Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλό απόγευμα λατρεμένες μου κόρες.

Μόλις έβαψα ρίζα {δουλειά που όπως ξέρετε την βαριέμαι αφόρητα... :| } και σε λίγο θα είμαι πανέτοιμη για τις καλοκαιρινές μου διακοπές! ;);)

Από δουλίτσα, μέχρι στιγμής, έχω αύριο, Πέμπτη και Σάββατο και γι αυτό τον λόγο κάνω ήδη τις προετοιμασίες που χρειάζονται για την αναχώρηση μας, αν όλα πάνε καλά, την Κυριακή!! :P:p

Ήδη σιδερώνω καθημερινά, ώστε να πακετάρω κάποια στιγμή την Παρασκευή και δεν αφήνω το σπίτι χωρίς να είναι στη "σειρά" του.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Κάντο μας λιανά...:tongue::tongue:Απαπαπαπα!!!

Περιστερίδιο μου,

είμαι Christmas-Freak!!! Ευτυχώς οι δικοί μου το ξέρουν {και τρώω τρελό δούλεμα} και με ανέχονται....! :mrgreen::mrgreen:

Και όπως φαντάζεσαι, αυτό μου είχε "βγει" και στο parents... από το 2007 άνοιγα το θέμα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, κάθε χρονιά, όπου πάντα το κατα-ευχαριστιόμασταν!! :tongue:

Να δούμε, μέχρι πότε θα κρατιέμαι για να το ανοίξω και εδώ!!! :lol::lol::lol:

Με εχει πιάσει μανία καθαριότητας-τακτοποίησης

Το πόσες δουλειές έχω κάνει,δεν φαντάζεστε...

Εύγε μικρό μου! Εκμευταλλεύσου το να κάνεις κάποια πραγματάκια που ήθελες!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Υ.Γ. 1 Είδα πολλές αναφορές στο παλιότερο θέμα «Σπίτι και easy living» το οποίο το είχαν κλειδώσει στο parents. Είναι ακόμα προσβάσιμο για ανάγνωση; Δεν θα ήθελα να σας κουράζω με επαναλήψεις σε θέματα που πιθανόν να είχατε αναλύσει παλιότερα. Θα τα λέμε!

καλησπερα σε όλα τα κορίτσια!

σας παρακολουθώ ανελλιπώςεδώ και 299 σελίδες,

αν και συνήθως δεν έχω να πω πολλά σχετικά με δουλειές σπιτιού,

λείπω όλη μέρα στη δουλειά και ευτυχώς έχω μια φορά την εβδομάδα γυναίκα που μας νοικοκυρεύει :oops:

βέβαια κάνω πολλά και μόνη μου αλλά όχι σε σημείο να τα κάνω και ποστ :oops:

για συνδεδεμένα μέλη του parets.gr, το παλιό ποστ της Ειρήνης είναι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=71435

φιλιά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού :P

eK0cp3.png

.....για συνδεδεμένα μέλη του parets.gr, το παλιό ποστ της Ειρήνης είναι εδώ

Να' σαι καλά βρε Φούρκα! Το χω σε κακό να ξεκινάω κάτι από τη μέση... (κι εγώ βλαμμένη είμαι, τι νομίζεται; )

Γύρισα από ψώνια στο ΙKEA με καινούρια γκατζετάκια για το νοικοκυριό μου:

-Σιλικονένια γάντια φούρνου που φτάνουν μέχρι τον αγκώνα (μπας και γλυτώσω από τα καψίματα)

-Μοβ υφασμάτινη ραφιέρα (για μπλούζες; για τσάντες; ακόμα δεν είμαι σίγουρη για το πως θα την αξιοποίησω και αν θα με βολέψει :confused:)

-Αποφλοιωτή πατάτας, γιατί το μεσημέρι πέταξα τον παλιό μου μαζί με τα φλούδια στα σκουπίδια :P:p

Πολύ μου αρέσουν τα καινούρια μου παιχνιδάκια!

Κι επειδή δεν ήθελα να περάσει η μέρα χωρίς να έχω να αναφέρω μια δουλειά της προκοπής, ξεκαθάρισα τις τσάνες που θα πετάξω (με πόνο καρδιάς :(). Το αστείο είναι ότι μόλις είπα στην μάνα μου ότι ξεκινάω εκκαθάριση, ζήτησε να μην πετάξω τίποτα πριν το δει, μήπως το θέλει εκείνη...Θα ξεσαβουριάσω εγώ, και θα γεμίσει αυτή! :D:D:D

Καλό βράδυ κοριτσάκια, παώ στο κρεβάτι μου πριν γίνει κολοκύθα!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

Φούρκα,καλωσήρθες στην παρέα μας και για τις δουλειές μην αγχώνεσαι,φτανει που έχεις βρει τη λύση!

Εχθές ο αντρας μου γύρισε από τη δουλειά με πυρετό και καταλαβένετε τι γίνεται:confused:,ελπίζω μόνο να μην κολλησει ο μικρός ,ο οποίος είχε αρρωστήσει για ενα εικοσιτετράωρο την προηγούμενη εβδομάδα.:rolleyes:

Τελοσπάντων ας είναι μέχρι εδώ!

Σίδερο κατάφερα να κάνω πολύ λίγο γιατί με φώναζε ο γιόκας μου και καθησα μαζί του,ελπίζω να συνεχίσω λίγο σήμερα ,γιατί περιμένουν για μάζεμα 3 πλυντήρια ,οπότε το βουνό μεγαλώνει....

Σήμερα τι μαγειρευουμε?:confused::):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue:

και πολύ καλά κάνεις!εστω κι αν ...διαβάζεται ωσάν απειλή!:tongue::tongue:

Καλώς ήρθες στην παρέα...

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

Φούρκα,καλωσήρθες στην παρέα μας και για τις δουλειές μην αγχώνεσαι,φτανει που έχεις βρει τη λύση!

Εχθές ο αντρας μου γύρισε από τη δουλειά με πυρετό και καταλαβένετε τι γίνεται:confused:,ελπίζω μόνο να μην κολλησει ο μικρός ,ο οποίος είχε αρρωστήσει για ενα εικοσιτετράωρο την προηγούμενη εβδομάδα.:rolleyes:

Τελοσπάντων ας είναι μέχρι εδώ!

Σίδερο κατάφερα να κάνω πολύ λίγο γιατί με φώναζε ο γιόκας μου και καθησα μαζί του,ελπίζω να συνεχίσω λίγο σήμερα ,γιατί περιμένουν για μάζεμα 3 πλυντήρια ,οπότε το βουνό μεγαλώνει....

Σήμερα τι μαγειρευουμε?:confused::):)

Περαστικά του αντρούλη σου!

Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!!

Για απορίες μαγειρικής στο μαγερειό δίπλα!!!:tongue:Αλλά δεν θα βρεις καμιά μας!!

Θα ήθελα να μπαίνω πιο συχνά,να γράφω να σχολιάζω,αλλά δεν προλαβαίνω!!!Είμαστε και λογιότατες στο καφε μαγειρικής,οπότε πού να πρωτογράψω-πρωτοδιαβάσω...Τωρα που διακοπεύουν τα περισσότερα κορίτσια,σας παρακολουθώ με μεγαλύτερη άνεση!!!Και χαίρομαι πολύ γι' αυτό

καλημέρα!

επιτέλους ενεργοποίησε η διαχε'ιρηση το λογαριασμό μου και μπορώ να γράψω!!

Λατρεύω την οργάνωση!οπότε το θέμα είναι αγαπημένο!!!

Στο φόρουμ είχα ποστάρει ένα κείμενο με τα δικά μου tips και το βάζω και εδώ,ίσως βοηθήσει κάποιες κοπέλες.

Πλέον με την οικονομική κρίση αξιολόγησα ξανά τις ανάγκες μου και κατάλαβα κάτι πολύ σημαντικό,το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών μου ήταν πλασματικές,μένοντας άνεργη πριν μερικούς μήνες είχα πολύ χρόνο και σκέφτηκα πως μπορώ να ομορφύνω την καθημερινότητα μου χωρίς μιζέριες και με λίγα λεφτά.Εξι μήνες μετά αποφάσισα να σας γράψω διάφορα μικρά χρήσιμα που εμένα με βοήθησαν και η οικογένεια μου δεν ένιωσε τη στέρηση!!

-Έκανα εκκαθάριση,όσο οξύμωρο και αν ακούγεται να υπάρχει κρίση και εσύ να πετάς βοηθάει,ξεδιάλεξα,πέταξα και καθάρισα ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο σπίτι μου,κράτησα τα χρήσιμα πράγματα,τα υπόλοιπα δόθηκαν εκεί όπου υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη.Είναι εντελώς άχρηστη η 15η κουβέρτα στη ντουλάπα για μας ενώ για κάποιον άλλο η μια που θα του χαρίσουμε θα τον σώσει απ το κρύο!!

-Σταμάτησα να αγοραζω άχρηστα πράγματα μόνο και μόνο για να νιώσω καλύτερα,πλέον οταν δεν νιώθω καλά βγαίνω για περπάτημα,καθαρίζω το σπίτι κάνω κάτι άλλο.

-Δεν αγοράζω δέκα απορρυπαντικά και καθαριστικά,το ξύδ με τη σόδα κάνουν θαύματα και κοστίζουν σχεδόν τίποτα.

-Αγάπησα τη λαική και ιδιαίτερα μετά τη 1 το μεσημέρι.Με 10 ευρώ αγοράζω όλα τα λαχανικά και τα φρούτα της εβδομάδας που καταναλώνουμε.

-Δεν πεταω πια τρόφιμα που δεν τρώμε,τα μαγειρεύω και μπαίνουν κατάψυξη,όσο για σέλινα,μαιντανό κτλ,τα ψιλοκόβω και κατάψυξη,έτσι δεν ξεμένεις ποτέ!!Ότι υπάρχει στο ψυγείο αξιοποιείται!!

-Έβαλα γλάστρες με λαχανικά και μυρωδικά!!Απίστευτη ομορφιά και πολύ βολικό,κόβω μαρουλοσαλάτα και βγαίνω στο μπαλκόνι και τσουπ κόβω ενα κλαράκι άνηθο,θέλω λεμόνι και κόβω απ τη λεμονιά μου!!

-Σταμάτησα να βάζω ηλεκτρική σκούπα και στεγνωτήριο!!Τα χαλιά τα καθαρίζω κάθε εβδομάδα με ξύδι και τα περνάω με μια βούρτσα,κυριολεκτικά αστράφτουν,όσο για το στεγνωτήριο το πούλησα λίγο λιγότερο απ όσο το πήρα,χρησιμοποιώ την απλώστρα.Ο λογαριασμός με αυτά τα δύο που κατήργησα μειώθηκε κατα 20 %.Ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρησιμοποιώ της έβγαλα τελείως απ τη μπρίζα,τις υπόλοιπες δεν τις αφήνω ποτέ stand by πατάω το κουμπάκι και κλείνω.

-Κάθε φορά που καίγεται μια συμβατική λάμπα βάζω μια λάμπα οικονομίας,κοστίζει ακριβότερα αλλά κάνεις απόσβεση γρήγορα.

-Σταμάτησα να ρίχνω ατελείωτα νερά με το λάστιχο,αφού σκουπίσω αυλές και μπαλκόνια ρίχνω 2 το πολύ 3 κουβάδες νερό,εννοείται πως μειώθηκε ο λογαριασμός του νερού.

-Σταμάτησα να αγοράζω δώρα για φίλους,πλέον τα δημιουργώ!Χειροποίητα δώρα,κατασκευές με φυσικά υλικά,κοσμήματα με χάντρες που φτιάχνω,πουλόβερ που πλέκω τώρα το χειμώνα,σπιτικά γλυκά,μαρμελάδες και κουλουράκια που φτιάχνω και τα τυλίγω με όμορφες κορδέλες γίνονται υπέροχα δώρα!!Οι φίλοι μου ενθουσιάζονται,αγόρασα και κάποια πολύ φθηνά καλάθια και με ένα κρασί που κοστίζει 3 ευρώ σε προσφορά,μια μαρμελάδα,λίγες κανέλλες και κορδέλα γίνεται φανταστικό και πολύ ιδιαίτερο!!Τελικά η ομορφιά δεν ακολουθεί την ακρίβεια!

-Μαγειρεύω καθημερινά σπιτικό φαγητό,τέρμα το απέξω,ακόμα και ψωμί ζυμώνω,κάθε μέρα λοιπόν σερβίρω το φαγάκι όσο φτωχικό και να είναι με όμορφο τρόπο, παράδειγμα εχτές είχα φτιάξει φάβα,την έβαλα στο πιάτο τη στόλισα με κρεμμύδι και μαιντανό,έβγαλα ελίτσες και ψωμί ψημένο στη τοστιέρα.Κανένας δεν παραπονέθηκε,γιατί χόρταινε το μάτι με την εικόνα και μετά το στομάχι!!

-Δεν σιδερώνω άσκοπα με τις ώρες,τα περισσότερα ρούχα αν απλωθούν σωστά δεν θέλουν σίδερο.

-Τα καλλυντικά μου παλιότερα ήταν μέσα σε 3 τεράστια νεσεσέρ,άχρηστα πράγματα που δεν τα είχα καμμία ανάγκη,πλέον έχω μόνο τα απαραίτησα σε ένα μικρό νεσεσεράκι και νιώθω τόσο ανάλαφρη.

Τελικά εμένα η κρίση μου έκανε καλό,έμαθα τι θα πει οικιακή οικονομία,πως μπορείς να περάσεις καλά με λίγο κρασί και μια μακαρονάδα αν έχεις καλή παρέα,έμαθα πως δεν χρειάζεται να βάφομαι 10 ώρες με πάνάκριβα καλλυντικά και μαλλί κομμωτηρίου για να είμαι όμορφη,καμμία μας δεν τα χρειάζεται αυτά ούτε 3 ντουλάπες γεμάτες ρούχα.Παλιά οι άνθρωποι είχαν ελάχιστα και ήταν ήρεμοι,σκάρωναν γλέντια με το τίποτα,μεγάλωναν παιδιά και τα σπούδαζαν σε ένα δωμάτιο και δεν ειχαν "ψυχολογικά".Όλα μπορούν να μας τα πάρουν,να κόψουν μισθούς συντάξεις όμως δεν μπορούν να μας πάρουν την αισιοδοξία και το χαμόγελο. Σήμερα το πρωί ξυπνησα και θυμήθηκα παλιότερα πρωινά κυριακάτικα που πηγαίναμε έξω για καφέ και φαγητό,δεν μελαγχόλησα όμως, έφτιαξα καφεδάκι και πρωινό,τα έβαλα στο δίσκο και ξύπνησα το αγόρι μου με αγκαλίτσες και φιλιά,στο σπίτι χωρίς κανένα κόστος.Αν θυμηθώ και άλλα τρικ θα τα γράψω!!

Τελικά έβαλα γεμιστά και ψήνονται,επλυνα νεροχύτη,πάγκους και λοιπά και το πρώτο πλυντήριο της ημέρας μπήκε σε λειτουργία.

Μαζεψα τα απλωμένα ρούχα και κάποια τα τακτοποίησα(τα υπόλοιπα περιμένουν σιδέρωμα,συμμάζεψα το σαλόνι,πήγα στο σούπερ μάρκετ και περιμένουν πλέον τα υπόλοιπα.Εχω να σκουπίσω,να σφουγγαρίσω,να πλύνω μπάνια και βεράντες και ένα ψιλοξεσκόνισμα στο σαλόνι....:rolleyes:

Αντιγόνη καλωσήρθες και στο καφέ και ευχαριστούμε για τις συμβουλές!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα!

επιτέλους ενεργοποίησε η διαχε'ιρηση το λογαριασμό μου και μπορώ να γράψω!!

Λατρεύω την οργάνωση!οπότε το θέμα είναι αγαπημένο!!!

Στο φόρουμ είχα ποστάρει ένα κείμενο με τα δικά μου tips και το βάζω και εδώ,ίσως βοηθήσει κάποιες κοπέλες.

Πλέον με την οικονομική κρίση αξιολόγησα ξανά τις ανάγκες μου και κατάλαβα κάτι πολύ σημαντικό,το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών μου ήταν πλασματικές,μένοντας άνεργη πριν μερικούς μήνες είχα πολύ χρόνο και σκέφτηκα πως μπορώ να ομορφύνω την καθημερινότητα μου χωρίς μιζέριες και με λίγα λεφτά.Εξι μήνες μετά αποφάσισα να σας γράψω διάφορα μικρά χρήσιμα που εμένα με βοήθησαν και η οικογένεια μου δεν ένιωσε τη στέρηση!!

-Έκανα εκκαθάριση,όσο οξύμωρο και αν ακούγεται να υπάρχει κρίση και εσύ να πετάς βοηθάει,ξεδιάλεξα,πέταξα και καθάρισα ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο σπίτι μου,κράτησα τα χρήσιμα πράγματα,τα υπόλοιπα δόθηκαν εκεί όπου υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη.Είναι εντελώς άχρηστη η 15η κουβέρτα στη ντουλάπα για μας ενώ για κάποιον άλλο η μια που θα του χαρίσουμε θα τον σώσει απ το κρύο!!

-Σταμάτησα να αγοραζω άχρηστα πράγματα μόνο και μόνο για να νιώσω καλύτερα,πλέον οταν δεν νιώθω καλά βγαίνω για περπάτημα,καθαρίζω το σπίτι κάνω κάτι άλλο.

-Δεν αγοράζω δέκα απορρυπαντικά και καθαριστικά,το ξύδ με τη σόδα κάνουν θαύματα και κοστίζουν σχεδόν τίποτα.

-Αγάπησα τη λαική και ιδιαίτερα μετά τη 1 το μεσημέρι.Με 10 ευρώ αγοράζω όλα τα λαχανικά και τα φρούτα της εβδομάδας που καταναλώνουμε.

-Δεν πεταω πια τρόφιμα που δεν τρώμε,τα μαγειρεύω και μπαίνουν κατάψυξη,όσο για σέλινα,μαιντανό κτλ,τα ψιλοκόβω και κατάψυξη,έτσι δεν ξεμένεις ποτέ!!Ότι υπάρχει στο ψυγείο αξιοποιείται!!

-Έβαλα γλάστρες με λαχανικά και μυρωδικά!!Απίστευτη ομορφιά και πολύ βολικό,κόβω μαρουλοσαλάτα και βγαίνω στο μπαλκόνι και τσουπ κόβω ενα κλαράκι άνηθο,θέλω λεμόνι και κόβω απ τη λεμονιά μου!!

-Σταμάτησα να βάζω ηλεκτρική σκούπα και στεγνωτήριο!!Τα χαλιά τα καθαρίζω κάθε εβδομάδα με ξύδι και τα περνάω με μια βούρτσα,κυριολεκτικά αστράφτουν,όσο για το στεγνωτήριο το πούλησα λίγο λιγότερο απ όσο το πήρα,χρησιμοποιώ την απλώστρα.Ο λογαριασμός με αυτά τα δύο που κατήργησα μειώθηκε κατα 20 %.Ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρησιμοποιώ της έβγαλα τελείως απ τη μπρίζα,τις υπόλοιπες δεν τις αφήνω ποτέ stand by πατάω το κουμπάκι και κλείνω.

-Κάθε φορά που καίγεται μια συμβατική λάμπα βάζω μια λάμπα οικονομίας,κοστίζει ακριβότερα αλλά κάνεις απόσβεση γρήγορα.

-Σταμάτησα να ρίχνω ατελείωτα νερά με το λάστιχο,αφού σκουπίσω αυλές και μπαλκόνια ρίχνω 2 το πολύ 3 κουβάδες νερό,εννοείται πως μειώθηκε ο λογαριασμός του νερού.

-Σταμάτησα να αγοράζω δώρα για φίλους,πλέον τα δημιουργώ!Χειροποίητα δώρα,κατασκευές με φυσικά υλικά,κοσμήματα με χάντρες που φτιάχνω,πουλόβερ που πλέκω τώρα το χειμώνα,σπιτικά γλυκά,μαρμελάδες και κουλουράκια που φτιάχνω και τα τυλίγω με όμορφες κορδέλες γίνονται υπέροχα δώρα!!Οι φίλοι μου ενθουσιάζονται,αγόρασα και κάποια πολύ φθηνά καλάθια και με ένα κρασί που κοστίζει 3 ευρώ σε προσφορά,μια μαρμελάδα,λίγες κανέλλες και κορδέλα γίνεται φανταστικό και πολύ ιδιαίτερο!!Τελικά η ομορφιά δεν ακολουθεί την ακρίβεια!

-Μαγειρεύω καθημερινά σπιτικό φαγητό,τέρμα το απέξω,ακόμα και ψωμί ζυμώνω,κάθε μέρα λοιπόν σερβίρω το φαγάκι όσο φτωχικό και να είναι με όμορφο τρόπο, παράδειγμα εχτές είχα φτιάξει φάβα,την έβαλα στο πιάτο τη στόλισα με κρεμμύδι και μαιντανό,έβγαλα ελίτσες και ψωμί ψημένο στη τοστιέρα.Κανένας δεν παραπονέθηκε,γιατί χόρταινε το μάτι με την εικόνα και μετά το στομάχι!!

-Δεν σιδερώνω άσκοπα με τις ώρες,τα περισσότερα ρούχα αν απλωθούν σωστά δεν θέλουν σίδερο.

-Τα καλλυντικά μου παλιότερα ήταν μέσα σε 3 τεράστια νεσεσέρ,άχρηστα πράγματα που δεν τα είχα καμμία ανάγκη,πλέον έχω μόνο τα απαραίτησα σε ένα μικρό νεσεσεράκι και νιώθω τόσο ανάλαφρη.

Τελικά εμένα η κρίση μου έκανε καλό,έμαθα τι θα πει οικιακή οικονομία,πως μπορείς να περάσεις καλά με λίγο κρασί και μια μακαρονάδα αν έχεις καλή παρέα,έμαθα πως δεν χρειάζεται να βάφομαι 10 ώρες με πάνάκριβα καλλυντικά και μαλλί κομμωτηρίου για να είμαι όμορφη,καμμία μας δεν τα χρειάζεται αυτά ούτε 3 ντουλάπες γεμάτες ρούχα.Παλιά οι άνθρωποι είχαν ελάχιστα και ήταν ήρεμοι,σκάρωναν γλέντια με το τίποτα,μεγάλωναν παιδιά και τα σπούδαζαν σε ένα δωμάτιο και δεν ειχαν "ψυχολογικά".Όλα μπορούν να μας τα πάρουν,να κόψουν μισθούς συντάξεις όμως δεν μπορούν να μας πάρουν την αισιοδοξία και το χαμόγελο. Σήμερα το πρωί ξυπνησα και θυμήθηκα παλιότερα πρωινά κυριακάτικα που πηγαίναμε έξω για καφέ και φαγητό,δεν μελαγχόλησα όμως, έφτιαξα καφεδάκι και πρωινό,τα έβαλα στο δίσκο και ξύπνησα το αγόρι μου με αγκαλίτσες και φιλιά,στο σπίτι χωρίς κανένα κόστος.Αν θυμηθώ και άλλα τρικ θα τα γράψω!!

Συμφωνώ και επαυξάνω.......πολλά απο αυτά τα κάνω ήδη....ειδικά με το σίδερο δεν ασχολούμαι, μόνο εσώρουχα, σεντόνια και πουκάμισα παντελόνια συζύγου σιδερώνω....τα υπόλοιπα τα τινάζω πολύ καλά πριν τα απλώσω και όταν τα μαζέψω τα βάζω κατευθείαν διπλωμένα στην θέση τους....γλιτώνω τον όγκο των ασιδέρωτων!!!

Επίσης χρησιμοποιώ την σκούπα χειρός όταν έχω ήδη σκουπίσει πριν απο λίγες μέρες με την ηλεκτρική, για να πάρω τα σκουπίδια απο το πάτωμα και μετά ρίχνω και ένα σφουγγάρισμα χιχιχιχ

Διαφημίσεις

Κόρες καλημέρα! :P

Τι κάνουν τα κορίτσια μου σήμερα?

Εγώ, μόλις μπήκα από δουλίτσα. Τελικά έχω και αυτή την εβδομάδα, πράγμα περίεργο! :confused:

Ευτυχώς είχα ζυμώσει μπιφτεκάκια και θα τα βάλω σε λίγο με πατατούλες στον φούρνο. ;)

Χθες βράδυ, αργά, κάποια στιγμή, μας την βάρεσε και πήγαμε για σοκολατένια κρέπα... αχ μαγιουδάκι μου... πως θα σε φορέσω...? :confused: Περάσαμε πολύ καλά, γελάσαμε και όταν επιστρέψαμε εγώ και πάλι σιδέρωσα για καμιά ωρίτσα ώστε να προχωράει και αυτό... :P

Πάω να ψιλομαζευτώ και επανέρχομαι για να σας "δω" όλες..! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μπήκαν τα μπιφτεκάκια, ήδη ψήνονται.

Εβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα γιατί πρέπει να ετοιμάζονται τα ρούχα μας για το ολιγοήμερες διακοπες μας και αύριο δεν βάζω πλυντήρια.

Έπλυνα τα πιατικά.

Μάζεψα το σπίτι.

Οκ, είμαι σε καλό δρόμο τώρα.

Αυτό που θέλω επίσης σήμερα να κάνω είναι ένα πεντικιούρ, το χρειάζομαι άμεσα και φυσικά πάλι σιδέρωμα... ;).

777885dugw57gt25.gif

αν και συνήθως δεν έχω να πω πολλά σχετικά με δουλειές σπιτιού,

λείπω όλη μέρα στη δουλειά και ευτυχώς έχω μια φορά την εβδομάδα γυναίκα που μας νοικοκυρεύει :oops:

βέβαια κάνω πολλά και μόνη μου αλλά όχι σε σημείο να τα κάνω και ποστ :oops:

για συνδεδεμένα μέλη του parets.gr, το παλιό ποστ της Ειρήνης είναι εδώ

Κοριτσάκι μου καλό, χαίρομαι πολύ που μιλάμε! Γιατί δεν μπορώ να σε καλωσορίσω αφού παρακολουθείς το θέμα από την αρχή! Με ξέρεις και είναι σαν να γνωριζόμαστε απλώς να, τώρα δόθηκε η ευκαιρία να σου πω πως χαίρομαι που είσαι μαζί μας!

Υ.Γ. Χίλια ευχαριστώ για το link του παλιού μου θέματος! Το σώζω και γω γιατί θα εμπνευστώ από εκεί! :P:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

Γύρισα από ψώνια στο ΙKEA με καινούρια γκατζετάκια για το νοικοκυριό μου:

-Σιλικονένια γάντια φούρνου που φτάνουν μέχρι τον αγκώνα (μπας και γλυτώσω από τα καψίματα)

-Μοβ υφασμάτινη ραφιέρα (για μπλούζες; για τσάντες; ακόμα δεν είμαι σίγουρη για το πως θα την αξιοποίησω και αν θα με βολέψει :confused:)

-Αποφλοιωτή πατάτας, γιατί το μεσημέρι πέταξα τον παλιό μου μαζί με τα φλούδια στα σκουπίδια :P:p

Πολύ μου αρέσουν τα καινούρια μου παιχνιδάκια!

Εύγε! Αυτές οι μικρο-αγορές, πάντα μας ανενεώνουν τα κέφια και μας τσιγγλάνε για περισσότερη οργάνωση! Τσεκαρισμένο! ;) Με γεια σου!

Κι επειδή δεν ήθελα να περάσει η μέρα χωρίς να έχω να αναφέρω μια δουλειά της προκοπής, ξεκαθάρισα τις τσάνες που θα πετάξω (με πόνο καρδιάς :(). Το αστείο είναι ότι μόλις είπα στην μάνα μου ότι ξεκινάω εκκαθάριση, ζήτησε να μην πετάξω τίποτα πριν το δει, μήπως το θέλει εκείνη...Θα ξεσαβουριάσω εγώ, και θα γεμίσει αυτή! :D:D

Αχ... άμα σε είχα κοντά μου τώρα...θα σε φιλαγα!!! :mrgreen::mrgreen: Δεν έχω χειρότερο από καταχωνιασμένες τσάντες {το χουμε συζητήσει ξανά, οι παλιότερες ξέρετε το κόλλημα μου!!! :rolleyes: }.. γενικότερα δηλαδή, οτιδήποτε καταχωνιασμένο με τρελαίνει αλλά ειδικά οι τσάντες που ξέρω πως αρκετές κοπέλες έχουν την τάση να κρατούν πολλές ακόμα και όταν δεν τις χρησιμοποιούν!!!

Μ Π Ρ Α Β Ο!!!

Εξοικονόμησες καθόλου χώρο??

777885dugw57gt25.gif

Δεν το βρίσκω γ@()&(_Π! Υπάρχει ακόμα ή το έχουν διαγράψει;

Ούτε εμείς θα πάμε διακοπές φέτος, έτσι πήρα μόνο αυτή τη βδομάδα άδεια, ώστε να μου μείνουν τουλάχιστον οι υπόλοιπες για τη μετακόμιση. Χαλαρώνω διαβάζοντας τις συζητήσεις σας :)

Αν θυμαμαι καλα ειναι καπου στο σπιτι , οργανωση σπιτιου καπως ετσι...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...