Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι ναι!!!!

Και μην με πείτε αναίσθητη μάνα, αλλά, το χαίρομαι πολύ που είμαστε τα δυό μας!!!!!

Μωρε, χρειάζεται και αυτό που και που. Αυτό δεν σε κάνει και αναίσθητη.

Σε νιώθω...

Κόρες καλησπέρα!

Πως είστε?

Εγώ, πάω απευθείας στο δροσερό μου κρεβατάκι, να δω εργάκια και να χαλαρώσω!

Δούλευα το απόγευμα, επέστρεψα μούσκεμα από τη ζέστη... ολοκλήρωσα {επιτέλους} την ηλεκτρική σε όλο το σπίτι, σφουγγάρισα επίσης όλο το σπίτι, πότισα τα λουλουδάκια μας, ετοίμασα ένα πλυντήριο ρούχων με κόκκινα για την νύχτα, ετοίμασα φαγητό για τον άντρα μου, έκανα άλλο ένα μπάνιο και είμαι ψώφια και ευχαριστημένη ταυτόχρονα... .

Ανέβασα ένα φραουλο-πεντικιούρ {:tongue::tongue:} στα νυχάκια και είμαι υπερ-πλήρης για σήμερα!

Σας καληνυχτίζω!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέραααα.....

Σήμερα τα κέφια δεν είναι πολύ καλά ,ελπίζω να φτιαξει η διαθεσή μου αργότερα.Εχθές τελείωσα με όσα είχα προγραματίσει να κάνω στο σπίτι, σκούπισμα,σφουγγάρισμα,βεράντες... και βέβαια κάναμε και το μπανάκι μας στη θάλασσα.Σήμερα έχει χειροτεχνίες ο μικρός και αργότερα θα φύγουμε...

Χρόνια πολλά στις Παρασκευές!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!!

Εγώ τελικά εχθές έκανα αρκετά πραγματάκια. Άπλωσα άλλα δύο πλυντήρια, σφουγγάρισα όλο το σπίτι, αφού πρώτα το είχε κάνει με την ηλεκτρική ο καλός μου (κρατούσαμε εναλλάξ το μικρό και έτσι μοιράστηκαν λίγο οι δουλειές). Το βραδάκι έκανα μια ομελετα (επιθυμία του αντρούλη μου, που μετά από τη βοήθεια που προσέφερε, δεν μπορούσα να του την αρνηθώ). Φάγαμε, μάζεψα το νεροχύτη, έκανα ένα μπάνιο και νάνι...

Για σήμερα έχει μείνει το μπάνιο και το μπαλκόνι.

Θα τα κάνω χαλαρααααααααααααα........

Θέλω να μαγειρέψω γεμιστά, θα έρθει και μια φίλη για καφέ, οπότε καταλαβαίνετε. Ίσως τις δουλειές να τις κάνω το απόγευμα. Και φυσικά, μέχρι αύριο το μεσημέρι, έχω βάλει στόχο να τελειώσω όλο το σίδερο.

Υ.Γ.: Να σας ενημερώσω ότι ο πιτσιρίκος μου σταμάτησε να κοιμάται τόσο πολύ στη διάρκεια της μέρας. Εχθές δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου και το μεσημέρι (που, συνήθως, κοιμόταν περίπου δύο ώρες) κοιμήθηκε μόνο 45 λεπτά.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορες!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι καλά. Ήρεμη. Το σπίτι μου είναι καθαρό, μετά το χθεσινό, απογευματινό "ντου", οπότε για σήμερα έχω δρομολογήσει λίγα πράγματα.

Θα στρώσω κρεβάτια, θα πεταχτούμε στο σούπερ για 2-3 πραγματάκια, θα πλύνουμε με τον φιόγκο το πίσω μπαλκόνι και θα μαγειρέψω. Από το μεσημέρι δουλεύω μέχρι αργά οπότε δεν θα πιεστώ περισσότερο.

Αύριο δε... τι να σας λέω! Εχω το πρώτο ραντεβού στις 9 παρά τέταρτο και θα τελειώσω καλές 9 το βράδυ!!! Θα πάρω και τον κλίβανο μαζί γιατί δεν "βγαίνει" αλλιώς...

Επανέρχομαι! :P

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέραααα.....

Σήμερα τα κέφια δεν είναι πολύ καλά ,ελπίζω να φτιαξει η διαθεσή μου αργότερα.Εχθές τελείωσα με όσα είχα προγραματίσει να κάνω στο σπίτι, σκούπισμα,σφουγγάρισμα,βεράντες... και βέβαια κάναμε και το μπανάκι μας στη θάλασσα.Σήμερα έχει χειροτεχνίες ο μικρός και αργότερα θα φύγουμε...

Χρόνια πολλά στις Παρασκευές!

Ελπίζω ν' αλλάξουν τα κέφια σου σύντομα μπουμπου!!! :D

777885dugw57gt25.gif

Υ.Γ.: Να σας ενημερώσω ότι ο πιτσιρίκος μου σταμάτησε να κοιμάται τόσο πολύ στη διάρκεια της μέρας. Εχθές δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου και το μεσημέρι (που, συνήθως, κοιμόταν περίπου δύο ώρες) κοιμήθηκε μόνο 45 λεπτά.

Σε ματιάσανε!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

{το ποστάρω και εδώ να το έχετε}

mpouketo1.jpg

Λατρεμένες κόρες,

Πόσες και πόσες φορές βρίσκεστε στο δίλημμα "να το κρατήσω ή να το πετάξω"? Κι αν το πετάξω μήπως αύριο το χρειαστώ? Κι αν το κρατήσω, που θα το αποθηκεύσω??? Θα το βρω όταν το χρειαστώ, εκεί που θα το αποθηκεύσω?

Προσωπικά, θα έχετε καταλάβει, πως είμαι η προσωποποίηση του ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Αντίθετα, κρατώ πολύ λίγα πράγματα και μόνο όταν ξέρω πως σίγουρα θα μου χρειαστούν και θα τα χρησιμοποιήσω ξανα και όχι μία μόνο φορά!

Θέλω όμως να είναι και τακτοποιημένα και συγκεντρωμένα. Δεν θέλω ούτε να ψάχνω και να χάνω χρόνο ούτε να μου δημιουργείται εκνευρισμός.

Έτσι έκανα το εξής:

Πήρα ένα γλαστράκι από το Ικέα και μέσα έβαλα πράγματα που χρησιμοποιώ κατά διαστήματα και πρέπει να τα έχω, όπως:

2 παλιές μας οδοντόβουρτες, για το καθάρισμα "δύσκολων" επιφανειών.

1 παλιό κουτάλι που το χρησιμοποιώ για να ανακατεύω το χώμα στα λουλουδάκια μου και όταν ο άντρας μου φυτεύει νέα λουλουδάκια.

1 παλιά χτένα με αραιά δόντια, που με βοηθούν τον χειμώνα να διατηρώ τα κρόσσια από τα χαλιά μου όπως πρέπει.

1 ξύστρα για καθαρισμό

2 πινελάκια για το βάψιμο των μαλλιών μου

1 εξάρτημα σκούπας που το χρησιμοποιώ συχνά κλπ.

Μπουκέτο χρηστικών αντικειμένων λοιπόν! Τα διατηρώ όλα μαζί, δεν χάνω ποτέ τίποτα και οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστώ τα έχω τόσο εύκολα για χρήση!

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κορίτσια!

σημερα προβλεπεται πολυ τρεξιμο μιας και τις τελευταίες 15 μερες το σπίτι μου λειτουργεί ως ξενοδοχείο χωρίς καθαρίστρια!!!

Το Σάββατο η μεγάλη μου κορη θα γίνει νονα (αχ! το μωρόμου μεγάλωσε κι εγινε κοπελαρα και θα εχει και βαφτηστ'ηρι!!!)κια τρεχαμε πανικοβλητη για τη βαφτιση μιας και όλα τα καναμε μόνες μας.

Τωρα λοιπόν σειρά εχει το σπίτι που γινεται χαμόςςςςςς Παντού πράγματαπαιχνιδια σκονη , πάτωμα μαυρο απο λευκό,κι ενα βουνό ασιδερωτα!!!!

Προς το παρόν ακομα ειμαι στον καφε μιας και το ματι δεν ανοίγει εύκολα αμα κοιμηθείς στις 3!!!

Καλό κουράγιο και καλη μερα με χαμογελο:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορες!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι καλά. Ήρεμη. Το σπίτι μου είναι καθαρό, μετά το χθεσινό, απογευματινό "ντου", οπότε για σήμερα έχω δρομολογήσει λίγα πράγματα.

Θα στρώσω κρεβάτια, θα πεταχτούμε στο σούπερ για 2-3 πραγματάκια, θα πλύνουμε με τον φιόγκο το πίσω μπαλκόνι και θα μαγειρέψω. Από το μεσημέρι δουλεύω μέχρι αργά οπότε δεν θα πιεστώ περισσότερο.

Αύριο δε... τι να σας λέω! Εχω το πρώτο ραντεβού στις 9 παρά τέταρτο και θα τελειώσω καλές 9 το βράδυ!!! Θα πάρω και τον κλίβανο μαζί γιατί δεν "βγαίνει" αλλιώς...

Υπομονή Ειρήνη μου!!! Κοίτα να ξεκουραστείς όσο μπορείς για να έχεις δυνάμεις. Απ' ότι θυμάμαι έχεις δυο δύσκολες εβδομάδες μπροστά σου.

Αρχικό μήνυμα απο Ηλιαχτίδα29 viewpost.gif

Σε ματιάσανε!!! :tongue::tongue:

Όχι, μωρέ... Απλώς το παιδάκι μου μεγαλώνει και δεν έχει ανάγκη τόσες πολλές ώρες ύπνου.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορες!

Τι κάνετε?

Καλό κουράγιο για σήμερα και πολύ περισσότερο για αύριο!!!

Εγώ τελικά εχθές δεν σιδέρωσα γιατί ένιωθα ότι ήμουν ένα με το πάτωμα. Ούτε τα πόδια μου δεν μπορούσα να πάρω. Μόνο μάζεψα το τραπέζι της κουζίνας που είχε επάνω εμένα, εσάς και το κακό συναπάντημα, μάζεψα και τον νεροχύτη, σκούπισα και σφουγγάρισα .... και πάπαλα.

Σήμερα θα δω αν θα μπορέσω να κάνω τίποτα, που πρέπει να μαζέψω το δωμάτιο των παιδιών, γιατί όταν έφυγαν έμεινε σαν βομβαρδισμένο και δεν έχω πάρει απόφαση ακόμη να μπω μέσα!!!

Να σας πω τί άλλο έκανα εχθές και είμαι πολύ χαρούμενη. Όταν φτιάξαμε τις ντουλάπες του σπιτιού, είχα πει εγώ η κακομοίρα να μοιράσουμε το ύψος στα δύο, δηλαδή το πάνω με το κάτω κομμάτι της ντουλάπας να έχουν το ίδιο ύψος για να μπορούμε να κρεμάμε και πάνω και κάτω ρούχα (δεν είναι και μεγάλες οι ντουλάπες και πρόβλημα χώρου θα είχαμε σίγουρα) αλλά τότε "κανείς δεν με άκουσε". Έτσι καταλήξαμε να μην χωράει τιποτα στην πάνω πλευρά γιατί όλα είναι μακρύτερα με τις κρεμάστρες και ακουμπάνε κάτω και τσαλακώνονται (φανταστείτε παντελόνια και πουκάμισα του αντρούλη).

Εχθές όμως που πήγαμε στο ΜΑΚΡΟ, είδα κάτι κρεμάστρες πολύ "κοντές" (δεν ξέρω πως να το πω, με κοντό λαιμό και στενό τρίγωνο που κρεμάμε τα παντελόνια) και πήρα δύο για να τις δοκιμάσω. Και ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ, κάνουν μια χαρά για το επάνω μέρος της ντουλάπας. Ούτε σέρνονται τα παντελόνια ούτε τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι θα μεταφερθούν όλα τα παντελόνια, και τα δικά μου και του καλού μου εκεί και θα αδειάσει λίγο η κάτω πλευρά. Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Απόκτησα μία μικρή δίφυλλη ντουλάπα!!!!

Επιστρέψαμε με το γιοκα μου πρίν από λίγο και αφού μπήκε στη μπανιέρα να δροσιστεί εβαλα πατάτες να τηγανίζονται και θα βαλω και αυγά(το μενού είναι πολύ λιτό σήμερα!)

Εκανε ο μικρός το μαθημα και μετά πήγαμε για μπανάκι με την κουμπάρα μου.Η αλήθεια είναι πως ξαλάφρωσα λιγάκι αν και ακόμη νιώθω ενα βάρος,διαισθηση να το πω...ελπίζω να μην εχω ασχημα νέα....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Επιστρέψαμε με το γιοκα μου πρίν από λίγο και αφού μπήκε στη μπανιέρα να δροσιστεί εβαλα πατάτες να τηγανίζονται και θα βαλω και αυγά(το μενού είναι πολύ λιτό σήμερα!)

Εκανε ο μικρός το μαθημα και μετά πήγαμε για μπανάκι με την κουμπάρα μου.Η αλήθεια είναι πως ξαλάφρωσα λιγάκι αν και ακόμη νιώθω ενα βάρος,διαισθηση να το πω...ελπίζω να μην εχω ασχημα νέα....

Ασχημα νέα γιατί πουλάκι μου;;;;

Μην βάζεις τέτοιες ιδέες στο μυαλό σου!!!

Μήπως είσαι "ματιασμένη";;; (δεν αστειεύομαι και δεν ξέρω αν τα πιστεύεις αυτά, αλλά αν τα πιστεύεις δεν βάζεις κάποιον να σε ξεματιάσει να δεις την υγειά σου;;;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...