Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα νοικοκυροκοριτσα. τελικα εβαλα χθες βραδυ τουμποφλο στο νεροχυτη (ειναι χωρισμενος σε δυο) απο ενα σακουλακι. σημερα θα βαλω αλλο ενα και βλεπουμε. θα δω αν μυριζει το μεσημερι. και εγω εχω 3 πλυντηρια σιδερο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία.Κάποια έχω στο συρτάρι μου με τις κάλτσες και κάποια στο πρώτο συρτάρι στην συρταριέρα της κρεββατοκάμαρας που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι σκ@@τα τελικά έχω εκεί μέσα:mad:, καλσόν, μπιζού,ζώνες,καλτσάκια, σκουφιά, γάντια,ζώνες κάποιες...ότι να'ναι...

Από που να αρχίσω λε κορίτσια...

Συρτάρια σαν τα παραπάνω ?

Ντουλάπες ?

ή

Παιχνίδια ?:-(

εγώ πάντως θα πήγαινα από το μικρότερο στο μεγαλύτερο... ;)

Σχωράτε με αλλά ύστερα από τόσα χρόννια τα ξανθό άρχισε και ποτίζει τα κύτταρα...:lol::lol:

Τι εννοείται μικρότερο στην περίπτωση μου ??

συρτάρια-παιχνίδια- ντουλάπες dear !:tongue:

Διαφημίσεις

εννοουμε να ξεκινησεις απο αυτο που εχει λιγοτερη δουλεια, ετσι ωστε να τελειωσεις κατι και να ανεβει και η ψυχολογια σου και μετα να πας δυνατα στο επομενο

Aν αγόραζες ή νοικιαζες το μηχάνημα που τραβάει την υγρασία ή εκείνα τα σακιά με τους κόκους που τραβάνε πάλι υγρασία ?

Το σπίτι δεν είναι δικό μας...

και σαφώς δεν θέλω να ξοδέψω χρήματα σε σπίτι που σε 1 χρόνο δεν θα μένω μέσα...

για αυτό είπα για τις θήκες...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Το σπίτι δεν είναι δικό μας...

και σαφώς δεν θέλω να ξοδέψω χρήματα σε σπίτι που σε 1 χρόνο δεν θα μένω μέσα...

για αυτό είπα για τις θήκες...

oι θήκες πιστεύω θα σου κάνουν δουλειά διότι κλείνουν αεροστεγώς...

τα σακιά που σου λέω για την υγρασία δεν νομίζω ότι είναι ακριβά...

Δοκίμασε να ρίξεις ένα κουτάκι κόκα κόλα και να το αφήσεις όλη τη νύχτα. Όχι για να δείτε τι βάζουμε μέσα στο κορμάκι μας.....

αυτό θα το δοκιμάσω κ εγώ.

κεζαπ μιση ωρα μετα πετας μεσα βιμ κ τριβεις με το βουρτσακι,τα ξεπατωνει ολα.αυτα ειναι διαμβρωτικα κ δεν κανει πολλες ωρες να μενουν γτ θα χαλασουν οι σωληνωσεις κ θα φας το σμαλτο της πορσελανης,που αν φυγει μετα θα λερωνει ποιο ευκολα.

το κάνει η μάνα μου μια φορά το χρόνο!

χλωρινη που δεν ειναι οτι το καλυτερο βεβαια αλλα δεν υπαρχει καλυτερο καθαριστικο απο αυτην, λιγη μες στο νερο,κ αφηνετο δεν θα ξαναπιασει τπτ.

επισης 1 φορα τον μηνα ριχνω χλωρινη μες στο νερο απο το καζανακι γτ εκει μεσα τα μικροβια κανουν παρτυ,εαν βαλεις κ πατησεις μετα απο ωρα το καζανακι θα δεις να πεφτουν κοματια απο αλατα.

αυτό το τελευταίο δεν ξέρω πώς θα το κάνω, αλλά θα δω πώς θα ανοίξω το καπάκι. θα επιστρατεύσω τον αντρούλη μου!

κουφετάκι είσαι τρέζιορ!

Γλυκια μου επειδη και εγω εχω 30 κιλα παραπανω θα σου εξομολογηθω την αμαρτια μου.Μολις τελειωσα τη βιβλιοθηκη και εβαλα τα παιδια για υπνο παραγγειλα σουβλακια και χτυπησα και ενα σοκολατομελομακαρονο για να με ανταμειψω.Βεβαια μετα τις γιορτες ποιος ακουει την Ειρηνη τη διαιτολογο μου.Η ζωη μου ειναι γεματη απο Ειρηνες που προσπαθουν οι ταλαιπωρες να με συνετισουν.Κανε Θεουλη μου να τα καταφερουν.:!:

κ εγώ έχω Ειρήνη μάνα, κ μια χαρά με έφερε στον ίσιο δρόμο!

Έτσι!!! (διαφωνώ μόνο με το ότι παιδεύεσαι και καταλήγεις ψώφια στο κρεβάτι!)

Γενικά, φροντίστε όταν πάτε για ύπνο το σπίτι να είναι σχετικά μαζεμένο. Προσοχή! Δεν εννοώ πεντακάθαρο και στην πένα! Εννοώ αυτό που γράφω "σχετικά μαζεμένο". Και αυτό για έναν και μόνο λόγο. Για να είστε πιο ήρεμη κάθε πρωί που ξυπνάτε.

Σκεφτείτε την ψυχολογία σας ξυπνωντας σε ένα μαζεμένο σπίτι και ξυπνώντας σε ένα... μπάχαλο!!!

Μακια! ;)

τί ωραία που τα λες!

Κοριτσάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο σ'΄αυτό!!!!

Φυσικά και δεν πρέπει να πετάμε ρούχα καλά!

Αν διαβάσεις τα γραφόμενά μου, μιλάω για ρούχα που φυλάμε όταν δεν μας κάνουν και όταν για κάποιον λόγο, δεν τα έχουμε φορέσει για αρκετό καιρό!

Αλλά όχι μόνο! Έχω γνωστή που κρατάει ρούχα από 20 χρονών που δεν της κάνουν... για όταν αδυνατίσει, όπως λέει! Πως να την πείσεις πως και ν' αδυνατίσει αυτά τα ρούχα δεν μπορεί να τα ξαναβάλει γιατί τώρα είναι στα 40 και ... πως να το κάνουμε, δεν μπορεί να φορέσει ρούχα που φόραγε στα 20 όταν το μίνι είναι μέχρι τις... αμυγδαλές!!! :lol:

Ξεσκαρτάρετε τα ρούχα σας με σύνεση! ;)

αχ, εγώ το έχω αυτό με νυχτικάκια ιδιαίτερα. λατρεμένα!

τα κρατάω λες κ είναι συλλογή. κ μου πιάνουν ένα συρτάρι κομοδίνου! κ είναι κ σχεδόν τσουβαλιασμένα. μαλλον είναι καιρός να τα δώσω τα περισσότερα! καταρχήν δεν μου κάνουν πια!:lol:

θα κρατήσω όσα μου κάνουν! κ πάλι πολλά θα είναι!;)

Λοιπόν να σου πω πως τα έχω για να μου πεις τη γνώμη σου.

Στο έπιπλο του καθρέπτη το οποίο είναι αρκετα ψηλο και έχει 4 μεγάλα συρτάρια καθώς ο καθρέπτης είναι ολόσωμος και κουμπώνει πανε σε αυτό εχω

στο 1ο τις πυζάμες μου στο 2ο τις πυζάμες του άντρα μου στο 3ο και 4ο σεντόνια.

Στα κομοδίνα έχω τα εσώρουχα στο ένα τα δικά μου και το άλλο του άντρα μου.

λοιπόν. στο έπιπλο συρταριέρα-καθρέφτης της κρεβατοκάμαρας έχω 3 συρτάρια. ο καθρέφτης δεν είναι ολόσωμος.

πάνω έχω:

1 νεσεσέρ μεγάλο με φερμουάρ κ πολυχώρους (λατρεύω τα καλλυντικά κ ας μη βάφομαι πια όσο συχνά θέλω), όπου μια θήκη είναι για μανό, μια άλλη για πινελάκια για σκιές, μια άλλη για κρέμες... κτα άλλα χύμα στο κέντρο.

2 δερμάτινες κοσμηματοθήκες με πολυχώρους, μια μαύρη κ μια καφέ με ανάγλυφα σχέδια.

2 μικροσκοπικές μπιζουτιέρες με τα πιο πολυφορεμένα κοσμήματα!

ένα ξύλινο κουτάκι-σεντούκι όπου έχω όρθια τα κραγιόν μου για να τα ξεχωρίζω (δυσκολεύομαι να τα αποχωριστώ κ ας πέρασε καιρός από την αγορά μερικών),

ένα γαλάζιο ποτηράκι πλαστικό όπου έχω μολύβια, 1 πινέλο για ρουζ κ πούδρα, 2 μάσκαρα. πόσο κρατάει η μάσκαρα; τα μολύβια; μόνο 6 μήνες; θα έπρεπε να τα πετάξω όλα, σχεδόν!

έχω μούρλα με τις σκιές κ τα κραγιόν.

τα συρτάρια είναι βαθειά-μεγάλα κ φαρδιά. στο πρώτο βάζω μπλούζες μου, πουλόβερ κ φόρμες. στο 2ο μπουρνουζοπετσέτες κ στο 3ο σεντόνια κ παπλωματοθήκη.

τις υπόλοιπες πετσέτες προσώπου-χεριών τις έχω στο έπιπλο του μπάνιου.

στο ίδιο έπιπλο μπάνιου έχω τα βρακάκια μου, άμεσα προσβάσιμα μετά το μπάνιο=πλύσιμο!

στο ένα κομοδίνο έχω νυχτικάκιαστο ένα συρτάρι.. κ ρόμπες στο άλλο κ

στο άλλο καλσόν, κάλτσες στο ένα συρτάρι κ πιστολάκι, βούρτσα, χτένες, κοκαλάκια, λαστιχάκια για τα μαλλιά!

απλά αυυτά που δεν χωνεύω είναι το συρτάρι με τα καλσόν καλτσάκια γιατί έχω πολλά κ γίνεται μαλλιοβράσε!

κ το συρταρι με τα νυχτικάκια που έχει καταντήσει μουσείο!:lol:

λοιπον να σας πω κοριτσια τι εκανα χτες να μου πειτε μπραβο !!!!

γυρισα στο σπιτι απο την δουλεια στις 10 και μονο που δεν χτυπησα εγκεφαλικο, τα παιδια ειχαν κυριολεκτικα γκρεμισει το σπιτι, ο αντρουλης δεν ειχε πλυνει ουτε βαλει καν πλυντηριο τα πιατα απο το μεσημερι που τους εβαλα να φανε και ειχαν μαζευτει και τα απογευματινα βραδυνα.

κατα τις 11 κοιμισα τα παιδια και τα ειχα παρει στο κρανιο και εκει που πηγαινα να την αραξω στον καναπε μου γυρναει το ματι και

-μαζεψα ολα τα παιχνιδια

- επλυνα πιατα,παγκο κουζινας, τραπεζαρια

-εβαλα και απλωσα πλυντηριο

-καθαρισα το γραφειο του υπολογιστη

- πεταξα μερικα παιχνιδια που ειχαν σπασει

και μετα αραξα και ειδα μια ταινια

αποτελεσμα κοιμηθηκα κατα τις τρεις και

και σημερα που δουλευω απο τις εξι σερνομαι!!!!!!

ελπιζω τουλαχιστον οταν γυρισω να εχει μεινει κατι στην θεση του!!!

θεά!

Εντάξει. Κοίτα, εγώ δεν θέλω να σε πρήξω τώρα αλλά να σου πω κάτι γενικό:

Όταν ψωνίζεις για το σπίτι, πάρε τον χρόνο σου. Ξέρω πως μερικές φορές πιεζόμαστε και χρειαζόμαστε κάτι άμεσα. ΟΚ δεκτό και κατανοητό. Αλλά γενικά εγώ δεν πιέζομαι καθόλου.

Γιατί ξέρω πως μετά θ' αρχίσει να μου ξυνίζει το αντικείμενο που αγόρασα και δεν με ξετρέλανε.

Σε φιλώ!

τα λες τόσο ωραία, αλλά ξεσηκωτικά! μαζί σου!

ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Λοιπόν.... μην αμελείτε τα εσώρουχά σας.

Πριν 10 μέρες ήμουν στην κολλητή μου. Μιλούσαμε για το πως άλλαξε το σώμα μας μετά την εγκυμοσύνη. Στη συζήτηση αυτή, μου είπε (φλάσαρε και το θυμήθηκε) πως το στήθος της έχει μεγαλώσει και θα πρέπει να πάρει νέα σουτιέν. Με βάση αυτό λοιπόν, θυμήθηκε πως έχει σουτιέν ολοκαινουργια που δεν της κάνουν πια. Έτσι πήγαμε στα 2 συρτάρια που έχει για τα εσώρουχά της, ενα για τα κυλοτάκια και ένα για τα σουτιέν.

Όταν τα άνοιξε έπαθα εγκεφαλικό! Τα κυλοτάκια ήταν πεταμένα κουβάρια μέσα στο συρτάρι, δεν καταλάβαινες τι είναι τι... τα σουτιέν δε, απορώ πως κρατούσαν την φόρμα τους πεταμένα κι αυτά κουβάρι και το συρτάρι έκλεινε με βία!!!!

Αν σας πω, πως από τα "μαγικά" (όπως της είπα) αυτά συρτάρια που έβγαλε 6 ολοκαίνουργια σουτιέν MED (όσες τα ξέρουν, γνωρίζουν πόσο ακριβά είναι) και μου τα έδωσε γιατί τα αγόρασε λίγο πριν μείνει ξαφνικά έγκυος και κάποια ήταν με το καρτελάκι τους???!!! Φρίκαρα! Το τι άκουσε... καταλαβαίνετε!!! :lol: (ευτυχώς με ξέρει και με αγαπάει με τα τρελά μου!!!). Αγόραζε σουτιέν (τα περισσότερα ροζ) που δεν πρόλαβε να βάλει καν!!!

Γι αυτό, μην αμελείτε τα εσώρουουχά σας! Επιλέξτε το συρτάρι που σας βολεύει και τακτοποιήστε τα. Ένα συρτάρι είναι αρκετό!

Σας γράφω τις δικές μου προτιμήσεις:

- Στο πίσω μέρος του συρταριού, έχω διπλωμένα (στην μέση, με την μία κουπ επάνω και την άλλη μέσα σε αυτή) τα σουτιέν μου.

ελπίζω να κατάλαβα λάθως εγώ. ποτέ δεν διπλώνουμε στη μέση τα σουτιέν. διπλώνουμε μόνο τις τιραντούλες κ το γύρω γύρω που δένει πίσω. δες πώς τα έχουν στα μαγιαζιά που τα πουλούν!αλλιώς χαλάει η φόρμα τους. εγώ τα έχω έτσι σε ένα συρτάρι μικρό με φανελάκια κ είναι μια χαρά!

-Ξεσκαρτάρετε τα εσώρουχά σας! Δεν υπάρχει νόημα να έχετε 50 και φθαρμένα. Καλύτερα 10 και καλά που και θα τα φοράτε και θα νιώθετε άνετα και όμορφα αλλά και θα μπορείτε να φτιάξετε το συρτάρι σας και να το χαίρεστε! ;)

σωστό αυτό. έχω καιρό να ξεσκαρτάρω βρακάκια.

Ένα ακόμα θέμα που βασανίζει πολλές από μας είναι τα ποτήρια που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Πείτε μου τώρα... υπάρχει κανένας λόγος να πλένετε 15 ποτήρια την ημέρα???? ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! :lol:

Παλιά, αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα καταλήγοντας κουρέλι στον καναπέ μου... :-( .

Πήγα λοιπόν και αγόρασα κούπες... {κάποιες τις αγοράσαμε, κάποιες τις κερδίζαμε βάζοντας βενζίνη, κάποιες ήταν δώρο με τον αγαπημένο μας καφέ}. Κυριολεκτικά γεμισα ένα ολόκληρο ράφι με υπέροχες κούπες. Και πλέον (εδώ και χρόνια δηλαδή) και οι 3 μας βγάζουμε 1 κούπα κάθε μέρα και πίνουμε όλη μέρα με αυτή. Αλλάζουμε τις κούπες μας, μόνο αν το μεσημεριανό μας περιέχει αυγό ή κάτι που μυρίζει. Αλλιώς, αυτή είναι η κούπα μας και πίνουμε ολημερίς μ' αυτή! :cool:

Γλυτώνουμε κόπο, απορρυπαντικό, νερό και κυρίως την ψυχική μου ηρεμία!!! :mrgreen::lol:

όχι, εδώ διαφωνώ κ μη σου πω ανατριχιάζω!:cool:

το κάνουν τα πεθερικά μου κ το έχει κ ο άντρας μου αυτό-ποτέ!

καλύτερα να βάζω πλυντήριο πιάτων κάθε λίγο κ λιγάκι παρά να πιω νερό από ποτήρι με δαχτυλιές ή σημάδια!:o

ένα ποτήρι όλη μέρα; μυρίζει απαίσια! πάω να πιω νερό στην πεθερά μου κ ανοίγω ντουλάπι να πάρω καθαρό. εκεί κ οι τρεις από ένα πλαστικό που πίνουν νερό, κ μετά το βάζουν πάλι στη θήκη για στέγνωμα πιάτων!!!!!!

μπλιαχ!

τσουτσούριασα-που λέει κ μια ψυχή!:tongue::lol:

Κι έλεγα δεν μπορει!Θα υπάρχει κι άλλη "δυστυχισμένη"σαν κι εμένα!!

Να τους χαιρόμαστε βρε!!

Ο δικός μου κάνει αυτά που έχω σημειώσει και συν τοις άλλοις είναι μέγας τσαπατσούλης και ανακατωσουρας κουζίνας,μπάνιου και όχι μόνο

Ανίατη περίπτωση:tongue:

μαρή, ο δικός μου δεν φτάνει που είναι τσαπατσούλης, νομίζει-τον αφήνω να νομίζει- ότι με βοηθάει κ ότι είναι κ νοικοκύρης!

να δεις πώς σφουγγαρίζει το μπάνιο μετά το μπάνιο του να σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο-αυτό είναι το τσουτσούριασμα!

πιο πολλά νερά αφήνει από ό,τι μαζεύει κ μαλιστα με ένα χέρι... τί να σου λέω κ τί να φανταστείς!

αφού όταν μου λέει ότι πάει να πλύνει πιάτα, ξέρω ότι μετά θα κάνω πλακάκια κουζίνας, μάρμαρο-πάτωμα! παντού νερά κ απορρυπαντικό!

τα ντουλάπια της κουζίνας να στάζουν νερά κ αφρούς. περνάει ένα χεράκι με πανί, αν με δει να γυαλίζει ο μάτης κ τα κάνει χειρότερα γιατί δεν τον κόβει να βάλει καθαρό!

αλλά αν καθήσω να συζητήσω θα φάω πιο πολύ χρόνο από αυτόν που χρειάζομαι για να τα κάνω μόνη μου!

απλό απλούστατο!

χαλάρωσε κ απόλαυσέ το!

Διαφημίσεις

Ειρηνακι σημερα πηγα και πηρα κι αλλα υφασματινα κουτια ιδια με αυτα που ειχα.Σκεφτομαι να τα βαλω πανω απο τα ντουλαπια της κουζινας και μεσα να βαλω καποιες ηλεκτρικες μικροσυσκευες και πραγματα που δε χρησιμοποιω τοσο συχνα αλλα και δε μπορω να πεταξω.Απο τη μια φοβαμαι οτι ο χωρος θα δειχνει μπουκωμενος αλλα απο την αλλη θα ειναι τακτοποιημενα ομοιομορφα,θα ξερω που εχω καθε τι και θα μεινει χωρος για να κανω ποιο λειτουργικα τα ντουλαπια που χρησιμοποιω καθημερινα.Εσυ τι λες?Και τι ακριβως ειναι αυτο το σαιτ που θα φτιαξεις?Μακια στα γλυκα σας μαγουλακια:wink:

.Σκεφτομαι να τα βαλω πανω απο τα ντουλαπια της κουζινας

τι σούπερ φαινή ιδέα:P

και ομορφούκα για να φαίνονται ωραία...

εσύ τι σκέφτεσαι να βάλεις μέσα?

Ίσως και άσχετα πράγματα με κουζίνα ας πούμε ?

Αν έβαζα τέτοια κουτάκια και στο έπιπλο στο σαλόνι ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...