Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεμισα το πλυντήριο πιάτων και τώρα πλένω κάποια λίγα που δεν χώρεσαν... {.... :rolleyes: }.

Τακτοποίησα στα συρτάρια τους τα χθεσινά ρούχα που σιδέρωσα..

Πάω να σαπουνίσω την κουζίνα ώστε να ξεκινήσω τα γεμιστά μας... ;)

Επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεμισα το πλυντήριο πιάτων και τώρα πλένω κάποια λίγα που δεν χώρεσαν... {.... :rolleyes: }.

Τακτοποίησα στα συρτάρια τους τα χθεσινά ρούχα που σιδέρωσα..

Πάω να σαπουνίσω την κουζίνα ώστε να ξεκινήσω τα γεμιστά μας... ;)

Επανέρχομαι!

Αδερφή,σούπερ το φαγητό σας,κερνάς?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και μένα! Και οι μυρωδιές της βροχής....... :):)!

Και εμένα μου αρέσουν τόσο πολύ αλλα θέλω ακόμη 20 μέρες ένα δυνατό καλοκαίρι ,χωρις φθινωπορινές νότες,ακόμη δεν το εχω χορτάσει!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τακτοποίησα το σαλόνι και εστρωσα-τίναξα τα ριχτάρια,

μάζεψα την κουζίνα,

έβαλα 2 σύντομα πλυντήρια και τα απλωσα,έβαλα αλλο ένα να πλένεται,

εστρωσα τα κρεβάτια και μάζεψα τα υπνοδωμάτια

και τώρα επιτέλους βάζω να σιδερώσω,για λίγη ώρα βεβαίως, γιατί εχω να βάλω και φαγητό.Τηγανιτά για σήμερα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!Στο μυαλό μου έχεις πάρει την εικόνα ενός μικρού Βούδα της οργάνωσης και της καθαριότητας! Το blog το έκανα ήδη bookmark. Και τώρα θα ακολουθήσω μια ακόμα συμβουλή σου και θα κλείσω τον υπολογιστή γιατί ξεπέρασα (κατά πολύ...) το όριο που μου είχα βάλει!!

Υ.Γ. Ένα δικό μου tip για easy living. Ζητείστε βοήθεια, δεν είναι ντροπή. Από τον σύντροφο σας, από τα παιδιά σας. Είναι ωραίο να κάνετε πράγματα όλοι μαζί π.χ. μπατζούρια και τζάμια, και τελειώνεις και στο μισό χρόνο. Άσε που αν δεν ζητήσεις βοήθεια, το πιο πιθανό είναι ότι κανείς δεν θα σκεφτεί να την προσφέρει!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Εχει να ρίξει γυναίκες αυτός!!!!:P:p:p

Αχ το βλέπω... αχ και το βλέπω σου λέω.....μου λέει κάτι "τέτοια" και μένουμε κόκκαλο με τον άντρα μου.... του λέω "που τα διαβάζει βρε??" :mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Γεμιστά μπήκαν στο φούρνο / Κεραμικές εστίες και πλακάκια πάνω από την κουζίνα, σαπουνίστηκαν! :P

777885dugw57gt25.gif

Ε ναι αυτο θα χαλαρωσουμε με βολτουλες. Αρκει να δροσισει λιγο, βγαζω τη μπεμπα και απο τη ζεστη περα απο τον ιδρωτα πεφτει σε ληθαργο το παιδι...

Όσο γι αυτό έχεις δίκιο, Ευούλα μου.

Θυμάμαι τον φιόγκο, κάποιες φορές που έκανε πολύ ζέστη, έψαχνα να καταλάβω αν αυτό ήταν ιδρώτας ή του είχαν φύγει τσισάκια από την πάνα του!!!! Τόσα πολύ ίδρωνε!!! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Το καλό είναι ότι οι βαλίτσες από τις διακοπές άδειασαν όλες και τα πράγματα τακτροποιήθηκαν στις θέσεις τους. Έβαλα κι όλας ένα πλυντήριο με τα ρούχα του παιδιού. Τα άπλωσα εχθές το βράδυ. Σε λίγο θα τα μαζέψω.

Πράγματι... μεγάλο μανίκι αυτό, μετά τις διακοπές! :?

Να σας πω την αλήθεια, δεν έχω όρεξη για πολύ κόσμο στη γιορτή μου φέτος. Θέλω λίγους και καλούς. Θα δείξει...

Και πολύ καλά κάνεις και το θέλεις αυτό. Να έχεις αληθινούς φίλους, είναι η μεγαλύτερη ευλογία!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, υπέροχος ο μικρός σου!!! :o:eek::eek::eek:

Συμφωνώ απόλυτα με τη Χρύσα... Θα κάψει καρδιές!!!

Ευχαριστώ Μαρί μου....

Για την ώρα... καίει την καρδιά της μάνας του με την γλυκιά καρδιά του και το έξυπνο μουτρο του!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κόρες...

Το φιογκάκι έφαγε οπότε εγώ τώρα πιο ήρεμη ανέβασα:

1) Νέα νυχάκια {κίτρινα} στο facebook

2) Εύκολο tipaki για το πως να περνάμε την κλωστή μέσα απο την βελόνα χωρίς να μας εκνευρίζει. {θα το βάλω και εδώ φυσικά!};)

777885dugw57gt25.gif

needle-and-thread_2711824.jpg

Όλες μας εκνευρίζει το να περάσουμε την κλωστή μέσα από τη βελόνα μας... και ΝΑΙ, μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε, περισσότερο από ένα ράψιμο σε ένα απόγευμα....

Ψεκάστε την άκρη της κλωστής σας με λίγη λακ!

Η κλωστή μας θα γίνει άκαμπτη και θα περάσει πανεύκολα στην βελόνα μας.

Απλό, οικονομικό tip, χωρίς κούραση και εκνευρισμό!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!Στο μυαλό μου έχεις πάρει την εικόνα ενός μικρού Βούδα της οργάνωσης και της καθαριότητας!

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

Σε θεά Κάλι, με βλέπω... ξέρεις, η "Σκοτεινή Μητέρα" και αυτή που έχει 4 χέρια!!! :tongue::tongue:

Να ξέρεις πάντως, πως όλες κάπως έτσι είμαστε με δουλειά, παιδιά, σπίτι, σύζυγο, κουφάρι και τόσα άλλα στο κεφάλι μας...! :rolleyes:

Υ.Γ. Ένα δικό μου tip για easy living. Ζητείστε βοήθεια, δεν είναι ντροπή. Από τον σύντροφο σας, από τα παιδιά σας. Είναι ωραίο να κάνετε πράγματα όλοι μαζί π.χ. μπατζούρια και τζάμια, και τελειώνεις και στο μισό χρόνο. Άσε που αν δεν ζητήσεις βοήθεια, το πιο πιθανό είναι ότι κανείς δεν θα σκεφτεί να την προσφέρει!

Μαζί σου! Υπέροχη συμβουλή!

Την εφαρμόζω πια και γω. ;)

777885dugw57gt25.gif

Για εκείνες που με γνωρίζουν και από το parents, ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια, δεν θα τους φανεί καθόου περίεργο αν σας πω πως εδώ και 1 εβδομάδα σιγο-τραγουδώ το Ρούντολφ το ελαφάκι...!!! :mrgreen::mrgreen:

Μόλις γυρίσουμε από διακοπές (5 μέρες, λέγονται και "πιάνονται" για διακοπές??? :tongue: ) και μπει ο Σεπτέμβριος ΔΕΝ με κρατάει τίποτα! Θα σας πρήξω, να το ξέρετε!!! :lol::lol:

Το μόνο που ίσως θα μπορούσε να με κρατήσει απασχολημένη είναι που τον Οκτώβρη έχει τα γεννέθλια του ο φιόγκος και θα του ετοιμάσουμε το παραδοσιακό ετήσιο πάρτυ του.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:!!

777885dugw57gt25.gif

Για εκείνες που με γνωρίζουν και από το parents, ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια, δεν θα τους φανεί καθόου περίεργο αν σας πω πως εδώ και 1 εβδομάδα σιγο-τραγουδώ το Ρούντολφ το ελαφάκι...!!! :mrgreen::mrgreen:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Κάντο μας λιανά...:tongue::tongue:Απαπαπαπα!!!

Με εχει πιάσει μανία καθαριότητας-τακτοποίησης

Το πόσες δουλειές έχω κάνει,δεν φαντάζεστε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...