Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα σε όλες!Πως είναι τα κέφια σήμερα?

Εχω να σας ανακοινώσω πως σήμερα σιδερώνω!!!!

Εχθές σκούπισα ,σφουγγάρισα ,έκανα βεραντες,μπάνια,ξεσκόνισμα και έτσι σήμερα έχω ενα συγιρισμένο σπιτάκι.Ειχα κανονίσει πρωινό μπάνιο για σήμερα αλλά ο μικρός μου βαρέθηκε και έτσι θα πάμε νωρίς το απόγευμα μιας και το βραδάκι εχω κανονίσει παρέα με μια καλή φίλη που έχω πολύ καιρό να δω.

Μαγείρεψα λοιπόν,πρωί πρωί και ξεκίνησα σίδερο....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια!

Εμείς περνάμε μεσα στη ζέστη ανάμεσα σε κούτες, αφού σε 9 μέρες μετακομίζουμε! Αυτό που δεν αντέχω είναι πως πρέπει κάθε μέρα να πηγαινω και στη δουλειά στη Χαλκίδα. Αγαπώ τη δουλειά μου -όχι πάντα- και τους συναδέλφους μου που θα μου λείψουν, αλλά... τώρα είμαι αλλού και θέλω την ενέργεια να τη βάλω στα ξεκαθαρίσματα και στη μετακόμιση!

Στο μεταξύ chrysa81 είμαστε σε παρόμοια φάση! Εμείς διαλέξαμε τα χρώματα και αφήσαμε το κλειδί στους ελαιοχρωματιστές και το τελείωσαν χτες! Στο δωμάτιο της κόρης μας, επειδή έχουμε βαρεθεί το ροζ μπλιαχ :tongue:-ειναι πολύ μικρή για να έχει αξιώσεις- βάλαμε σε απόχρωση πολύ ανοιχτο ροδακινο-πορτοκαλί, με πιο ανοιχτό το ταβάνι και στο ίδιο χρώμα -με το ταβάνι- μια περιοχή που εξέχει (το αντίθετο της εσοχήςπώς το λένε; εξοχή; :tongue::tongue::tongue: δίπλα στη ντουλάπα. Ο αδερφός μου που το είδε του φάνηκε πως θα έπρεπε να βάλουμε κάτι πιο έντονο στο χώρο δίπλα στη ντουλάπα. Ανυπομονώ να το δω!!! Πάντως το παρήγορο είναι πως ακόμα κι αν δεν μας αρέσει, ο μάστορας μπορεί να ξαναπεράσει και να το βάψει αυτό το σημείο. Το ίδιο και στην κρεβατοκάμαρά μας: ένα πιο σκούρο γαλαζοπράσινο δίπλα στη ντουλάπα ,με τη σκέψη ότι θα βάλουμε εκί ένα πίνακα.

ίσως το έντονο δεν πρέπει να το φοβόμαστε, δεδομένου ότι μπορεί να αναδειχθεί και με τα αντικείμενα που θα βάλουμε μέσα.

4U πολύ λυπάμαι που έχασες τη μητέρα σου, είχα καιρό να παρακολουθήσω το φορουμ και δεν το ήξερα.

Υπομονή,λίγες ημέρες σου εμειναν! όσο για τα χρ΄ωματα είναι το μόνο που δεν πρέπει να φοβόμαστε,ξαναβάφονται και όλα αλλάζουν πάλι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να της πεις της κυρίας ότι ο κόσμος μειώνει ενοίκια και δεν αυξάνει....και αν περιμένει να το νοικιάσει με υψηλή τιμή γελάστηκε, την κόβω να βρίσκει άλλον ενοικιαστή με πιο χαμηλό ενοίκιο και απο το δικό σας...

Εμάς κορίτσια τελικά δεν ήρθε αυτός για να κάνουμε συμφωνητικό επειδή λέει κάτι έπαθε, άδικα ήρθα Αθήνα, έχει τόση ζέστη και τα παιδάκια στο χωριό κλείστηκαν μέσα εξαιτίας αυτού....και να φανταστείτε ότι προχτές που τον ρωτήσαμε είπε ότι θα κάναμε συμφωνητικό και να πήγαινα και εγώ Αθήνα.....υπάρχουν κάτι ασυναίσθητοι άνθρωποι..!!

Οπότε είμαστε πάλι στα ίδια....δε πειράζει κάθε εμπόδιο για καλό!!! Think positive!!

Κάθε εμπόδιο για καλό,όπως τα λες.Υπομονή από τα τελη του Αυγούστου ,που όλοι μαζευνται,σίγουρα θα μπορέσεις να το νοικιάσεις!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κοριτσακια μου γεια σας! να ξερατε ποσο μου λειψατε! σας σκεφτομουνα αλλα δεν ειχα ουτε τα κουραγια αλλα ουτε το χρονο να μπω! θυμομουνα την κλειω και τα περι κουρασης!. ετσι νιωθω τον τελευταιο καιρο. κοιμαμαι και ελαχιστα με τα παιδια! τι να πω?! να ευχηθω στα κοριτσια που ειχανε γενεθλια τα παιδακια τους να τους ζησουνε. να ειναι γερα και καλοφωτισμενα. χρυσα μου χαιρομαι που πηγανε ολα καλα με το παρτυ. σοφακι με το καλο να ερθει το μωρακι σου. αυτη τη βδομαδα ειχε αδεια ο αντρας μου δε φυγαμε εκτος αλλα καναμε καθημερινες εξορμησεις. καλα ητανε. στο σπιτι δεν εκανα κοριτσια τιποτα!!!!! mamavasia χαιρομαι που πηγανε ολα καλα με το σπιτι, οσο για το αυτοκινητο μη σκας! θελει και αυτο το χρονο του οπως ολα! ειδα και εγω καποια διαφορα με το φαρμακο για τις κατσαριδες. λεγαμε λοιπον να βαψουμε και να κανουμε εναν καλυτερο "ψεκασμο" αλλα μας προλαβε κοριτσια η ιδιοκτητρια! ειμαι να σκασω! θελει ανανεωση συμβολαιου γιατι τελειωνει ζητωντας μας αυξηση!!!!!!!!! επιπλεον 60 ευρω! χαλαστηκαμε πολυ με τον αντρα μου αλλα ειπαμε καθε εμποδιο για καλο! τι αλλο να πεις! οποτε ημαστε για να ψαχνουμε σπιτι!! δεν ηθελα με τιποτα να σκεφτω τη μετακομιση αλλα τι να κανουμε. το σπιτι δεν ειναι το σουπερ αλλα ειναι καλη γειτονια και ακομη καλυτερος κοσμος στην πολυκατοικια πραγμα πολυ σημαντικο! αχ και οσο σκεφτομαι ειρηνακι ποσα ψιλοπραγματουλια εχω?! κοριτσια περιμενω τη θετικη σας ενεργεια. 4U ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της και σε εσας καλη δυναμη

Μωρέ,για ξανασυζήτηστέ το μήπως την μεταπείσετε κρίμα είναι αν σας αρέσει εκεί να αναγκαστείτε να φύγετε.:?Κιαν σας αρέσει η περιοχή έχε το νου σου ,μπορει κάτι καλό να βρεθεί!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες!Πως είναι τα κέφια σήμερα?

Εχω να σας ανακοινώσω πως σήμερα σιδερώνω!!!!

Εχθές σκούπισα ,σφουγγάρισα ,έκανα βεραντες,μπάνια,ξεσκόνισμα και έτσι σήμερα έχω ενα συγιρισμένο σπιτάκι.Ειχα κανονίσει πρωινό μπάνιο για σήμερα αλλά ο μικρός μου βαρέθηκε και έτσι θα πάμε νωρίς το απόγευμα μιας και το βραδάκι εχω κανονίσει παρέα με μια καλή φίλη που έχω πολύ καιρό να δω.

Μαγείρεψα λοιπόν,πρωί πρωί και ξεκίνησα σίδερο....

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!!;)

mamavasia, αφού δεν μπορούσαν να είναι συνεπείς σε ότι είχαν συμφωνήσει για να υπογράψετε και δεν σε ειδοποίησαν εγκαίρως για να μην επιστρεψεις Αθήνα ... φαντάσου πόσο συνεπείς θα ήταν στη συνέχεια... μάλλον τυχερή ήσουν ;)

Κόρες καλημέρα!!

Συγνώμη που χάνομαι, γίνεται ένας χαμός με τη δουλίτσα αλλά σας είχε προειδοποιήσει η "μάνα" ε? Ποτέ δεν σας αφήνω ξεκρεμαστες!!! ;):tongue:

Σήμερα είμαι σπίτι!!!!!!!!!!! Οπότε κάνω διάφορα πραγματάκια που μου είχαν μείνει πίσω αλλά επειδή είμαι λιώμα τα κάνω με πολύ αργούς ρυθμούς...

Έβαλα ένα μικρό πλυντήριο με μαγιώ και διάφορα ευπαθή και ήδη τα άπλωσα

Έβαλα ακόμα ένα σύντομο πλυντήριο

Αποστείρωσα τα υλικά μου. Αυτή τη στιγμή κρυώνουν στον κλίβανο

Έβγαλα σεντόνια / μαξιλαροθήκες ώστε να στρώσω φρέσκα.

Ο φιόγκος μαζεύει το δωμάτιο του ώστε αργότερα να βάλω σκούπα και σφουγγαρίσω...

Ετοίμασα κυμά και κρυώνει ώστε σε λίγο να ξεκινήσω το γέμισμα για να κάνω κανελλόνια...

Εχω αρκετά ακόμη... σιγά-σιγά... :P

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσια,

εμεις κλεισαμε την παραγγελια βιβλιοθηκης - γραφειου. Βεβαια μας πήρε ο Αυγουστος και η ημεροηνια παραδοσης ειναι λιγο φλου.

Κλεισαμε ελαιοχρωματιστη και εχουμε καταλειξει στα χρωματα. Με απασχολους τα εξης

1) στα παιδικα δωματια να τολμησω εντονα χρωματα η πιο παλ. Η μικρη θελει ροζ, οποτε ελεγα κατι πιο ανοιχτο για τοιχους και τα σοβατοπι και μια γωμια στην πορτα πιο σκουρο. Και το αγοριστικο ο μπαμπας θελει γαλαζιο. Το αγχος μου ειναι ποσο εντονα.?? ΤΙ ΛΕΤΕ ?

Εγώ θα έλεγα να τολμήσεις κάτι έντονο και διαφορετικό. Είναι τόσο όμορφο, κατ' εμέ, το σπίτι μας να εκφράζει εμάς και όχι τη γενικότερη τάση της εποχής μας. Εγώ, όταν διάλεξα ένα γκρι-γαλάζιο για το δωμάτιο του φιόγκου, όταν είχε γεννηθεί, δεν άκουσα ΚΑΝΕΝΑΝ! Επίσης, όταν πέρσι τον Αύγουστο, του το βάψαμε έντονο πράσινο με κόκκινες πινελιές, οποιοσδήποτε πήγε να πει άποψη, του έκανα ξεκάθαρο, πως στο σπίτι μου χωρούν μόνο οι απόψεις αυτών που ζουν σε αυτό. Απλά και καθαρά.

Διάλεξε χρώματα που αρέσουν σε σας και.. ευχαριστήσου τα!

2) ΒΑΣΙΚΟ κουρτινοξυλα. Ποσο μηκος (δεν εχω και μεγαλο τοιχο) ?? Ποσο υψος απο μπαλκονοπορτα ειναι τελικα το σωστο??. Η τρυπα- βαση να μπει στο 15 πανω και 15 περα ειναι καλα? Αν σε ενα δωματιο ειναι 15 και 10 περα πειραζει (λογω πιο στενων τοιχων) εξαλλου ειναι + 5 το σχεδιο
Δεν ξέρω αν υπάρχει "σωστό" ή όχι. Το θέμα και πάλι είναι το γούστο και το κέφι σου. Έχω πάει σε σπίτια που έχουν "ψηλά" το κουρτινόξυλο και έχω πάει και σε σπίτια που το έχουν 20 cm πάνω από την μπαλκονόπορτα. Τι σου αρέσει και πάλι... :P
4)παντως το κοντεμα των κουρτινων μαλλον δεν τογλυτωνω. Καλα που τις ειχα πριν(????)
Είσαι τυχερή, να λες, που χρειάζονται μόνο κόντυμα!!!! :P:p:p

Καλά κουράγια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να υποθέσω πως ετσι θα είσαι ολη την εβδομάδα?

Καλή δύναμη Ειρήνη μου!:):)

Τα πολύ δύσκολα πέρασαν Χρυσάκι μου... ;)

Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι! :P:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας.

Άλλαξα και τα σεντόνια μας.

Ο φιόγκος ξε-διάλεξε μία μεγάλη τσάντα με παιχνίδια και παιδικά περιοδικά για να τα δώσουμε στην εκκλησία... :P

Συνεχίζω..

777885dugw57gt25.gif

για όποιες θυμούνται είχα κάποια δυσάρεστα τρεχάματα τον Ιούνιο με κατάληξη να χάσουμε τη μαμά μου αρχές Ιουλίου... μερικές μέρες μετά φύγαμε απο την Αθήνα και μου έκανε πολύ καλό... τώρα αισθάνομαι πολυ πιο δυνατή!

:cry::cry::cry::cry::cry: έχασες την μαμά σου βρε κορίτσι μου?????

Λυπάμαι πολύ, δεν το ήξερα αυτό....

Τώρα τι να σου πω? Να ζήσεις να την θυμάσαι? Οσο γι αυτό... είναι σίγουρο!

Εύχομαι το χώμα που τη σκεπάζει να είναι απαλό και να την νιώθεις κοντά σου μέχρι να ξανασυναντηθείτε.....

Τα ειλικρινή μου συλληπητήρια....:cry:

777885dugw57gt25.gif

ΙΔΕΕΣ..

Στις διακοπές πήρα χαλίκι απο την παραλία και διακόσμησα στο μπαλκόνι στη ζαρντινιέρα

επίσης βρήκα 2 υπέροχα κομμάτια ξύλα απο δέντρο τα οποία πήρα και πέρασα 2 λευκές κουρτίνες γάζα που ήδη είχα και δεν χρησιμοποιούσα πια και τις κρέμασα επίσης στο μπαλκόνι (δλδ χρησιμοποίησα τα ξύλα ως κουρτινόξυλα ;) ) τα τοποθέτησα στον τοίχο και έκρυψα τους σωλήνες απο τα air condition!

Υπέροχες ιδέες! Μπράβο που ανέβηκαν τα κέφια σου, μικρή μου!

Στο 1ο κομμάτι που αναφέρεις, πέρσι είχα φέρει και γω από το Γύθειο, καμία 15αριά μεγάλες, λευκές πέτρες και τις έχουμε βάλει από τότε, στην μεγάλη γλάστρα, πάνω στο χώμα και κάνουν απίθανο contrast! ;););)

777885dugw57gt25.gif

κοριτσακια μου γεια σας! να ξερατε ποσο μου λειψατε! σας σκεφτομουνα αλλα δεν ειχα ουτε τα κουραγια αλλα ουτε το χρονο να μπω! θυμομουνα την κλειω και τα περι κουρασης!. ετσι νιωθω τον τελευταιο καιρο. κοιμαμαι και ελαχιστα με τα παιδια! τι να πω?!

Κουράγιο καλό μου πατουσίδιο... κουράγιο μόνο σου στέλνω. Κάνε υπομονή... λίγους μήνες και θα περάσει αυτή η πρώτη, πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος... :|:neutral:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...