Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνη οπως ξαναειπα οι ντουλαπες εχουν ξαναγινει μπαχαλο και δεν εχω την ορεξη για την ωρα να ασχοληθω. Ελπιζω απο Σεπτεμβρη που θα μαζευτουν ολες οι κοπελες διαβαζοντας σας να μου ρθει η ορεξη :P

Εννοείται! Το ξέρεις πως πάντα είμαι της άποψης "όταν βρεις χρόνο και κέφια ασχολείσου"!

Να προτείνω, αν μου επιτρέπεις, να μην προσπαθήσεις να την τακτοποιήσεις μέσα σε μία φορά. Όταν θα βρεις χρόνο και κέφια, πάρτο σιγά-σιγά. Π.χ. κάνε μία "αναγνωριστική" βόλτα να δεις αν υπάρχουν κάποια κομμάτια που θέλεις να τα δώσεις ή που δεν σου κάνουν / αρέσουν πια... ;)

Καλά κουράγια και εδώ είμαστε όταν το αποφασίσεις! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευα δεν έγιναν τυχαία οι δουλειές χιχιχιχχι σήμερα (10 Αυγούστου) έχω γενέθλια και επίσης έρχεται και ο σύζυγος με άδεια οπότε είπα να το γυαλίσω το σπίτι....άλλωστε δεν έχω κάνει τίποτα τόσες μέρες στο χωριό, μόνο μπάνια και σφουγγάρισμα :P

Η Δ/νση του EASY LIVING, εύχετε στο Marketing Dept., να ζήσει, να είναι ευτυχισμένο, καλότυχο, αισιόδοξο και να μπορεί να χαίρεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την όμορφη οικογένειά του!!! :P:p:p:p:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα σας :D

Βασια μου πολυχρονη και οοοοοοτι επιθυμεις να το αποκτησεις!

Εγω εχω αυριο γενεθλια 11/8 λιονταρακι κ εγω :P

Σημερα ειδα στην υπολοιπη Ελλαδα οτι εβρεχε κλπ εδω σκαμε απο τη ζεστη, φετος εχει παραγινει. ΠΟυ ειναι οι αερηδες του Αυγουστου????

Λιονταράκι μου καλό, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου

ΥΓΕΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

και

ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!

:P:p

777885dugw57gt25.gif

Πατουσίτσα βρηκα κάποιες ιδέες για τη βάπτισή σας και αν καταλήξεις σε κάτι θα βρούμε και αλλές.(είναι ανακατεμένες,συγγνώμη)

http://www.evendi.gr/dat/C18748A1/image.jpg?634801901659446702

http://www.evendi.gr/dat/E3880568/image.jpg?634801904996834522

http://www.rogoti.gr/product.php?productid=17492&cat=556&page=9

Προσωπικά όταν είπες πως θα γίνει σε μονη η βαπτιση σκεφτόμουν κάτι τετοιο,το οποίο μου αρέσει τρελά!

http://www.evendi.gr/D83E79F3.el.aspx#

Απλώς ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!! 100% του γούστου μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Στο μεταξύ, ακούστε τι μου είπε το φιογκάκι, να κουφαθείτε βρε κορίτσια!!!

Πριν, την ώρα που σφουγγάριζα έρχεται από πίσω μου, με αγκαλιάζει και μου λέει:

"Μπράβο μανούλα. Κατάφερες να κάνεις όλο το σπίτι μας πεντακάθαρο. Αξίζεις να λέγεσαι μανούλα!!!!"

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμεινα ΠΑΓΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καταπληκτικό θέμα! Έπεσα πάνω σας τυχαία πριν μερικές μέρες ψάχνοντας ιδέες για μετακόμιση σπιτιού, και εθίστηκα! Άρχισα να ρουφάω τις συζητήσεις σας, και δηλώνω πλέον φανατική του easy living. Τις τελευταίες μέρες έχω οργανώσει ντουλάπια κουζίνας, καλλυντικά, κοσμήματα, κοκαλάκια, και τώρα έπιασα ντουλάπες… σε δυο μήνες περίπου που θα μετακομίσω θα έχω ξεσκαρτάρει όλη τη σαβούρα και -το σημαντικότερο- θα ξέρω που βρίσκεται το κάθε τι! Χαλαρά λοιπόν, αλλά μεθοδικά, ετοιμάζομαι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα!

Υ.Γ. 1 Είδα πολλές αναφορές στο παλιότερο θέμα «Σπίτι και easy living» το οποίο το είχαν κλειδώσει στο parents. Είναι ακόμα προσβάσιμο για ανάγνωση; Δεν θα ήθελα να σας κουράζω με επαναλήψεις σε θέματα που πιθανόν να είχατε αναλύσει παλιότερα. Θα τα λέμε!

Υ.Γ. 2 Ειρήνη, για αυτό λένε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια! Φοβερή ατάκα!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Η Δ/νση του EASY LIVING, εύχετε στο Marketing Dept., να ζήσει, να είναι ευτυχισμένο, καλότυχο, αισιόδοξο και να μπορεί να χαίρεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την όμορφη οικογένειά του!!! :P:p:p:p:p:p:p

Ευχαριστώ πολύ αφεντικό!!!! χαχαχαχαα

Με εκτίμηση

Τμήμα μάρκετινγκ

Καταπληκτικό θέμα! Έπεσα πάνω σας τυχαία πριν μερικές μέρες ψάχνοντας ιδέες για μετακόμιση σπιτιού, και εθίστηκα! Άρχισα να ρουφάω τις συζητήσεις σας, και δηλώνω πλέον φανατική του easy living. Τις τελευταίες μέρες έχω οργανώσει ντουλάπια κουζίνας, καλλυντικά, κοσμήματα, κοκαλάκια, και τώρα έπιασα ντουλάπες… σε δυο μήνες περίπου που θα μετακομίσω θα έχω ξεσκαρτάρει όλη τη σαβούρα και -το σημαντικότερο- θα ξέρω που βρίσκεται το κάθε τι! Χαλαρά λοιπόν, αλλά μεθοδικά, ετοιμάζομαι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα!

Υ.Γ. 1 Είδα πολλές αναφορές στο παλιότερο θέμα «Σπίτι και easy living» το οποίο το είχαν κλειδώσει στο parents. Είναι ακόμα προσβάσιμο για ανάγνωση; Δεν θα ήθελα να σας κουράζω με επαναλήψεις σε θέματα που πιθανόν να είχατε αναλύσει παλιότερα. Θα τα λέμε!

Υ.Γ. 2 Ειρήνη, για αυτό λένε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια! Φοβερή ατάκα!

Καλώς ήρθες... :P :p

Έχω πολύ μελέτη ακόμα...προλαβαίνω να διαβάσω 250 σελίδες σε μια βδομάδα;; :P:p:p

Τι εφάμοσα σήμερα από αυτά που έμαθα:

-Ξεσκόνισα με νερό και μαλακτικό. Τα έπιπλα λάμπουν και μοσχομυρίζουν!

-Καθάρισα το πιγκάλ με χλωρίνη, αλλά έχω απορία για το αν πρέπει να αφήσω μέσα στη θήκη χλωρίνη αδιάλυτη ή αραιωμένη με νερό.

-Καθάρισα τα τηλεχειριστήρια.

-Το βράδυ (με το οικονομικό ρεύμα) θα βάλω ένα άδειο πλυντήριο με σόδα και ξύδι.

Συνεχίζω αύριο εντατικό διάβασμα!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να εχουμε!

Το Σαββατοκύριακο νιωθω να χαλάρωσα παρα του ότι δεν εκανα τίποτε σπουδαιο.Συνεχίσαμε τα μπανάκια μας με το πιτσιρίκι μου,εχθές πήγαμε εκκλησια και μετα για καφεδάκι στο σπίτι μου,όλο το σόι,το ευχαριστήθηκα πολύ!

Το σπίτι διατηρείται κάπως καθαρό,αν και χρειαζεται λίγα πράγματα, και ετσι ελεγα να σιδερώσω,μιας και εχει συννεφιά.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα Χρυσα μου και λοιπες κοπελες.

Χαιρομαι που χαλαρωνεις Χρυσα μου, να μην σε βλεπει και ο μικρουλης στεναχωρημενη.

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας.

Αυτη η βδομαδα θα ειναι νεκρα, πεφτει και Τεταρτη 15 οποτε....

Εμεις διακοπες δεν παμε οποτε θα απολαυσουμε τη μπουμπου μας.

Παω να κανω καμια τακτοποιηση να δειχνει το σπιτι σουλωπομενο :P

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Έχω πολύ μελέτη ακόμα...προλαβαίνω να διαβάσω 250 σελίδες σε μια βδομάδα;; :P:p:p

Τι εφάμοσα σήμερα από αυτά που έμαθα:

-Ξεσκόνισα με νερό και μαλακτικό. Τα έπιπλα λάμπουν και μοσχομυρίζουν!

-Καθάρισα το πιγκάλ με χλωρίνη, αλλά έχω απορία για το αν πρέπει να αφήσω μέσα στη θήκη χλωρίνη αδιάλυτη ή αραιωμένη με νερό.

-Καθάρισα τα τηλεχειριστήρια.

-Το βράδυ (με το οικονομικό ρεύμα) θα βάλω ένα άδειο πλυντήριο με σόδα και ξύδι.

Συνεχίζω αύριο εντατικό διάβασμα!

Καλωσήρθες Γιαννούλα!:):)

Εχεις αρχίσει και εντατικη οργάνωση,όχι μόνοδιαβασμα!Χαρα στο κουράγιο σου μες το καλοκαίρι,εγώ απλά προσπαθώ να το διατηρώ σε μια καλή κατασταση,δεν εχω κουράγιο για κάτι παραπάνω!

Για τα επιπλα δοκίμασε και λεμόνι με λάδι,το εχουμε αναφέρει παλαιότερα,

είναι λιγότερο επικινδυνο για το ξύλο αλλα δεν μοσχομυρίζει.

Στο πιγκάλ αφήνουμε λίγη διαλυμένη χλωρίνη.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να εχουμε!

Το σπίτι διατηρείται κάπως καθαρό,αν και χρειαζεται λίγα πράγματα, και ετσι ελεγα να σιδερώσω,μιας και εχει συννεφιά.

Αχ αυτη η συννεφια μου χι λειψει φετος . Εχουμε ψηθει τοσο που εχω αρχισει κ ανυπομονω να χειμωνιασει...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλημερα Χρυσα μου και λοιπες κοπελες.

Χαιρομαι που χαλαρωνεις Χρυσα μου, να μην σε βλεπει και ο μικρουλης στεναχωρημενη.

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας.

Αυτη η βδομαδα θα ειναι νεκρα, πεφτει και Τεταρτη 15 οποτε....

Εμεις διακοπες δεν παμε οποτε θα απολαυσουμε τη μπουμπου μας.

Παω να κανω καμια τακτοποιηση να δειχνει το σπιτι σουλωπομενο :P

Καλημέρααα!Αφού δεν πάτε διακοπές ,κοίταξε τουλάχιστον να ξεκουραστείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...