Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνακι τι ακριβως ειναι αυτα τα ψαθινα κουτια?Ειναι αρκετα μεγαλα?Ειναι ακριβα?Στειλε μου φωτο σε παρακαλω και που μπορω να τα βρω.Και εγω θελω να δω πως εισαι.Εγω δεν εχω βαλει γιατι ειμαι ασχετη .Τη σελιδα μου την εφτιαξε ο συναδερφος της πληροφορικης στο φροντιστηριο:tongue:Πρεπει να φτιαξω τη ντουλαπα μου πριν ξεκινησουν τα μαθηματα .Αχ Ειρηνακι μου:(Απο που να την ξεκινησω:?:Εκει μεσα ,οπως λεμε και στα ποντιακα,ο σκυλος δε γνωριζει τη μανα του.

Σοφάκι θα σου βάλω φωτογραφίες, μεινε ήσυχη.

Για τις τιμές: υπάρχουν για όλα τα βαλάντια. Για όλα! Θα σου δώσω και τιμές στο περίπου!

Σιγά-σιγά με την ντουλάπα! Δεν είναι ανάγκη να πλακωθείς και να γίνει σε 2 μέρες. Εμένα μου πήρε πολύ καιρό και να την οργανώσω και να την τακτοποιήσω όπως θέλω. Σιγά-σιγά μην αγχώνεσαι!;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη χρονια κοριτσια και να ευχηθω τακτοποιημενα σπιτια:)

Για το μικροκυματων κοριτσια εγω οταν λερωθει (επειδη βαζω καπακι δεν λερωνετε συχνα) βαζω σε ενα μπολ νερο με χυμο λεμονι αφηνω και το λεμονι μεσα στο νερο και το βαζω στο μικροκυματων για 2 λεπτα αναλογα ποσο χρονο χρειαζετε να ζεσταθει και να δημιουργησει υδρατμους μετα με σφουγγαρι καθαριζει αμεσως και μυριζει και ωραια...

Σε εκανα add Ειρηνη και καλες δουλειες να σου ευχηθω:)

Δημητρά μου

Ευχαριστώ πολύ για το add! Είσαι μια κούκλα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ναι την φλουδα... (το ειχα σε αυτες τις Αγγλιδες που ξεβρωμιζουν σπιτια :P)

Ασχετο!

Αλλά κάτι τετοια σπίτια βλέπω και κάνω το σταυρό μου που δεν είναι και το δικό μου έτσι!!Ακόμα...

Ωραία η ιδέα με το λεμόνι,θα το δοκιμάσω

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Καλή χρονιά να ευχηθώ κι εγώ σε όλες σας!!!Αυτός ο χρόνος να είναι όπως τον ονειρεύεστε!

Έχασα πάρα πολλά και να δω πώς θα τα διαβάσω τώρα μπουχουχουχουχου!!!!!

6237481d19.png

Καλή χρονια σας είπα όχι Καλή χρονιά λοιπόν.

Υγεία αγάπη και ευτυχία.

Σας διάβασα αλλά ΄γράψατε και πολλά.

Ειρήνη και γω σε έκανα χτες add.

Εγω για τις τσάντες θέλω να ρωτήσω το εξής εξωτερικά πως τις καθαρίζετε; Δηλ. ένα απλό βρεγμένο πανάκι αρκεί;

Για τις κορδέλες που ρώτησε η maria - elpida εγώ έχω πάρει απο τζάμπο ένα υφασμάτινο πλαίσιο που μέσα έχει διαχωριστικά 12 θήκες μόνο 2 ευρώ. Δηλ άνετα μπαίνει σε ένα συρτάρι και τις βλέπεις κιόλας.

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

Για τις κορδέλες που ρώτησε η maria - elpida εγώ έχω πάρει απο τζάμπο ένα υφασμάτινο πλαίσιο που μέσα έχει διαχωριστικά 12 θήκες μόνο 2 ευρώ. Δηλ άνετα μπαίνει σε ένα συρτάρι και τις βλέπεις κιόλας.

ωραια ιδεα κοριτσακι μου σε ευχαριστω, θα το κοιταξω...

Η μία λύση είναι να πάρεις ένα κουτάκι από σοκολατάκια και να τις βάλεις εκεί (με ανοιχτό καπάκι) και στο συρτάρι της στο δωμάτιο της:

ωραια αλλα παχυντικη η ιδεα σου πρεπει πρωτα να φαω ολα τα σοκολατακια!! (πλακα κανω...:D:D:D:D)

Η άλλη να αγοράσεις μια παιδική κρεμάστρα, να την βάλεις στο δωμάτιο της σαν "κάδρο" ας πούμε και να τις κρεμάς εκεί:

εχω παιδικες κρεμαστες αλλα δεν μπορω να κρεμασω εκει τις κορδελες..:-(

Και η τρίτη να τις βάλεις όλες σε ένα γυάλινο βαζακι, στου οποίου το στόμιο να βάλεις μία κορδέλα στα χρώματα του δωματίου της μικρής σου και να το στολίσεις σε κάποιο έπιπλό της! Και εύχρηστο και όμορφο στολίδι! ;)

αυτη ειναι η καλυτερη μου φαινεται, επισης μπορω και να "φορεσω" τις κορδελες στο βαζο και ετσι να τις παιρνω και πιο ευκολα..

Ρηνακι μου τελειες οι ιδεες σου, σε ευχαριστω πολυ!!!!

αυτη η θηκη μηπως θα βολευε για να βαλουμε και καλσον -καλτσακια και των κοριτσιων μας και δικα μας???:wink:

Κορίτσια σήμερα τακτοποίησα τα ντουλάπια στο επιπλο του σαλονιού, έριξα και 3 σταγονιτσες ευκσλυπτέλαιο στο νερό σούπερ ( να δω για πόσο ). Πεταξα μια σακουλαρα άχρηστα πράγματα. Επιβαλεται να συνεχίσω αλλά αισθάνομαι ότι έχω πάθει black out. Καμία βοήθεια για το black out;;;

λοιπον δουλειες περα απο τα απαραιτητα δεν εχω κανει τιποτα αυριο θα μαζεψω το δεντρο και ευελπιστω και ενα δευτερο ξεκαθαρισμα παιχνιδιων αλλα απεκτησα μια νεα φιλη στο facebook.

Kαλές δουλειές φιλεναδα αν και εμενα μου πεφτεις λιγο μακρυα!!!! snif!

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα νοικοκυιρουλες!!!!!!!!!!!

Και χρονια πολλα!!!!!!!! Των θεοφανιων σημερα!!!!!!!!!!!!!!! Οποιος εχει εορταζομενο να τον χαιρεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνακι σου εστειλα πμ. Καλε καλες δουλιες και απο μενα....η γαιδουρα δεν το ειπα......

Καλε τι αερας ειναι αυτος σημερα...και τι κρυο......Ελεγα να κανω βεραντες σημερα.....αλλα θα αρκεστω στο μαζεμα των Χριστουγεννιατικων.....Η ιδεα για να τακτοποιουμε τις κορδελες σε κουτι για σοκολατακια....απαιχτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

καλημέρα.

στις αγγλίδες είχα δει για το ξεσκόνισμα των επίπλων να βάζουμε σε ένα μπουκαλάκι σπρέυ νεράκι, λίγες σταγόνες λεμονιού κ 1-2 σταγόνες ελαιόλαδο. καθαρίζει κ γυαλίζει τα έπιπλα.

να πω την αλήθεια μου με το μαλλακτικό δεν ένιωθα ασφάλεια ως προς τα έπιπλα.

το ξύλο θέλει φροντίδα κ το μαλλακτικό είναι χημικό. κάνει για άλλα πράγματα, υφασμάτινα! αν κ καθάριζε καλά τη σκόνη κ για καιρό!

χθες ξεσκαρτάρισα επιτέλους τα νυχτικάκια κ μου έμειναν 3 κ καλά. τα υπόλοιπα θα πάνε σε αγαπημένα κορίτσια! να τα χαρούν!

τώρα το συρτάρι έχει πολύ χώρο κ ακόμα δεν έχω αποφασίσει τί άλλο να βάλω μέσα....καμιά ιδέα; τί θα ταίριαζε να υπάρχει μέσα;

αλλαξα σεντόνια, έπλυνα -καθάρισα τη μία τουαλέτα κ κάνω ένα τάημ άουτ. τάισα το μικρό μου κ σας διαβάζω!

ααα, έβαλα σόδα κ ξύδι στη λεκάνη της τουαλέτας, αφού είχα ρίξει χλωρίνη κ άζαξ λεβάντας. άφησα, έτριψα με το βουρτσάκι κ έγινε μια χαρά!

το ξεστόλισμα σκέφτομαι κ βαριέμαι!

Καλημέρα κ καλή χρονιά σε όλους! Ειρήνη πολύ ωραίο το θέμα, το διαβάζω από την αρχή κ σήμερα κατάφερα να γράψω. Θα αναφέρω κάτι άσχετο με οργάνωση, αλλά πρακτικό. Για να μου κρατάει περισσότερο καιρό ο άνηθος κ ο μαϊντανός, όταν τα αγοράζω τα βάζω σε ένα ποτηράκι με νερό κ μετά στο ψυγείο. Διατηρούνται πολύ περισσότερο από το σακουλάκι κ μου φαίνονται πιο φρέσκα όταν τα χρησιμοποιώ.

γεια σας κοριτσια μου

ειρηνη μου εχτες εριξα ακουαφορτε δε ξερω αν το λεω και καλα και κατι πηγε να γινε αλλα το αφησα λιγο αν παρω ξανα και βαλω νομιζω θα κανω δουλεια

ειρηνη μου σου εστειλα και εγω αιτημα στο φεις

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλησπερα και χρονια πολλα. εγω σημερα δεν εκανα τιποτα απο δουλειες και ειναι ανω κατω το σπιτι μου. λεω τωρα να παω να πλυνω πιατα, να συνεχισω το μαγειρεμα και να καθαρισω μετα την κουζινα. ξερετε τι κολλημα εχω???οταν καθαριζω θελω να τα κανω ολα τη ιδια μερα. αν κανω σημερα 2 δωματια, αυριο αλλα 2, νομιζω οτι βρωμιζουν και τα καθαρα. φεφουλα ποσο νερο βαζεις???το εχεις δοκιμασει??μυριζει ωραια???οντως το μαλακτικο κραταει τη σκονη μακρια για αρκετες μερες. αυριο θα ξεστολισω και θα καθαρισω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...