Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

πρέπει να απαλλαγούμε από πράγματα που κουβαλάμε χωρίς λόγο!

παλιά είχα στην τσάντα μου κ 3 σερβιέτες. 1 είναι αρκετή κ σε θήκη! να μη φαίνεται, τσαλακώνεται!

ξεσκαρτάρισμα! πλύσιμο με πανάκι μουσκεμένο με μαλλακτικό!

αντί για 3 αναπτήρες σε κάθε τσάντα, 1 κ να ανάβει. το λέω γιατί την πατάω συνέχεια. ή που θα κουβαλάω περίπτερο από τσιγάρα κ αναπτήρες ή που δεν θα έχω κανέναν ή θα έχω, αλλά δεν θα ανάβει!

γενικά ό,τι κάνουμε κ με τα συρτάρια μας!

Α........... τώρα κατάλαβα τι εννοούσες κοριτσάκι μου!!!!!!! :tongue:

Συγνώμη, γιατί εγώ, να το ξερετε όλες αυτό, διαβάζω τα μηνύματά σας και απαντώ με χρονολογική σειρά. Δηλαδή απαντώ με τη σειρά τα μηνύματα που έχετε γράψει και δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω!!! Οργάνωση και σ' αυτό!!! :lol::lol:

Το χω ζήσει το χάλι! Και έβρισκα μέχρι και αποδείξεις από το ψωμί εκεί μέσα!!! :mad:

Να σου προτείνω αντικείμενα?

Λοιπόν:

1) Κλειδιά

2) Κινητό

3) Νεσεσέρ καλλυντικών με τα της ημέρας (ειδικό νεσεσέρ, που θα έχεις ΜΟΝΟ οτι χρειαζεσαι για να βγάλεις την μέρα σου... π.χ. 1 ρουζ, 1 κραγιόν, 1 χτένα).

4) Πορτοφόλι

5) Ένα μικρό πακετάκι μαντηλάκια.

Για μένα, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο! Είσαι καλυμμένη. Και μην νομίζεις και ακόμα κι αυτά εχουν το βάρος τους! Σκέψου και το ώμο σου που την κουβαλάει!

Για ειδικές περιπτώσεις που πρέπει να κουβαλήσεις χαρτιά της δουλειάς σου, ή μία σερβιετούλα κοντά στις μέρες σου ΟΚ... αλλά για ειδικές περιπτώσεις!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας πω κα κατι αλλο???εχετε βαλει ποτε παλτο στο πλυντηριο σε χαμηλη θερμοκρασια εννοειται???να το τολμησω??

Μια και δυο φορές...? :lol:

Εκεί τα πλένω στάνταρ εγώ. Στο πρόγραμμα για τα μεταξωτά, χωρίς στύψιμο και βγαίνουν μυρωδάτα.

Απλωσέ το σε κρεμάστρα και όχι σε σκοινί και δωσε του τον χρόνο του...:wink:

777885dugw57gt25.gif

καλημερα,

εγω στην τσαντα μου εχω ενα μικρο νεσεσερακι που εκει μεσα εχω σερβιετα, υγρα μαντηλακια, παραμανα, κλωτση και κουμπι και ντεπον.

Οταν αλλαζω τσαντα βαζω και το νεσεσερακι και ετσι τα εχω παντα ολα μαζι και δεν χανονται μεσα στον χαμο!!!

Respect! Respect και υπόκλιση!!! :lol::lol:

Και που βρήκες αυτό που σε βολεύει και που το τηρείς και δεν πελαγώνεις!!! :!:

Ρηνακι θελω την βοηθεια σου, εχω παρα πολλες, παρα πολλες ομως κορδελες της κορης μου. Δεν ξερω πως να τις αποθηκευσω ετσι ωστε να τις βλεπω ολες και να μην τις ξεχναω... Που να τις βαλω???

Κοριτσάκι μου,

Επειδή ειμαι και μιας κάποιας ηλικίας.... :lol::lol: τι κορδέλες εννοείς? Μαλλιών?

777885dugw57gt25.gif

Κάτι άσχετο που όμως μου έχει λύσει τα χέρια (που φαντάζομαι θα είναι γνωστό σε όλες) είναι το καπάκι προστασίας του φούρνου μικροκυμάτων.

Τα τελευταία χρόνια που το έχω ανακαλύψει δεν το αποχωρίζομαι! Ποτέ μα ποτέ δεν βάζω κάτι στον φούρνο χωρίς αυτό από πάνω. Γλυτώνω τόσο καθάρισμα...! ;)

bd225666.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι!!

Ειρηνη τελειο αυτο για το micro,ολο λεω να παρω ενα αλλα δεν επεσε στο ματι μου μεχρι τωρα!!Θα το ψαξω ομως!!

Εκανα και εγω που λετε εκκαθαριση στην ντουλαπα!!Μαζεψα για χαρισμα μια μεγαλη σακουλα με ρουχα!!:eek:

Εχω απορια -παλι- :D

Εχω πολλα κασκολ,εσαρπες,φουλαρια.. Καποια λεπτα τα εβαλα ολα μαζι στο

συρταρι σε υφασματινη σακουλιτσα.Αβολο μεν αλλα που να τα βαλω?Τα χοντρα τα διπλωσα και μου περνουν μισο συρταρι και 2-3 που τα βαζω συχνα τα κρεμασα στη ντουλαπα!!

Με αυτο το τροπο ομως δεν τα εχω ολα μαζι με αποτελεσμα να ξεχναω τι εχω και δεν εχω..Καμια ωραια ιδεα να τα οργανωσω εχετε?

Επειδή ειμαι και μιας κάποιας ηλικίας.... :lol::lol: τι κορδέλες εννοείς? Μαλλιών?

ναι Ρηνακι μου κορδελες μαλλιων εννοω, τωρα της εχω σε ενα νεσεσερ απλα ελεγα μηπως καποια φιλη ή εσυ εχετε καποια καλυτερη ιδεα ετσι ωστε να της βλεπω ολες και να μην τις ξεχναω..

Οσο για το καπακι, να ξερετε οτι οχι μονο κραταει καθαρο το μικροκυματων αλλα και ειναι πιο σωστο να ζεσταινουμε με καπακι τα τροφιμα γιατι να προστατευομαστε απο την ακτινοβολια.

Γεια σας και παλι!!

Ειρηνη τελειο αυτο για το micro,ολο λεω να παρω ενα αλλα δεν επεσε στο ματι μου μεχρι τωρα!!Θα το ψαξω ομως!!

Να το ψάξεις κοριτσάκι μου! Θα σου λύσει τα χέρια. Τι σάλτσες βάζω, τι κοκκινιστά, λαδερά... τα πάντα! Και δεν πετάγεται ούτε σταγονίτσα!

Ίσα που πλένω το καπάκι και ο φούρνος μου είναι πάντα πεντακάθαρος! ;)

Εκανα και εγω που λετε εκκαθαριση στην ντουλαπα!!Μαζεψα για χαρισμα μια μεγαλη σακουλα με ρουχα!!:eek:

Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Εκτός του ότι εσύ κερδίζεις χώρο και ανανεώνεσαι μπράβο που θα χαρίσεις κάπου (δεν έχει σημασία που) πράγματα, που κάποιος θα τα χρησιμοποιήσει! :!:

Εχω απορια -παλι- :-D

Εχω πολλα κασκολ,εσαρπες,φουλαρια.. Καποια λεπτα τα εβαλα ολα μαζι στο

συρταρι σε υφασματινη σακουλιτσα.Αβολο μεν αλλα που να τα βαλω?Τα χοντρα τα διπλωσα και μου περνουν μισο συρταρι και 2-3 που τα βαζω συχνα τα κρεμασα στη ντουλαπα!!

Με αυτο το τροπο ομως δεν τα εχω ολα μαζι με αποτελεσμα να ξεχναω τι εχω και δεν εχω..Καμια ωραια ιδεα να τα οργανωσω εχετε?

Χμ... τώρα αυτό είναι ένα θέμα.

Εγώ δεν έχω πολλά και γι αυτό τα έχω διπλωμένα σε ένα από τα μικρά μου συρτάρια. Είναι τακτοποιημένα και γενικά είμαι ικανοποιημένη.

Εσύ που έχεις πολλά είναι λογικό να θες να τα βλέπεις γιατί όντως θα τα ξεχνάς και μετά θα λες "α, είχα αυτό, γιατί δεν το φόρεσα αφού πήγαινε?!" :rolleyes:

Μήπως η λύση είναι να αγοράσεις 2 διαφορετικές κρεμάστρες και να τα βάλεις εκεί?

Η μία είναι για πιο χοντρά κασκόλ και η άλλη για λεπτά φουλάρια:

tips_105_350x263.jpg

c141cf87.jpg

Μήπως σε βολέψει? :confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!!!

Ειρηνακι σε εκανα και γω addχθες το βραδυ...

Οσο για το καπακι του μικροκυμματων σωτηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και το βρισκεις οπου πολανε πλαστικα...πραγματα νοικοκυριου...στο κεντρο της Αθηνας στα μαγαζακια τα εχω δει πολλες φορες..για την φιλη που δεν το εχει δει ακομη καπου....α και στα μεγαλα superMarket το εχω δει....

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Κάτι άσχετο που όμως μου έχει λύσει τα χέρια (που φαντάζομαι θα είναι γνωστό σε όλες) είναι το καπάκι προστασίας του φούρνου μικροκυμάτων.

Τα τελευταία χρόνια που το έχω ανακαλύψει δεν το αποχωρίζομαι! Ποτέ μα ποτέ δεν βάζω κάτι στον φούρνο χωρίς αυτό από πάνω. Γλυτώνω τόσο καθάρισμα...! ;)

Οσο για το καπακι, να ξερετε οτι οχι μονο κραταει καθαρο το μικροκυματων αλλα και ειναι πιο σωστο να ζεσταινουμε με καπακι τα τροφιμα γιατι να προστατευομαστε απο την ακτινοβολια.

πού το βρίσκουμε αυτό το καπάκι κορίτσια. θέλω κ εγώ!

πόσο κοστίζει;

Εσύ εισαι αυτή η κούκλα??????!!!!:!::!::!:

Βρε, τι φίλες έχω εγώ!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Να`σαι καλα!!;) Προφιλ δεν εχεις εσυ να σε δουμε και εμεις?:D

**Που λες, τη δευτερη την κρεμαστρα την εχω! αδεια κιολας!!:tongue: αχαχα παω σε λιγο λοιπον να φτιαξω εκει τα χοντρα και θα παρω και την αλλη που βολευει περισσοτερα για λεπτα νομιζω!!

Ευχαριστω!!

Μου φαίνεται, αυτό δεν σου είχα προτείνει? Έτσι νομίζω!

τότε μιλούσαμε για το άλλο μου μεγάλο πρόβλημα που είναι τα παιχνίδια...

αν σημερα το αυτόματο μου σύστημα καθαρισμού μου μάζεψε τον χριστουγεννιάτικο εξοπλισμο θα ξεκινήσω, αλλιώς Δευτέρα που πήρα άδεια.

Αχχ κοριτσια!Το σπιτι μου αυτη τη στιγμη ειναι χααααλια!!

Πιατα απλυτα,και το πατωμα......ετρωγε η κορη μου μπισκοτακια και το εκανε αστα να πανε!!και δεν εφτανε αυτο τα κοπανουσε και πανω στα επιπλα και τα εκανε και αυτα χαλια!!και βαριεμαι απιστευτα τωρα!!

Το ονειρο μου ειναι να αποκτησω μια μονιμη οικιακη βοηθο!Βαριεμαι απιστευτα τις δουλειες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...