Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μεγαλώνει το αγοράκι σου και σε λιγο καιρό δεν θα σε αφήνει σε ησυχία αλλά προσπάθησε με όποιο κόστος να μην χασει το μεσημεριανό υπνο.2 ωρίτσες το μεσημέρι είναι ότι πρέπει για να κάνειςλίγα πράγματα στο σπίτι ή να ξεκουραστείς.:)

Τελικά, εχθές κοιμήθηκε δύο ωρίτσες το μεσημέρι και ξεκουράστηκα λίγο κι εγώ. Νομίζω, πάντως, ότι καταλαβαίνει την ψυχολογία μου και όταν έχω άγχος να κάβω κάποιες δουλειές και περιμένω ποώς και πώς να κοιμηθεί, του μεταφέρω το άγχος και δεν κοιμάται. Οπότε, αποφάσισα να μη βάζω πρόγραμμα για τίποτα. Όποτε κοιμηθεί ή ειναι ήρεμος κάνω ό,τι προλαβαίνω.

Μπράβο βρε Ηλιαχτίδα,ξεκουράσου αφού τα κατάφερες και κάνε και καμιά βολτίτσα τώρα που έρχεται και Σαβατοκύριακο;):):)

Αχ! Αυτό θα κάνω... Λέω να χαλαρώσω για δυο- τρεις μέρες. Μην ανησυχήσετε αν δεν μπω να δώσω το παρόν. Λέω να κάνω μια παύση από το internet (και γενικά, από τον η/υ) για μερικές μέρες.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα.

Από δουλειές εχθές ευπειθώς αναφέρω ότι σιδέρωσα όλα μου τα 5 πλυντήρια!!! Γιούπιιιιι!!!

Μάζεψα και το νεροχύτη μου, ψιλομάζεψα και το σπιτάκι μου. Αυτάααα, δουλεύα και μέχρι τις 9 το βράδυ, τί άλλο να προλάβω να κάνω η γυναίκα;;;

Καλημερα σας

Σημερα σηκωθηκα νωρις νωρις. Πηγα τραπεζα και γυρισα να ασχοληθω με το σπιτι και τη μπεμπα. Ολα καλα αλλα αυτο το σιδερο ολο το αναβαλω δεν μπορω και με τη ζέστη....Αντε βαρεθηκα θελω να φθινοπωριασει....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλημερα σας

Σημερα σηκωθηκα νωρις νωρις. Πηγα τραπεζα και γυρισα να ασχοληθω με το σπιτι και τη μπεμπα. Ολα καλα αλλα αυτο το σιδερο ολο το αναβαλω δεν μπορω και με τη ζέστη....Αντε βαρεθηκα θελω να φθινοπωριασει....

Όχι, όχι βρε κοριτσάκι μου να φθινοπωριάσει!!!!! Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει καλοκαίρι. Από Δευτέρα κάθομαι για άδεια και θέλω να κάνουμε και κανένα μπανάκι με τα πιτσιρίκια και τον καλό μου (γιατί για διακοπές κάπου εκτός από το εξοχικό των δικών μου κοντά στους Θρακομακεδώνες δεν μας βλέπω). Κάτσε στη δροσούλα, πιες κρύο νεράκι και ηρέμησε, βάλε και το aircondition ή τον ανεμιστήρα το βραδάκι και σιδέρωσε αν έχεις όρεξη (εγώ έτσι κάνω) και μετά κοίτα και την ημέρα που αργεί να βραδιάσει και σου φτιάχνει η διάθεση, σκέψου και το χειμώνα που από τις 5 είναι "σκότος μαύρο" και ψυχοπλακωνόμαστε και θα δεις ότι θα αλλάξει η διάθεσή σου!!!

Άπλωσα κάτι ρουχαλάκια του παιδιού, που έπλυνα στο χέρι, βγήκαμε για κάτι δουλίτσες (πήγαμε και την ανακύκλωση), γυρίσαμε, ετοίμασα το δικό μας φαγητό, μάζεψα σε σακούλες για φύλαγμα κάτι ρουχαλάκια του μικρού που δεν του κάνουν και τώρα καθόμαστε και παίζουμε (δηλαδή, ο μικρός παίζει δίπλα μου), μέχρι να έρθει ο μπαμπάς μας να φάμε.

Α! Μόλις ήρθε! Άκουσα τη μηχανή...

Σας αφήνω.

Πάω να ετοιμάσω.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλα, καλημερα.Δουλειες πολλες αλλα εγω δεν κανω τιποτα.Διαθεση μηδενικη.Μηπως υπαρχει καποιο κολπο να γινουν απο μονες τους?:tongue:

Aχ,αν το βρεις πεστο και σε έμάς!Ξεκίνα από τα περισσότερο σημαντικά η ακόμη καλύτερα συμμάζεψε για να φαίνεται οκ και σιγά σιγά θα σου έρθει και η διάθεση.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Εχθές δεν εκανα τίποτα στο σπίτι παρα μόνο μαγείρεμα καιτο απόγευμα πήγαμε πάλι για μπάνιο.

Σήμερα θα είναι μια,μάλλον ,κουραστική ημέρα.Ξυπνησα πιο νωρίς έφτιαξα ενα κεικ που τώρα ψήνεται και ετοίμασα γεμιστά να τα βάλω αμέσως μετα.Εβαλα πλυντήρια πιάτων και τα χθεσινά μας μα΄ιο,καθάρισα κουζίνα,τακτοποίησα τα υπνοδωμάτια και έστρωσα τα κρεβάτια.Αργότερα κατά το μεσημεράκι θα πρέπει να πάω πάλι έξω για γραφιοκρατικές δουλειές κασι το σκέφτομαι από τώρα...

Τελείωσα ευτυχώς,σχετικά γρήγορα τις εξωτερικές δουλειές και επέστρεψα στο σπιτάκι μου.Ξεσκόνισα όλο το σπίτι καθάρισα τα τζάμια και σκούπισα.Μενει να σφουγγαρίσω και να κάνω λίγο το μπάνιο.Το απόγευμα ,ως συνήθως θα πάμε θάλασσα και μετα περιμένουμε παρέα.Αυριο εχουμε γάμο και έτσι θα φροντίσω να τελειωσω μεχρι το απογευματάκι τις δουλίτσες μου για να ξεκουραστούμε το ΣΚ.Φιλιά!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σήμερα δεν πήγαμε για μπάνιο οπότε είχα κέφια για δουλειές.....έπλυνα βεράντα και καρέκλες, δίπλωσα ρούχα, έπλυνα στο χέρι κάτι λινά, κάποια για το αυτοκίνητο και άραξα και λιγάκι!!!!

εχτές πήγα βόλτα με το δικό μου αυτοκίνητο, με τον δάσκαλο μαζί, ήταν τέλεια, πιο εύκολο απο του δασκάλου, δεν μου έσβησε και ήταν καταπληκτικάααααααα

φιλάκιαααααααα

Όχι, όχι βρε κοριτσάκι μου να φθινοπωριάσει!!!!! Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει καλοκαίρι. Από Δευτέρα κάθομαι για άδεια και θέλω να κάνουμε και κανένα μπανάκι με τα πιτσιρίκια και τον καλό μου (γιατί για διακοπές κάπου εκτός από το εξοχικό των δικών μου κοντά στους Θρακομακεδώνες δεν μας βλέπω). Κάτσε στη δροσούλα, πιες κρύο νεράκι και ηρέμησε, βάλε και το aircondition ή τον ανεμιστήρα το βραδάκι και σιδέρωσε αν έχεις όρεξη (εγώ έτσι κάνω) και μετά κοίτα και την ημέρα που αργεί να βραδιάσει και σου φτιάχνει η διάθεση, σκέψου και το χειμώνα που από τις 5 είναι "σκότος μαύρο" και ψυχοπλακωνόμαστε και θα δεις ότι θα αλλάξει η διάθεσή σου!!!

Ενα δικιο το εχεις...Εγω με το μωρο φετος δεν μας βλεπω για διακοπες, μονο μπανακι εδω κοντα.

Μια χαρα θα περασετε και στο εξοχικο σας. ΤΑ πιτσιρικια σου ποσο χρονων ειναι?

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Σήμερα δεν πήγαμε για μπάνιο οπότε είχα κέφια για δουλειές.....έπλυνα βεράντα και καρέκλες, δίπλωσα ρούχα, έπλυνα στο χέρι κάτι λινά, κάποια για το αυτοκίνητο και άραξα και λιγάκι!!!!

εχτές πήγα βόλτα με το δικό μου αυτοκίνητο, με τον δάσκαλο μαζί, ήταν τέλεια, πιο εύκολο απο του δασκάλου, δεν μου έσβησε και ήταν καταπληκτικάααααααα

φιλάκιαααααααα

Μπραβο, με ανεβασμενο ηθικο θα του παρεις γρηγορ τον αερα. Ποσα μαθηματα θα κανεις ακομα?

Εγω με το παρκαρισμα εχω θεμα...θελει εξασκηση...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Τελείωσα ευτυχώς,σχετικά γρήγορα τις εξωτερικές δουλειές και επέστρεψα στο σπιτάκι μου.Ξεσκόνισα όλο το σπίτι καθάρισα τα τζάμια και σκούπισα.Μενει να σφουγγαρίσω και να κάνω λίγο το μπάνιο.Το απόγευμα ,ως συνήθως θα πάμε θάλασσα και μετα περιμένουμε παρέα.Αυριο εχουμε γάμο και έτσι θα φροντίσω να τελειωσω μεχρι το απογευματάκι τις δουλίτσες μου για να ξεκουραστούμε το ΣΚ.Φιλιά!:)

Πωπω βρε Χρυσα πως τα προλαβαινεις ολα καθε μερα? Και κυριως πως εχεις διαθεση να τα κανεις? Μπραβο σου!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ενα δικιο το εχεις...Εγω με το μωρο φετος δεν μας βλεπω για διακοπες, μονο μπανακι εδω κοντα.

Μια χαρα θα περασετε και στο εξοχικο σας. ΤΑ πιτσιρικια σου ποσο χρονων ειναι?

Η μικρή μου είναι 11 και θα πάει έκτη και ο μικρός είναι 9 και θα πάει Τετάρτη (Παναγία μου πως περάσανε τα χρόνια)!!!!

Και όπως είπα και πριν και εμάς μας βλέπω για μπανάκια από το εξοχικό σε Μαραθώνα...

Η μικρή μου είναι 11 και θα πάει έκτη και ο μικρός είναι 9 και θα πάει Τετάρτη (Παναγία μου πως περάσανε τα χρόνια)!!!!

Και όπως είπα και πριν και εμάς μας βλέπω για μπανάκια από το εξοχικό σε Μαραθώνα...

Να σου ζησουν ! Τι ωραια ενα κοριτσι και ενα αγορι !

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ο αρχηγός μας η Ειρήνη σήμερα είναι στην ημέρα του "τρεχάτε ποδαράκια μου".... και μ' αυτή τη ζέστη και την υγρασία όλη μέρα στους δρόμους τη σκέφτομαι πολύ.

Κουράγιο "μάνα" μας!!!

(με εκτίμηση οι "κόρες" σου)

Να σου ζησουν ! Τι ωραια ενα κοριτσι και ενα αγορι !

Ευχαριστώ κοριτσάκι.

Εσύ;;;; Τη μικρούλα που τώρα ξεκινάει να τρώει φρουτάκια;;;; Αχ τί ωραία ηλικία!!!

Εμένα που τώρα μου λένε "άααααααα, άσε με βρε μαμάαααα" και μου έρχεται να τα αφαλοκόψω;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...