Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αχ, εγώ το έχω αυτό με νυχτικάκια ιδιαίτερα. λατρεμένα!

τα κρατάω λες κ είναι συλλογή. κ μου πιάνουν ένα συρτάρι κομοδίνου! κ είναι κ σχεδόν τσουβαλιασμένα. μαλλον είναι καιρός να τα δώσω τα περισσότερα! καταρχήν δεν μου κάνουν πια!:lol:

θα κρατήσω όσα μου κάνουν! κ πάλι πολλά θα είναι!;)

Κοριτσάκι μου,

Εγώ προτείνω να κάνεις ένα "ντου"! Ειδικά αφού λες πως αρκετά δεν σου κάνουν και ειδικά αφού τα έχεις "τσουβαλιασμένα" δεν θα νιώσεις καλύτερα αν τα τακτοποιήσεις, ειδικά αφου τους έχεις τόσο αδυναμία??? :wink: Για δες το και μου λες!

ένα ξύλινο κουτάκι-σεντούκι όπου έχω όρθια τα κραγιόν μου για να τα ξεχωρίζω (δυσκολεύομαι να τα αποχωριστώ κ ας πέρασε καιρός από την αγορά μερικών),

ένα γαλάζιο ποτηράκι πλαστικό όπου έχω μολύβια, 1 πινέλο για ρουζ κ πούδρα, 2 μάσκαρα. πόσο κρατάει η μάσκαρα; τα μολύβια; μόνο 6 μήνες; θα έπρεπε να τα πετάξω όλα, σχεδόν!

Αυτό, θα πρέπει να το δεις. Γενικά μην κρατάς καλλυντικά μετά από κάποιο διάστημα. Ειδικά κραγιόν και μάσκαρα. Τα κραγιόν καλά είναι να τα πετάμε μετά από ενάμιση χρόνο. Και τα μολύβια περίπου το ίδιο. Γι αυτό σας έχω πρήξει να μην αγοράζετε πολλά! Λίγα, καλά και τακτοποιημένα! Σκέψου, πως όλα αυτά πάνε πάνω στο δέρμα σου! Δεν αξίζει να τα κρατάς!

τα λες τόσο ωραία, αλλά ξεσηκωτικά! μαζί σου!

Ωραία, ξεσηκωτικά αλλά και χαλαρωτικά. Είμαι το προσωπικό σας... βάλιουμ!!! :lol::lol:

όχι, εδώ διαφωνώ κ μη σου πω ανατριχιάζω!:cool:

το κάνουν τα πεθερικά μου κ το έχει κ ο άντρας μου αυτό-ποτέ!

καλύτερα να βάζω πλυντήριο πιάτων κάθε λίγο κ λιγάκι παρά να πιω νερό από ποτήρι με δαχτυλιές ή σημάδια!:o

ένα ποτήρι όλη μέρα; μυρίζει απαίσια! πάω να πιω νερό στην πεθερά μου κ ανοίγω ντουλάπι να πάρω καθαρό. εκεί κ οι τρεις από ένα πλαστικό που πίνουν νερό, κ μετά το βάζουν πάλι στη θήκη για στέγνωμα πιάτων!!!!!!

μπλιαχ!

τσουτσούριασα-που λέει κ μια ψυχή!:tongue::lol:

Βρε πουλάκι μου, αν δεις, λέω για ποτήρια σε νορμάλ κατάσταση! Δεν εννοώ ποτήρια με σοκολάτες πάνω, που να μυρίζουν ψαρίλα, κοτοπουλίλα και γενικά όλα τα εις -ίλα!!! :tongue::tongue:

ελπίζω να κατάλαβα λάθως εγώ. ποτέ δεν διπλώνουμε στη μέση τα σουτιέν. διπλώνουμε μόνο τις τιραντούλες κ το γύρω γύρω που δένει πίσω. δες πώς τα έχουν στα μαγιαζιά που τα πουλούν!αλλιώς χαλάει η φόρμα τους. εγώ τα έχω έτσι σε ένα συρτάρι μικρό με φανελάκια κ είναι μια χαρά!

Ολα αυτά που γράφω, είναι στη γενικότερη αντίληψη μου, αγόρασε λίγα και κρατα τα όσο διατηρούν την καλή τους φόρμα.

Για τον λόγο αυτό σας έχω γράψει πως αγοράζω συγκεκριμένα σουτιέν. Επειδή δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την όρεξη να τα πλένω στο χέρι. Πάνε στο πλυντηριακι μου, στο κατάλληλο φυσικά πρόγραμμα και δεν ασχολούμαι περισσότερο. Οπότε είναι φυσικό πως θα χαλάσουν πιο γρήγορα (αν και επειδή τα κρατώ πάντα τακτοποιημένα και ποτέ παραπεταμένα και στουμπωμένα) και ακριβώς αυτό θέλω εδώ που τα λέμε. Να τα διατηρώ καλά για όσο γίνεται, να μην τα πλένω στο χέρι και κουράζομαι και να τα έχω τακτοποιημένα.

Εγώ, τα κάνω έτσι χρόνια. Σε πληροφορώ πως ποτέ δεν έχει χαλάσει σουτιέν μου. Αφενός δεν προλαβαίνουν αφετέρου τα διατηρώ σε άριστη κατάσταση μ αυτόν τον τρόπο! ;)

Αν και είναι πιθανόν να μην κατάλαβες καλά ή να μην το εξήγησα εγώ σωστά επειδή και στα καταστήματα έτσι τα έχουν διπλωμένα και έτσι τα πωλούν μέσα στα κουτάκια τους! :)

Σε γλυκοφιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια εγώ για τα σουτιέν μου και τα νυχτικάκια έχω κάτι τέτοιο μέσα στην ντουλάπα μου

_________________4b499db7df8f0_120x120.jpg

Την έχω στην ντουλάπα του άντρα μου για τις γραβάτες του ;)

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια μου ευχομαι σε ολες σας καλη χρονια με υγεια και ευτυχια

παω να δω τι εχω χασει τοσες μερες

Χαρά,

Να χαίρεσαι το βλασταράκι σου!!!!!!!!!!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ!

777885dugw57gt25.gif

Σχετικά με τις θήκες που τραβάς τον αέρα... άσχημα τα νέα από πλευράς μου.... Δυστυχώς G μου, από οπουδήποτε και αν τις έχω αγοράσει και σε όποια τιμή, δεν κρατούν! :mad:

Τις ετοιμάζεις, βγάζεις τον αέρα και λες... "τέλεια, έκανα τέλεια δουλειά"! Και διαπιστώνεις μετά από ένα σύντομο διάστημα πως υπήρχε κάποια τρυπούλα (προφανώς) και ο αέρας έχει ξαναμπεί και τσάμπα ο κόπος και τσάμπα τα χρήματα. Σταμάτησα να τις αγοράζω! :-(

Ωραίες καταστάσεις… thanks για το tip… γιατί πέρα από τα χρήματα τη στιγμή που θα έβγαζα τα πράγματα και θα τα έβλεπα όλα μέσα στη μούχλα… θα το πάθαινα το έμφραγμα…

Οπότε μία λύση μένει… να ανοίξω ντουλάπες και να κάνω ξεκαθάρισμα…

δεν θα είναι ποτέ super τακτοποιημένες… αλλά εγώ τουλάχιστον θα νιώσω καλύτερα… :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω δεν πιστευω τι δουλειες εκανα σήμερα!!

χτες ειχα τακτοποιήσει τη μιση ντουλάπα μας και σήμερα ολοκληρωσα την επιχειρηση ντουλάπα και πλεον εχω ομοιομορφες κρεμάστρες, τα ρουχα μας κρεμασμένα ανα μήκη,τα φουλάρια περασμενα σε μια κρεμάστρα να μη σερνονται εδω κι εκει και τις τσάντες μου στοιχισμενες στον πάτο της ντουλάπας μου παρεα με το σιδερο. Ουτε κι εγω θυμάμαι απο πότε εχω να τη δω έτσι την καημενη τη ντουλαπίτσα....

Ξεφορτώθηκα μια κρεμάστρα- καλογερο που μου έπιανε τη μια γωνια του δωματίου (που συνήθως ήταν φορτωμενη με τα πάντα και για πολυυυυυυ καιρό. Σκεφτομαι να βαλω μια μικρη κρεμαστρα πισω απο την πόρτα μας ισα για ενα προχειρο πανωφόρι και την τσάντα μου.

Στο χώρο που εξοικονόμησα σκεφτομαι να φτιάξω ενα επιπλο τύπου ντουλάπι με συρτάρια απο πάνω που να χώνει ο συζυγος τα πράγματα του εκει τουλάχιστον να μη τα βλέπω!!!!!!!!

Στη συνέχεια εκανα ενα δίωρο σιδερο, πλυντηριο, στεγνωτηριο, σουπερ μαρκετ, ξεστόλισα το δέντρο μου και τα συναφη χριστουγεννιατικα,ταισματα μπανιαρίσματα (κλασσικα)και τέλος μαζεψα μερικα απο τα πραγματα που θα χρειαστουμε για ενα τριημερο διακοπων.

Τώρα βεβαια ειμαι τουλάχιστον πτωμα αλλα καμαρωνω τα κατορθωματα μου. παω για μπανακι και επιτελους να χαλαρωσω λιγάκι.

Η υπόλοιπη ανοικοδ'ομηση του σπιτιου αναβαλεται για την επομενη εβδομαδα.

ενα βασικο θεμα που εχω ειναι με τις τσαντες. γινεται μονιμως της μουρλης!!!συνεχεια την τακτοποιω και συνεχεια μπαχαλο!!!ενω εχει απο χαρτια δουλειας μεχρι παμπερς, δν βρισκω τιποτα. εχω αρκετες αλλα βαριεμαι να τις αλλαζω και να μεταφερω ολα τα πραγματα απο τη μια στην αλλη. ετσι κραταω μια ουδετρη για να ταιριαζει λιγο πολυ με ολα και στο τσακιρ κεφι, αν παω πουθενα το απογευμα παιρνω καμμια αλλη. εσεις το εχετε διευθετησει αυτο το θεμα???

Την έχω στην ντουλάπα του άντρα μου για τις γραβάτες του ;)

:Dγια γραβάτες είναι όντως η κρεμάστρα.Ο δικός μου δεν έχει γραβάτες αλλά με βόλεψε για σουτιέν και νυχτικάκια...

Eιρήνη μου εμένα ποτέ δεν μου έτυχε οι συγκεκριμένες σακούλες να χάσουν τον αέρα τους.Απλά έχω σταματήσει να τις χρησιμοποιώ στα ρούχα που αλλάζω λόγω εποχής διότι βγαίνουν μετά υπερβολικά τσαλακωμένα.

ουτε εγω δεν πιστευω τι δουλειες εκανα σήμερα!!

χτες ειχα τακτοποιήσει τη μιση ντουλάπα μας και σήμερα ολοκληρωσα την επιχειρηση ντουλάπα και πλεον εχω ομοιομορφες κρεμάστρες, τα ρουχα μας κρεμασμένα ανα μήκη,τα φουλάρια περασμενα σε μια κρεμάστρα να μη σερνονται εδω κι εκει και τις τσάντες μου στοιχισμενες στον πάτο της ντουλάπας μου παρεα με το σιδερο. Ουτε κι εγω θυμάμαι απο πότε εχω να τη δω έτσι την καημενη τη ντουλαπίτσα....

Ξεφορτώθηκα μια κρεμάστρα- καλογερο που μου έπιανε τη μια γωνια του δωματίου (που συνήθως ήταν φορτωμενη με τα πάντα και για πολυυυυυυ καιρό. Σκεφτομαι να βαλω μια μικρη κρεμαστρα πισω απο την πόρτα μας ισα για ενα προχειρο πανωφόρι και την τσάντα μου.

Στο χώρο που εξοικονόμησα σκεφτομαι να φτιάξω ενα επιπλο τύπου ντουλάπι με συρτάρια απο πάνω που να χώνει ο συζυγος τα πράγματα του εκει τουλάχιστον να μη τα βλέπω!!!!!!!!

Στη συνέχεια εκανα ενα δίωρο σιδερο, πλυντηριο, στεγνωτηριο, σουπερ μαρκετ, ξεστόλισα το δέντρο μου και τα συναφη χριστουγεννιατικα,ταισματα μπανιαρίσματα (κλασσικα)και τέλος μαζεψα μερικα απο τα πραγματα που θα χρειαστουμε για ενα τριημερο διακοπων.

Τώρα βεβαια ειμαι τουλάχιστον πτωμα αλλα καμαρωνω τα κατορθωματα μου. παω για μπανακι και επιτελους να χαλαρωσω λιγάκι.

Η υπόλοιπη ανοικοδ'ομηση του σπιτιου αναβαλεται για την επομενη εβδομαδα.

εύγε! θεά!

αφροδίτη, το μυστικό είναι να μην έχεις πολλές τσάντες, όπως είπε κ η λένα!

έχω κρατήσει λίγες κ καλές κ δεν μου πιάνουν χώρο! τις άλλες που έβλεπα ότι δεν τις χρησιμοποιούσα τις έδωσα σε θεία μου! το καταχάρηκε κ εγώ πολύ περισσότερο!

ακόμα δεν έκανα ντου στα συρτάρια μου, στα νυχτικάκια κ στα καλσόν-καλτσάκια!, αλλά αυτό το τριήμερο σίγουρα θα τα ξεσκαρτάρω!

Διαφημίσεις

καλημερα δεν καταλαβατε καλα. δεν εννοω τον χωρο που εχω τις τσαντες. εννοω την τσαντα που κραταω μεσα. εκει γινεται ο χαμος μονιμα!!!ουτε και εγω εκανε φεφη μου τιποτα. σιγα σιγα που λεει και η ειρηνη

πρέπει να απαλλαγούμε από πράγματα που κουβαλάμε χωρίς λόγο!

παλιά είχα στην τσάντα μου κ 3 σερβιέτες. 1 είναι αρκετή κ σε θήκη! να μη φαίνεται, τσαλακώνεται!

ξεσκαρτάρισμα! πλύσιμο με πανάκι μουσκεμένο με μαλλακτικό!

αντί για 3 αναπτήρες σε κάθε τσάντα, 1 κ να ανάβει. το λέω γιατί την πατάω συνέχεια. ή που θα κουβαλάω περίπτερο από τσιγάρα κ αναπτήρες ή που δεν θα έχω κανέναν ή θα έχω, αλλά δεν θα ανάβει!

γενικά ό,τι κάνουμε κ με τα συρτάρια μας!

καλημερα,

εγω στην τσαντα μου εχω ενα μικρο νεσεσερακι που εκει μεσα εχω σερβιετα, υγρα μαντηλακια, παραμανα, κλωτση και κουμπι και ντεπον.

Οταν αλλαζω τσαντα βαζω και το νεσεσερακι και ετσι τα εχω παντα ολα μαζι και δεν χανονται μεσα στον χαμο!!!

Ρηνακι θελω την βοηθεια σου, εχω παρα πολλες, παρα πολλες ομως κορδελες της κορης μου. Δεν ξερω πως να τις αποθηκευσω ετσι ωστε να τις βλεπω ολες και να μην τις ξεχναω... Που να τις βαλω???

να σας πω κα κατι αλλο???εχετε βαλει ποτε παλτο στο πλυντηριο σε χαμηλη θερμοκρασια εννοειται???να το τολμησω??

εγω οχι αφροδιτακι, γενικα χοντρα και βαρια ρουχα δεν τα βαζω, μια φορα το χρονο καθαριστηριο και ειμαι υσηχη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...