Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν,αναφέρω πως κατάφερα να σιδερώσω και τα 5 πλυντήρια που με περίμεναν.Εφτιαξα και ένα παγωτό και τώρα μενει να μαζεψω την κουζίνα και να χαλαρώσω.Σήμερα δεν κάνω τίποτε αλλο.

Ειρήνη μου,χαλαρα,ξέρεις εσύ τον τρόπο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια, δεν γραφω συχνα αλλα σας διαβαζω παντα!

να σας πω τι εκανα σημερα γιατι αν δεν τα πω καπου θα σκασω???????

ξεσκονισα κ γυαλισα ολα τα επιπλα

εκανα με αζαχ τα τζαμια στο συνθετο, στο ενυδριο κ σε ενα γυαλινο επιπλο που εχω στην εισοδο

σκουπισα ολο το σπιτι

καθαρισα το μπανιο

μου εμεινε σφουγγαρισμα που δεν θα το κανω και μαγειρεμα που θα το κανω τωρα γεμιστα κ για αυριο, γιατι αυριο δουλευω. ολα αυτα πρεπει να γινουν μεχρι τις 1-1.15 που ξυπναει το πιτσι μου για μαμ!

δεν βλεπω να προλαβαινω!!!!

.... αλλα μας προλαβε κοριτσια η ιδιοκτητρια! ειμαι να σκασω! θελει ανανεωση συμβολαιου γιατι τελειωνει ζητωντας μας αυξηση!!!!!!!!! επιπλεον 60 ευρω! χαλαστηκαμε πολυ με τον αντρα μου αλλα ειπαμε καθε εμποδιο για καλο! τι αλλο να πεις! οποτε ημαστε για να ψαχνουμε σπιτι!!

Ε τώρα τι να πω?? :mad:

Φυσικά να της πεις χαιρετίσματα, γιατί ολοι μας τώρα κάνουμε παντού μειώσεις! ΠΑΝΤΟΥ!

Είναι δυνατόν να σας ζητάει αύξηση? Εχει σκεφτεί καθόλου το πότε θα το ξανα-νοικιάσει μόλις φύγετε εσείς??? Τι σόι άνθρωπος είναι?

Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι λέω εγώ!

777885dugw57gt25.gif

Εμάς κορίτσια τελικά δεν ήρθε αυτός για να κάνουμε συμφωνητικό επειδή λέει κάτι έπαθε, άδικα ήρθα Αθήνα, έχει τόση ζέστη και τα παιδάκια στο χωριό κλείστηκαν μέσα εξαιτίας αυτού....και να φανταστείτε ότι προχτές που τον ρωτήσαμε είπε ότι θα κάναμε συμφωνητικό και να πήγαινα και εγώ Αθήνα.....υπάρχουν κάτι ασυναίσθητοι άνθρωποι..!!

Οπότε είμαστε πάλι στα ίδια....δε πειράζει κάθε εμπόδιο για καλό!!! Think positive!!

:mad::mad::mad::mad:

Εντάξει...χάνω πάσα ιδέα....

Τέτοια διαβάζω και χάνω την πίστη μου στους ανθρώπους... :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλά μου κορίτσια .... κυκλοφορεί καμια ιωση χωρίς συμπτώματα περα απο πυρετό ? πριν απο λίγο έκανε 38,1 !! χωρια κανένα άλλο σύμπτωμα ...

το ίδιο παθαμε και 2η ημέρα των διακοπών... χτυπησε 38- έδωσα ομοιοπαθητικό μετα απο 2 ώρες 39,2 και μετα απο άλλες 3 ώρες είχε πέσει 36,2!!!

τι είναι αυτό πάλι???

όσο για σήμερα πέρα απο Jumbo, ΣΜ και μαγείρεμα δεν κάναμε τπτ άλλο...

Όσο για τα μην. τα έχω διαβάσει όλα... δεν απαντώ σε κάθε μια ξεχωριστά για ευνόητους λόγους... ελπίζω να καταλαβαίνετε!

φροντίζω να έχω το σπίτι "γεμάτο" και αυτό κάνει καλό και σε εμένα αλλά και στον μικρό μου ....το μεσημέρι ήρθε ο κουμπάρος μας και φαγαμε μαζί... τώρα περιμένω μια φίλη και αργά το απόγευμα θα έρθει ο μεγάλος άντρας του σπιτιου :))

Κόρες κόρες...

Πως είστε μικρές μου? Τα κέφια? Η ζέστη?

Εμείς, μόλις μαζευτήκαμε! Το απογευματάκι μάζεψα το σπίτι μου και τώρα είναι πολύ τακτοποιημένο. Δεν έβαλα σκούπα ούτε σφουγγάρισα (μόνο στο δωμάτιο του φιόγκου) αλλά την κοπανήσαμε... αφήσαμε το φιογκάκι στην πεθερά μου και πήγαμε τα 2 μας στην Πλάκα... αχ κορίτσια μου, τι όμορφη που είναι η Πλάκα μας, με τέτοιο φεγγάρι και τόσο γλυκιά βραδιά.... ήταν πολύ όμορφα... ;)

Καλό σας βράδυ!

777885dugw57gt25.gif

καλά μου κορίτσια .... κυκλοφορεί καμια ιωση χωρίς συμπτώματα περα απο πυρετό ? πριν απο λίγο έκανε 38,1 !! χωρια κανένα άλλο σύμπτωμα ...

το ίδιο παθαμε και 2η ημέρα των διακοπών... χτυπησε 38- έδωσα ομοιοπαθητικό μετα απο 2 ώρες 39,2 και μετα απο άλλες 3 ώρες είχε πέσει 36,2!!!

τι είναι αυτό πάλι???

Καλησπέρα... διαβάζω αλλά δεν γράφω... γιατί θα με λυντσάρετε...

θα εξηγήσω σε άλλο post...

4u.... συλληπητήρια για τη μαμά σου! Κουράγιο για εσένα!

Για τον πυρετό... παίζει πολύ στρεπτόκοκκος τελευταία... οπότε τσέκαρέ το...

εμείς βγήκαμε θετικοί και ο μεγάλος έπαιρνε αντιβίωση 10 μέρες... η γιατρός το βρήκε καθότι γάτα... γιατί είχαμε μόνο πυρετό και τίποτα άλλο...

Θα πρότεινα να μιλήσεις με παιδίατρο αν συνεχίσει ο πυρετός...

φιλάκια σε όλες...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημέρα και από εμένα! Σας παρακολουθώ, παρόλο που δεν σας γράφω πολύ συχνά!

Από καθαριότητα έτσι κι έτσι, αλλά ξεκινά άδεια από Δευτέρα, οπότε όλα οοκ!!

Κορίτσια εάν ξέρετε κάποιο μέρος διακοπών με θάλασσα μπροστά στείλτε κανά πμ, ψάχνουμε να κλείσουμε κάτι για να πάμε με τα μικρά, προς βόλο. φιλακιααα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα... διαβάζω αλλά δεν γράφω... γιατί θα με λυντσάρετε...

θα εξηγήσω σε άλλο post...

4u.... συλληπητήρια για τη μαμά σου! Κουράγιο για εσένα!

Για τον πυρετό... παίζει πολύ στρεπτόκοκκος τελευταία... οπότε τσέκαρέ το...

εμείς βγήκαμε θετικοί και ο μεγάλος έπαιρνε αντιβίωση 10 μέρες... η γιατρός το βρήκε καθότι γάτα... γιατί είχαμε μόνο πυρετό και τίποτα άλλο...

Θα πρότεινα να μιλήσεις με παιδίατρο αν συνεχίσει ο πυρετός...

φιλάκια σε όλες...

γιατί καλέ? τι έχεις κάνει????

καλό τιπ για τον στρεπτόκοκο, μου βάζεις ιδέες για τότε που είχε συνέχεια δέκατα η δικιά μου... λες? θα συνέχιζε όμως ε?

Κορίτσια το σπίτι νοικιάστηκε...οριστικό πήραμε και χρήματα...μπουααχχχαχαχα.....δεν θα σας πρήξω άλλο με αυτό!!!! ΤΕΛΟΣ

άντε μπράβο, να συμβαίνει και κανά καλό να παίρνουμε τα πάνω μας!

Καλημέρα κόρες!

Πως πάνε τα κέφια σήμερα? Ευτυχώς έχει ένα ελαφρύ αεράκι που βοηθάει στη ζέστη!

Πριν λίγο ήρθα και ευτυχώς το σπίτι μου είναι σούπερ μαζεμένο. Και φυσικά προσπαθώ να το διατηρήσω έτσι γιατί πραγματικά είμαι πολύ ήρεμη όταν ζω σε έναν χώρο που είναι μαζεμένος.

Εβαλα μόλις ένα μικρό, σύντομο πλυντήριο και ξανα-σφουγγάρισα το δωμάτιο του φιόγκου. Έκανα καφεδάκι και τώρα πάω να πλύνω λιγάκι τα 3 βοηθητικά, πλαστικά, σκαμπουδάκια που έχουμε γιατί το χρειάζονται!

Επανέρχομαι! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν,αναφέρω πως κατάφερα να σιδερώσω και τα 5 πλυντήρια που με περίμεναν.Εφτιαξα και ένα παγωτό και τώρα μενει να μαζεψω την κουζίνα και να χαλαρώσω.Σήμερα δεν κάνω τίποτε αλλο.

Ειρήνη μου,χαλαρα,ξέρεις εσύ τον τρόπο.

Πόσα πλυντήρια???? :shock::shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια, δεν γραφω συχνα αλλα σας διαβαζω παντα!

να σας πω τι εκανα σημερα γιατι αν δεν τα πω καπου θα σκασω???????

ξεσκονισα κ γυαλισα ολα τα επιπλα

εκανα με αζαχ τα τζαμια στο συνθετο, στο ενυδριο κ σε ενα γυαλινο επιπλο που εχω στην εισοδο

σκουπισα ολο το σπιτι

καθαρισα το μπανιο

μου εμεινε σφουγγαρισμα που δεν θα το κανω και μαγειρεμα που θα το κανω τωρα γεμιστα κ για αυριο, γιατι αυριο δουλευω. ολα αυτα πρεπει να γινουν μεχρι τις 1-1.15 που ξυπναει το πιτσι μου για μαμ!

δεν βλεπω να προλαβαινω!!!!

Μπράβο μικρό μου! Εκανες ένα σωρό δουλίτσες! Ευγε!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια το σπίτι νοικιάστηκε...οριστικό πήραμε και χρήματα...μπουααχχχαχαχα.....δεν θα σας πρήξω άλλο με αυτό!!!! ΤΕΛΟΣ

Επιτέλους!!!!

ΚΑΛΑ ΝΕΑ στο θέμα μας!!!

Εύγε βρε Βασιακι μου! Μπράβο καρδιά μου!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...