Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

Φούρκα,καλωσήρθες στην παρέα μας και για τις δουλειές μην αγχώνεσαι,φτανει που έχεις βρει τη λύση!

Εχθές ο αντρας μου γύρισε από τη δουλειά με πυρετό και καταλαβένετε τι γίνεται:confused:,ελπίζω μόνο να μην κολλησει ο μικρός ,ο οποίος είχε αρρωστήσει για ενα εικοσιτετράωρο την προηγούμενη εβδομάδα.:rolleyes:

Τελοσπάντων ας είναι μέχρι εδώ!

Σίδερο κατάφερα να κάνω πολύ λίγο γιατί με φώναζε ο γιόκας μου και καθησα μαζί του,ελπίζω να συνεχίσω λίγο σήμερα ,γιατί περιμένουν για μάζεμα 3 πλυντήρια ,οπότε το βουνό μεγαλώνει....

Σήμερα τι μαγειρευουμε?:confused::):)

Περαστικά αδερφή...περαστικά του και σύντομα.

Εμείς κάναμε μπιφτεκάκια με πατατούλες και κερνάμε! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ήθελα να μπαίνω πιο συχνά,να γράφω να σχολιάζω,αλλά δεν προλαβαίνω!!!Είμαστε και λογιότατες στο καφε μαγειρικής,οπότε πού να πρωτογράψω-πρωτοδιαβάσω...Τωρα που διακοπεύουν τα περισσότερα κορίτσια,σας παρακολουθώ με μεγαλύτερη άνεση!!!Και χαίρομαι πολύ γι' αυτό

Σε καταλαβαίνω. Και γω πολλές φορές χάνομαι όταν είμαστε όλες αλλά είναι λογικό. Ολες θέλουμε να "ξαλαφρώσουμε" και ευτυχώς εδώ μέσα δεν υπάρχουν ούτε γκρίνιες, ούτε ίντριγκες οπότε η κάθε μία μιλάει και νιώθει καλύτερα. :P

777885dugw57gt25.gif

Περιστερίδιο μου,

είμαι Christmas-Freak!!! Ευτυχώς οι δικοί μου το ξέρουν {και τρώω τρελό δούλεμα} και με ανέχονται....! :mrgreen::mrgreen:

Και όπως φαντάζεσαι, αυτό μου είχε "βγει" και στο parents... από το 2007 άνοιγα το θέμα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, κάθε χρονιά, όπου πάντα το κατα-ευχαριστιόμασταν!! :tongue:

Να δούμε, μέχρι πότε θα κρατιέμαι για να το ανοίξω και εδώ!!! :lol::lol::lol:

Εύγε μικρό μου! Εκμευταλλεύσου το να κάνεις κάποια πραγματάκια που ήθελες!! ;)

Ειρηνη μου βαλε κ εμενα στη λιστα ... Φετος που εχουμε την μπεμπα και θα ειναι κοντα 10 μηνων ανυπομονω για τα χριστουγεννα λαλαλαλα :D

IIk6p3.png

Qskdp3.png

καλημέρα!

επιτέλους ενεργοποίησε η διαχε'ιρηση το λογαριασμό μου και μπορώ να γράψω!!

Επιτέλους, τα καταφερες.... ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! :P:p

Εύγε για όλα και όσα γράφεις. Είναι, πάνω-κάτω, τα μότο μου, το ξέρεις.

Όσο γι' αυτό που γράφεις για τις δημιουργίες σου, μπορώ και γω να βεβαιώσω τα λεγόμενά σου γιατί και βραχιόλι έχω από τα χεράκια σου και αγνή μαρμελάδα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου βαλε κ εμενα στη λιστα ... Φετος που εχουμε την μπεμπα και θα ειναι κοντα 10 μηνων ανυπομονω για τα χριστουγεννα λαλαλαλα :D

Α.... εντάξει!!! Είμαι σίγουρη πως είμαστε πολλές! Θυμάμαι το τι γινόταν όλα τα περασμένα χρόνια στα χριστουγεννιάτικα μας θέματα.... χαμός!! Τόσο γλυκός χαμός!!!

Βρε έχει να πέσει "Ρούντολφ το Ελαφάκι" και "Last Chrismas" που θα πάει σύνεφο!!! :tongue::tongue::tongue:

Αυτές τις γλυκές στιγμές, της υπέροχης προετοιμασίας και της γλυκιάς αναμονής... δεν τις αλλάζω με τίποτα!

Θα το καταδιασκεδάσουμε πάλι στο θέμα, όταν το ανοίξουμε...!

Υ.Γ. Εύα μου, και όσες είστε μανούλες με μωρά και θα είναι τα πρώτα τους χριστούγεννα τα ερχόμενα, έχω να σας προτείνω πολλά, υπέροχα πραγματάκια ώστε να σας μείνουν αξέχαστα!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Το σπιτι ειναι συμμαζεμενο.

Φαγαμε μακαροναδα με σαλτσα ντοματα κα εφτιαξα πενες μακαρονοσλατα και τωρα παγωνουν για αυριο.

Ελπιζω το απογευμα να παμε σε μια φιλη για καφεδακι, και αυριο χαλαρα...

Παντως εγω απο οταν εμεινα εγκυος αρχισε να με πιανει η νοικοκυρωσυνη οποτε τοτε σας εντοπισα και στο παρεντς διαβαζοντας διαφορα για την εγκυμοσυνη....

Το χριστουγεεννιατικο θεμα ομως δεν το βρηκα...:rolleyes:

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Α.... εντάξει!!! Είμαι σίγουρη πως είμαστε πολλές! Θυμάμαι το τι γινόταν όλα τα περασμένα χρόνια στα χριστουγεννιάτικα μας θέματα.... χαμός!! Τόσο γλυκός χαμός!!!

Βρε έχει να πέσει "Ρούντολφ το Ελαφάκι" και "Last Chrismas" που θα πάει σύνεφο!!! :tongue::tongue::tongue:

Αυτές τις γλυκές στιγμές, της υπέροχης προετοιμασίας και της γλυκιάς αναμονής... δεν τις αλλάζω με τίποτα!

Θα το καταδιασκεδάσουμε πάλι στο θέμα, όταν το ανοίξουμε...!

Υ.Γ. Εύα μου, και όσες είστε μανούλες με μωρά και θα είναι τα πρώτα τους χριστούγεννα τα ερχόμενα, έχω να σας προτείνω πολλά, υπέροχα πραγματάκια ώστε να σας μείνουν αξέχαστα!!

Αχ ναι βρε Ειρηνη μου.

Ηδη ειναι δυσκολα τα πραγματα με την κριση - κ δεν λεω οικονομικη γτ ειναι σε ολους τους τομεις πλεον- και φοβαμαι το χειμωνα θα ειναι δυσκολοτερα.... Πρεπει να βρουμε τροπους να ειμαστε κπως αισιοδοξοι κ χαρουμενοι...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τελικά, εχθές με έπιασε μια βαρεμάρα, άλλο πράγμα...

Ξεσκόνισα μόνο το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα και σκούπισα (όχι με την ηλεκτρική) όλο το σπίτι. Σήμερα ήξερα ότι με περίμενε δύσκολη μέρα, αλλά δεν πτοήθηκα.

Σηκώθηκα, έκανα το καφεδάκι μου, έβαλα το φαγητό μας να γίνεται, έστρωσα τα κρεβάτια μας, μάζεψα το νεροχύτη και αφού έσβησα το φούρνο, πήγα σούπερ μάρκετ, πήρα τις προμήθειες της αυριανής γιορτής και λαχανικά για το παιδί και γύρισα σπίτι.

Τακτοποίησα τα πράγματα από το σούπερ μάρκετ, έβαλα το φαγητό του παιδιού να γίνεται και ασχολήθηκα μονο με το παιδάκι μου!!! Αφού του έδωσα τη φρουτρόκρεμα του, κάτσαμε να φάμε κι εμείς. Φάγαμε, κοίμησα το παιδί και ξεκίνησα δουλειές...

Ξεσκόνισα το δωμάτιο του, άπλωσα ένα πλυντήριο ρούχα, καθάρισα το μπάνιο, σφουγγάρισα όλο το σπίτι και... ξύπνησε (μια ωρίτσα κοιμήθηκε για μεσημέρι το πουλάκι μου). Τώρα θα του δώσω το μεσημεριανό του (ναι!!! καλά διαβάσατε) και μετά έχει σίδερο ή βολτούλα μέχρι την πλατεία. Θέλω να πάμε και στην εκκλησία να προσκυνήσουμε. Θα δείξει...

Α! Έχω να καθαρίσω και τη βεράντα μου...

Σας αφήνω προς το παρόν. Αν μπορέσω θα σας γράψω πάλι αργότερα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Αν θυμαμαι καλα ειναι καπου στο σπιτι , οργανωση σπιτιου καπως ετσι...

Τελικά βρίσκεται στo "παλιές δημοσιεύσεις", το βρήκε η Φούρκα :idea:

Εύα, από το "οργάνωση σπιτιού" σας ανακάλυψα, από εκεί βρήκα πολύ χρήσιμες συμβουλές για τη μετακόμιση (και όχι μόνο). Μπορεί να μην είμαι μανούλα ακόμα, αλλά η συντροφιά σας στο Parents μου άρεσε πολύ. Είμαι σκυλομάνα όμως, πιάνεται; :tongue:

Αντιγόνη, τις συμβούλές σου έτυχε και τις διαβάσα πρόσφατα, είναι τόσο θετικό το μήνυμα σου και τόσο "ψαγμένες" οι ιδέες σου. Εύγε! Στα απλά πράγματα βρίσκεται η ευτυχία!

Ειρήνη μου εννοείται πως άδειασε ο μισός χώρος που φύλαγα τις τσάντες μου (ο πάτος της ντουλάπας δηλαδή). Μπορείς να είσαι περήφανη, μας δίδαξες καλά!

Σήμερα έφαγα όλο το πρωινό σε εξωτερικές εργασίες οπότε από δουλειές... τζίφος...Ευτυχώς έπεσε τηλέφωνο για επισκέψεις, (και λέω ευτυχώς γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιηθώ) οπότε ρίξαμε ένα καθάρισμα-σίφουνα και το σπίτι ξαφνικά έγινε τζι-τζι! Οι επισκέψεις τελικά δεν ήρθαν, αλλά το καλό έγινε!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Θα μου πείτε την γνώμη σας πάνω σε μερικά θεματάκια που με απασχολούν;

- Στις οδηγίες του πλυντηρίου μου λέει ότι αν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τον χρονοδιακόπτη να χρησιμοποιούμε καλύτερα απορρυπαντικό σε σκόνη γιατί το υγρό χύνεται πάνω στα ρούχα. Με το μαλακτικό όμως τι γίνεται;

-Τα πατάκια του μπάνιου και της κουζίνας τα πλένετε στο πλυντήριο; Στο πλυντήριο σιχαίνομαι, στο χέρι βαριέμαι (ψάμματα να πω ; )

Άσχετο, μια συμβουλή για όσες σκέφτονται να πάρουν κατοικίδιο... αν έχετε σκούρα έπιπλα επιλέξτε ζωάκι με σκούρο τρίχωμα ( ή το αντίστροφο). Βλέπω τις άσπρες τρίχες πάνω στα βέγκε έπιπλα και φρικάρω!!!!!!!!! :mad::mad::mad: Και ξεσκόνισα το απόγευμα λέμε!!!!!:mad::mad:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες.....και μη!!!!

Εμείς έχουμε τριπλή γιορτή και τραπέζωμα σε οικογένεια, θα είμαστε καμία 15αριά άτομα.....ευτυχώς θα έχουμε πλαστικά πιάτα και ποτήρια οπότε γλυτώνουμε πλύσιμο απο εκεί......φαγητά λίγα και καλά, όχι πολλά έξοδα φέτος!!!

Αυριο το πρωί πάμε εκκλησία και μετά έχουμε ετοιμασίες!!! Το βράδυ λούνα πάρκ και ξεφάντωμα δώρο για την κόρη :P .....θα αδειάσει το πορτοφόλι πάλι χιχιχιχιχ αλλά δεν πειράζει έναν χρόνο το περιμένουν!!!

φιλάκια

Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες!

Ηλιαχτίδα ,να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη και ό,τι επιθυμείς να ερθει στη ζωή σου!

Βασια ,να χαίρεσαι την κορούλα σου,το συζυγο και την πεθερα,να περασετε μια πολύ ομορφη ημέρα!Και εμεις καθε χρόνο τρώμε στην πεθερά μου ,καθώς γιορτάζει ο μικρός μου κουνιάδος, αλλα φέτος δεν θα συμμετάσχουμε λόγω της ίωσης.

Εχθές εκανα όλες τις δουλίτσες που είχα προγραμματίσει και το απόγευμα πήγαμε για μπανάκι με το γιόκα μου.Για σήμερα ήθελα να πάμε εκκλησία, αλλά τελικά εστειλα μόνο τον μικρό με τη μαμά μου και εγώ εμεινα σπίτι με τον αντρα μου,ηπια το καφεδάκι μου και συμμάζεψα.Από δουλίτσες εννοείται σήμερα δεν κάνω τίποτα ,μόνο θα προσπαθήσω να χαλαρώσω.

Φιλία και να περάσετε όλες καλά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Από το πρωί κάνω εναλλάξ παστίτσιο - εκκαθάριση ντουλάπας. Σχόλιο του καλού μου "Α, πολύ ωραία τα έφτιαξες... δύο μέρες θα μείνουν έτσι, άντε μέχρι τη Δευτέρα που θα πας δουλειά". Γκρρρρρρρρρ!

Τώρα εξιλεώνεται μαζεύοντας την κουζίνα (μπορείτε να φανταστείτε το χάλι της μετά από παστίτσιο) :evil::evil::evil:

Ειρήνη, άλλη μια σακούλα, με ρούχα αυτή τη φορά, πήρε τη θέση της δίπλα σε αυτή με τις τσάντες που είναι για πέταμα-χάρισμα. :D

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...