Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά!!!

Σχωράτε με που σας άφησα από χθες...! :tongue:

Όπως σας έχω ήδη γράψει έχω ξεκινήσει το προφίλ στο facebook για τη νέα μου δουλειά και έχω ψιλο-πήξει! Έχω ακόμα τόσα να κάνω... αλλά σιγά-σιγά πλέον. Τουλάχιστον "ανέβηκε" οπότε για τα υπόλοιπα σιγά-σιγά... :-(

Σας παραθέτω το προφίλ και όποια κοπέλα έχει facebook και φυσικά θέλει, ας μου στείλει invitation. Ευχαριστως θα το δεχτώ εννοείται!!! ;)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003323381942

Θα επιστρέψω με απαντήσεις σε όλα τα μηνύματά σας όπως πάντα!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα σε ολες τις νοικοκυρουλες.Ευχομαι σε ολες μια πολυ πολυ καλη χρονια και το 2012 να μας φερει μονο χαμογελα.

Ηθελα να σας ρωτησω για κατι που συζητησατε πιο παλια τα φιλτρα του απορροφητηρα ειπατε οτι τα βαζετε στο πλυντηριο πιατων,στη μεγαλη θερμοκρασια?

Σιγουρα δεν παθαινουν τιποτα ε?

Και πρωτα τα ψεκαζετε με σπρει για τα λιπη ,τα τριβετε τα ξεπλενετε και μετα πλυντηριο?

Αυτο για τα φορεματα που ειπε η Νταλια με απασχολει και μενα πολυ και δεν μπορω να τα βαλω επανω γιατι δεν εχει για να κρεμας επανω ασε που ειναι και γεματο :-(

Ακριβώς έτσι. Τα ψεκάζω με λιποκαθαριστικό, τα αφήνω καμιά ωρίτσα και μετά τα βάζω στο πλυντήριο πιάτο. Το έχω κάνει πολλές-πολλές φορές, θαυματάκι μου! ;)

Για τα φορέματα, έχω κάποιες ιδέες. Θα επανέλθω με ξεχωριστό μήνυμα! :-D

777885dugw57gt25.gif

Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α ! ! !

:P:p:p

Μπορεί να μην εμφανιζόμουν τις τελευταίες ημέρες αλλα δεν έχασα τίποτα από αυτά που είπατε.... Τα διάβασα ΌΛΑ.

Είχα τα δικά μου τρεξίματα διότι δύο ημέρες πριν τα Χρισούγεννα μετακόμισα :shock:

Γενικά πήγε πολύ καλά και κατάφερα να οργανωθω γρήγορα στο καινούριο σπιτάκι μου. Οργάνωσα ντουλάπες με ράφια και συρτάρια καθώς και ένα χώρο με την σιδερώστρα μου την σκούπα το σίδερο και τα ασιδέρωτα... Είμαι πολύ περίφανη γίαυτο και.... Ειρήνη μου, κι εσύ θα είσαι πολύ περίφανη για μένα όταν το δεις;);). Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω φωτογραφία.

Τώρα μου έχει μείνει μόνο η αποθήκη στο υπόγειο.

Θέλω ιδέες....

Έχω μια μεγάλη ντουλάπα ΙΚΕΑ με δύο παππουτσοθηκες πολυ χρήσιμες όπου θα μπουν τα καλοκαιρινά παππούτσια τώρα και αρκετά ράφια όπου θα μπουν τα δίαφορα "αναμνηστικά" κουτιά, από τον γάμο μας, τα βαφτίσια και τα ταξίδια μας, καθώς και τα κουτιά με τα καλοκαιρινά ρούχα.

Στην άλλη μεριά τις αποθήκης φτίαξαμε dexon όπου θα μπούν οι λοιπές κούτες... Καμία τριαναταρια και βάλε που έχουν μέσα ...μόνο εμένα δεν έχουν. :mad::mad::mad::mad: :evil::evil::evil::evil:

Σκέφτηκα να φτίαχνω μια λίστα για κάθε κούτα με τα πράγματα που έχει και να καλαω απ΄ έξω διότι είναι σίγουρο ότι σε μια εβδομάδα δεν θα ξέρω τι υπάρχει.

ΤΙ ΆΛΛΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ???? :confused::confused::confused:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Καλησπερα και απο μενα κοριτσακια και καλη χρονια να εχουμε!!!!!!!! Και υγεια, υγεια , υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Μiracal η περιγραφοντας την βιβλιοθηκη σου...νομιζα οτι περιγραφεις την δικη μου...μια απο τα ιδια......χαχαχα

Ειρηνακι η ιδεα για τα καλσον απλα super!!!!!!!!!!!! Μου πιανουν δυο συρταρια....και τι εχω πραγματικα δεν γνωριζω......

Καλο βραδυ νοικοκυρουλες!!!!!!!!!!!!!

Καλως ήρθες και καλή και ευτυχισμένη χρονιά!!! ;)

Να σου πω... μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα... "ντου" στα καλσονάκια σου που έχουν απλωθεί τόσο και σου πιάνουν 2 ολόκληρα συρτάρια???!!!

Για πες τους να... μαζευτούν λιγουλάκι!!! :lol::lol:

Και μετά... πες μου πόσο πιο ήρεμη θα νιώθεις! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια....

Καλή χρονιά με υγεία, χαρά και λεφτά!

Οτι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας!

Και εύχομαι να βρείτε το μαγικό ραβδάκι που τακτοποιεί το σπίτι στη στιγμή!

Πάρτε μου και μένα 2 παρακαλώ!!!! :lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Αυτό που με βολεύει εμένα είναι τα ρούχα της δουλειάς να τα έχω έτοιμα set...κουστούμι...ή παντελόνι ζακέτα...οπότε μέσα στα μαύρα σκοτάδια που θα σηκωθώ για να ντυθώ διαλέγω απλά την κρεμάστρα και ντύνομαι...

Τέλεια ιδέα! Εύγε τέκνον μου! Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω 10!!!! :P:p:p:lol:

777885dugw57gt25.gif

Άσε μικρούλα...γιατί εγώ το εγκεφαλικό το έπαθα τη Δευτέρα...

και που λέτε αποφασίσαμε να φύγουμε οικογενειακώς για διακοπές Πρωτοχρονιάς εκτός Αθηνών...και γυρίσαμε Δευτέρα μεσημέρι....ε, το απόγευμα μετάνιωσα την ώρα που έφυγα...αφού έβαλα 3 πλυντήρια...και εκκρεμούν άλλα 2...ξεσκόνισα, σκούπισα, άλλαξα σεντόνια...απλά και μόνο για να κοιμηθώ ήρεμη το βράδυ...

Κατά τα άλλα...περιμένω πως και πως το σ/κ...για να μαζέψω τα Χριστουγεννιάτικα και να αρχίζω να αδειάζω το σπίτι από πράγματα...

Το μεγάλο μου θέμα είναι το εξής....η αποθήκη που έχουμε είναι τίγκα στην υγρασία λέμε... οπότε ΟΛΑ μας τα ρούχα, τα ρούχα των παιδιών, παπούτσια, σεντόνια, πετσέτες τα κρατάω στο σπίτι.... μία φορά που το δοκίμασα και κατέβασα πράγματα κάτω μετά πολύ απλά τα πέταξα... και αναρωτιέμαι αν έπαιρνα τις θήκες που τραβάς τον αέρα και τα κατέβαζα κάτω κάποια πράγματα....θα τη γλύτωναν;

Σε νιώθω... :-( Πας να ξεκουραστείς και μετά σου βγαίνει το λάδι.... :mad:

Σχετικά με τις θήκες που τραβάς τον αέρα... άσχημα τα νέα από πλευράς μου.... Δυστυχώς G μου, από οπουδήποτε και αν τις έχω αγοράσει και σε όποια τιμή, δεν κρατούν! :mad:

Τις ετοιμάζεις, βγάζεις τον αέρα και λες... "τέλεια, έκανα τέλεια δουλειά"! Και διαπιστώνεις μετά από ένα σύντομο διάστημα πως υπήρχε κάποια τρυπούλα (προφανώς) και ο αέρας έχει ξαναμπεί και τσάμπα ο κόπος και τσάμπα τα χρήματα. Σταμάτησα να τις αγοράζω! :-(

777885dugw57gt25.gif

εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία.Κάποια έχω στο συρτάρι μου με τις κάλτσες και κάποια στο πρώτο συρτάρι στην συρταριέρα της κρεββατοκάμαρας που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι σκ@@τα τελικά έχω εκεί μέσα:mad:, καλσόν, μπιζού,ζώνες,καλτσάκια, σκουφιά, γάντια,ζώνες κάποιες...ότι να'ναι...

Από που να αρχίσω λε κορίτσια...

Συρτάρια σαν τα παραπάνω ?

Ντουλάπες ?

ή

Παιχνίδια ?:-(

Χαλάρωσε, όλα θα τα βρούμε, όλα θα τα τακτοποιήσεις! ;)

Έχεις πολλά καλσόν? Αν ναι, τα έχεις επειδή τα χρειάζεσαι ή επειδή αγόραζες αγόραζες και δεν ξέρεις πλέον πόσα έχεις?

Μην ανησυχείς, θα τα φτιάξουμε όλα!

Υ.Γ. Ξεκίνα από τα συρτάρια για να σου έρθει πιο... "μαλακά"! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλημερα νοικοκυροκοριτσα. τελικα εβαλα χθες βραδυ τουμποφλο στο νεροχυτη (ειναι χωρισμενος σε δυο) απο ενα σακουλακι. σημερα θα βαλω αλλο ενα και βλεπουμε. θα δω αν μυριζει το μεσημερι. και εγω εχω 3 πλυντηρια σιδερο!!!

Περιμένω να μας πεις τι έγινε.

Υ.Γ. Αν εξακολουθεί να μυρίζει, εχω μια ιδέα τι μπορεί να είναι. Πες μου...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

εννοουμε να ξεκινησεις απο αυτο που εχει λιγοτερη δουλεια, ετσι ωστε να τελειωσεις κατι και να ανεβει και η ψυχολογια σου και μετα να πας δυνατα στο επομενο

Μπράβο!!! Το χεις γιατρέ μου, το χεις!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας κοριτσάκια....

Καλή χρονιά με υγεία, χαρά και λεφτά!

Οτι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας!

Και εύχομαι να βρείτε το μαγικό ραβδάκι που τακτοποιεί το σπίτι στη στιγμή!

Aγιε μου Βασίλη ειμουνα πολύ καλό παιδάκια όλη την χρόνια, φρονιμη μανούλα, πρώτη στην δουλειά. Φέρε μου δώρα φέρε μου γλυκά και το μαγικό ραβδάκι...... Please!!!!:P:p:p

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

επισης θα ηθελα να ξαναθεσω ενα προβλημα μου το οποιο ακομα δε λυθηκε και ειναι η μαυριλα απο τη λεκανη της τουαλετας εχω δοκιμασει τα παντα σοδα με ξυδι, κοκα κολα, ολα τα απορυπαντικα αλλα ακομα τιποτα ουτε λιγο δεν εφυγε τι αλλο να κανω εχω απελπιστει.....

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

τι σούπερ φαινή ιδέα:P

και ομορφούκα για να φαίνονται ωραία...

εσύ τι σκέφτεσαι να βάλεις μέσα?

Ίσως και άσχετα πράγματα με κουζίνα ας πούμε ?

Αν έβαζα τέτοια κουτάκια και στο έπιπλο στο σαλόνι ???

Η αληθεια ειναι Νταλια μου οτι εγω τα εχω βαλει και στα ανοιχτα ραφια της βιβλιοθηκηςκαι στο πανω μερος της.Δειχνουν αρκετα ωραια και ειναι ομοιομορφα.Μεσα χωρανε τα παντα <τα δικα μου ειναι 40Χ30Χ25>απο τροφιμα μεχρι γραφικη υλη.Εχω βαλει και ετικετες και εγινα νοικοκυρα:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...