Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kόρες μου...

Μου λείψατε! :P

Πως είστε? Τι κάνετε? Φαντάζομαι η τόση ζέστη, δεν βοηθάει ιδιαίτερα...:rolleyes:

Είχα ένα πολύ κουραστικό 3ήμερο, Πέμπτη απόγευμα και Παρασκευή και Σάββατο όλη μέρα.... :| Έλιωσα στην κυριολεξία. Η δουλειά δεν με "φοβίζει" αλλά η τόση ζέστη σε συνδυασμό με την τόση δουλίτσα με έφτασε στα όρια μου.

Να μην σας κουράζω, είμαι καλύτερα τώρα.

Σήμερα ούτε μαγείρεψα. Φάγαμε στην πεθερά μου, να είναι καλά και ήμασταν κλεισμένοι στο δωμάτιο μας μέχρι πριν λίγα λεπτά, με το a/c. Πολύ ζέστη...

Πριν λίγο "βγήκαμε" και ξεκίνησα τις δουλίτσες μου, πολύ χαλαρά, χωρίς καμία πίεση. Έκανα το μπροστινό μπαλκόνι, έβαλα το συρτάρι του πλυντηρίου μέσα σε λεκάνη με απορρυπαντικό και χλωρίνη, έπλυνα τα πιατικά και μάζεψα ένα πλυντήριο ρούχων.

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα ασιδερωτα ειναι βουνο και ειναι απο τις δουλειες που πραγματικα δεν αντεχω..

Ακόμα και εμένα, που λατρεύω το σιδέρωμα {.... :tongue: } είναι πραγματικά... ΒΟΥΝΟ τα ασιδέρωτά μου!!! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και από εμένα.

Από δουλειές εχθές ευπειθώς αναφέρω ότι σιδέρωσα όλα μου τα 5 πλυντήρια!!! Γιούπιιιιι!!!\

Πόσα...??? :shock::shock::shock:

Πολλά!!! Εύγε παιδί μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

εχτές πήγα βόλτα με το δικό μου αυτοκίνητο, με τον δάσκαλο μαζί, ήταν τέλεια, πιο εύκολο απο του δασκάλου, δεν μου έσβησε και ήταν καταπληκτικάααααααα

Σιγά μην δεν το χες, βρε μικρό μου μάρκετιγκ!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Ο αρχηγός μας η Ειρήνη σήμερα είναι στην ημέρα του "τρεχάτε ποδαράκια μου".... και μ' αυτή τη ζέστη και την υγρασία όλη μέρα στους δρόμους τη σκέφτομαι πολύ.

Κουράγιο "μάνα" μας!!!

(με εκτίμηση οι "κόρες" σου)

Αχ... πόσο χαίρομαι που έχω μια κόρη που με σκέφτεται τόσο....!!!

Βρε κοριτσάκι, με συγκίνησες που χαράμισες χρόνο για να μου γράψεις πως με σκέφτεσαι... ;);)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Τελικά η ομάδα έχει τόσο πολύ θετική ενέργεια που φέρνετε τύχη.....χιχιχιιχιχ

Αυτό, ισχύει!!! ΤΟ χω τσεκάρει και γω!!!

Αντε, με το καλό, ματάκια μου!!! Καλοστέριωτοι!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Α πα πα... φρικτή ζέστη κορίτσια μου! :?

Και.. σιδερώνω!!! Φρίκη αλλά δεν μπορούσα να το αναβάλλω άλλο, δυστυχώς...!

Τουλάχιστον πήγε ο άντρας μου και πήρε ένα dvd που θέλαμε να δούμε καιρό, οπότε θα περάσει η ώρα μας...

Φιλάκια!

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσια,

εμεις κλεισαμε την παραγγελια βιβλιοθηκης - γραφειου. Βεβαια μας πήρε ο Αυγουστος και η ημεροηνια παραδοσης ειναι λιγο φλου.

Κλεισαμε ελαιοχρωματιστη και εχουμε καταλειξει στα χρωματα. Με απασχολους τα εξης

1) στα παιδικα δωματια να τολμησω εντονα χρωματα η πιο παλ. Η μικρη θελει ροζ, οποτε ελεγα κατι πιο ανοιχτο για τοιχους και τα σοβατοπι και μια γωμια στην πορτα πιο σκουρο. Και το αγοριστικο ο μπαμπας θελει γαλαζιο. Το αγχος μου ειναι ποσο εντονα.?? ΤΙ ΛΕΤΕ ?

2) ΒΑΣΙΚΟ κουρτινοξυλα. Ποσο μηκος (δεν εχω και μεγαλο τοιχο) ?? Ποσο υψος απο μπαλκονοπορτα ειναι τελικα το σωστο??. Η τρυπα- βαση να μπει στο 15 πανω και 15 περα ειναι καλα? Αν σε ενα δωματιο ειναι 15 και 10 περα πειραζει (λογω πιο στενων τοιχων) εξαλλου ειναι + 5 το σχεδιο

3)Ολο το σπιτι εχει κουρτινοξυλα κορνιζα ξυλινα ακριβως πανω απο την μπαλκονοπορτα. Εμενα μου εχουν κατσει πολυ στραβα, δεν τα θελω με τιποτα. Πειραζει που θελω τα απλα ξυλινα που εχω για τα υπμοδωματια των παιδιων. ?????Στο δικο μου ηδη εβαλα ενα μεταλλικο σουπερ με 2 βεργες και τελειωμα φιλαρακι που ειχα στο παλιο σαλονι μου.

4)παντως το κοντεμα των κουρτινων μαλλον δεν τογλυτωνω. Καλα που τις ειχα πριν(????)

Ελπιζω να μην σας ζαλισα παλι. Περιμενω απαντησεις γιατι οσ υζηγος μου ανακοινωσε αυτο πρεπει να γινει ΑΥΡΙΟ. αποφασισε Τι θες

Καλημέρα κορίτσια,πως είστε?

Απόψε ήταν το πρώτο βράδυ που ζεσταθηκα,απελπιστική κατάσταση!Το Σαββατοκύριακο το περάσαμε χαλαρά και πήραμε μια ανάσα,αν και ψυχολογικά,λόγω του μπάμπα μου είμαστε κάπως.:?Κάναμε τα μπανάκια μας κσαι το Σαββάτο πήγαμε και στο γάμο,οπου ήταν υπέροχα.Από δουλειές δεν έκανα απολύτως τίποτα!

Από σήμερα ελεγα να ξεκινήσαμε διπλά μπάνια, μιας και θα φύγουμε στο τέλος της εβδομάδας και θα χάσουμε κάμποσα.Θα δούμε αν θα τα καταφέρω:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπράβο Βάσια άντε και σε μονοθέσιο.

Χμμμ δεν ξεκουράστηκα ακριβώς στις διακοπές, αλλά τουλάχιστον είχα απαλλαγεί από τα οικιακά....

Το σπίτι ήταν κάπως συμμαζεμένο, οπότε δεν έπαθα το εγκεφαλικό που φοβόμουν.....

1.Με το που μπήκα έπλυνα τα χέρια μου και καθάρισα τα μπάνια (δεν ήταν βρώμικα, αλλά δεν είχαν απολυμανθεί κι επειδή το χρησιμοποιεί και ο μικρός ήταν πρώτη προτεραιότητα).

2, Άλλαξα σεντόνια και πετσέτες ολούθε

Σήμερα:

1. Άπλωσα το βραδυνο πλυντήριο

2. Τακτοποίησα τα της (πελώριας) βαλίτσας και μαζί τους ό,τι έβλεπα που μπορούσε να ακολουθήσει... (πολύ πράγμα που περιμένει καιρό και ξεροσταλλιάζει...)

2. Μαγείρεψα για σήμερα και αύριο.

3. Πέταξα τη νεκρά φύση από το ψυγείο....

4. Έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων

5. Εντάξει σέρφαρα και λίγο......

και τώρα παίρνω ανάσα μέχρι να έρθουν τα αγόρια μου που πήγαν για μπάνιο και θα σκουπίσω σφουγγαρίσω (ναι ρε δε θα ξεσκονίσω, άααααλλη μέρα ίσως σε μιαν άλλη ζωή) και θα τακτοποιήσω ό,τι μπορώ από το πλυντήριο που θα μαζέψω, μόλις κλείσω το μακμπουκάκι μου....

Περί αναβλητικότητα συζήγου κλπ σας ετοιμάζω ποστ φωτιά που εξηγεί και γιατί έχουμε φτάσει (οικογενειακώς) εδώ που έχουμε φτάσει (ναι ο χαρακτήρας μου τα φταίει.... ;) )

Μπήκε ο ασπρος σίφουνας,σα να λέμε.:PΚαλωσήρθες και πάλι Μιρίκι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τελικά η ομάδα έχει τόσο πολύ θετική ενέργεια που φέρνετε τύχη.....χιχιχιιχιχ

Αύριο ανεβαίνω Αθήνα γιατί νοικιάσαμε το σπίτι, βρέθηκε μια οικογένεια που τους άρεσε πάρα πολύ και αύριο θα υπογράψουμε συμφωνητικό και Τρίτη κατεβαίνω πάλι με προαστιακό στο χωριό :)

Είμαι τόσο χαρούμενη :-P :razz: :-P :razz:

Μπράβο βρε Βάσια! Πάντα καλές ειδήσεις να έχεις!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...