Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έχω πολύ μελέτη ακόμα...προλαβαίνω να διαβάσω 250 σελίδες σε μια βδομάδα;; :P:p:p

Τι εφάμοσα σήμερα από αυτά που έμαθα:

-Ξεσκόνισα με νερό και μαλακτικό. Τα έπιπλα λάμπουν και μοσχομυρίζουν!

-Καθάρισα το πιγκάλ με χλωρίνη, αλλά έχω απορία για το αν πρέπει να αφήσω μέσα στη θήκη χλωρίνη αδιάλυτη ή αραιωμένη με νερό.

-Καθάρισα τα τηλεχειριστήρια.

-Το βράδυ (με το οικονομικό ρεύμα) θα βάλω ένα άδειο πλυντήριο με σόδα και ξύδι.

Συνεχίζω αύριο εντατικό διάβασμα!

Γεια σου :D

Μια χαρα θα τις διαβασεις σιγα σιγα ...ετσι εκανα κ εγω οταν ανακαλυψ το θεμα, εδω διαβασα και το παλιο στο παρεντς....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο μεταξύ, ακούστε τι μου είπε το φιογκάκι, να κουφαθείτε βρε κορίτσια!!!

Πριν, την ώρα που σφουγγάριζα έρχεται από πίσω μου, με αγκαλιάζει και μου λέει:

"Μπράβο μανούλα. Κατάφερες να κάνεις όλο το σπίτι μας πεντακάθαρο. Αξίζεις να λέγεσαι μανούλα!!!!"

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμεινα ΠΑΓΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

Εχει να ρίξει γυναίκες αυτός!!!!:P:p:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρααα!Αφού δεν πάτε διακοπές ,κοίταξε τουλάχιστον να ξεκουραστείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν.:)

Ε ναι αυτο θα χαλαρωσουμε με βολτουλες. Αρκει να δροσισει λιγο, βγαζω τη μπεμπα και απο τη ζεστη περα απο τον ιδρωτα πεφτει σε ληθαργο το παιδι...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή εβδομάδα!!!

Το έριξα λίγο στον ύπνο σήμερα... ξύπνησα στις 8:30 μαζί με τον πιτσιρίκο μου, του έφτιαξα το γάλα του, τον τάισα και πριν λίγο έκανα ένα καφεδάκι. Προσπαθώ να χαλαρώσω (αν και δεν το βλέπω με το μικρό να ουρλιάζει μές στ' αυτιά μου) και να πάρω κουράγιο για να ξεκινήσω δουλίτσες.

Το καλό είναι ότι οι βαλίτσες από τις διακοπές άδειασαν όλες και τα πράγματα τακτροποιήθηκαν στις θέσεις τους. Έβαλα κι όλας ένα πλυντήριο με τα ρούχα του παιδιού. Τα άπλωσα εχθές το βράδυ. Σε λίγο θα τα μαζέψω.

Σήμερα λέω να κάνω ένα καλό ξεσκόνισμα (και με νωπό και με στεγνό πανί), ένα σκούπισμα (με ηλεκτρική) και ένα σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι.

Σκέφτομαι να αφήσω για αύριο τα μπάνια και τη βεράντα.

Την Τετάρτη θα κάνω ένα γρήγορο "επαναληπτικό" και μέχρι το μεσημέρι θα είναι όλα έτοιμα.

Να σας πω την αλήθεια, δεν έχω όρεξη για πολύ κόσμο στη γιορτή μου φέτος. Θέλω λίγους και καλούς. Θα δείξει...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

"Μπράβο μανούλα. Κατάφερες να κάνεις όλο το σπίτι μας πεντακάθαρο. Αξίζεις να λέγεσαι μανούλα!!!!"

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:P:p:p

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Αρχικό μήνυμα απο Ειρήνη viewpost.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::t ongue:

Εχει να ρίξει γυναίκες αυτός!!!!:P:p:p

Ειρήνη, υπέροχος ο μικρός σου!!! :o:eek::eek::eek:

Συμφωνώ απόλυτα με τη Χρύσα... Θα κάψει καρδιές!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να εχουμε!

Το Σαββατοκύριακο νιωθω να χαλάρωσα παρα του ότι δεν εκανα τίποτε σπουδαιο.Συνεχίσαμε τα μπανάκια μας με το πιτσιρίκι μου,εχθές πήγαμε εκκλησια και μετα για καφεδάκι στο σπίτι μου,όλο το σόι,το ευχαριστήθηκα πολύ!

Το σπίτι διατηρείται κάπως καθαρό,αν και χρειαζεται λίγα πράγματα, και ετσι ελεγα να σιδερώσω,μιας και εχει συννεφιά.

Καλημέρα! Η συννεφιά τελικά μας έκατσε καλά - μπας και σιδερωθεί κανένα ρούχο!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Γεια σου :D

Μια χαρα θα τις διαβασεις σιγα σιγα ...ετσι εκανα κ εγω οταν ανακαλυψ το θεμα, εδω διαβασα και το παλιο στο παρεντς....

Δεν το βρίσκω γ@()&(_Π! Υπάρχει ακόμα ή το έχουν διαγράψει;

Ούτε εμείς θα πάμε διακοπές φέτος, έτσι πήρα μόνο αυτή τη βδομάδα άδεια, ώστε να μου μείνουν τουλάχιστον οι υπόλοιπες για τη μετακόμιση. Χαλαρώνω διαβάζοντας τις συζητήσεις σας :)

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Καλωσήρθες Γιαννούλα!:):)

Εχεις αρχίσει και εντατικη οργάνωση,όχι μόνοδιαβασμα!Χαρα στο κουράγιο σου μες το καλοκαίρι,εγώ απλά προσπαθώ να το διατηρώ σε μια καλή κατασταση,δεν εχω κουράγιο για κάτι παραπάνω!

Για τα επιπλα δοκίμασε και λεμόνι με λάδι,το εχουμε αναφέρει παλαιότερα,

είναι λιγότερο επικινδυνο για το ξύλο αλλα δεν μοσχομυρίζει.

Στο πιγκάλ αφήνουμε λίγη διαλυμένη χλωρίνη.:)

χα, χα, χα... τσάμπα τα συγχαρίκια... το σπίτι μου απέχει πολύ από το να λέγεται καθαρό και οργανωμένο. Μου δώσατε έμπνευση όμως και κούτσου κούτσου κάτι κάνω! Απορώ πώς τα καταφέρνε η μητέρα μου...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, μπαίνει στη λίστα και το λεμόνι-λάδι ;)

Μπρίκια κολλάμε; ;)

χα, χα, χα... τσάμπα τα συγχαρίκια... το σπίτι μου απέχει πολύ από το να λέγεται καθαρό και οργανωμένο. Μου δώσατε έμπνευση όμως και κούτσου κούτσου κάτι κάνω! Απορώ πώς τα καταφέρνε η μητέρα μου...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, μπαίνει στη λίστα και το λεμόνι-λάδι ;)

Mην ξεχνάς ήταν αλλα χρόνια,τότε είχε προτεραιότητα το σπίτι για όλες τις νοικοκυρές,τώρα θέλουμε τη βόλτα μας,τη δουλειά μας,να χαρούμε τα παιδάκια μας...Παντα όμως ,πιστευω ,τη λύση δινει η οργάνωση και το πρόγραμμα.Χωρου και χρόνου.

Θυμαμαι την Ειρήνη στο παλιό θεμα που εγραφε πως καθε πρωί αφιερωνε ενα 15λεπτο στο σπίτι.Εστρωνε κρεβάτια και καθε ημερα εκανε και κατι διαφορετικό επιπλέον.Πχ,τη πρωτη ημέρα,ξεσκόνιζε το δωμάτιο της,την δευτερη εκανε το σαλόνι,την τριτη επλενε τα τζαμια της κουζίνας...κ.τ.λ.:):););)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερίζω τις κόρες μου!!!

Καλή μας εβδομάδα!

Πως είναι τα εναπομείναντα κορίτσια μου? Ευτυχώς έχει μία σχετική δροσούλα!

Έχω και ευχάριστα νέα να μοιραστώ! Τα κατάφερα και αγόρασα καινούργια ψηφιακή μηχανή! Επιτέλους!! Εδώ και 3-4 μήνες που μου είχε χαλάσει, μου είχε δανείσει η κολλητή μου τη δική της και επιτέλους κατάφερα να πάρω μία δική μας....! Πολύ το χάρηκα κοριτσάκια μου και για τη δουλειά αλλά και που θα την πάρουμε τις λίγες μέρες που θα φύγουμε μαζί μας! :P Ξεκίνησε όμορφα η εβδομάδα!

Κατά τα λοιπά, πήγαμε μετά ένα σούπερ μάρκετ με το φιογκάκι και επιστρέψαμε σπίτι μας, οπου αν δείτε την κουζίνα μου θα πείτε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χθες, πήγαμε σε μιά φίλη μου και ήπιαμε ένα αναψυκτικό, γελάσαμε και τα φιογκάκια παίξανε και δεν έπλυνα τα πιάτα, ούτε αφού γυρίσαμε και ο άντρας μου και το μικρό ξαναφάγανε... οπότε γίνεται... χαμός! Αλλά δεν πειράζει, θ' ασχοληθώ τώρα μαζί τους!!! :tongue::tongue:

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Καταπληκτικό θέμα! Έπεσα πάνω σας τυχαία πριν μερικές μέρες ψάχνοντας ιδέες για μετακόμιση σπιτιού, και εθίστηκα! Άρχισα να ρουφάω τις συζητήσεις σας, και δηλώνω πλέον φανατική του easy living. Τις τελευταίες μέρες έχω οργανώσει ντουλάπια κουζίνας, καλλυντικά, κοσμήματα, κοκαλάκια, και τώρα έπιασα ντουλάπες… σε δυο μήνες περίπου που θα μετακομίσω θα έχω ξεσκαρτάρει όλη τη σαβούρα και -το σημαντικότερο- θα ξέρω που βρίσκεται το κάθε τι! Χαλαρά λοιπόν, αλλά μεθοδικά, ετοιμάζομαι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα!

Υ.Γ. 1 Είδα πολλές αναφορές στο παλιότερο θέμα «Σπίτι και easy living» το οποίο το είχαν κλειδώσει στο parents. Είναι ακόμα προσβάσιμο για ανάγνωση; Δεν θα ήθελα να σας κουράζω με επαναλήψεις σε θέματα που πιθανόν να είχατε αναλύσει παλιότερα. Θα τα λέμε!

Υ.Γ. 2 Ειρήνη, για αυτό λένε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια! Φοβερή ατάκα!

Γιαννούλα μου

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ! Ελπίζω να βοηθηθείς και κυρίως να νιώσεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ;)

Με το καλό η μετακόμιση! Εχεις μεγάλο κανάλι μπροστά σου... σιγά-σιγά!

Δεν ξέρω αν το έχουν διαγράψει το παλιό μας θέμα ή τι το έχουν κάνει. Αν θέλεις όμως να δεις τα tips συγκεντρωμένα ώστε οποιαδήποτε ώρα θέλεις να μπορείς να ανατρέψεις τότε μπορείς να δεις το blog που έχουμε δημιουργήσει γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να τις έχουμε πρόχειρες:

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/

Ανεξάρτητα πάντως να ξέρεις πως οτιδήποτε σου έρχεται μπορείς να το συζητάς εδώ μαζί μας. Και επειδή δεν μας "κουράζει" να συζητάμε για θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί αλλά και επειδή ακόμα και στο δικό μου σπίτι η οργάνωση αλλάζει συχνά ανάλογα με τις ανάγκες. Οπότε κάτι που ίσχυε πριν 1 χρόνο μπορεί τώρα να έχει αλλάξει! ;) Οτιδήποτε λοιπόν σε απασχολεί ή θα σε απασχολήσει.... εδώ είμαστε!!!

Καλώς ήρθες!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Έχω πολύ μελέτη ακόμα...προλαβαίνω να διαβάσω 250 σελίδες σε μια βδομάδα;; :P:p:p

Τι εφάμοσα σήμερα από αυτά που έμαθα:

-Ξεσκόνισα με νερό και μαλακτικό. Τα έπιπλα λάμπουν και μοσχομυρίζουν!

-Καθάρισα το πιγκάλ με χλωρίνη, αλλά έχω απορία για το αν πρέπει να αφήσω μέσα στη θήκη χλωρίνη αδιάλυτη ή αραιωμένη με νερό.

-Καθάρισα τα τηλεχειριστήρια.

-Το βράδυ (με το οικονομικό ρεύμα) θα βάλω ένα άδειο πλυντήριο με σόδα και ξύδι.

Συνεχίζω αύριο εντατικό διάβασμα!

Ήδη λοιπόν βρήκες πράγματα που σου "κάνουν" και τα εφάρμοσες!!! Εύγε μικρό μου! ;)

Ελπίζω να συνεχίζει η θετική ενέργεια να σε βοηθάει και να οργανώνεσαι!

Στο πιγκάλ να βάζεις τη χλωρίνη μαζί με νεράκι. Ρίξε το νεράκι σου και λίγη χλωρίνη να κάνει τη δουλειά της! ;)

Μεγάλο μπράβο με τα τηλεχειριστήρια που είναι μεγάτα μικρόβια!!! :|

Πολλά φιλιά!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να εχουμε!

Το Σαββατοκύριακο νιωθω να χαλάρωσα παρα του ότι δεν εκανα τίποτε σπουδαιο.Συνεχίσαμε τα μπανάκια μας με το πιτσιρίκι μου,εχθές πήγαμε εκκλησια και μετα για καφεδάκι στο σπίτι μου,όλο το σόι,το ευχαριστήθηκα πολύ!

Το σπίτι διατηρείται κάπως καθαρό,αν και χρειαζεται λίγα πράγματα, και ετσι ελεγα να σιδερώσω,μιας και εχει συννεφιά.

Έτσι και γω αδερφή.. δύο συνεχόμενα βραδάκια που έχει τόσο δροσιά, σιδερώνω και έχω καταφέρει να κατεβάσω αρκετά την απίστευτη ντάνα... ;)

777885dugw57gt25.gif

Αχ αυτη η συννεφια μου χι λειψει φετος . Εχουμε ψηθει τοσο που εχω αρχισει κ ανυπομονω να χειμωνιασει...

Και μένα! Και οι μυρωδιές της βροχής....... :):)!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...