Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια είμαι λίγο down....εχτές έκανα κάτι μπούρδες με το αυτοκίνητο και ξενέρωσα.....αλλά δεν πρέπει να το βάζω κάτω......εκεί που τα κάνω όλα τέλεια, τσούπ να και η λαλακία και φωνάζει ο δάσκαλος :evil: :evil:

Τα λάθη δεν είναι τραγικά είναι βλακείες π.χ. μου σβήνει όταν πάω να βγω στον κεντρικό δρόμο απο το άγχος επειδή έχει κίνηση (1 φορά έτυχε) ....Ξέρω ότι όλοι κάνουν λάθη στην αρχή, αλλά αυτό το άγχος θα μου φύγει ποτέ??? όταν βλέπω δρόμο με κίνηση τρελαίνομαιιιιι λέμε....(εδώ στο χωριό συνεννοούνται με τα μάτια και τα περισσότερα δρομάκια είναι διπλής κατεύθυνσης και στενά οπότε καταλαβαίνετε τι γίνετε...Κορίτσια εμψυχώστε!!!!!

Ε και? Γι αυτό δεν κάνεις μαθήματα? Για να κάνεις λάθη, να τα αναγνωρίσεις και να μάθεις πως να τ' αποφεύγεις????

Ακου εκεί, κάνω λάθη!! Αυτό έλειπε να μην έκανες! Τοτε δεν θα χρειαζόσουν μαθήματα!

Μην πιέζεσαι! Ειναι απολύτως λογικό! Υπομονή!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vaskokkal Σου εύχομαι με έναν πόνο....όλα θα πάνε καλά....χαλάρωσε και απόλαυσε το μωράκι σου όταν έρθει και μην σκάς για το σπίτι..

Το beach party τέλειο, είδα και τις φωτογραφίες, φαντάζομαι πόσο ξεσαλώσατε!!

Εγώ κορίτσια είμαι λίγο down....εχτές έκανα κάτι μπούρδες με το αυτοκίνητο και ξενέρωσα.....αλλά δεν πρέπει να το βάζω κάτω......εκεί που τα κάνω όλα τέλεια, τσούπ να και η λαλακία και φωνάζει ο δάσκαλος :evil: :evil:

Τα λάθη δεν είναι τραγικά είναι βλακείες π.χ. μου σβήνει όταν πάω να βγω στον κεντρικό δρόμο απο το άγχος επειδή έχει κίνηση (1 φορά έτυχε) ....Ξέρω ότι όλοι κάνουν λάθη στην αρχή, αλλά αυτό το άγχος θα μου φύγει ποτέ??? όταν βλέπω δρόμο με κίνηση τρελαίνομαιιιιι λέμε....(εδώ στο χωριό συνεννοούνται με τα μάτια και τα περισσότερα δρομάκια είναι διπλής κατεύθυνσης και στενά οπότε καταλαβαίνετε τι γίνετε...Κορίτσια εμψυχώστε!!!!!

Αντε βρε κοριτσάκι.... μην το βλέπεις έτσι. Όταν κάνεις μαθήματα οδήγησης, κάνεις "ΠΑΝΤΑ" λάθη. Όταν όμως πάρεις το δίπλωμα και βγεις στο δρόμο μόνη σου, τότε σιγά σιγά του "παίρνεις τον αέρα" του αθεόφοβου του αυτοκινήτου. Σιγά θέλει, υπομονή θέλει, πολύ προσοχή θέλει και λίγο τσαμπουκά θέλει. Όχι που θα μας βάλει κάτω ένα αυτοκίνητο!!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου για τον πιτσιρίκο μου!

καλημερα και απο εμενα. Απο καθημερινες δουλειες τα παω καλά και καθαρισα και πραγατα που τα ξεχναμε (πχ κλειδια, πομολα πορτα...) ειδες Ειρηνη ειμαι καλη μαθητρια.

Εύγε! Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω 10!!! :P:p:p:p

Το ασχημοο ειναι οτι βασικες δουλειες ( η παραγγελια βιβλιοθηκης, ντουλαπας...) εχουν λλιγο μεινει στασιμα. Γκρρρρρ. Ολο κατι προκειπτει. Γκρρρρρ

Δεν έχουμε πει πως δεν πιεζόμαστε? Τις ξέρεις, τις έχεις "σταμπάρει" και ξέρεις τι πρέπει να γίνει. Αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή που θα βρεις τον χρόνο και το κέφι, θα το κάνεις.

Σιγά-σιγά και μην τα πιάσεις όλα μαζί. Ενα-ένα! ;)

777885dugw57gt25.gif

:lol::lol::lol::lol::lol: xaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε γμτ έπεσα κάτω από τον καναπέ απ' τα γέλια!!!! xaxaxaxaxaxa

Είδες;;;; Αυτό είναι!!! Δώσε-πάρε!!!

Εσύ μας δίνεις κουράγιο να κάνουμε τις σ@#τοδουλειές του σπιτιού και εμείς είμαστε οι animateur σου που σε διασκεδάζουμε!!!

Ώπαααααα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!

mamavasia, μην αγχώνεσαι με το θέμα "αυτοκίνητο & οδήγηση" Προσπάθησε να χαλαρώσεις! Όπως σου είπε και η Ειρήνη, κάνεις μαθήματα για να δεις τα λάθη σου και να τα διορθώσεις. Κανείς δε γεννήθηκε τέλειος οδηγός. Υπομονή και θα τα καταφέρεις. Όσο για το ότι σου σβήνει, πήγαινε και ρώτα όποιον θες και αν σου πει ότι δεν του έσβηνε το αυτοκίνητο στην αρχή, θα είναι πολύ μεγάλος ψεύτης. Σε όλους μας έσβηνε στην αρχή. Δεν είναι "λάθος" το ότι σου σβήνει. Απειρία είναι.

Στο θέμα μας τώρα. Μη νομίζετε οτι επειδή δε σας γράφω δεν κάνω δουλίτσες.

Απλώς, η ζέστη έχει πειράξει κι εμένα και το μικρό και το έχουμε ρίξει στα παιχνίδια. Έχω a/c μόνο στα δωμάτια, οπότε όσο είναι ξύπνιος είμαστε μαζί σε ένα από τα δύο δωμάτια και παίζουμε. Το απόγευμα, συνήθως, πάμε βολτούλα στην πλατεία. Κάνει κούνια η ψυχή μου...

Σήμερα, με άφησε να κοιμηθώ λίγο παραπάνω. Ξύπνησε στις 8:30 (και εχθές το ίδιο). Αύριο, λέω να σηκωθώ από τις 7:30 (αν δεν έχει ξυπνήσει) και να κάνω καμιά δουλειά. Είπαμε, εκμεταλλεύομαι όλο το χρόνο που κοιμάται (όχι, φυσικά, τη νύχτα. Τότε κοιμάμαι κι εγώ).

Λοιπόν, αφού ξύπνησε, ήπιε το γάλα του και παίξαμε για 1,5 περίπου ώρα. Στις 10:30 κοιμήθηκε. Έβαλα σίδερο. Στις 11:15 ξύπνησε. Τέλος το σίδερο. Τον έβαλα στο πάρκο του για λίγο και ετοίμασα το φαγάκι μας (ήθελα παπουτσάκια... τρομάρα μου) και το δικό του. Ξαναπαίξαμε. Γύρω στις 12:45 ξανακοιμήθηκε. Αποτελείωσα το φαγητό του και το φαγητό μας και... μαντέψτε... ξανασιδέρωσα.

Στις 13:30 ξύπνησε. Ωχ! πάλι έμειναν ασιδέρωτα 4 σεντόνια...

Του ετοίμασα τη φρουτόκρεμα του, από την οποία έφαγε λιγότερο από τη μισή.

Στις 14:30 ήρθε ο μπαμπάς μας. Ετοίμασα το τραπέζι, φάγαμε, μάζεψα το τραπέζι και το νεροχύτη και έβαλα το μικρό για ύπνο. Κοιμήθηκε γύρω στις 16:00. Τώρα, κοιμάται, αλλά δεν έχω όρεξη για τίποτα. Οπότε είπα να σας γράψω λίγο τα νέα μου.

Το σπίτι είναι, γενικά, καθαρό και συμμαζεμένο. Αν έχω όρεξη, σε λιγάκι, θα πάω να αποτελειώσω το σίδερο, γιατί περιμένουν 4 πλυντήρια να μπουν. Ευτυχώς το ένα είναι με φόρμες της δουλειάς του άντρα μου (που δε σιδερώνω), το δεύτερο είναι τα μπουρνούζια μας (που επίσης δε σιδερώνω) και ένα με ρούχα του παιδιού (που σιδερώνονται εύκολα). Ε! το τέταρτο είναι με χρωματιστά...

Αυτά...

Λέω να ξαπλώσω λίγο τώρα, για να έχω κουράγιο το απόγευμα. Θέλω να πάω και για κάτι δουλίτσες (αν και μπορεί να στείλω τον άντρα μου μόνο του).

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τελικά, σήμερα ξύπνησα πριν το μικρό!!!!!!!!!

Έχω, ήδη, αλλάξει τα σεντόνια στο κρεβάτι μας και έχω συμμαζέψει το δωμάτιο μας.

Πάω να κάνω καφεδάκι. Σε λίγο θα ξυπνήσει.

Θα τα πούμε μετά.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα

Διαβάστε να τρελαθείτε.....σήμερα θα πάω με τον δάσκαλο για μάθημα με το δικό μου αυτοκίνητο, εχτές με τον πεθερό μου πήγαμε να δούμε το αυτοκίνητο μας αν είναι εντάξει γιατί ξέρω ότι ο μπαμπάς μου γενικά δεν κάνει τίποτα σε αυτό......το καθάρισα και το γυάλισα ΑΛΛΑ το υγρό για το ψυγείο ήταν σχεδόν άδειο, το υγρό για τα φρένα επίσης άδειο :shock: :shock: :shock: είχαν καεί τα λαμπάκια των φλάς :shock: :shock: :shock: και τα λαμπάκια απο το δεξί φως πορείας :shock: :shock: :shock: ......ΕΛΕΟΣ απορώ πως οδηγούσε ακόμα, δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτααααααααααααααααα....άγιο είχαν που δεν έπαθαν κάτι τόσες φορές....

Kαλημέρα,πως είστε σήμερα?

Εχτές ευτυχώς κατάφερα να κάνω λίγα πράγματα στο σπίτι και ετσι σήμερα,που δεν έχει μάθημα ο μικρός και εγώ εξωτερικές δουλειές,ελπίζω να το πάω λίγο παραπέρα,και βέβαια να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το παιδάκι μου.

Θα δούμε....:rolleyes:

Προς το παρόν περιποιούμαι τα νυχάκια μου γιατί και αυτά παραμελημένα είναι τις τελευταίες ημέρες.

Ειρήνη,τώρα είδα το μπεζάκι,είναι τ ε λ ε ι ο, και σου πάει και πάρα πολύ,να το βάζεις πιο συχνά!Είδα και τα υπόλοιπα τα καφέ -σοκολατί,το Σεπτέβρη θα γίνει χαμός με όλα αυτά τα γήινα!

Βασια μην αγχώνεσαι καθόλου με την οδήγηση.Τα περισσότερα είναι θέμα εξικοίωσης.Μόλις νιώσεις ετοιμη πάρε το αυτοκίνητο και κάνε όσες περισσότερες βόλτες μπορείς,αμέσως θα νιώσεις ανετα.;)

Vaskokal σου ευχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν και τον Αυγουστο να έχεις αγκαλίτσα το μωράκι σου.Θα είναι ο πιο γλυκος αυγουστος!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Διαβάστε να τρελαθείτε.....σήμερα θα πάω με τον δάσκαλο για μάθημα με το δικό μου αυτοκίνητο, εχτές με τον πεθερό μου πήγαμε να δούμε το αυτοκίνητο μας αν είναι εντάξει γιατί ξέρω ότι ο μπαμπάς μου γενικά δεν κάνει τίποτα σε αυτό......το καθάρισα και το γυάλισα ΑΛΛΑ το υγρό για το ψυγείο ήταν σχεδόν άδειο, το υγρό για τα φρένα επίσης άδειο :shock: :shock: :shock: είχαν καεί τα λαμπάκια των φλάς :shock: :shock: :shock: και τα λαμπάκια απο το δεξί φως πορείας :shock: :shock: :shock: ......ΕΛΕΟΣ απορώ πως οδηγούσε ακόμα, δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτααααααααααααααααα....άγιο είχαν που δεν έπαθαν κάτι τόσες φορές....

Λάστιχα είχε ή ούτε αυτά?:-P:razz::-P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόρες καλημέρα.

Αδιαθέτησα χθες αργά και σήμερα ψιλο-σέρνομαι λιγάκι...

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια? Εχει ένα ελαφρύ αεράκι που, μέχρι τώρα, κάνει την κατάσταση καλύτερη από χθες...

Χθες το βραδάκι και πάλι.... σιδέρωσα! :rolleyes::tongue: Ακόμα υπάρχουν περί τα 3 πλυντήρια ασιδέρωτα αλλά τουλάχιστον "προχωρώ"... :|

Αγόρασα και 3 νέα βερνίκια (4 μαζί με το εξαιρετικό nude που έβαλα προχθές). Τα καινούργια της ERRE DUE neon fluo, που είναι απίστευτα καλοκαιρινά. Θα βάλω κάποιες φωτογραφίες σήμερα από το ένα αλλά επειδή έχω αρκετά ραντεβού από αύριο, με αποκορύφωμα την Παρασκευή, που είναι ημέρα κόλασης! (... :tongue: ) πιστεύω να σας τα ανεβάσω σύντομα όλα να τα δείτε... ;)

Ζύμωσα μπιφτεκάκια, τώρα είναι στο ψυγείο, μια που σήμερα αυτό θα σερβίρει το κατάστημα... :tongue:

Επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

Είδες;;;; Αυτό είναι!!! Δώσε-πάρε!!!

Εσύ μας δίνεις κουράγιο να κάνουμε τις σ@#τοδουλειές του σπιτιού και εμείς είμαστε οι animateur σου που σε διασκεδάζουμε!!!

Ώπαααααα!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Οτι θες.... εδώ..! ;)

777885dugw57gt25.gif

Απλώς, η ζέστη έχει πειράξει κι εμένα και το μικρό και το έχουμε ρίξει στα παιχνίδια. Έχω a/c μόνο στα δωμάτια, οπότε όσο είναι ξύπνιος είμαστε μαζί σε ένα από τα δύο δωμάτια και παίζουμε. Το απόγευμα, συνήθως, πάμε βολτούλα στην πλατεία. Κάνει κούνια η ψυχή μου...

Και πολύ καλά κάνεις...! Να κάνεις ότι μπορείς και ότι αντέχεις. Με τόσο μικρό φιόγκο είναι δύσκολο το να έχεις πρόγραμμα. :D

Αποτελείωσα το φαγητό του και το φαγητό μας και... μαντέψτε... ξανασιδέρωσα.

Σαν και μένα, είσαι και συ μέσα στην πρωτοτυπία!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Και πολύ καλά κάνεις...! Να κάνεις ότι μπορείς και ότι αντέχεις. Με τόσο μικρό φιόγκο είναι δύσκολο το να έχεις πρόγραμμα. :D

Σαν και μένα, είσαι και συ μέσα στην πρωτοτυπία!!!! :tongue::tongue::tongue:

Eγώ πάλι πρωτοτυπώ,δεν σιδερώνω καθόλου,η ανεπρόκοπη!Χα,χα,χα!:tongue::P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...