Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας

Ελειψα μια εβδομαδα και εκανα αμαν να διαβασω οσα εχασα...

Χρυσα και Σταυρουλιτσα να σας ζησουν τα παιδακια σας!

Το σπιτι ειναι ενα χαος και πρεπει σιγα σιγα να αρχισω δουλειες...

Σας διαβαζω μπας και μου ερθει η ορεξη.

Τα ασιδερωτα ειναι βουνο και ειναι απο τις δουλειες που πραγματικα δεν αντεχω.

Η μικρη μας αρχισε να τρωει αλεσμενα φρουτακια απο εχτες. Και το μονο που με αγχωνει ειναι οτι μετα δεν πινει καθολουνερο. Δεν το θελει το φτυνει... Και ελεγα οτι με τη ζεστη θα ξετρελαθει με το νερο....Θα το ψαξω λιγο στο φορουμ, η γιατρος μας λειπει διακοπες κ για την ωρα δεν θελω να την ενοχλω θα περιμενω λιγες μερες.

ΥΓ παρα τον καυσωνα της περασμενης εβδομαδας πηγαμε ΙΚΕΑ και βρηκα τελεια πραγματακια...εχει φερει και καταπληκτικα καινουργια ειδη...αχ ξεμυαλιζομαι εκει μεσα καθε φορα....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας και απο εμένα...μόλις κάθησα λίγο να ξεκουραστώ.....όταν είναι τα παιδιά ξύπνια υπάρχει μια βαβούρα τρελή....έχουν ξεφύγει εντελώς (που λέει και η διαφήμιση με τον Κίτσο) χαχαχαχαχχα

Εμείς έχουμε τριήμερο πανηγύρι εδώ στο χωριό και γίνεται χαμός, κόσμος πάρααααααα πολύς, παζάρι πόσα μέτρα, πυροτεχνήματα και πολλάααααααα αυτοκίνητα....το έχω ξαναπεί το Βραχάτι αυτήν την εποχή είναι στα πάνω του....απο τα πιο κοσμποπολίτικα χωριά της Κορινθίας.

Γειά σας και απο εμένα...μόλις κάθησα λίγο να ξεκουραστώ.....όταν είναι τα παιδιά ξύπνια υπάρχει μια βαβούρα τρελή....έχουν ξεφύγει εντελώς (που λέει και η διαφήμιση με τον Κίτσο) χαχαχαχαχχα

Εμείς έχουμε τριήμερο πανηγύρι εδώ στο χωριό και γίνεται χαμός, κόσμος πάρααααααα πολύς, παζάρι πόσα μέτρα, πυροτεχνήματα και πολλάααααααα αυτοκίνητα....το έχω ξαναπεί το Βραχάτι αυτήν την εποχή είναι στα πάνω του....απο τα πιο κοσμποπολίτικα χωριά της Κορινθίας.

Αχ Βασια μου τι ωραια. Εχω ερθει Βραχατι ειναι οτι πρεπει διπλα στην Αθηνα.

Το αυτοκινητο επισης να προσεξεις αν το εχετε περασει απο ΚΤΕΟ κλπ γιατι αλλιως τα προστιμα ειναι φωτια....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Το αυτοκινητο επισης να προσεξεις αν το εχετε περασει απο ΚΤΕΟ κλπ γιατι αλλιως τα προστιμα ειναι φωτια....

Με έφτιαξες βρε χαχαχαχαχαχ σιγά μην έχει περάσει....εδώ δεν είχε φώτα για φρένα ΚΤΕΟ θα έχει....

το άλλο το χτεσινό δεν σας το είπα, αφού τα φτιάξαμε όλα το έβαλα μπροστά και έπαιξα με τον συμπλέκτη και το γκάζι για να δω πότε σβήνει, μπρός πίσω το έκανα και ξαφνικάαααααααα μου έμεινε στο χέρι ο μοχλός των ταχυτήτων (το πλαστικό που γράφει τα νούμερα), κόπηκε :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ευτυχώς που δεν ήμουν στον δρόμο, τον φτιάξαμε και τώρα είναι οκ...το ανέστησα το αυτοκίνητάκι μου :P

και επειδή κρατάω και την υπόσχεση μου ορίστε το αυτοκινητάκι μου.....χαχαχχχαχ

xNLJml.jpg

Με έφτιαξες βρε χαχαχαχαχαχ σιγά μην έχει περάσει....εδώ δεν είχε φώτα για φρένα ΚΤΕΟ θα έχει....

το άλλο το χτεσινό δεν σας το είπα, αφού τα φτιάξαμε όλα το έβαλα μπροστά και έπαιξα με τον συμπλέκτη και το γκάζι για να δω πότε σβήνει, μπρός πίσω το έκανα και ξαφνικάαααααααα μου έμεινε στο χέρι ο μοχλός των ταχυτήτων (το πλαστικό που γράφει τα νούμερα), κόπηκε :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ευτυχώς που δεν ήμουν στον δρόμο, τον φτιάξαμε και τώρα είναι οκ...το ανέστησα το αυτοκίνητάκι μου :P

xNLJml.jpg

Παντως εμφανισιακα δεν φαινεται οτι ειχε τοσα θεματα...

Μια χαρα ειναι

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Ασχημα νέα γιατί πουλάκι μου;;;;

Μην βάζεις τέτοιες ιδέες στο μυαλό σου!!!

Μήπως είσαι "ματιασμένη";;; (δεν αστειεύομαι και δεν ξέρω αν τα πιστεύεις αυτά, αλλά αν τα πιστεύεις δεν βάζεις κάποιον να σε ξεματιάσει να δεις την υγειά σου;;;)

Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,είναι θεμα δικής μου ψυχολογίας αλλά ηδη είμαι καλύτερα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

xNLJml.jpg

Μια χαρα φαίνεται Βάσια,το τι του λείπει εσύ το ξέρεις:rolleyes::P:p

Γιορτάζει του ΑΓΊΟΥ πΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΟς η της Αγίας Παρασκευής το Βραχάτι?Να περάσετε πολύ καλά και αναψε και ενα κεράκι για εμάς:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορες!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι καλά. Ήρεμη. Το σπίτι μου είναι καθαρό, μετά το χθεσινό, απογευματινό "ντου", οπότε για σήμερα έχω δρομολογήσει λίγα πράγματα.

Θα στρώσω κρεβάτια, θα πεταχτούμε στο σούπερ για 2-3 πραγματάκια, θα πλύνουμε με τον φιόγκο το πίσω μπαλκόνι και θα μαγειρέψω. Από το μεσημέρι δουλεύω μέχρι αργά οπότε δεν θα πιεστώ περισσότερο.

Αύριο δε... τι να σας λέω! Εχω το πρώτο ραντεβού στις 9 παρά τέταρτο και θα τελειώσω καλές 9 το βράδυ!!! Θα πάρω και τον κλίβανο μαζί γιατί δεν "βγαίνει" αλλιώς...

Επανέρχομαι! :P

Καλά κουράγια Ειρήνη μου, και όμορφα αποτελέσματα;)Βάλε τους αντρες σου στο σπίτι να βοηθήσουντην κατάσταση μιας και το έχεις συγιρισμένο να μην το βρείς ριμαδιό!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!!

Εγώ τελικά εχθές έκανα αρκετά πραγματάκια. Άπλωσα άλλα δύο πλυντήρια, σφουγγάρισα όλο το σπίτι, αφού πρώτα το είχε κάνει με την ηλεκτρική ο καλός μου (κρατούσαμε εναλλάξ το μικρό και έτσι μοιράστηκαν λίγο οι δουλειές). Το βραδάκι έκανα μια ομελετα (επιθυμία του αντρούλη μου, που μετά από τη βοήθεια που προσέφερε, δεν μπορούσα να του την αρνηθώ). Φάγαμε, μάζεψα το νεροχύτη, έκανα ένα μπάνιο και νάνι...

Για σήμερα έχει μείνει το μπάνιο και το μπαλκόνι.

Θα τα κάνω χαλαρααααααααααααα........

Θέλω να μαγειρέψω γεμιστά, θα έρθει και μια φίλη για καφέ, οπότε καταλαβαίνετε. Ίσως τις δουλειές να τις κάνω το απόγευμα. Και φυσικά, μέχρι αύριο το μεσημέρι, έχω βάλει στόχο να τελειώσω όλο το σίδερο.

Υ.Γ.: Να σας ενημερώσω ότι ο πιτσιρίκος μου σταμάτησε να κοιμάται τόσο πολύ στη διάρκεια της μέρας. Εχθές δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου και το μεσημέρι (που, συνήθως, κοιμόταν περίπου δύο ώρες) κοιμήθηκε μόνο 45 λεπτά.

Μεγαλώνει το αγοράκι σου και σε λιγο καιρό δεν θα σε αφήνει σε ησυχία αλλά προσπάθησε με όποιο κόστος να μην χασει το μεσημεριανό υπνο.2 ωρίτσες το μεσημέρι είναι ότι πρέπει για να κάνειςλίγα πράγματα στο σπίτι ή να ξεκουραστείς.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι κάνετε?

Εγώ, λίγο κουρασμένη. Τελικά εχθές καθάρισα το μπάνιο και... ΣΙΔΕΡΩΣΑ!!! Έμειναν ελάχιστα για σήμερα.

Σήμερα, μάζεψα τα σιδερωμένα και τα τακτοποίησα στις ντουλάπες, μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο και έβαλα το φαγητό του πιτσιρίκου να γίνεται. Τώρα θα κάτσω να χαλαρώσω πίνοντας το καφεδάκι μου και μετά λέω να σιδερώσω τα υπόλοιπα να φύγουν... να μην τα βλέπω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Kαλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Εχθές δεν εκανα τίποτα στο σπίτι παρα μόνο μαγείρεμα καιτο απόγευμα πήγαμε πάλι για μπάνιο.

Σήμερα θα είναι μια,μάλλον ,κουραστική ημέρα.Ξυπνησα πιο νωρίς έφτιαξα ενα κεικ που τώρα ψήνεται και ετοίμασα γεμιστά να τα βάλω αμέσως μετα.Εβαλα πλυντήρια πιάτων και τα χθεσινά μας μα΄ιο,καθάρισα κουζίνα,τακτοποίησα τα υπνοδωμάτια και έστρωσα τα κρεβάτια.Αργότερα κατά το μεσημεράκι θα πρέπει να πάω πάλι έξω για γραφιοκρατικές δουλειές κασι το σκέφτομαι από τώρα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε?

Εγώ, λίγο κουρασμένη. Τελικά εχθές καθάρισα το μπάνιο και... ΣΙΔΕΡΩΣΑ!!! Έμειναν ελάχιστα για σήμερα.

Σήμερα, μάζεψα τα σιδερωμένα και τα τακτοποίησα στις ντουλάπες, μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο και έβαλα το φαγητό του πιτσιρίκου να γίνεται. Τώρα θα κάτσω να χαλαρώσω πίνοντας το καφεδάκι μου και μετά λέω να σιδερώσω τα υπόλοιπα να φύγουν... να μην τα βλέπω...

Μπράβο βρε Ηλιαχτίδα,ξεκουράσου αφού τα κατάφερες και κάνε και καμιά βολτίτσα τώρα που έρχεται και Σαβατοκύριακο;):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...