Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα

Εμεις Ειρηνη μοθ φετος δεν παμε διακοπες λογω της μπεμπας, αλλα υτυχως που και που την κραταει η μαμα μου και παμε για κανενα μπανακι τις Κυριακες.

Οι ντουλαπες μου ειναι παλι ανω κατω...Καποια στιγμη θα βρω την ορεξη να ασχοληθω.

Τι ωραιες ιδεες για τα βαφτισια που εχετε ! Εμεις λεμε για του χρονου την ανοιξη, αλλα περνω ιδεες απο τωρα ...:P

Εχει τραγικη ζεστη παλι σημερα!!!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι εδώ και σας διαβάζω......Ειρήνη ωραίες οι συμβουλές σου και επίσης τα τελευταία σχεδιάκια με τα νύχια καταπληκτικά....(ειδικά η μελισσούλα χιχιχιχι) thanks και για τα like στις φώτο χαχαχαχαχα....το είδες το κορμί το θανατηφόρο με το μαγιώ το στράπλες???? σου άρεσε?? ο άντρας μου λέει ότι μου πάει πολύ!!

Δεν γράφω και πολύ συχνά τελευταία γιατί κάνω διάλλειμμα.....το οδήγημα καλά κρατεί, κάθε μέρα το παίρνω και για μια δουλειά μόνη μου, κεντρικό δεν έχω βγεί ακόμα αλλά που θα πάει...

φιλάκια σας όλες

hello...

είμαστε ακόμα εδώ... δουλειά στο γραφείο... βόλτες με τα πιτσιρίκια...

και το σπίτι στον αυτόματο... ωραίο το καλοκαίρι...

Ειρήνη... θέλουμε ένα survival guide για τον Σεπτέμβρη... :)

Αχ.. αυτός ο Σεπτέμβριος...αν σου πω πως ήδη σκέφτομαι το διάβασμα του φιόγκου...? :rolleyes: Όλα τα παλεύω... το διάβασμα... με τίποτα!!!:|

Όσο για το σπίτι, είναι λογικό. Και γω τώρα, δεν κάνω ούτε τα μισά από όσα κάνω τους χειμερινούς μήνες. Το μυαλό μου είναι όλο στην βόλτα και όχι μόνο... η ζέστη με εξαντλεί!

Καλές βόλτες!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας και απο μενα

Εμεις Ειρηνη μοθ φετος δεν παμε διακοπες λογω της μπεμπας, αλλα υτυχως που και που την κραταει η μαμα μου και παμε για κανενα μπανακι τις Κυριακες.

Δεν πειράζει, ας είστε καλά με την μπεμπούλα σας και θα έχετε χρόνια μπροστά σας για όμορφες διακοπές! :D

Οι ντουλαπες μου ειναι παλι ανω κατω...Καποια στιγμη θα βρω την ορεξη να ασχοληθω.

Τι ακριβώς σε ενοχλεί? Είναι γεμάτες ή άνω-κάτω?

Τι ωραιες ιδεες για τα βαφτισια που εχετε ! Εμεις λεμε για του χρονου την ανοιξη, αλλα περνω ιδεες απο τωρα ...:P

Και πολύ καλά θα κάνεις!!

Τις επόμενες ημέρες θα βάλω και τις μπομπονιέρες μας... :P

777885dugw57gt25.gif

Είμαι εδώ και σας διαβάζω......Ειρήνη ωραίες οι συμβουλές σου και επίσης τα τελευταία σχεδιάκια με τα νύχια καταπληκτικά....(ειδικά η μελισσούλα χιχιχιχι)

Ευχαριστώ τμήμα μάρκετινγκ :tongue::tongue: . Ε, όλο τα ίδια και τα ίδια.. να δείξουμε και κάτι διαφορετικό ε? ;)

thanks και για τα like στις φώτο χαχαχαχαχα....το είδες το κορμί το θανατηφόρο με το μαγιώ το στράπλες???? σου άρεσε?? ο άντρας μου λέει ότι μου πάει πολύ!!

Πράγματι σου πάει πολύ, συμφωνώ και γω με τον άντρα σου!

Εύγε κορμάρα μου! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες που ξεκουράζεστε!

Θα βρείτε τα μηνύματά μου όταν θα λείπω εγώ, για να σας κρατούν παρέα και αφού γυρίσετε εσείς :P .

Σήμερα δεν είμαι καλά.... σίγουρο και τσεκαρισμένο!

Δεν φτάνει που κάνει ζέστη-κόλαση εμένα μ' έπιασε... και μ έπιασε χοντρά! Εχω κάνει "ντου" στο σπίτι και όσο μου κρατήσει το εκμεταλλεύομαι γιατί το χρειαζόταν!

1) Έκανα γενική το μπάνιο.. γυάλισε!

2) Ξεσκονίζω το σαλόνι {το "καλό" ξεσκόνισμα} και ταυτόχρονα πλένω και τα διακοσμητικά!! :rolleyes: {δεν είμαι καλάαααααααααα}

3) Έπλυνα καράφες, κηροπήγια, κρύσταλλα... τα πάντα!

...και ακόμα γίνεται χαμός.. θέλω να κάνω και βαρύ ντου στην κρεβατοκάμαρα μου... :|

Πάω να τελειώσω το σαλόνι!

777885dugw57gt25.gif

... κι ακόμα δεν μ έχει αφήσει!

Το υπνοδωμάτιο μας έγινε... μούρλια! Ξεσκόνισα (και με στεγνό και με καλά στιμένο πανι), έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα! ;) Ήδη την έκλεισα και έβαλα a/c και τον φιόγκο μέσα να δει μερικά καρτούνς..;)

Το δωμάτιο του φιόγκου επίσης! Το μάζεψε και γω το σκούπισα και το σφουγγάρισα. Μόνο το το ξεσκονίσω μου έμεινε αλλά σε λίγο.. τώρα δεν είχα κέφι να το κάνω!

Ολοκλήρωσα το πλύσιμο των διακοσμητικών μου... αχ.. βρε κορίτσια... ΛΑΜΠΟΥΝ όλα λέμε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Αυτό ήταν... :D.. μόλις ολοκλήρωσα τον μεγαλύτερο όγκο των δουλειών που είχα στο μυαλό μου και νιώθω καλά..!

Σκούπισα και το σαλόνι και το σφουγγάρισα. Με το καλό ξεσκόνισμα που έκανα νωρίτερα και το πλύσιμο των διακοσμητικών μου, ήρθε το δωμάτιο και γυάλισε...!

Μόλις έκλεισα και το υπόλοιπο σπίτι και έβαλα a/c οπότε ξεκίνησα να νιώθω σαν άνθρωπος! :D

Εβαλα κοφτό μακαρονάκι για τον φιόγκο και σε λιγάκι θα φάει και εκεινος...

Σας φιλώ όλες! :D

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Με τετοια ζεστη βρε Ειρήνη;

Χαρα στο κουράγιο σου...

Εγω τα απολύτως απαραίτητα κάνω.Με το σπίτι ανοικτό όλη μερα η σκόνη κάνει πάρτυ!

Και μένα το ίδιο ήταν! Λόγω ζέστης και επειδή τα πάντα είναι ανοιχτά, τώρα που με έπιασε είπα να το εκμεταλλευτώ και να μην αφήσω την ευκαιρία να δω καθαρό το σπίτι μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοορίτσια μου,τι κάνετε?Εμείς περάσαμε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο καθώς ο μπαμπάς μου μας αφησε,δεν αντεξε αλλο ...

Ειμαι θλιμμενη αλλα γαληνεμένη, γιατί ξέρω, πολύ καλά, πως είναι στα καλύτερα,απλά μας λείπει...πολύ!

Δεν έχω το κουραγιο να σχολιασω όσα εχετε γραψει αλλα σιγά σιγά θα βρω τους ρυθμούς μου.Εχω και ενα σπίτι μπάχαλο να συμμαζέψω...Να περνάτε καλά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοορίτσια μου,τι κάνετε?Εμείς περάσαμε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο καθώς ο μπαμπάς μου μας αφησε,δεν αντεξε αλλο ...

Ειμαι θλιμμενη αλλα γαληνεμένη, γιατί ξέρω, πολύ καλά, πως είναι στα καλύτερα,απλά μας λείπει...πολύ!

Δεν έχω το κουραγιο να σχολιασω όσα εχετε γραψει αλλα σιγά σιγά θα βρω τους ρυθμούς μου.Εχω και ενα σπίτι μπάχαλο να συμμαζέψω...Να περνάτε καλά!

:cry::cry::cry::cry: πραγματικά δεν έχω λόγια... έχω συγκλονιστεί... τόσο γρήγορα...:cry::cry::cry::cry: κουράγιο... κουράγιο κορίτσι μου... κουράγιο...:cry::cry:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...