Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τελικά με κόβω να μπαίνω στο δωμάτιο των παιδιών το Σεπτέμβριο λίγο πριν έρθουν. Πρέπει σιγά σιγά να μαζεύω και τα δικά μας πράγματα αφού από αύριο θα πάμε στους δικούς μου για δύο βδομαδούλες τουλάχιστον. Και δεν έχω καμία όρεξη να μαζέψω. Θα πάρω το μαγικό μου ραβδάκι.... και... "τι γκι ντι γκλον" ως δια μαγείας θα μπουν όλα σε σάκ βουαγιάζ, θα μαζευτεί το σπίτι και χωρίς κουβάλα και ξεκουβάλα θα βρεθώ κατευθείαν στο εξοχικό... (όνειρα θερινής νυκτός)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια, ψιλοδιακοπεύω φιλοξενούμενη γιαυτό σας άφησα.

Επιστρέφω αύριο όμως και (δεν ) θέλω να δω τι θα αντικρύσουν τα ματάκια μου (ναι ο σύζυγος είναι μόνος του δύο εβδομάδες, είπε βέβαια ότι συμμάζεψε και καθάρισε..... αλλά, καταλαβαίνετε......).

Καλά κουράγια σε όλες.

sbxre6a2f.png

Μπραβο, με ανεβασμενο ηθικο θα του παρεις γρηγορ τον αερα. Ποσα μαθηματα θα κανεις ακομα?

Εγω με το παρκαρισμα εχω θεμα...θελει εξασκηση...

Έχω δίπλωμα αλλά είχα να οδηγήσω 8 χρόνια...οπότε έκανα 4 μαθήματα για να τα θυμηθώ :)

Aχ,αν το βρεις πεστο και σε έμάς!Ξεκίνα από τα περισσότερο σημαντικά η ακόμη καλύτερα συμμάζεψε για να φαίνεται οκ και σιγά σιγά θα σου έρθει και η διάθεση.:):)

Αυτο εκανα Χρυσα μου.Συμμαζεψα τα πανω πανω,καθαρισα νεροχυτη και εβαλα πλυντηριο ρουχων και πιατων.Βελτιωθηκε λιγο η κατασταση ,αλλα ορεξη για παραπανω δουλειες δε μου ηρθε.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.:P

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια, ψιλοδιακοπεύω φιλοξενούμενη γιαυτό σας άφησα.

Επιστρέφω αύριο όμως και (δεν ) θέλω να δω τι θα αντικρύσουν τα ματάκια μου (ναι ο σύζυγος είναι μόνος του δύο εβδομάδες, είπε βέβαια ότι συμμάζεψε και καθάρισε..... αλλά, καταλαβαίνετε......).

Καλά κουράγια σε όλες.

Που είσαι βρε κοπελιά......διακοπίζεσαι???? καλή επιστροφή και κουράγιο στο καθάρισμα :P

Καλησπερα κοριτσια!

Δεν εχω υπνο και ειπα να μπω να σας πω τα νεα μου. Τελειωσα ολο το σιδερο!!! Το σπιτι μου ειναι καθαρο και συμμαζεμενο, οπότε θα χαλαρωσω απο δω και περα.

Miriki, περασατε καλα; αν γεμισες μπαταριες, το καθαρισμα θα σου φανει παιχνιδακι.

mamavasia, ειδες που αγχωνοσουν για την οδηγηση;

Φιλια σε ολες!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κοριτσάκια γειά σας

Εμείς είμαστε καλά ήρθε και ο σύζυγος και βολτάρτουμε....σήμερα τους πήγα εγώ θάλασσα και πήρα και την έγκριση του συζύγου χιχιχιχ

και εκεί που αράξαμε διαπιστώσαμε ότι είχαμε ξεχάσει τα μπρατσάκια της μικρής .....λοιπόν το πήρα μόνη μου το αυτοκίνητο για πρώτη φορά......στον δρόμο βρήκα και την μαμά μου απο ψώνια φορτωμένη και την πήρα μαζί χιχιχχι πήγα σπίτι πήρα μπρατσάκια και γύρισα παραλία......

αχ βρε κορίτσια τι ωραία που είναι να οδηγείς και επίσης τι ωραία που είναι να είσαι και μόνος σου μέσα, μπορεί να νιώθεις άγχος και να είσαι προσεκτικός αλλά νιώθεις απελευθερωμένος :P :p :P :p

Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας!!!

Είδες που σου είπα ότι αν βγεις στο δρόμο ΟΛΑ θα μπορέσεις να τα κάνεις. Εγώ οδηγώ 20 χρόνια και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να θέλεις να πας κάπου και να μην έχεις ανάγκη κανένα, ούτε να σε σταματάει ότι δεν υπάρχουν ταξί, ή ότι είναι αργά ή ότι ο άντρας σου-πατέρας σου-αδερφός σου, έχουν δουλειά και δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν. Είναι απελευθέρωση όπως το είπες και εσύ!!

Διαφημίσεις

Μπράβο Βάσια άντε και σε μονοθέσιο.

Χμμμ δεν ξεκουράστηκα ακριβώς στις διακοπές, αλλά τουλάχιστον είχα απαλλαγεί από τα οικιακά....

Το σπίτι ήταν κάπως συμμαζεμένο, οπότε δεν έπαθα το εγκεφαλικό που φοβόμουν.....

1.Με το που μπήκα έπλυνα τα χέρια μου και καθάρισα τα μπάνια (δεν ήταν βρώμικα, αλλά δεν είχαν απολυμανθεί κι επειδή το χρησιμοποιεί και ο μικρός ήταν πρώτη προτεραιότητα).

2, Άλλαξα σεντόνια και πετσέτες ολούθε

Σήμερα:

1. Άπλωσα το βραδυνο πλυντήριο

2. Τακτοποίησα τα της (πελώριας) βαλίτσας και μαζί τους ό,τι έβλεπα που μπορούσε να ακολουθήσει... (πολύ πράγμα που περιμένει καιρό και ξεροσταλλιάζει...)

2. Μαγείρεψα για σήμερα και αύριο.

3. Πέταξα τη νεκρά φύση από το ψυγείο....

4. Έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων

5. Εντάξει σέρφαρα και λίγο......

και τώρα παίρνω ανάσα μέχρι να έρθουν τα αγόρια μου που πήγαν για μπάνιο και θα σκουπίσω σφουγγαρίσω (ναι ρε δε θα ξεσκονίσω, άααααλλη μέρα ίσως σε μιαν άλλη ζωή) και θα τακτοποιήσω ό,τι μπορώ από το πλυντήριο που θα μαζέψω, μόλις κλείσω το μακμπουκάκι μου....

Περί αναβλητικότητα συζήγου κλπ σας ετοιμάζω ποστ φωτιά που εξηγεί και γιατί έχουμε φτάσει (οικογενειακώς) εδώ που έχουμε φτάσει (ναι ο χαρακτήρας μου τα φταίει.... ;) )

sbxre6a2f.png

Μπράβο Βάσια άντε και σε μονοθέσιο.

Χμμμ δεν ξεκουράστηκα ακριβώς στις διακοπές, αλλά τουλάχιστον είχα απαλλαγεί από τα οικιακά....

Το σπίτι ήταν κάπως συμμαζεμένο, οπότε δεν έπαθα το εγκεφαλικό που φοβόμουν.....

1.Με το που μπήκα έπλυνα τα χέρια μου και καθάρισα τα μπάνια (δεν ήταν βρώμικα, αλλά δεν είχαν απολυμανθεί κι επειδή το χρησιμοποιεί και ο μικρός ήταν πρώτη προτεραιότητα).

2, Άλλαξα σεντόνια και πετσέτες ολούθε

Σήμερα:

1. Άπλωσα το βραδυνο πλυντήριο

2. Τακτοποίησα τα της (πελώριας) βαλίτσας και μαζί τους ό,τι έβλεπα που μπορούσε να ακολουθήσει... (πολύ πράγμα που περιμένει καιρό και ξεροσταλλιάζει...)

2. Μαγείρεψα για σήμερα και αύριο.

3. Πέταξα τη νεκρά φύση από το ψυγείο....

4. Έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων

5. Εντάξει σέρφαρα και λίγο......

και τώρα παίρνω ανάσα μέχρι να έρθουν τα αγόρια μου που πήγαν για μπάνιο και θα σκουπίσω σφουγγαρίσω (ναι ρε δε θα ξεσκονίσω, άααααλλη μέρα ίσως σε μιαν άλλη ζωή) και θα τακτοποιήσω ό,τι μπορώ από το πλυντήριο που θα μαζέψω, μόλις κλείσω το μακμπουκάκι μου....

Περί αναβλητικότητα συζήγου κλπ σας ετοιμάζω ποστ φωτιά που εξηγεί και γιατί έχουμε φτάσει (οικογενειακώς) εδώ που έχουμε φτάσει (ναι ο χαρακτήρας μου τα φταίει.... ;) )

Μωρέ εσύ μπήκες φορτσάτη στο σπίτι....Μπράβο χιχιχιιχ

Τελικά η ομάδα έχει τόσο πολύ θετική ενέργεια που φέρνετε τύχη.....χιχιχιιχιχ

Αύριο ανεβαίνω Αθήνα γιατί νοικιάσαμε το σπίτι, βρέθηκε μια οικογένεια που τους άρεσε πάρα πολύ και αύριο θα υπογράψουμε συμφωνητικό και Τρίτη κατεβαίνω πάλι με προαστιακό στο χωριό :)

Είμαι τόσο χαρούμενη :-P :razz: :-P :razz:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...