Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα,

εγω στην τσαντα μου εχω ενα μικρο νεσεσερακι που εκει μεσα εχω σερβιετα, υγρα μαντηλακια, παραμανα, κλωτση και κουμπι και ντεπον.

Οταν αλλαζω τσαντα βαζω και το νεσεσερακι και ετσι τα εχω παντα ολα μαζι και δεν χανονται μεσα στον χαμο!!!

Ρηνακι θελω την βοηθεια σου, εχω παρα πολλες, παρα πολλες ομως κορδελες της κορης μου. Δεν ξερω πως να τις αποθηκευσω ετσι ωστε να τις βλεπω ολες και να μην τις ξεχναω... Που να τις βαλω???

Ρίξε μια ματιά εδώ http://parentscafe.gr/showthread.php?t=3134 αν θέλεις για τις κορδέλες.

Το καπάκι για το μικροκυμάτων είναι σωτήρια λύση πάντως και υπάρχει από ικεα μέχρι και σε πολλά σούπερ στα είδη οικιακού εξοπλισμού.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχχ κοριτσια!Το σπιτι μου αυτη τη στιγμη ειναι χααααλια!!

Πιατα απλυτα,και το πατωμα......ετρωγε η κορη μου μπισκοτακια και το εκανε αστα να πανε!!και δεν εφτανε αυτο τα κοπανουσε και πανω στα επιπλα και τα εκανε και αυτα χαλια!!και βαριεμαι απιστευτα τωρα!!

Το ονειρο μου ειναι να αποκτησω μια μονιμη οικιακη βοηθο!Βαριεμαι απιστευτα τις δουλειες!

Χαχαχαχα μια τέτοια και για μένα παρακαλώ !!!! Κι εγώ βαριέμαι απίστευτα να κάνω τα καθημερινά κι αυτά που πρέπει.

ναι Ρηνακι μου κορδελες μαλλιων εννοω, τωρα της εχω σε ενα νεσεσερ απλα ελεγα μηπως καποια φιλη ή εσυ εχετε καποια καλυτερη ιδεα ετσι ωστε να της βλεπω ολες και να μην τις ξεχναω..

Οσο για το καπακι, να ξερετε οτι οχι μονο κραταει καθαρο το μικροκυματων αλλα και ειναι πιο σωστο να ζεσταινουμε με καπακι τα τροφιμα γιατι να προστατευομαστε απο την ακτινοβολια.

Το σκέφτομαι λίγο. Δώσε μου χρόνο μήπως μου ρθει καμια ιδέα...:confused:

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κοριτσακια!!!!!

Ειρηνακι σε εκανα και γω addχθες το βραδυ...

Οσο για το καπακι του μικροκυμματων σωτηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και το βρισκεις οπου πολανε πλαστικα...πραγματα νοικοκυριου...στο κεντρο της Αθηνας στα μαγαζακια τα εχω δει πολλες φορες..για την φιλη που δεν το εχει δει ακομη καπου....α και στα μεγαλα superMarket το εχω δει....

Ποιο παιδί είσαι εσύ παιδί μου? Για στείλε μου (prive αν θέλεις!) το όνομά σου να σε δω!!! :cool:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

777885dugw57gt25.gif

πού το βρίσκουμε αυτό το καπάκι κορίτσια. θέλω κ εγώ!

πόσο κοστίζει;

Κοριτσάκι μου, δεν θυμάμαι... κάτι λίγο... ίσως 5?... κάτι τέτοιο. Είναι οικονομικό! :wink:

Το βρίσκεις ακόμη και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να`σαι καλα!!;) Προφιλ δεν εχεις εσυ να σε δουμε και εμεις?:D

**Που λες, τη δευτερη την κρεμαστρα την εχω! αδεια κιολας!!:tongue: αχαχα παω σε λιγο λοιπον να φτιαξω εκει τα χοντρα και θα παρω και την αλλη που βολευει περισσοτερα για λεπτα νομιζω!!

Ευχαριστω!!

Σου έστειλα το κανονικό μου....! :tongue::tongue:

Εμ είδες που έχω γυαλιά και βλέπω στη... ντουλάπα σου!!!

Για δες μήπως σε βολέψει τελικά! ;)

777885dugw57gt25.gif

τότε μιλούσαμε για το άλλο μου μεγάλο πρόβλημα που είναι τα παιχνίδια...

αν σημερα το αυτόματο μου σύστημα καθαρισμού μου μάζεψε τον χριστουγεννιάτικο εξοπλισμο θα ξεκινήσω, αλλιώς Δευτέρα που πήρα άδεια.

Α είδες??? Το χω χαμένο για χαμένο!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτόματο σύστημα καθαρισμού???? :confused::confused::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Αχχ κοριτσια!Το σπιτι μου αυτη τη στιγμη ειναι χααααλια!!

Πιατα απλυτα,και το πατωμα......ετρωγε η κορη μου μπισκοτακια και το εκανε αστα να πανε!!και δεν εφτανε αυτο τα κοπανουσε και πανω στα επιπλα και τα εκανε και αυτα χαλια!!και βαριεμαι απιστευτα τωρα!!

Το ονειρο μου ειναι να αποκτησω μια μονιμη οικιακη βοηθο!Βαριεμαι απιστευτα τις δουλειες!

Χα χαχα χα... αχ Μαντάμ Σουσού μου (έτσι θα σε λέω από δω και πέρα ματάκια!!! :tongue: )!!

Αμ εγώ??? Δεν θα το θελα εγώ! :lol::lol:

Ωμ.... ωμ.... ηρέμησε...! :wink: Είναι η ώρα της μικρής να τα κάνει αυτά!

Όλα θα γίνουν και κανένα σπίτι δεν είναι τέλειο, το έχουμε πει! Σιγά-σιγά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνακι τι ακριβως ειναι αυτα τα ψαθινα κουτια?Ειναι αρκετα μεγαλα?Ειναι ακριβα?Στειλε μου φωτο σε παρακαλω και που μπορω να τα βρω.Και εγω θελω να δω πως εισαι.Εγω δεν εχω βαλει γιατι ειμαι ασχετη .Τη σελιδα μου την εφτιαξε ο συναδερφος της πληροφορικης στο φροντιστηριο:tongue:Πρεπει να φτιαξω τη ντουλαπα μου πριν ξεκινησουν τα μαθηματα .Αχ Ειρηνακι μου:(Απο που να την ξεκινησω:?:Εκει μεσα ,οπως λεμε και στα ποντιακα,ο σκυλος δε γνωριζει τη μανα του.

Καλη χρονια κοριτσια και να ευχηθω τακτοποιημενα σπιτια:)

Για το μικροκυματων κοριτσια εγω οταν λερωθει (επειδη βαζω καπακι δεν λερωνετε συχνα) βαζω σε ενα μπολ νερο με χυμο λεμονι αφηνω και το λεμονι μεσα στο νερο και το βαζω στο μικροκυματων για 2 λεπτα αναλογα ποσο χρονο χρειαζετε να ζεσταθει και να δημιουργησει υδρατμους μετα με σφουγγαρι καθαριζει αμεσως και μυριζει και ωραια...

Σε εκανα add Ειρηνη και καλες δουλειες να σου ευχηθω:)

q1kup2.pngza5op2.png

.........

Για το μικροκυματων κοριτσια εγω οταν λερωθει (επειδη βαζω καπακι δεν λερωνετε συχνα) βαζω σε ενα μπολ νερο με χυμο λεμονι αφηνω και το λεμονι μεσα στο νερο και το βαζω στο μικροκυματων για 2 λεπτα αναλογα ποσο χρονο χρειαζετε να ζεσταθει και να δημιουργησει υδρατμους μετα με σφουγγαρι καθαριζει αμεσως και μυριζει και ωραια...

......

Τί σούπερ ιδέα είναι αυτή ??? Φαντάζομαι θα μυρίζει καθαριότητα ύστερα αλλά τώρα που το λέω ξύπνησε η ξανθιά μέσα μου: όταν λες αφήνεις και το λεμόνι μέσα στο νερό ???? τί έννοείς ? προφανώς την φλούδα από το στημένο λεμόνι ε ????

Μην γελάτε τσούπρες -- είναι η ώρα που παραδίδω σιγά σιγά !

Τί σούπερ ιδέα είναι αυτή ??? Φαντάζομαι θα μυρίζει καθαριότητα ύστερα αλλά τώρα που το λέω ξύπνησε η ξανθιά μέσα μου: όταν λες αφήνεις και το λεμόνι μέσα στο νερό ???? τί έννοείς ? προφανώς την φλούδα από το στημένο λεμόνι ε ????

Μην γελάτε τσούπρες -- είναι η ώρα που παραδίδω σιγά σιγά !

Ναι την φλουδα... (το ειχα σε αυτες τις Αγγλιδες που ξεβρωμιζουν σπιτια :P)

q1kup2.pngza5op2.png

ναι Ρηνακι μου κορδελες μαλλιων εννοω, τωρα της εχω σε ενα νεσεσερ απλα ελεγα μηπως καποια φιλη ή εσυ εχετε καποια καλυτερη ιδεα ετσι ωστε να της βλεπω ολες και να μην τις ξεχναω...

Λοιπόν... είναι ένα πρόβλημα αυτό κοριτσάκι μου... :rolleyes: γιατί και γω, αν είχα κοριτσάκι θα το χα σίγουρα....

Από την μία θέλεις να τις βλέπεις για ευκολία από την άλλη θέλεις να τις έχεις κρυμμένες για οργάνωση...! :rolleyes:

Χμ...

Η μία λύση είναι να πάρεις ένα κουτάκι από σοκολατάκια και να τις βάλεις εκεί (με ανοιχτό καπάκι) και στο συρτάρι της στο δωμάτιο της:

ribbons.jpg

Η άλλη να αγοράσεις μια παιδική κρεμάστρα, να την βάλεις στο δωμάτιο της σαν "κάδρο" ας πούμε και να τις κρεμάς εκεί:

kremastra.jpg

Και η τρίτη να τις βάλεις όλες σε ένα γυάλινο βαζακι, στου οποίου το στόμιο να βάλεις μία κορδέλα στα χρώματα του δωματίου της μικρής σου και να το στολίσεις σε κάποιο έπιπλό της! Και εύχρηστο και όμορφο στολίδι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...