Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα σας

Σημερα κατεβηκα νωρις νωρις και εκανα τις δουλιτσες μου και μετα γυρισα στο aircondition κατευθειαν.

Το σπιτι ειναι τακτοποιημενο και εκανα ενα σκουπισμα και σφουγγαρισμα στα γρηγορα.

Ειρηνη οπως ξαναειπα οι ντουλαπες εχουν ξαναγινει μπαχαλο και δεν εχω την ορεξη για την ωρα να ασχοληθω. Ελπιζω απο Σεπτεμβρη που θα μαζευτουν ολες οι κοπελες διαβαζοντας σας να μου ρθει η ορεξη :P

Πατουσιτσα εγω θα διαλεγα καποιο ζωακι απο το ice age η το μπαμπουλας αε, που πολυ μ αρεσουν :D

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο άσπρος σίφουνας ξαναχτυπά....έχω τόσες μέρες να κάνω δουλειές...τους έστειλα όλους θάλασσα και

1. επλυνα πιάτα

2. ξεσκόνισα

3. σκούπισα με ηλεκτρική

4. έκανα μπάνιο

5. έκανα βεράντες

6. σφουγγάρισα όλο το σπίτι

7. σφουγγάρισα σκάλες

8. έβαλα πλυντήριο και άπλωσα ρούχα

9. ξεκρέμασα και πλένω κουρτίνες

Τώρα κάθομαι και λίγο και ευτυχώς ακόμα δεν έχουν γυρίσει....να ηρεμήσει λίγο το κεφαλάκι μου

Αν ειχα ετσι κοντα τη θαλασσα σιγα μην καθομουνα να κανω δουλειες...Μπραβο σου!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ευα δεν έγιναν τυχαία οι δουλειές χιχιχιχχι σήμερα (10 Αυγούστου) έχω γενέθλια και επίσης έρχεται και ο σύζυγος με άδεια οπότε είπα να το γυαλίσω το σπίτι....άλλωστε δεν έχω κάνει τίποτα τόσες μέρες στο χωριό, μόνο μπάνια και σφουγγάρισμα :P

Διαφημίσεις

Ευα δεν έγιναν τυχαία οι δουλειές χιχιχιχχι σήμερα (10 Αυγούστου) έχω γενέθλια και επίσης έρχεται και ο σύζυγος με άδεια οπότε είπα να το γυαλίσω το σπίτι....άλλωστε δεν έχω κάνει τίποτα τόσες μέρες στο χωριό, μόνο μπάνια και σφουγγάρισμα :P

Καλημερα σας :D

Βασια μου πολυχρονη και οοοοοοτι επιθυμεις να το αποκτησεις!

Εγω εχω αυριο γενεθλια 11/8 λιονταρακι κ εγω :P

Σημερα ειδα στην υπολοιπη Ελλαδα οτι εβρεχε κλπ εδω σκαμε απο τη ζεστη, φετος εχει παραγινει. ΠΟυ ειναι οι αερηδες του Αυγουστου????

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλημέρα ,τι κάνετε σήμερα?

Εμεις ακόμη δεν εχουμε καταφέρει να συνέλθουμε,σωματικά εννοω, γιατι ψυχολογικά,το ξέρω θα περασει καιρός.Νιωθω μια απίστευτη κουραση και ταυτόχρονα προσπαθώ να φέρω βόλτα και το σπίτι.

Εχθές επλυνα βεραντες,σκουπισα και σφουγγάρισα το σαλόνι,το ξεσκόνισα και καθάρισα και τα τζάμια,επλυνα τα μπανια και εβαλα ,βέβαια,καμποσα πλυντήρια.

Σήμερα πρεπει να ασχοληθώ με τα υπνοδωμάτια και να κανω ένα καλό καθαρισμα στα ντουλάπια της κουζίνας.Ειδομεν..

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πατουσίτσα βρηκα κάποιες ιδέες για τη βάπτισή σας και αν καταλήξεις σε κάτι θα βρούμε και αλλές.(είναι ανακατεμένες,συγγνώμη)

http://www.evendi.gr/dat/9ECE1963/image.jpg?634801893444383598

http://www.evendi.gr/dat/A66BA934/image.jpg?634801893444383598

http://www.mymastoras.gr/Product-be6eaa1ee1204a049af28456cd1951f7-2-500-400/X.axd/Q800.121.jpg

http://www.evendi.gr/dat/C18748A1/image.jpg?634801901659446702

http://www.evendi.gr/dat/E3880568/image.jpg?634801904996834522

http://www.rogoti.gr/product.php?productid=17492&cat=556&page=9

Προσωπικά όταν είπες πως θα γίνει σε μονη η βαπτιση σκεφτόμουν κάτι τετοιο,το οποίο μου αρέσει τρελά!

http://www.evendi.gr/D83E79F3.el.aspx#

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σκούπισα και σφουγγάρισα τα υπνοδωμάτια,

ξεσκόνισα παντού,

καθάρισα τις εσωτερικές πόρτες και τις ντουλάπες,

επλυνα τα ντουλάπια της κουζίνας,

αλλαξα τα καρέ μου ,

επλυνα τα ριχτάρια και τα ξαναεστρωσα και τέλος!

Παω να ασχοληθώ με το μαγείρεμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Βασια και Ευα να τα εκατοστήσετε ,να είστε υγιείς και ευτυχισμένες!

Χρόνια σας πολλά κορίτσια!Υγεία και χαρά!!

Σκούπισα και σφουγγάρισα τα υπνοδωμάτια,

ξεσκόνισα παντού,

καθάρισα τις εσωτερικές πόρτες και τις ντουλάπες,

επλυνα τα ντουλάπια της κουζίνας,

αλλαξα τα καρέ μου ,

επλυνα τα ριχτάρια και τα ξαναεστρωσα και τέλος!

Παω να ασχοληθώ με το μαγείρεμα.

Ευτυχώς εχω παρέα την Χρύσα!!!

Κι εγώ τα ίδια κάνω πάνω κάτω από το πρωι

Ακόμα δεν εχω τελείωσει,το πάω λάου-λάου,αλλά είμαι σε καλό δρόμο

Μέχρι στιγμής εχω καθαρίσει πάρα πολύ καλά την κουζίνα(και φούρνο-φούρνο μικροκυμάτων),τα δυο μπάνια,την κρεβατοκάμαρά μου και μου μένουν άλλα δυο δωμάτια και σαλόνι.Και μία βεράντα...Την άλλη την εκανα χθες...

Τι καλό θα φτιάξεις Χρύσα;

Αν και λιγο καθυστερημενα να ευχηθω κι εγω στη Βασια. Χρονια πολλα!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!

Να ευχηθω επισης στην Ευα. Πολυχρονη!!! Ο,τι επιθυμεις!!!

Κοριτσια, σημερα τελειωσαν οι διακοπες μας. Ο αντρας μου εχει αλλη μια εβδομαδα αδεια, αλλα δε θα παμε πουθενα. Θα ασχοληθω με το σπιτι, θα βαλω πλυντηρια, θα σιδερωσω και θα κανω ενα πολυ καλο καθαρισμα, ωστε να ειναι ολα στην εντελεια την Τεταρτη (μιας και γιορταζω, οπως η μιση Ελλαδα)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Τσα!!! :P

Κόρες μου τι κάνετε??? Συγνώμη που έλειψα αλλά απότομα βγήκαν πολλά ραντεβού, που δεν ήταν προγραμματισμένα και έλιωσα. Ποτέ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά, το ξέρετε αυτό αλλά εγιναν και 4-5 ψιλο-άσχημα που με πήγαν πίσω.

Τέλοσπάντων, θετική σκέψη για όλα και θα περάσουν... :rolleyes: .

Χθες δούλευα μέχρι τις 7. Γύρισα σπιτάκι μου και κυριολεκτικά, νύσταζα. Καθίσαμε όλοι μαζί, φάγαμε, κάναμε τα μπανάκια μας και ξεκουραστήκαμε, μυρίζοντας αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η έντονη βροχή...

Σήμερα από νωρίς, ξεκινήσαμε ν ασχοληθούμε με το σπιτάκι μας... Ο άντρας μου "κλάδεψε" λιγάκι 2 λουλούδια που έχουμε στο μπροστινό μπαλκόνι {το ένα μάλιστα χειμωνιάτικος βασιλικός, ο οποίος παρά το ότι τον κουρεύουμε κάθε 3 μήνες είχε γίνει... ζούγκλα!!! :tongue: } και έτσι βγήκα εγώ με τον φιόγκο μετά για να πλύνουμε το μπαλκόνι...! Έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα όλο το σπίτι και τακτοποίησα όσα αντικείμενα ήταν σε άσχετη θέση. Τώρα το σπίτι είναι μαζεμένο και λόγω του σφουγγαρίσματος δείχνει καθαρό, άρα μπορώ εγώ να παραμείνω ψύχραιμη... :P . Αποστείρωσα τα υλικά μου και ήδη {πάνω από 1 ώρα} έχω βάλει να μαρινάρονται χοιρινές μπριζολίτσες... ;) . Έβαλα το μικρό φιογκάκι να κάνει ακόμα μία μικρή επιχείρηση "δωσίματος" παιχνιδιών και πράγματι ξεχώρισε μερικά ακόμα παιχνιδάκια οπότε αύριο θα τα πάμε στην εκκλησία μαζί με τα υπόλοιπα που έχω μαζέψει.. ;) .

Το απόγευμα έχω κανονίσει να πάμε σε μία φίλη μου, για απογευματινό καφεδάκι, να βρεθούμε λίγο με παρέα και να παίξει και το φιογκίδιο...

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...