Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν επειδή κ γω βαφτίζω το γιόκα μου το Σεπτέμβρη έκανα αρκετά χειροποίητα πράγματα. Πχ προσκλητήριο σε μπουκαλάκι: http://i1138.photobucket.com/albums/n524/mirtoula4/SANY3040.jpg

μπομπονιέρα παιδική χωνάκι με μαρσμελοους:http://i1138.photobucket.com/albums/n524/mirtoula4/SANY3035.jpg

επίσης μπομπονιέρα παιδική καραμέλα με μαρσμελοους: http://i1138.photobucket.com/albums/n524/mirtoula4/SANY3038.jpg

για στολισμό εκτός από τα βασικά κολυμπήθρα, διάδρομο κλπ που τα παρήγγειλα σε ανθοπωλείο έβαλα σε μια μεγάλη γυάλα κλαδιά μεγάλα από το τζάμπο και κρέμασα πάνω με μπλε κορδέλα στοιχεία του θέματος της βάφτισης που εκτύπωσα σε χαρτόνι δηλ. πρίγκιπες, αστέρια, κορώνες κλπ. Αν θέλεις οτιδήποτε ρώτα με

Υπέροχες οι επιλογές σου! Εύγε Μυρτούλα μου!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια καλησπερα.Μπηκα στα γρηγορα γιατι στις 3 το πρωι φευγουμε για Αρτα.Θα τα ξαναπουμε κατα τις 20 του μηνα παλι.Φιλακια.Θα μου λειψετε.Να περνατε καλα οτι κι αν κανετε, οπου κι αν πατε.:P

Μικρή μου,

Ελπίζω το μήνυμά μου {όταν με το καλό επιστρέψεις} να σε βρει

Ξεκούραστη

Μαυρισμένη

Χορτασμένη

Αισιόδοξη ;);)

Καλή ξεκούραση!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Είχαμε πάει στο χωριό από το Σάββατο και γυρίσαμε εχθές.

Όλο το Σ/Κ προσπαθούσα να μεταφέρω το Easy Living στο σπίτι στο χωριό. Κάτι κατάφερα...

Περάσατε καλά, Μαρί μου?

Καλώς ήρθες!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Ειρήνη, υπομονή!!!

Αχ... σ ευχαριστώ που με σκέφτεσαι ματάκια μου... ;););)

{και ευχαριστώ που με προσέχεις τόσο όταν έρχομαι.... :oops: ξέρεις εσύ.. με συγκίνησες πολύ την τελευταία φορά! ;) }

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκι μου, σου βάζω το προσκλητήριο που είχα επιλέξει για το φιογκάκι μου.

Είναι κρυστάλλινη καραμέλα και μέσα είχαμε εσωκλείσει το προσκλητήριο.

Στο χαρτάκι που είναι εξωτερικά της καραμέλας, γράφαμε με γαλάζιο στυλό, το όνομα του προσκεκλημένου μας.

Τα σχόλια που ακούσαμε ήταν περισσότερο από κολακευτικά. Οι περισσότεροι πίστευαν πως ήταν η μπομπονιέρα και όχι το προσκλητήριο, ακριβώς επειδή ήταν (και είναι νομίζω) πολύ πρωτότυπο...:P

Ακόμα και τώρα, σχεδόν 6 χρόνια μετά, τα έχω στολισμένα {έχω αφαιρέσει το προσκλητήριο και το καρτελάκια και τα έχω σε κρυστάλλινη μπωλιέρα}. Είναι πανέμορφα.

andr2.jpg

andr.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Περάσατε καλά, Μαρί μου?

Καλώς ήρθες!

Περάσαμε πολύ ωραία!!! Να δω πότε θα ξαναπάμε. Ο μικρός στο ταξίδι της επιστροφής μας έβγαλε λίγο το λάδι, οπότε θα είμαι επιφυλακτική από εδώ και πέρα. Νομίζω θα περιοριστούμε σε πιο μικρές αποστάσεις.

Αχ... σ ευχαριστώ που με σκέφτεσαι ματάκια μου... ;););)

{και ευχαριστώ που με προσέχεις τόσο όταν έρχομαι.... :oops: ξέρεις εσύ.. με συγκίνησες πολύ την τελευταία φορά! ;) }

Σιγά μωρέ... δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο. Μια απλή πρόταση ;)

Όταν ήμουν γύρω γύρω στα ιδιαίτερα πολλές φορές μου άρεσαν κι εμένα κάτι τέτοιες προτάσεις, αλλά δε γίνονταν συχνά. Όποτε, όμως, γίνονταν, με συγκινούσαν κι εμένα πολύ. Ξέρω πολύ καλά τι είναι να είσαι όλη μέρα στο δρόμο...

Κοριτσάκι μου, σου βάζω το προσκλητήριο που είχα επιλέξει για το φιογκάκι μου.

Είναι κρυστάλλινη καραμέλα και μέσα είχαμε εσωκλείσει το προσκλητήριο.

Στο χαρτάκι που είναι εξωτερικά της καραμέλας, γράφαμε με γαλάζιο στυλό, το όνομα του προσκεκλημένου μας.

Τα σχόλια που ακούσαμε ήταν περισσότερο από κολακευτικά. Οι περισσότεροι πίστευαν πως ήταν η μπομπονιέρα και όχι το προσκλητήριο, ακριβώς επειδή ήταν (και είναι νομίζω) πολύ πρωτότυπο...:P

Ακόμα και τώρα, σχεδόν 6 χρόνια μετά, τα έχω στολισμένα {έχω αφαιρέσει το προσκλητήριο και το καρτελάκια και τα έχω σε κρυστάλλινη μπωλιέρα}. Είναι πανέμορφα.

Απλά, υπέροχο το προσκλητήριο σας!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα αγαπημένες...

Πως είναι τα κέφια σας? Ελπίζω όλες να σας "βρω" σε κάποια παραλία να δροσίζεστε!

Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να λιώσουμε στο σπίτι. Αφενός επειδή από την μία έχω λιώσει στη δουλειά τελευταία και τα βράδια βγαίναμε βολτίτσες αφού ο άντρας μου είχε άδεια από τη δουλειά και αφετέρου επειδή ο άντρας μου αύριο ξεκινάει δουλίτσα και ήθελε και εκείνος να ξεκουραστεί. Αφήστε το σπίτι... θέλει αρκετό καθάρισμα αλλά αυτό.. σιγά-σιγά! ;)

Ξυπνήσαμε πολύ χαλαρά και κάναμε δουλίτσες.

Αποστείρωσα τα υλικά μου, έπλυνα τα νεσεσεράκια και όχι μόνο, μέχρι και τα διαχωριστικά δαχτύλων τα έβαλα σε χλωρίνη για να φρεσκαριστούν.

Έπλυνα πιάτα και πιατικά

Εβαλα πατάτες φούρνου, στρογγυλές, λεπτοκομμένες με μπολικο λεμονάκι και πανσετούλες ψητές.

Ετοίμασα ένα πλυντήριο με σκούρα για την νύχτα

Μάζεψα διάφορα πραγματάκια που βρισκόντουσαν σε εκτός της "θέσης" τους.

Εχω ακόμη αρκετά να κάνω αλλά με μεγάλη ηρεμία... ;)

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Περάσαμε πολύ ωραία!!! Να δω πότε θα ξαναπάμε. Ο μικρός στο ταξίδι της επιστροφής μας έβγαλε λίγο το λάδι, οπότε θα είμαι επιφυλακτική από εδώ και πέρα. Νομίζω θα περιοριστούμε σε πιο μικρές αποστάσεις.

Για το φιογκάκι, μη στεναχωριέσαι... είναι "λογικό". Και μεις, όταν τολμήσαμε να τον πάμε πρώτη φορά διακοπές, μείναμε μόνο 1 μέρα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Γυρίσαμε αμέσως σπίτι...

Σιγά μωρέ... δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο. Μια απλή πρόταση ;)

Όταν ήμουν γύρω γύρω στα ιδιαίτερα πολλές φορές μου άρεσαν κι εμένα κάτι τέτοιες προτάσεις, αλλά δε γίνονταν συχνά. Όποτε, όμως, γίνονταν, με συγκινούσαν κι εμένα πολύ. Ξέρω πολύ καλά τι είναι να είσαι όλη μέρα στο δρόμο...

Σημασία έχει οτι το σκέφτηκες και η προταση σου... Και πάλι ευχαριστώ... :D:D:D Είναι τόσο ωραίο, σε "ζεσταίνει", να ξέρεις πως έχεις φίλους παντού.

Απλά, υπέροχο το προσκλητήριο σας!!!

;) Χαίρομαι που σου άρεσε καρδούλα μου...!

777885dugw57gt25.gif

Να γράψω μια φορά και εγώ η ανεπρόκοπη :oops:

Συμμαζέματα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα (μέχρι τα σοβαντεπιά !!!) και σφουγγάρισμα τα υπνοδωμάτια. Τοίχοι ελαφρά και πόρτες. Διάδρομος το αυτό.

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα το καθιστικό και κουζίνα.

Μένει να ξεσκαρτάρω λίγο την ντουλάπα μου και να κάνω τα μπάνια.

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ :cool::cool::cool:

(Ευτυχώς το μεσημεριανό μας το επιμελείται πλήρως ο συζυγάτος μου, κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο, βοήθησε και η μικρή, μια χαρά!!!).:D

BOftp3.png PzWNp3.png

Να γράψω μια φορά και εγώ η ανεπρόκοπη :oops:

Συμμαζέματα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα (μέχρι τα σοβαντεπιά !!!) και σφουγγάρισμα τα υπνοδωμάτια. Τοίχοι ελαφρά και πόρτες. Διάδρομος το αυτό.

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα το καθιστικό και κουζίνα.

Μένει να ξεσκαρτάρω λίγο την ντουλάπα μου και να κάνω τα μπάνια.

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ :cool::cool::cool:

(Ευτυχώς το μεσημεριανό μας το επιμελείται πλήρως ο συζυγάτος μου, κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο, βοήθησε και η μικρή, μια χαρά!!!).:D

Παιδί μου πόσα έκανες????? :shock::shock:

ΕΥΓΕ!!!!!!! :!::!::!:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, αγαπημένες μου!

Πως είναι τα κέφια σήμερα?

Χαίρομαι που το θέμα μας δεν έχει κίνηση. Αυτό σημαίνει πως οι περισσότερες από σας είστε κάπου διακοπές! Μακάρι όλες να περνάτε υπέροχα και ξεκούραστα!

Εγώ σηκώθηκα με το φιογκάκι, αργά, για τα δεδομένα μας... Χαλαρά και όμορφα...

Τώρα ξεκίνησα τις δουλίτσες μου... ήδη άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο, βγήκαμε στο σούπερ και πήρα 2 πραγματάκια και μετά ψωμάκι, έπλυνα κάποια πιατικά και σιγά-σιγά θα προχωρήσω το σπιτάκι μου...σήμερα δεν δουλεύω οπότε θα το εκμεταλλευτώ!

Θέλω αργότερα να ανεβάσω και μία δημοσίευση στο blog μας {και εδώ} για το πως να κρατάμε οργανωμένη, μαζεμένη / τακτοποιημένη την κουζίνα μας... ;)

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

εγω εχω τον ελαιοχρωματιστη και ειμαστε ανω κάτω, όλα τα παιχνιδια στο σαλονι και ύπνος σο σαλονι. Η μεγαλη το διασκεδαζει, αλλα ο μικρος αποσυντονιστηκε λίγο.

Πω-πω... κουράγιο! :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Οργανωμένη κουζίνα

Ένα δωμάτιο που εμείς τα κορίτσια περνάμε αρκετό χρόνο, ειναι η κουζίνα μας. Ένα δωμάτιο επίσης που μπορεί να μας τρελάνει με την τακτοποίηση του, καθώς είναι δύσκολο να οργανωθεί εξαιτίας όλων αυτών που ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε εκεί.

Μήπως όμως το έχουμε παρακάνει? Μήπως έχουμε μαζέψει αντικείμενα που ουσιαστικά δεν τα χρειαζόμαστε και δυσκολεύουμε την ζωή μας?

Τα δικά μου tip για μία οργανωμένη κουζίνα:

1) ΤΑΠΕΡ

Λίγα και καλά. Σας έχω μιλήσει με ξεχωριστή δημοσίευση για το θέμα των τάπερ γιατί ξέρω πόσο σας δυσκολεύουν τη ζωή. Αποφασίστε το και κρατείστε μόνο τα απαραίτητα! Δεν είναι δύσκολο και θα δείτε μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητα σας!

2) ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ

Υπάρχουν τόσα μικρο-πράγματα, που ενώ με τρελαίνουν, ξέρω καλά πως είναι χρήσιμα και τα έχω ανάγκη {π.χ. αναπτήρες, αντικλείδια των δωματίων του σπιτιού, τάπες, σπάγγος κουζίνας κ.α.} . Για τον λόγο αυτό αγόρασα ένα διαχωριστικό μαχαιροπίρουνων, το τοποθέτησα σε ένα συρτάρι και εκεί βάζω αυτά που ενώ είναι μικρά και εκνευριστικά πρέπει να τα έχω στην κουζίνα μου. Κάντε το και θα με θυμηθείτε!

3) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ

Προσπαθείστε να έχετε μία λογική στην τοποθέτηση των αντικειμένων της κουζίνας σας. Βάλτε τα τρόφιμα μακράς διάρκειας, μαζί. Τις βοηθητικές "μηχανές" (κόφτες, μπλέντερ κλπ.), μαζί. Κρατείστε "κοντά" σας αυτά που χρειάζεστε πιο συχνά. Το Χριστουγεννιάτικο σερβίτσιο ή τις πιατέλες των ειδικών περιστάσεων μπορούμε να τα έχουμε ακόμα και σε ένα ντουλάπι που θα χρησιμοποιήσουμε καρέκλα για να τα φτάσουμε!

4) ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Επίσης, υπάρχουν τόσα μικρο-πράγματα που κινούνται καθημερινά στην κουζίνα απλά και μόνο επειδή δεν ξέρουμε που αλλού να τα "ακουμπήσουμε". Για τον λόγο αυτό, αγόρασα ένα ψάθινο, ανοιχτό, καλαθάκι και το έχω πάντα στη γωνία του πάγκου της κουζίνας μου {κάτω από το πάσο, ώστε να μην φαίνεται}. Αυτό το καλαθάκι, εγώ, το λέω θαυματουργό! Κυριολεκτικά με έχει σώσει! Εκεί μέσα βάζω τόσα μα τόσα πράγματα... όπως χαρτάκια που με βοηθούν να θυμάμαι τις αγορές μου για το σούπερ μάρκετ, 1-2 στυλό, αποδείξεις μέχρι να τις τοποθετήσω στις θέσεις τους, 1-2 φυλλαδιάκια με συνταγές που μου αρέσουν και ξεχωρίζω κατά διαστήματα, χαρτομάντηλα, τα γυαλιά που φοράει ο άντρας μου στην τηλεόραση κ.α. Φροντίζω μόνο μία φορά το μήνα {στο περίπου} να το ξεσκαρτάρω και να το διατηρώ τακτοποιημένο και έτοιμο να δεχτεί κι άλλα μικροπράγματα!

5) ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ

Η χρυσός κανόνας μου στα πάντα! Θα το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα!

Διαλέξτε τα ολοκληρωμένα σας σετ, είτε είναι ποτήρια, είτε είναι πιάτα, είτε είναι μαχαιροπίρουνα. Μην κρατάτε 3 μόνο ποτήρια από το σετ. Μην κρατάτε 2-3 πιάτα από το σετ. Πόσα ανοιχτήρια έχετε? Σας γεμίζουν τους χώρους, δεν ξέρετε τι ακριβώς έχετε ούτε τι ακριβώς χρειάζεστε και σας δημιουργούν εκνευρισμό και πλασματική πραγματικότητα.

Όταν τα ντουλάπια μας είναι τακτοποιημένα, η ζωή μας είναι πιο εύκολη. Θα δείτε πόσο χρόνο και ενέργεια θα εξοικονομήσετε!

777885dugw57gt25.gif

hello...

είμαστε ακόμα εδώ... δουλειά στο γραφείο... βόλτες με τα πιτσιρίκια...

και το σπίτι στον αυτόματο... ωραίο το καλοκαίρι...

Ειρήνη... θέλουμε ένα survival guide για τον Σεπτέμβρη... :)

patousitsa... για τη βάφτιση... τα πάντα είναι θέμα χρόνου, διάθεσης και budget...

καθότι αγόρι θα πρότεινα ή να κινηθείς με χρώμα... άσπρο, γαλάζιο ή απόχρωση του γαλάζιου ή με θέμα... καθότι μοναστήρι θα μου άρεσε κάτι σε αγγελάκι με παιδική φωτογραφία στυλ ruth morehead, όπως http://gifanimate.iocresco.it/Ruth%20Morehead/Angel-45.gif ... ή αεροπλάνα, αερόστατα... ανάλογα με το τι θα αποφασίσεις... κινούνται και τα υπόλοιπα...

Στα παιδάκι μου εγώ έκανα τα εξής...

Στον Αλέξη... το θέμα της βάφτισης ήταν οι πειρατές... οπότε το προσκλητήριο ήταν σε μπουκάλι... και η μπομπονιέρα κούπα με έναν πειρατή, το όνομα του μικρού και ημερομηνία βάφτισης...

Στην μικρή... το προσκλητήριο ήταν κορνίζα λευκή με κόκκινες χιονονιφάδες... απλά αλλάξαμε στο τελικό τα μπαστουνάκια με άλλη εικόνα...

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150478967894872.384213.555549871&type=3

και η μπομπονιέρα διάφανη μπάλα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο με χιονάκι μέσα, και εικόνα με παιδάκια που στολίζουν δέντρο και το όνομα της μικρής στην πίσω πλευρά...

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150478948899872.384207.555549871&type=3

άντε πάλι πίσω στη μαρμάγκα...

φιλάκια

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...