.:P

777885dugw57gt25.gif

Χαρά μου, ευχαριστώ πολύ, πολυ!

Υ.Γ. Το μικρό σας είναι ένα κουκλί!!!!! ;);)

και εγω ευχαριστω ειρηνη μου να εισαι παντα καλα εντωμεταξυ ηθελα να σε ρωτησω που μενεις αν θελεις στειλε μου σε πμ για να ξερω για τη δουλεια σου να πω σε καμια κοπελα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

τελειο αυτο το καλαθι με τα λουλουδια για την πορτα. εχω 2 αποριες:πως καθαριζεις τα κουκλακια-αρκουδακια???και αντε τα σκετα τα βαζεις στο πλυντηριο.αλλα αυτα που παιρνουν μπαταριες και μιλανε ???φοβαμαι μηπως τα χαλασω. επισης το μαρμαρο του τζακιου πως το καθαριζετε???εχουν μεινει σημαδια απο την αρχη που ψηναμε ετσι. τωρα το προσεχει ο αντρουλης αλλα ειναι αργα, εχουν γινει ηδη...

basket01.JPG

Να, η τέλεια ιδέα για την κουβερτούλα του καναπέ που λέγαμε στην αρχή ;)!

Από Δευτέρα που ξεκινάει η μικρή μου παιδικό και θα έχω λίγο χρόνο μόνη στο σπίτι (δυστυχώς, είμαι σε επίσχεση εργασίας :-(:mad:) ξεκινάει το πρώτο στάδιο του ξεσκαρταρίσματος. Το δεύτερο στάδιο θα είναι της αναδιοργάνωσης των πραγματικά απαραίτητων -hopefully- κι αγαπημένων, φυσικά, πραγμάτων μας που θα έχουν απομείνει!

Ειρήνη, ήδη επεξεργάζομαι ιδέες. Και για να δεις τι οργανωμένο κοριτσάκι που είμαι, τις γράφω κιόλας για να καταλήξω στις πραγματικά ιδανικές για μένα. Γράφω, σβήνω, γράφω, σβήνω :tongue:! Πριν (για συμβουλές) και κατά τη διάρκεια (για συμπαράσταση :rolleyes:) της φάσης της υλοποίησης, θα σας χρειαστώ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...