Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εκανα ένα ξεσκαρταρισμα πριν τις γιορτες και ξέρω ποια θέλω...ναι έχω χώρο και συρτάρι για να διαθεσω...απλά δεν θέλω να είναι μπερδεμενα συνεχώς και να μπορώ να τα βρίσκω εύκολα...ευχαριστώ πολυ...

Φιλακιαα:):)

Ωραία, αφού έχεις ένα συρτάρι να διαθέσεις, δώσε μου λίγο χρόνο και μέχρι αύριο θα σου έχω φουλ κομπλέ πρόταση!!! :lol::lol::lol:;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι και καλα μου κοριτσακια επιτελους τελειωσα με την τακτοποιηση του σαλονιου.Επιτελους δειχνει σαλονι επειτα απο πολυ καιρο.Τωρα μενουν ντουλαπες και ντουλαπια κουζινας αλλα σιγα σιγα.Ειρηνακι τι υπεροχη αισθηση να βλεπεις το χωρο σου τακτοποιημενο:lol::lol:Φαιη καλωσηρθες.

Σοφάκι μου....

Σοφάκι μου καλό, μπράβο!!!

Τώρα κοίτα να προσπαθήσεις να το διατηρήσεις (είναι πολύ σημαντικό) στο χαλαρό, δηλαδή χωρίς να καταπιέζεσαι!

Και φυσικα να το... ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα λοιπά σιγά-σιγά! Όλα θα γίνουν! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Εκτος απο μερικα σφουγαρακια ειδικα για τον καθαρισμο των παπουτσιων εχω πολλες βαφες και βερνικια, αλλα αυτα μονο για τα παπουτσια του συζυγου. Τα δικα μου τα καθαριζω οπως και εσυ, δηλ. με ενα πανακι. Τα δικα του τα καθαριζει-βαφει μονος του και θελει τις βαφες σε ευκολα προσβασιμο σημειο. Το θεμα μου ειναι η παλιοσακουλα, που με νευριαζει και μενα. Ευχαριστω για την ιδεα του κουτιου, θα το ψαξω...

Ναι, για δες το λιγάκι. Το να τα βγάλεις από τη σακούλα είναι το "κρίσιμο" γιατί και εκνευρισμό σου προκαλεί βλέπωντας την αλλά και δεν είναι εύκολη στη χρήση.

Ένα κουτάκι του γούστου σου, θα ήταν ιδανικό! ;)

777885dugw57gt25.gif

Φοβερη ιδεα! Νομιζω οτι θα την υιοθετησω!

Δες το και μπορεί να σε βολέψει!

- Είναι πάντα προσβάσιμα (εύκολα).

- Είναι πάντα οργανωμένα

- Ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι σου λείπει

- Δεν σκίζονται! ;)

777885dugw57gt25.gif

Πες μου οτι αυτα θελεις να τα κανεις ολα σε μια μερα, να το παθω το εγκεφαλικο.

Μονο το σιδερωμα μου παιρνει μιση μερα...

Αυτη τη στιγμη εχω πεντε πλυντηρια ασιδερωτα και ετοιμαζομαι να ξεκινησω. Καλο μου κουραγιο! θα βαλω και μια ελληνικη ταινια στο youtube να παιζει και βουρρρρ....

Θαυματάκι μου και έχω κάνει άλλα τόσα από το πρωί.... :mrgreen:

- Πήγα να πληρώσω λογαριασμούς σε τράπεζες

- Πήγα σουπερ μάρκετ

- Τακτοποίησα τα ντουλάπια...

- Μαγείρεψα μοσχαράκι κοκκινιστό...

- Ετοίμασα πλυντήριο για την νύχτα... και ένα σωρό ακόμα....! :lol:

Τελικά τελείωσα το σίδερο (είχα μόνο 2 πλυντήρια) και δίπλα μου καθόταν ο μικρούλης μου και διαβάζαμε.

Δεν τελείωσα το ξεσκόνισμα (αυτό θα το κάνω αύριο τελικά, δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι) αλλά πρέπει να προχωρήσω το site στο facebook... :rolleyes: Και πρέπει να φύγω σε λίγο για κολυμβητήριο .... τι να κάνουμε... 24 ώρες είναι και δεν μας φτάνουν!!! :lol::lol:

Καλό κουράγιο με το σιδέρωμαααααααααααα!;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε ολες τις νοικοκυρουλες.Ευχομαι σε ολες μια πολυ πολυ καλη χρονια και το 2012 να μας φερει μονο χαμογελα.

Ηθελα να σας ρωτησω για κατι που συζητησατε πιο παλια τα φιλτρα του απορροφητηρα ειπατε οτι τα βαζετε στο πλυντηριο πιατων,στη μεγαλη θερμοκρασια?

Σιγουρα δεν παθαινουν τιποτα ε?

Και πρωτα τα ψεκαζετε με σπρει για τα λιπη ,τα τριβετε τα ξεπλενετε και μετα πλυντηριο?

Αυτο για τα φορεματα που ειπε η Νταλια με απασχολει και μενα πολυ και δεν μπορω να τα βαλω επανω γιατι δεν εχει για να κρεμας επανω ασε που ειναι και γεματο :-(

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Σιγουρα δεν παθαινουν τιποτα ε?

Και πρωτα τα ψεκαζετε με σπρει για τα λιπη ,τα τριβετε τα ξεπλενετε και μετα πλυντηριο?

ναι κοριτσακι σιγουρα δεν παθαινουν τιποτα, ακριβως οπως το ειπες το κανεις.

Καλησπερα και απο μενα κοριτσακια και καλη χρονια να εχουμε!!!!!!!! Και υγεια, υγεια , υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Μiracal η περιγραφοντας την βιβλιοθηκη σου...νομιζα οτι περιγραφεις την δικη μου...μια απο τα ιδια......χαχαχα

Ειρηνακι η ιδεα για τα καλσον απλα super!!!!!!!!!!!! Μου πιανουν δυο συρταρια....και τι εχω πραγματικα δεν γνωριζω......

Καλο βραδυ νοικοκυρουλες!!!!!!!!!!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Μάζεψε 3 σακούλες ρούχα! Ναι... 3 σακούλες ρούχα! Μάζεψα και γω άλλη μία με ρούχα που δεν θέλω ν' αποθηκεύσω και το επόμενο σαβ/κο θα τα πάω να τα ρίξω στα κουτιά του ΜΕ ΑΓΑΠΗ στο Μαρούσι.

Σε περιμένω μετά από το σπίτι για καφέ και κουλουράκια....

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια....

Καλή χρονιά με υγεία, χαρά και λεφτά!

Οτι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας!

Και εύχομαι να βρείτε το μαγικό ραβδάκι που τακτοποιεί το σπίτι στη στιγμή!

beSZp2.pngdsR5p2.png

NΤΟΥΛΑΠΕΣ

Τελικά το θέμα της ντουλάπας προβληματίζει πολλές από μας.

Σας δίνω μερικές συμβουλές που με έχουν βολέψει:

- Αν έχετε δυνατότητα, επιλέξτε ίδιες κρεμάστρες. Μέχρι στιγμής το έχω καταφέρει στην ντουλάπα του άντρα μου και το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο και.... καταπληκτικό!

Done...λατρεύω τις ξύλινες του IKEA...

- Βάλτε τις κρεμάστρες σας προς μία κατεύθυνση.

Επιλέξτε αυτή που σας βολεύει. Προς τα μέσα ή προς τα έξω στην ντουλάπα σας. Θα σας δώσει μία ομοιόμορφη αίσθηση στην ντουλάπα σας.

Done...

- Επιλέξτε σωστές κρεμάστρες.

Δεν κάνουν όλες οι κρεμάστρες για όλα τα ρούχα. Κρεμάστε τα φορέματα σας στις κρεμάστρες που δεν έχουν την ειδική υποδοχή για τα παντελόνια. Αντίστοιχα, κρεμάστε τα πουκάμισά σας σε "φαρδιές" κρεμάστρες που επίσης δεν θα χάσουν την φόρμα τους. Έτσι δεν χάνουν την φόρμα τους τα ρούχα σας και δεν ξεχειλωνουν! :wink:

Done...

- Μην κρεμάτε περισσότερα από 1 ρούχα σε κάθε κρεμάστρα!

Τσαλακώνονται και σας δίνουν την αίσθηση του "πηγμένου" στο μάτι σας.

- Τοποθετείστε τα ρούχα σας ανά χρώμα!

Εγω, το χω πάει ένα βήμα πιο πέρα και έχω τα ρούχα μου στην ντουλάπα μου ανα χρώμα. Ξεκινώ με το μαύρο, πάω στο γκρι, καφέ.... και συνεχίζω. Καταλήγω στις κρεμάστρες με τα φορέματα και τέλος με τις φούστες. Έτσι η ντουλάπα μου έχει μία "φορά" από την αρχή προς το τέλος, μου φαίνεται υπέροχη στο μάτι και με βολεύει για εύκολη επιλογή! :tongue:

Αυτό που με βολεύει εμένα είναι τα ρούχα της δουλειάς να τα έχω έτοιμα set...κουστούμι...ή παντελόνι ζακέτα...οπότε μέσα στα μαύρα σκοτάδια που θα σηκωθώ για να ντυθώ διαλέγω απλά την κρεμάστρα και ντύνομαι...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Αχ κοριτσάκι μου έχω πήξει!! :(

Πρέπει:

- Να σιδερώσω

- Να ξεσκονίσω

- Να βάλω σκούπα

- Να διαβάσω με τον μικρό μου

- Να τον πάω κολύμβηση

- Να ξεκινήσω το site μου στο facebook για τα νύχια (αυτό κι αν θέλει χρόνο...! :rolleyes: )

...και ένα σωρό ακόμα που τα απωθεί ο εγκέφαλος μου για να μην φρικάρω! :lol:

Ευτυχώς που δεν δουλεύω σήμερα γιατί θα είχα στριμωχτεί πολύ!

Θα απαντήσω σε όλες σας ξεχωριστά, όπως πάντα, αλλά για την ώρα σας αφήνω για λίγο για να οργανωθώ!!!

Άσε μικρούλα...γιατί εγώ το εγκεφαλικό το έπαθα τη Δευτέρα...

και που λέτε αποφασίσαμε να φύγουμε οικογενειακώς για διακοπές Πρωτοχρονιάς εκτός Αθηνών...και γυρίσαμε Δευτέρα μεσημέρι....ε, το απόγευμα μετάνιωσα την ώρα που έφυγα...αφού έβαλα 3 πλυντήρια...και εκκρεμούν άλλα 2...ξεσκόνισα, σκούπισα, άλλαξα σεντόνια...απλά και μόνο για να κοιμηθώ ήρεμη το βράδυ...

Κατά τα άλλα...περιμένω πως και πως το σ/κ...για να μαζέψω τα Χριστουγεννιάτικα και να αρχίζω να αδειάζω το σπίτι από πράγματα...

Το μεγάλο μου θέμα είναι το εξής....η αποθήκη που έχουμε είναι τίγκα στην υγρασία λέμε... οπότε ΟΛΑ μας τα ρούχα, τα ρούχα των παιδιών, παπούτσια, σεντόνια, πετσέτες τα κρατάω στο σπίτι.... μία φορά που το δοκίμασα και κατέβασα πράγματα κάτω μετά πολύ απλά τα πέταξα... και αναρωτιέμαι αν έπαιρνα τις θήκες που τραβάς τον αέρα και τα κατέβαζα κάτω κάποια πράγματα....θα τη γλύτωναν;

beSZp2.pngdsR5p2.png

Το μεγάλο μου θέμα είναι το εξής....η αποθήκη που έχουμε είναι τίγκα στην υγρασία λέμε... οπότε ΟΛΑ μας τα ρούχα, τα ρούχα των παιδιών, παπούτσια, σεντόνια, πετσέτες τα κρατάω στο σπίτι.... μία φορά που το δοκίμασα και κατέβασα πράγματα κάτω μετά πολύ απλά τα πέταξα... και αναρωτιέμαι αν έπαιρνα τις θήκες που τραβάς τον αέρα και τα κατέβαζα κάτω κάποια πράγματα....θα τη γλύτωναν;

Aν αγόραζες ή νοικιαζες το μηχάνημα που τραβάει την υγρασία ή εκείνα τα σακιά με τους κόκους που τραβάνε πάλι υγρασία ?

ΚΑΛΣΟΝ

Επίσης άλλο θέμα που συνήθως μας ταλαιπωρεί.

άλλες τα βάζουμε όπου να 'ναι και δεν τα βρίσκουμε....:-(

εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία.Κάποια έχω στο συρτάρι μου με τις κάλτσες και κάποια στο πρώτο συρτάρι στην συρταριέρα της κρεββατοκάμαρας που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι σκ@@τα τελικά έχω εκεί μέσα:mad:, καλσόν, μπιζού,ζώνες,καλτσάκια, σκουφιά, γάντια,ζώνες κάποιες...ότι να'ναι...

Από που να αρχίσω λε κορίτσια...

Συρτάρια σαν τα παραπάνω ?

Ντουλάπες ?

ή

Παιχνίδια ?:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...