Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

........

Σας παραθέτω το προφίλ και όποια κοπέλα έχει facebook και φυσικά θέλει, ας μου στείλει invitation. Ευχαριστως θα το δεχτώ εννοείται!!! ;)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003323381942

Με την 1η ευκαιρία θα σου στέιλω αίτημα φιλίας ! Θα λάβεις και πμ με το όνομά μου να ξέρεις ποιά σου μιλάει ...:P

ουτε εγω δεν πιστευω τι δουλειες εκανα σήμερα!!

..............................

Τώρα βεβαια ειμαι τουλάχιστον πτωμα αλλα καμαρωνω τα κατορθωματα μου. παω για μπανακι και επιτελους να χαλαρωσω λιγάκι.

Η υπόλοιπη ανοικοδ'ομηση του σπιτιου αναβαλεται για την επομενη εβδομαδα.

Πω πω σε θαύμασα λέμε ! Είπαμε να το κάνουμε βρε παιδί μου, λάου λάου όμως.... ευτυχώς που θα πάτε 3ήμερο να χαλαρώσεις κομματάκι !

ενα βασικο θεμα που εχω ειναι με τις τσαντες. γινεται μονιμως της μουρλης!!!συνεχεια την τακτοποιω και συνεχεια μπαχαλο!!!ενω εχει απο χαρτια δουλειας μεχρι παμπερς, δν βρισκω τιποτα. εχω αρκετες αλλα βαριεμαι να τις αλλαζω και να μεταφερω ολα τα πραγματα απο τη μια στην αλλη. ετσι κραταω μια ουδετρη για να ταιριαζει λιγο πολυ με ολα και στο τσακιρ κεφι, αν παω πουθενα το απογευμα παιρνω καμμια αλλη. εσεις το εχετε διευθετησει αυτο το θεμα???

Βασικά καλύτερα είναι να έχεις λίγα κομμάτια (και διαχρονικά πχ μια καφέ/ταμπά, μια μαύρη, μια μπλε) - τώρα, για το εσωτερικό της τσάντας, ένα τιπ είναι να την αδειάζεις μια φορά οπωσδήποτε / εβδομάδα και να "ξεσκαρτάρεις" πράγματα... πολλές φορές κουβαλάμε άχρηστα αντικείμενα μαζί μας. Πέρα από πορτοφόλι, μια ομπρέλα, κλειδιά, κινητό,μια σερβιέτα, μια μικρή αντζέντα δεν χρειαζόμαστε κι άλλα πολλά

Μπορεί να χρειαστεί να έχει και κάποια χαρτιά της δουλειάς αλλά όχι μέσα στην τσάντα σου ! Μέσα σε έναν ξεχωριστό φάκελο με αυτάκια και δεν μπερδεύεις καταστάσεις !

Επίσης, πάμπερς μωρομάντηλα κλπ κλπ σε άλλη τσάντα του παιδιού !

Απλά έχω σταματήσει να τις χρησιμοποιώ στα ρούχα που αλλάζω λόγω εποχής διότι βγαίνουν μετά υπερβολικά τσαλακωμένα.

Αυτό ακριβώς ! Μια φορά έκρυψα ένα πάπλωμα δικό μου και είδα κι έπαθα να το φέρω στα ίσια του !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας πω κα κατι αλλο???εχετε βαλει ποτε παλτο στο πλυντηριο σε χαμηλη θερμοκρασια εννοειται???να το τολμησω??

Παλτό... εξαρτάται από τον τύπο του υφάσματος: ένα καμηλό πχ δεν θα το έβαζα ποτέ στο πλυντήριο όχι... συνήθως, τα πιο ευαίσθητα τα πλένω στην μπανιέρα ακολουθώντας την κλασική διαδικασία μούλιασμα για μια νύχτα κλπ κλπ όπως με το πάπλωμα !

Έχω κι άλλα όμως "χοντρά" μπουφάν του άντρα μου που πλένονται μια χαρά (και) στο πλυντήριο!

καλημερα,

εγω στην τσαντα μου εχω ενα μικρο νεσεσερακι που εκει μεσα εχω σερβιετα, υγρα μαντηλακια, παραμανα, κλωτση και κουμπι και ντεπον.

Οταν αλλαζω τσαντα βαζω και το νεσεσερακι και ετσι τα εχω παντα ολα μαζι και δεν χανονται μεσα στον χαμο!!!

τέλεια ιδέα! χρειάζομαι ένα μικρό νεσεσεράκι!:)

παλτό στο καθαριστήριο 2 φορές το χρόνο!

Ειρηνακι σημερα πηγα και πηρα κι αλλα υφασματινα κουτια ιδια με αυτα που ειχα.Σκεφτομαι να τα βαλω πανω απο τα ντουλαπια της κουζινας και μεσα να βαλω καποιες ηλεκτρικες μικροσυσκευες και πραγματα που δε χρησιμοποιω τοσο συχνα αλλα και δε μπορω να πεταξω.Απο τη μια φοβαμαι οτι ο χωρος θα δειχνει μπουκωμενος αλλα απο την αλλη θα ειναι τακτοποιημενα ομοιομορφα,θα ξερω που εχω καθε τι και θα μεινει χωρος για να κανω ποιο λειτουργικα τα ντουλαπια που χρησιμοποιω καθημερινα.Εσυ τι λες?

Ειναι πολυ καλή ιδέα. Θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χώρο ώστε να τακτοποιηθείς καλύτερα και βολικότερα και όπως πολύ σωστά λες, να διώξεις κάποιες ηλεκτρικές συσκευές μέσα από τα ποδια σου.

Σκέψου μόνο τα εξής 2 πράγματα:

- Με προβληματίζει πως τα κουτιά είναι υφασμάτινα και θα λερώνονται σχετικά εύκολα με την πάροδο των χρόνων.

- Μήπως να επενδύσεις σε καλάθια, ξύλινα και αν είναι δυνατόν, κοντά στο χρώμα της κουζίνας σου ώστε το αποτέλεσμα να είναι, ας πούμε, ομοιόμορφο...? Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... Λατρεύω τα κουτιά αλλά για αποθήκευση πάνω σε ντουλάπια κουζίνας, που θα φαίνονται, μήπως θα πρέπει να επιλέξεις ψάθινα κουτιά... :confused: . Για δες το.. (αν δεν σου έδωσα να καταλάβεις ακριβώς, πες μου να σου βάλω φωτογραφίες! ;)

Και τι ακριβως ειναι αυτο το σαιτ που θα φτιαξεις?Μακια στα γλυκα σας μαγουλακια;)

Δεν σας είπα πως (η μουρλή) παράτησα τη δουλειά μου και εδώ και 6 μήνες κάνω μανικιούρ / πεντικιούρ / αποτρίχωση και σχηματισμό φρυδιών??? :tongue:

Ε, είπα πως καιρός είναι να δημιουργήσω ένα προφίλ στο facebook που να ανεβάζω φωτογραφίες από τη δοουλειά μου, να κάνω διάφορες προσφορές και γενικότερα να έχω μια επαφή με πελάτισσες και φίλες... ;) Ελπίζω να σας αρέσει (αν και ακόμα είναι στην αρχή...!:P )

777885dugw57gt25.gif

τι σούπερ φαινή ιδέα:P

και ομορφούκα για να φαίνονται ωραία...

εσύ τι σκέφτεσαι να βάλεις μέσα?

Ίσως και άσχετα πράγματα με κουζίνα ας πούμε ?

Αν έβαζα τέτοια κουτάκια και στο έπιπλο στο σαλόνι ???

Μου φαίνεται, αυτό δεν σου είχα προτείνει? Έτσι νομίζω!

Η ιδέα είναι τέλεια αρκεί κοριτσάκι μου να προσέξεις η υφή του καλαθιού και το χρώμα που θα επιλέξεις.

Αν μιλάμε για έπιπλο σαλονιού, να επιλέξεις κάτι στο χρώμα που επικρατεί στον χώρο σου και το στυλ του καλαθιού επίσης! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α ! ! !

:P:p:p

Μπορεί να μην εμφανιζόμουν τις τελευταίες ημέρες αλλα δεν έχασα τίποτα από αυτά που είπατε.... Τα διάβασα ΌΛΑ.

Είχα τα δικά μου τρεξίματα διότι δύο ημέρες πριν τα Χρισούγεννα μετακόμισα :shock:

Γενικά πήγε πολύ καλά και κατάφερα να οργανωθω γρήγορα στο καινούριο σπιτάκι μου. Οργάνωσα ντουλάπες με ράφια και συρτάρια καθώς και ένα χώρο με την σιδερώστρα μου την σκούπα το σίδερο και τα ασιδέρωτα... Είμαι πολύ περίφανη γίαυτο και.... Ειρήνη μου, κι εσύ θα είσαι πολύ περίφανη για μένα όταν το δεις;);). Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω φωτογραφία.

Τώρα μου έχει μείνει μόνο η αποθήκη στο υπόγειο.

Θέλω ιδέες....

Έχω μια μεγάλη ντουλάπα ΙΚΕΑ με δύο παππουτσοθηκες πολυ χρήσιμες όπου θα μπουν τα καλοκαιρινά παππούτσια τώρα και αρκετά ράφια όπου θα μπουν τα δίαφορα "αναμνηστικά" κουτιά, από τον γάμο μας, τα βαφτίσια και τα ταξίδια μας, καθώς και τα κουτιά με τα καλοκαιρινά ρούχα.

Στην άλλη μεριά τις αποθήκης φτίαξαμε dexon όπου θα μπούν οι λοιπές κούτες... Καμία τριαναταρια και βάλε που έχουν μέσα ...μόνο εμένα δεν έχουν. :mad::mad::mad::mad: :evil::evil::evil::evil:

Σκέφτηκα να φτίαχνω μια λίστα για κάθε κούτα με τα πράγματα που έχει και να καλαω απ΄ έξω διότι είναι σίγουρο ότι σε μια εβδομάδα δεν θα ξέρω τι υπάρχει.

ΤΙ ΆΛΛΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ???? :confused::confused::confused:

Είμαι ήδη περήφανη για ΣΕΝΑ!!! Μόνο και μόνο που οργανώνεσαι και σκέφτεσαι τι περισσότερο θα μπορούσες να κάνεις..... ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!!!! :P ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΆ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Εύγε για τη σκέψη σου! Εύγε! Από τη στιγμή που έχεις αρκετές κούτες και ευτυχώς χώρο να τις βάλεις είναι το καλύτερο και εξυπνότερο που θα μπορούσες να κάνεις.

Ίσως θα μπορούσες να βάλεις ομοειδή πράγματα μαζί (όσο αυτό γίνεται φυσικά) στην κάθε κούτα (π.χ. πράγματα θάλασσας, πράγματα κουζίνας κλπ.) ώστε να γίνει ακόμα πιο εύκολη η αναζήτηση πραγμάτων αργότερα. Αν και η σκέψη σου (το να κάνεις λίστα και να την κολήσεις απ' έξω) είναι ΤΕΛΕΙΑ! :wink:

777885dugw57gt25.gif

επισης θα ηθελα να ξαναθεσω ενα προβλημα μου το οποιο ακομα δε λυθηκε και ειναι η μαυριλα απο τη λεκανη της τουαλετας εχω δοκιμασει τα παντα σοδα με ξυδι, κοκα κολα, ολα τα απορυπαντικα αλλα ακομα τιποτα ουτε λιγο δεν εφυγε τι αλλο να κανω εχω απελπιστει.....

Τα έβαλες όλα αυτά και τίποτα...???? :confused: Γιατί έτσι βρε παιδί μου???

Ρίξε λευκό ξύδι και άστο όλη τη νύχτα. Το πρωί ρίξε καυτό νερό με τον βραστήρα και πες μου. Για δοκιμασε το και αυτό να δουμε!

777885dugw57gt25.gif

Ωραίες καταστάσεις… thanks για το tip… γιατί πέρα από τα χρήματα τη στιγμή που θα έβγαζα τα πράγματα και θα τα έβλεπα όλα μέσα στη μούχλα… θα το πάθαινα το έμφραγμα…

Οπότε μία λύση μένει… να ανοίξω ντουλάπες και να κάνω ξεκαθάρισμα…

δεν θα είναι ποτέ super τακτοποιημένες… αλλά εγώ τουλάχιστον θα νιώσω καλύτερα… :)

Πεταμένα λεφτά καρδιά μου... :( Και στο λέω γιατί δοκίμασα από διάφορες εταιρείες και μετά από μερικούς μήνες.... τα ίδια... ξεφούσκωμα και της θήκης και της... τσέπης μου!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

καλή χρονιά κοριτσάκια!!

δεν σας προλαβαίνω,λίγες μέρες έλειψα να τακτοποιηθώ στο σπίτι...

ακόμα συγυρίζω...

Καλή χρονιά ξενιτεμένο μου!!! :P

Take your time! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Ξεφορτώθηκα μια κρεμάστρα- καλογερο που μου έπιανε τη μια γωνια του δωματίου (που συνήθως ήταν φορτωμενη με τα πάντα και για πολυυυυυυ καιρό. Σκεφτομαι να βαλω μια μικρη κρεμαστρα πισω απο την πόρτα μας ισα για ενα προχειρο πανωφόρι και την τσάντα μου.

Στο χώρο που εξοικονόμησα σκεφτομαι να φτιάξω ενα επιπλο τύπου ντουλάπι με συρτάρια απο πάνω που να χώνει ο συζυγος τα πράγματα του εκει τουλάχιστον να μη τα βλέπω!!!!!!!!

Παιδί μου... εσύ δεν ήσουν γυναίκα χθες.... ήσουν η duracell επαναφορτιζόμενη!!!! :lol::lol::lol: Πόσα μπράβο να σου πω???!! Φτάνουν?

Μπράβο για την ντουλάπα σου! Απλώς, για να διατηρηθεί, φροντισε μία στο τόσο να την περιποιείσαι! Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο, πίστεψέ με! Ούτε κούραση ξανα, ούτε ταλαιπωρία. Και να δεις πως θα σε ανανεώσει η ντουλάπα σου βλέποντας την έτσι! ;)

Σιχαίνομαι τον καλόγερο-κρεμάστρα.... και καλά έκανες και τον ξεφορτώθηκες!!!!! :!::!: Α πα πα πα...! Μπράβο και δω!!!

Και εξοικονομησες και χώρο για επιπλέον επιπλάκι και άρα και αποθηκευτικό χώρο!!! Α ρε γλέντια!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ενα βασικο θεμα που εχω ειναι με τις τσαντες. γινεται μονιμως της μουρλης!!!συνεχεια την τακτοποιω και συνεχεια μπαχαλο!!!ενω εχει απο χαρτια δουλειας μεχρι παμπερς, δν βρισκω τιποτα. εχω αρκετες αλλα βαριεμαι να τις αλλαζω και να μεταφερω ολα τα πραγματα απο τη μια στην αλλη. ετσι κραταω μια ουδετρη για να ταιριαζει λιγο πολυ με ολα και στο τσακιρ κεφι, αν παω πουθενα το απογευμα παιρνω καμμια αλλη. εσεις το εχετε διευθετησει αυτο το θεμα???

D08.jpg

το έχω δει στο ebay!!!ελπίζω κάποια στιγμή να το πάρω!!

Καλή χρονιά ξενιτεμένο μου!!! :P

Take your time! :wink:

thank you!!!!:P

ευτυχώς το ψιλοσουλούπωσα το σπίτι,μικρό είναι,με λίγα έπιπλα!!!

Πάλι θα με πείτε γκρινιάρα.... :mrgreen::lol:

Ξέρεις φυσικά ποια είναι η αιτία των προβληματισμών σου ε...???

Το ότι ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Πουλάκι μου, κοριτσάκι μου... (είδες, σε παίρνω με το καλό ε??? :lol: ), τι τις θες τόσες τσάντες που τελικά σε ταλαιπωρούν?

Παλιά, περνούσα τα ίδια.... μέχρι που μια μέρα έφυγα από το σπίτι για δουλειά χωρίς πορτοφόλι και το συνειδητοποίησα στον Πειραιά... :-(

Εγώ πλέον, κινούμαι ως εξής (ειδικά τα περασμένα, σχεδόν 20 ρημαδοχρόνια που εργαζόμουν στην ναυτιλία και τα ρούχα έδιναν και έπαιρναν και οι τσάντες το ίδιο... :-( ) .

- Έχω αγοράσει μια μαύρη, καλή, πολύ καλή τσάντα, που φροντισα να ταιριάζει για όλες τις ώρες. Μπορώ να πάω και στο γραφείο αλλά και αν χρειαστεί κάπου αλλού, ταιριάζει σούπερ. Μαύρη, δερμάτινη, φίνα.

- Εχω αγοράσει μία καφέ, καλή τσάντα που επίσης ταιριάζει σε όλες τις ώρες. Από γραφείο ως βόλτα.

- Έχω αγοράσει μία καλοκαιρινή. Σπορ, χαλαρή που την κρατώ με όλα τα καλοκαιρινά μου παπούτσια....

Δεν χρειαζόμαστε περισσότερες τσάντες! Δύο- τρεις είναι υπερ-αρκετές για να είστε καλοντυμένες και οργανωμένες! Ξεσκαρταρε τες βρε κοριτσάκι μου για να βρεις την υγεια σου. Κράτα καποιες πολυ αγαπημενες και τις άλλες δωστες! Τι να τις κάνεις? Να σε εκνευρίζουν???:mad:

Υ.Γ. Για τα ρημαδοτσαντάκια τα βραδινά, θα μιλησουμε χωριστά!!!! :mrgreen::lol:

777885dugw57gt25.gif

νομιζω οτι το μυστικο κρυβεται στο να μην εχουμε πολλες τσάντες.

αν εχουμε λίγες είναι ευκολο να τακτοποηθουν σε καποιο ντουλάπι

Α, μπράβο γιατρέ μου!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

:Dγια γραβάτες είναι όντως η κρεμάστρα.Ο δικός μου δεν έχει γραβάτες αλλά με βόλεψε για σουτιέν και νυχτικάκια...

Eιρήνη μου εμένα ποτέ δεν μου έτυχε οι συγκεκριμένες σακούλες να χάσουν τον αέρα τους.Απλά έχω σταματήσει να τις χρησιμοποιώ στα ρούχα που αλλάζω λόγω εποχής διότι βγαίνουν μετά υπερβολικά τσαλακωμένα.

Λες να είμαι τόσο γκαντέμω...? :?: Και έχω αγοράσει διάφορες... από carefour, από leroy merlin, από άσχετο συνοικιακό μαγαζί... πάντα το ιδιο! :mad:

777885dugw57gt25.gif

εύγε! θεά!

αφροδίτη, το μυστικό είναι να μην έχεις πολλές τσάντες, όπως είπε κ η λένα!

έχω κρατήσει λίγες κ καλές κ δεν μου πιάνουν χώρο! τις άλλες που έβλεπα ότι δεν τις χρησιμοποιούσα τις έδωσα σε θεία μου! το καταχάρηκε κ εγώ πολύ περισσότερο!

ακόμα δεν έκανα ντου στα συρτάρια μου, στα νυχτικάκια κ στα καλσόν-καλτσάκια!, αλλά αυτό το τριήμερο σίγουρα θα τα ξεσκαρτάρω!

Σιγά-σιγά θα τα κάνεις. Σημασία έχει που το έχεις προγραμματισμένο πως κάποια στιγμή θα γίνει!

Και μπράβο για τις τσαντούλες που έδωσες στη θεία σου!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...