Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρυσα μου ο θεος να εχει την ψυχουλα του κοντα του, "χαιρομαι" γιατι πραγματικα αισθανομαι πως εισαι ηρεμη οσο γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις. καλη δυναμη στην οικογενεια σου. ειρηνακι μου πολυ μου αρεσε το προσκλητηριο επισης μου αρεσε georgina και το αγγελακι που μου εστειλες. οσο το σκεφτομαι κοριτσια θα ηθελα κατι τρυφερο και χμ ισως χιουμοριστικο. π.χ. ενα τροφαντο ζωακι!!!! τι λετε? ααααααααα

ειρηνακι αμα μπορεις στειλε τη διευθυνση του μπλογκ σου γιατι απο τοτε που σβηστηκε απο το ονομα σου δεν μπορεσα να ξαναμπω -στο ειπα δεν τα παω καλα με ολα αυτα-. απο δουλιτσες κοριτσια κανα σιδερο και το μπανιο τα τυπικα τιποτα αλλο!!! βολτιτσες οσο γινεται, χθες πηγαμε και για μπανακι σε ενα καινουριο μερος. ωραια ηταν αλλα ακομη και εκει παρα πολυ ζεστη

αααα το προσκλητηριο κοριτσια θα προτιμουσα να ειναι μονο χαρτι με κειμενακι γιατι τα περισσοτερα θα σταλουνε ταχυδρομικως οποτε η μπομπονιερα ας ειναι κατι διαφορετικο αλλα τι?~! ααααα αμα ξερετε και καποιο σαιτ απο το ιντερνετ μπορειτε να μου τα προτεινετε.! ευχαριστω!

Χρύσα μου, να ζειτε να τον θυμαστε. Ο Θεός ν'αναπαυσει την ψυχουλα του! Τα λογια σε αυτες τις περιπτώσεις, νομίζω πως είναι περιττα. Προσπάθησε να φανείς δυνατή για το παιδάκι σου!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κοορίτσια μου,τι κάνετε?Εμείς περάσαμε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο καθώς ο μπαμπάς μου μας αφησε,δεν αντεξε αλλο ...

Ειμαι θλιμμενη αλλα γαληνεμένη, γιατί ξέρω, πολύ καλά, πως είναι στα καλύτερα,απλά μας λείπει...πολύ!

Δεν έχω το κουραγιο να σχολιασω όσα εχετε γραψει αλλα σιγά σιγά θα βρω τους ρυθμούς μου.Εχω και ενα σπίτι μπάχαλο να συμμαζέψω...Να περνάτε καλά!

Λυπάμαι πολύ...Δύναμη και κουράγιο να σας δίνει ο Θεός

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου; Ευτυχώς δεν έχω ύπνο σήμερα κκαι βρήκα την ευκαιρία να σας γράψω.Είμαστε διακοπούλες στο νησάκι μας,παρέα με τα πεθερικά,θα γυρίσουμε τέλη Αυγούστου. Περνάμε ωραία, ήσυχα και μαζεύουμε δυνάμεις για τον χειμώνα που μας έρχεται που να σας πω την αλήθεια μου τον βλέπω μαύρο. Κατα τα άλλα κάνουμε μπανάκια και ηρεμούμε.Ο μικρός μου χαίρεται με την θάλασσα!!!!

Χρύσα μου να σας δίνει δύναμη ο καλός Θεούλης και να θυμόσαστε τον πατερούλη σου.

Θα ξαναμπω,ελπίζω, σύντομα να δω τα νέα σας!!!

Φιλιά!!!

Καλημέρα όμορφες κόρες μου!

Τι κάνετε? Σήμερα είπαν από το δελτίο καιρού, πως τα πράγματα θα είναι κάπως καλύτερα. Ευτυχώς γιατί χθες, κυριολεκτικά, λιώσαμε! :rolleyes:

Δούλευα μέχρι αργά χθες, γιατί δεν μπόρεσα να σας ξαναγράψω.

Στο μεταξύ, ήρθα και βρήκα τον φιόγκο και τον άντρα μου μαλωμένους... με το που μπήκα έπεσαν και οι 2 πάνω μου να μου λένε τι έγινε και εγώ να προσπαθώ να βγάλω άκρη... :?:-? . Το 6χρονο τσακώνεται με το 40χρονο και το 40χρονο ξεσυνερίζεται το 6χρονο... άντε βγάλε άκρη! :rolleyes:

Μόλις έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα, αν και αποφεύγω να βάζω πλυντήρια ημέρας καθώς έχω νυχτερινό.

Το σπίτι μου δεν είναι ιδιαίτερα τακτοποιημένο γιατί χθες από το μεσημεριανό, έφυγα για δουλειά και δεν έπλυνα ούτε τα πιάτα...:? οπότε πάω να ξεκινήσω χαλαρά να δω τι μπορώ να κάνω! ;)

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι μου πολυ μου αρεσε το προσκλητηριο επισης μου αρεσε georgina και το αγγελακι που μου εστειλες. οσο το σκεφτομαι κοριτσια θα ηθελα κατι τρυφερο και χμ ισως χιουμοριστικο. π.χ. ενα τροφαντο ζωακι!!!! τι λετε? ααααααααα

ειρηνακι αμα μπορεις στειλε τη διευθυνση του μπλογκ σου γιατι απο τοτε που σβηστηκε απο το ονομα σου δεν μπορεσα να ξαναμπω -στο ειπα δεν τα παω καλα με ολα αυτα-. απο δουλιτσες κοριτσια κανα σιδερο και το μπανιο τα τυπικα τιποτα αλλο!!! βολτιτσες οσο γινεται, χθες πηγαμε και για μπανακι σε ενα καινουριο μερος. ωραια ηταν αλλα ακομη και εκει παρα πολυ ζεστη

Χαίρομαι που σου άρεσε, κοριτσάκι μου! ;) Σήμερα, αύριο θα σου βάλω και την μπομπονιέρα μας μήπως πάρεις καμιά ιδέα.

Το τροφαντό ζωάκι, θα μου άρεσε πολύ σαν ιδέα! Μπορούμε να το ψάξουμε λιγάκι.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου; Ευτυχώς δεν έχω ύπνο σήμερα κκαι βρήκα την ευκαιρία να σας γράψω.Είμαστε διακοπούλες στο νησάκι μας,παρέα με τα πεθερικά,θα γυρίσουμε τέλη Αυγούστου. Περνάμε ωραία, ήσυχα και μαζεύουμε δυνάμεις για τον χειμώνα που μας έρχεται που να σας πω την αλήθεια μου τον βλέπω μαύρο. Κατα τα άλλα κάνουμε μπανάκια και ηρεμούμε.Ο μικρός μου χαίρεται με την θάλασσα!!!!

Χρύσα μου να σας δίνει δύναμη ο καλός Θεούλης και να θυμόσαστε τον πατερούλη σου.

Θα ξαναμπω,ελπίζω, σύντομα να δω τα νέα σας!!!

Φιλιά!!!

Καλή ξεκούραση, κορίτσι μου και εύχομαι να πάρετε όμορφες αναμνήσεις, ερχόμενοι στην πόλη... :P:p:p:p

Για τον χειμώνα.... θα συμφωνήσω... :?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση όλες σας,είναι πολύ δυσάρεστες καταστάσεις που δυστυχώς πρεπει να αντιμετωπίσουμε.Είμαι καλά αλλλα πάντα θα μου λείπει και σε εμένα και σε όλους.Αυτά και δεν θέλω αλλο να σας μαυρίζω.

Θα μπω πάλι αργότερα,τώρα πάω το μικρο για ζωγραφική.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ο άσπρος σίφουνας ξαναχτυπά....έχω τόσες μέρες να κάνω δουλειές...τους έστειλα όλους θάλασσα και

1. επλυνα πιάτα

2. ξεσκόνισα

3. σκούπισα με ηλεκτρική

4. έκανα μπάνιο

5. έκανα βεράντες

6. σφουγγάρισα όλο το σπίτι

7. σφουγγάρισα σκάλες

8. έβαλα πλυντήριο και άπλωσα ρούχα

9. ξεκρέμασα και πλένω κουρτίνες

Τώρα κάθομαι και λίγο και ευτυχώς ακόμα δεν έχουν γυρίσει....να ηρεμήσει λίγο το κεφαλάκι μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...