Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια και απο εμενα. δεν ειχα που δεν ειχα και πολυ διαθεση για δουλειες τωρα που σκεφτομαι και την μετακομιση αφηστε@. λεω αντι για καθαρισμα να φτιαχνω κουτες και οποτε βρεθει το σπιτι!!!!!! τι να πω?

χρυσα μου δεν γινεται να συζητησουμε τιποτα. απο περσι ηθελε αυξηση και καταφεραμε και μειναμε στα ιδια. ειρηνακι μου και εγω στην αρχη τα πηρα αλλα επειδη παντα στο τελος χαλιεμαι οταν λεω οτιδηποτε ασχημο για τους αλλους σκεφτηκα πως δικο της ειναι το σπιτι οτι θελει κανει. mamavasia χαρηκα που πηγανε ολα καλα μπραβο σας. κοριτσια για πεστε μου καμια ωραια ιδεα για τη βαφτιση! ιδεες για τα παντα! απο μπομπονιερες κ.λ.π. εως δωρα νονας νονου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

patousitsa πάρε εφημερίδα ή μπές στο spitogatos.gr ή xe.gr και δες σπίτια, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες τώρα με την κρίση όλοι κάνουν καλύτερες τιμές.....ένας φίλος μας επειδή ήθελε αύξηση ο ιδιοκτήτης του, μετακομίζει γιατί βρήκε μεγαλύτερο σπίτι με το ίδιο ενοίκιο στην ίδια περιοχή....ψάξτο μην το αφήνεις έτσι :P

Kαλημέρα,τι κάνετε?Εγώ πίνω το πρωινό καφεδάκι μου και σε λίγο θα φύγ΄ω με το αγοράκι μου ,να τον πάω ζωγραφική και να κάνω και 2-3 δουλίτσες.Αυριο φευγουμε για Αθήνα και κατα κάποιο τρόπο είμαι "πελαγωμένη".

Πατουσίτσα,πες μας περίπου τι θέλεις,θέμα κ..τ.λ. και ευχαρίστως να σου δώσουμε ιδέες,προσωπικά τρελλαίνομαι για τέτοια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

και εγω στην αρχη τα πηρα αλλα επειδη παντα στο τελος χαλιεμαι οταν λεω οτιδηποτε ασχημο για τους αλλους σκεφτηκα πως δικο της ειναι το σπιτι οτι θελει κανει.

Κι εγώ αυτό παθαίνω. Δυστυχώς τελευταία μου ήρθαν πολλά απανωτά, δεν κρατήθηκα και είπα κάποια πράγματα έξω από τα δόντια. Ξαλάφρωσα αλλά πολυ πρόσκαιρα, τώρα πάλι μου έχει μέινει ο κόμπος στο στομάχι.....

Καλημέρα κόρες!

Πως πάνε τα κέφια?

Υπέροχο, λυτρωτικό, το χθεσινό αεράκι που είχε.... :D

Εγώ δούλευα αλλά όταν γύρισα τ' αγόρια μου είχαν βαρεθεί μόνα τους. Οπότε λέω, "πάμε βολτίτσα"... Ετσι, κατεβήκαμε στον Πειραιά, φάγαμε από 1 σουβλάκι και κάναμε μία μεγάλη βόλτα... Είναι τόσο ωραίο τώρα που ο άντρας μου έχει άδεια και κάνουμε βολτίτσες...!

Σήμερα έχω δύσκολη μέρα. Δουλεύω από το μεσημέρι, με τελευταίο ραντεβού στις 8, με μανικιούρ/πεντικιούρ και αποτριχωση στα χέρια... Οπότε θα μαζευτώ καλές 10 στο σπίτι...

Ας έχω δουλειά τουλάχιστον, γιατί είναι από τους μήνες που δεν ξέρουμε τι να πρωτοπληρώσουμε... Εφορία, κοινόχρηστα, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ασφάλεια σπιτιού, τηλέφωνο...να φάμε..? Ολα έχουν έρθει και με τον άντρα μου έχουμε φρίξει, όσο και αν προσπαθούμε να μην αγχωνόμαστε... δεν ξέρω τι να πρωτο-πληρώσω.... Δουλεύω και δεν φτάνουν... :?:-?:?

Σας φιλώ γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου όταν λες "μικρό, σύντομο πλυντήριο " τι εννοείς? Το πρόγραμμα του μισάωρου που είναι απλά για φρεσκάρισμα?και αν ναι ποια ρουχαλάκια βάζεις σε αυτό το πρόγραμμα?

Όταν λέω μικρό, σύντομο εννοώ τα πλυντήρια που διαρκούν συνήθως 45 λεπτά και μέσα βάζω "ντελικάτα" ρούχα όπως, σουτιέν, καπέλα, φορεματάκια {μου}, φουλάρια κλπ... :P

Είναι προγράμματα που τα χρησιμοποιώ αρκετά ώστε τα ρούχα μας να παραμένουν σε άριστη κατάσταση γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου να φαίνονται "ταλαιπωρημένα"... Μ αυτόν τον τρόπο, επιλέγω τις λίγες στροφές για το στίψιμο ή μερικές φορές {ανάλογα τα ρούχα} και καθόλου στίψιμο... :P

Ελπίζω να βοήθησα, Μυρτούλα!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερ Κι καλό μηνα.

εμεις αγορασαμε τα χρωματα,

καναμε ις καινουριες τρυπες για τα κουρτινοξυλα.

Ψιλοαδειασ τα υπμοδωματια και

αυριο περιμενουμε τον ελαιοχρωματιση.

Αν σας πω οτι εχω αγωνια???

Με το καλό matri μου! Με το καλό!

Εμείς δυστυχώς, ούτε τον τοίχο της κρεβατοκαμαρας μας δεν καταφεραμε να βάψουμε, λόγω των εξόδων... :?

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου η δουλεια σου ειναι καταπληκτικη. Περα απο τα χρωματα και τα σχεδια εμενα μ αρεσει πολυ και το σχημα των νυχιων που φτιαχνεις.

Ευα μου,

Πως μπορώ να σ' ευχαριστήσω για τέτοιο όμορφο σχόλιο??? Ειλικρινά, δεν έχω καλύτερο! Πραγματικά σ ευχαριστώ γιατί η "δουλειά" εκεί φαίνεται... και στον τροπο που φυσικά θα βάψεις {πολύ σημαντικό} αλλά και στο σχηματισμό των άκρων που δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, ειδικά όταν συναντάς τόσα και τόσα διαφορετικά...;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι μου και εγω στην αρχη τα πηρα αλλα επειδη παντα στο τελος χαλιεμαι οταν λεω οτιδηποτε ασχημο για τους αλλους σκεφτηκα πως δικο της ειναι το σπιτι οτι θελει κανει. mamavasia χαρηκα που πηγανε ολα καλα μπραβο σας. κοριτσια για πεστε μου καμια ωραια ιδεα για τη βαφτιση! ιδεες για τα παντα! απο μπομπονιερες κ.λ.π. εως δωρα νονας νονου!

Σωστά τα λες πατουσίδιο μου, αλλά σκέψου πως αυτή της η απόφαση επηρεάζει και όλη σου την οικογένεια! Και αυτό, σαν άνθρωπος και εκεινη και μάλιστα μια τόσο δύσκολη και άγρια περίοδο θα έπρεπε, σαν άνθρωπος, να τη σκεφτεί. Ανεξάρτητα αυτού πάντως, εύχομαι να πάνε όλα καλά για σας.

Για την βάφτιση, θα σου βάλω και γω (αλλά το σαβ/κο γιατί σήμερα και αύριο έχω τρελή δουλίτσα) από τη βάφτιση του φιόγκου, να πάρεις ιδέες και θα σου πω και ακόμη 2-3 πραγματάκια που έχω δει και μου άρεσαν ιδιαίτερα....

Μάκια

777885dugw57gt25.gif

Κι εγώ αυτό παθαίνω. Δυστυχώς τελευταία μου ήρθαν πολλά απανωτά, δεν κρατήθηκα και είπα κάποια πράγματα έξω από τα δόντια. Ξαλάφρωσα αλλά πολυ πρόσκαιρα, τώρα πάλι μου έχει μέινει ο κόμπος στο στομάχι.....

Νομίζω, κάπως έτσι είμαστε όλες βρε Καλλιοπάκι μου... οσο μπορείς μη στεχανωριέσαι... περνάμε πολύ ζόρικη εποχή.. :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Στέρεψαν τα δάκρυα σου ή ακόμα, βρε πονεμένη μάνα???? :rolleyes::tongue:

Υ.Γ. Πείτε μου τώρα βρε κορίτσια.... φταίω αν προβώ σε ωμότητες????!!! :shock::shock::shock::shock:

To παλεύω ειλικρινά... :tongue:

Δεν μπορείς να καταλάβεις τον πόνο μου... να φανταστείς το δράμα μου...

μόνη μου... σε ένα άδειο σπίτι... με καθαρό πάτωμα... χωρίς άπλυτα και ασιδέρωτα...

υπέφερα λέμε... lol

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημερ Κι καλό μηνα.

εμεις αγορασαμε τα χρωματα,

καναμε ις καινουριες τρυπες για τα κουρτινοξυλα.

Ψιλοαδειασ τα υπμοδωματια και

αυριο περιμενουμε τον ελαιοχρωματιση.

Αν σας πω οτι εχω αγωνια???

Λογικό είναι... άντε με το καλό...

χθες γύριζα στα δωμάτια και σκεφτόμουν... τι ωραία θα ήταν να ξεκινούσα από την αρχή... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

γεια σας κοριτσια και απο εμενα. δεν ειχα που δεν ειχα και πολυ διαθεση για δουλειες τωρα που σκεφτομαι και την μετακομιση αφηστε@. λεω αντι για καθαρισμα να φτιαχνω κουτες και οποτε βρεθει το σπιτι!!!!!! τι να πω?

χρυσα μου δεν γινεται να συζητησουμε τιποτα. απο περσι ηθελε αυξηση και καταφεραμε και μειναμε στα ιδια. ειρηνακι μου και εγω στην αρχη τα πηρα αλλα επειδη παντα στο τελος χαλιεμαι οταν λεω οτιδηποτε ασχημο για τους αλλους σκεφτηκα πως δικο της ειναι το σπιτι οτι θελει κανει. mamavasia χαρηκα που πηγανε ολα καλα μπραβο σας. κοριτσια για πεστε μου καμια ωραια ιδεα για τη βαφτιση! ιδεες για τα παντα! απο μπομπονιερες κ.λ.π. εως δωρα νονας νονου!

Patousitsa... μην αγχώνεσαι και μη χαλιέσαι... ας το κρατήσει το σπίτι να το έχει και να το βάλει και σε ράφι... γιατί το αποκλείω να το νοικιάσει πιο ακριβά...

Εδώ εμείς με τη Μυτιλινιά τη σκρούτζω και μας έκανε μείωση... για 1 χρόνο... γιατί περιμένει μετά να πάνε τα πράγματα ανοδικά και η οικονομία να φτιάξει... αλλά μας την έκανε τη μείωση... Ευκαιρία για ανανέωση!!!

Για βάφτιση... αγοράκη ή κοριτσάκι και πότε;;; Ποιό μήνα;

beSZp2.pngdsR5p2.png

αχ κοριτσια μου καλημερα! σας ευχαριστω πολυ ολες για τη συμπαρασταση! αληθεια νιωθω καλυτερα!!!! ειπα ευχαριστω! χα χα! να ειστε ολες καλα. βγηκα τωρα το πρωι με τα ζουζουνια μου και καταφερα και τους αγορασα κανα δυο πραγματακια και νιωθω ακομη πιο ωραια! βρηκα χρονο και γραφω γιατι αγορασα του μεγαλου πλαστελινη και παιζει με αυτη τωρα! georgina και λοιπα κορτσουδια! η βαφτιση ειναι για αγορι πολλη λιτη και απεριττη διοτι πρωτα ο θεος θα γινει σε μοναστηρι. και μετα πολυ χαλαρα για φαγητο. ιδεες θα ηθελα για προσκλητηρια μπομπονιερες και οτι αλλο σκεφτειτε. εγω δεν τα παω και τοσο καλα με ολα αυτα!

Μολις φάγαμε με το αντράκι μου και χαλαρώνουμε λιγάκι.Σήμερα λιώσαμε από τη ζέστη και την κουραση.Ο μικρός είχε ζωγραφική και εγώ αρκετες δουλίτσες με αποτέλεσμα να γυρίσω σπίτι στη 1.30.

Εβαλα στα γρήγορα χταποδάκι πιλάφι,τακτοποίησα τα λαχανικα και τρόφιμα που πήρα και απλωσα ενα πλυντήριο,αλλαξα τα σεντόνια του μικρού,τακτοποίησα τα προχθεσινά σιδερωμένα και εβαλα μερικά από τα ρούχα μας στη βαλίτσα για το ΣΚ.Το απόγευμα αν ο μπαμπάς μας δεν είναι διαθέσιμος πρέπει να τον πάω για μπάνιο και καπου να βρω χρόνο να τελειώσω με τις αποσκευές και να αφήσω το σπίτι συμμαζεμένο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...