Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σας το ειπα......... το σπιτι μου ειναι πεντακαθαρο και το χαίρομαι. Μου δινετε θετικη ενεργεια.

Αχ... πόσο μ' αρέσει όταν το λέτε αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύγε μικρό μου!!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς χτες γυρίσαμε από τριήμερη άδεια που πήρα για δουλειές. Πήγαμε στο σπίτι στα Τρίκαλα που είναι τώρα άδειο και μας περιμένει για τη μετακόμιση.

Τρίψαμε τα μωσαϊκά με το μάστορα και διαλέξαμε χρώματα για τους τοίχους! Προσέξαμε ώστε να αναδείξουμε τα μωσαϊκά και να κην τα κρύψουμε.

Θα αλλάξουμε και δύο σώματα καλοριφέρ για να βάλουμε πάνελ. Μένουν τα ξύλινα πατώματα που θέλουν κάποια περιποίηση, είναι κάπως μαυρισμένα, αλλά δεν μπορούμε να πληρώσουμε τίποτε άλλο προς το παρόν γιατί δεν υπάρχει φράγκο :-(

Το υπέροχο είναι πως το σπίτι (μονοκατοικια του '56) έχει αυλή μπροστά και πίσω όχι πολύ μεγάλες αλλά αξιοποιήσιμες. Το θέμα ετά είναι τί να προωτοκάνω σε αυτή την αυλή είναι στο μαύρο της το χάλι! Να σας βάλω μερικές φωτογραφίες να δείτε;

Κουράγιο καλό μου κορίτσι.. κουράγιο! Κάθε αρχή και δύσκολη και συνήθως χρειάζονται και χρήματα.... :| Γι αυτό υπομονή και κάνε οσα μπορείς... για τα λοιπά σιγά-σιγά. Ας πάτε με το καλό και θα φτιάχνετε ένα-ένα πράγμα...

Φυσικά να βάλεις, το συζητάς???? Τι μας έχεις εμάς????? Για πλάκα??? ;););););)

777885dugw57gt25.gif

Γυάλισα το μπάνιο μας, σφουγγάρισα σπίτι και κοιμήθηκαν όλοι, τώρα περιμένω δάσκαλο για μάθημα οδήγησης χιχιχιιχ.....

Σήμερα το βράδυ έχει θερινό σινεμά παράσταση καραγκιόζη, θα βγάλω τις κούκλες βόλτα....το σκ ήταν και ο άντρας μου εδώ και τρελαθήκαμε στις βόλτες και τα μπάνια ααααα και την μάσα!!!

Γειά σας κόρες σας χαιρετώ από την όμορφη Χαλκιδική πρώτη φορά μπαίνω από το κινητό ο μπουφος ακόμα δεν ξέρω να το χειρίζομαι καλά.Δεν διάβασα τα νέα σας ελπίζω να είστε όλες καλά κ να περνάτε ακόμα καλύτερα!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Μάλλον μ' έχει "πειράξει" η ζέστη και το κεφάλι μου είναι.... βαρύ και... ζεστό! :? Ουφ...

Ψευτομαζεύω... ευτυχώς το σπιτάκι μου είναι γενικά μαζεμένο. Έπλυνα κάτι λίγα πιατικά μας, αποστείρωσα, μάζεψα το νυχτερινό πλυντήριο. Έχω τρελό σίδερο αλλά πιο αργά, να δροσίσει λιγάκι....

Ανέβασα και ένα, υπέροχο κατ εμέ, χρώμα, το nude beige, που το λατρεύω χειμώνα-καλοκαίρι... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κόρες σας χαιρετώ από την όμορφη Χαλκιδική πρώτη φορά μπαίνω από το κινητό ο μπουφος ακόμα δεν ξέρω να το χειρίζομαι καλά.Δεν διάβασα τα νέα σας ελπίζω να είστε όλες καλά κ να περνάτε ακόμα καλύτερα!

Οπλαρχηγέ μου.... να περάσεις ΣΟΥΠΕΡ υπέροχα!!!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Ναι Ειρηνούλα, σίγουρα θα μείνω.

Και αν και ακόμη είμαι στη σελίδα 18 (Παναγία μου!!!!!) έβαλα εδώ και μία ώρα και σιδερώνω τα 725 ασιδέρωτα πλυντήριά μου! (είχαν βγει πια τα ρούχα μέχρι και στο μπαλκόνι και έπιναν καφέ). Λείπουν και τα πιτσιρίκια και ξέρεις τώρα, τα φόρτωσα λίγο στο γάιδαρο. Όμως θα μπω ενεργά στη δράση και πάλι.

Να είσαι καλά Ειρηνούλα (.... αυτή η ζέστη με έχει τρελάνει σήμερα, χθες είχαμε και τα γεννέθλια του μικρούλη μου και τα κάναμε στο εξοχικό των παπούδων, θαλασσινό πάρτυ ήθελε ο καλός μου, με πισινούλες και ομπρελίτσες και όλα τα συναφή. Εχω ανεβάσει και φωτογραφίες στο φόρουμ).

χθες είχαμε και τα γεννέθλια του μικρούλη μου και τα κάναμε στο εξοχικό των παπούδων, θαλασσινό πάρτυ ήθελε ο καλός μου, με πισινούλες και ομπρελίτσες και όλα τα συναφή. Εχω ανεβάσει και φωτογραφίες στο φόρουμ.

Καλημέρα!!! Υπέροχο το πάρτυ!!!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! Να είναι χιλιόχρονος, υγιής και ευτυχισμένος!!!

Να βάλω εδώ το link του θέματος με τις φωτογραφίες, για να το δουν και οι υπόλοιπες?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Kαλημέρα και από εμένα,τι κάνετε?

Εχθές κάναμε και εμείς το πάρτυ μας και ήταν υπέροχα.Τα παιδιά έκαναν το μπάνιο τους,σκαρφάλωναν στα βράχια,ήταν μια ομορφιά!Ευτυχώς ο αέρας δεν μας τα χάλασε(μόνο που μου έσβηνε τα ρεσώ από τα φαναράκια)Φωτό έχω λίγες καθώς στην παρέα είχαμε καλούς φωτογράφους και είχαν αναλάβει τη δουλειά.

Το σπίτι ομως ,από εχθές ,είναι ανω κάι περιμένει να βάλω ένα χεράκι.Μάλλον το μεσημέρι θα ασχοληθώ γιατί σε λίγο εχει μαθημα χειροτεχνίας ο μικρός και εγώ πρέπει να κάνω λίγες εξωτερικές δουλίτσες.

Φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ναι Ειρηνούλα, σίγουρα θα μείνω.

Και αν και ακόμη είμαι στη σελίδα 18 (Παναγία μου!!!!!) έβαλα εδώ και μία ώρα και σιδερώνω τα 725 ασιδέρωτα πλυντήριά μου! (είχαν βγει πια τα ρούχα μέχρι και στο μπαλκόνι και έπιναν καφέ). Λείπουν και τα πιτσιρίκια και ξέρεις τώρα, τα φόρτωσα λίγο στο γάιδαρο. Όμως θα μπω ενεργά στη δράση και πάλι.

Να είσαι καλά Ειρηνούλα (.... αυτή η ζέστη με έχει τρελάνει σήμερα, χθες είχαμε και τα γεννέθλια του μικρούλη μου και τα κάναμε στο εξοχικό των παπούδων, θαλασσινό πάρτυ ήθελε ο καλός μου, με πισινούλες και ομπρελίτσες και όλα τα συναφή. Εχω ανεβάσει και φωτογραφίες στο φόρουμ).

Να το χαίρεσαι Σταυρουλίτσα γερό και δυνατό ,όπως επιθυμείς!Είδα και τις φωτό,πολύ όμορφα φαίνονται όλα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον μ' έχει "πειράξει" η ζέστη και το κεφάλι μου είναι.... βαρύ και... ζεστό! :? Ουφ...

Ψευτομαζεύω... ευτυχώς το σπιτάκι μου είναι γενικά μαζεμένο. Έπλυνα κάτι λίγα πιατικά μας, αποστείρωσα, μάζεψα το νυχτερινό πλυντήριο. Έχω τρελό σίδερο αλλά πιο αργά, να δροσίσει λιγάκι....

Ανέβασα και ένα, υπέροχο κατ εμέ, χρώμα, το nude beige, που το λατρεύω χειμώνα-καλοκαίρι... ;)

Ελπίζω αρχηγέ μας να είσαι καλύτερα σήμερα,κοίτα λίγο να χαλαρώσεις:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημέρα και από εμένα,τι κάνετε?

Εχθές κάναμε και εμείς το πάρτυ μας και ήταν υπέροχα.Τα παιδιά έκαναν το μπάνιο τους,σκαρφάλωναν στα βράχια,ήταν μια ομορφιά!Ευτυχώς ο αέρας δεν μας τα χάλασε(μόνο που μου έσβηνε τα ρεσώ από τα φαναράκια)Φωτό έχω λίγες καθώς στην παρέα είχαμε καλούς φωτογράφους και είχαν αναλάβει τη δουλειά.

Καλημέρα και σ' εσένα χρύσα!!!

Να χαίρεσαι το πιτσιρίκι σου!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και πάνω απ' όλα υγιής! Να τα χιλιάσει!!!

Χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά και δε σας χάλασε τα σχέδια ο καιρός.

Ώρες-ώρες σε ζηλεύω που μένεις τόσο κοντά στη θάλασσα. Πιο πολύ, όμως, σε ζηλεύω που μένεις στην επαρχία. Πολύ θα το ήθελα να φύγω κι εγώ από την Αθήνα...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα και σ' εσένα χρύσα!!!

Να χαίρεσαι το πιτσιρίκι σου!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και πάνω απ' όλα υγιής! Να τα χιλιάσει!!!

Χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά και δε σας χάλασε τα σχέδια ο καιρός.

Ώρες-ώρες σε ζηλεύω που μένεις τόσο κοντά στη θάλασσα. Πιο πολύ, όμως, σε ζηλεύω που μένεις στην επαρχία. Πολύ θα το ήθελα να φύγω κι εγώ από την Αθήνα...

Σε ευχαριστώ πολύ Ηλιαχτίδα μου!Να είσαι καλά και εσύ να χαίρεσαι το αντράκι σου!

Και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που ζω εδώ,δεν θα το αλλαζα με τίποτα,αλλά σίγουρα εχει και τα καλά του και τα κατά του το να ζεις στην επαρχία.Βεβαια όπως εχει διαμορφωθεί η κατάσταση πλέον στην Αθήνα ,νομίζω μόνο η ανάγκη είναι που κρατάει πολύ κοσμο από το να φύγουν.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ Ηλιαχτίδα μου!Να είσαι καλά και εσύ να χαίρεσαι το αντράκι σου!

Και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που ζω εδώ,δεν θα το αλλαζα με τίποτα,αλλά σίγουρα εχει και τα καλά του και τα κατά του το να ζεις στην επαρχία.Βεβαια όπως εχει διαμορφωθεί η κατάσταση πλέον στην Αθήνα ,νομίζω μόνο η ανάγκη είναι που κρατάει πολύ κοσμο από το να φύγουν.

Συμφωνώ απόλυτα Χρύσα μου!

Εγώ, αν είχα μια δουλειά (εννοείται και ο άντρας μου) θα φεύγαμε πολύ εύκολα από Αθήνα. Δε θέλουμε τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα μικρό σπιτάκι (να νοικιάσουμε) για αρχή και δουλίτσα, για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Ο άντρας μου ονειρεύεται λαχανόκηπο και ζώα. Αυτό που θέλουμε περισσότερο και οι δύο είναι να μεγαλώσει το παιδάκι μας μακρυά από το καυσαέριο και το άγχος της πόλης. Γενικά το θέμα μας δεν είναι (μόνο) το οικονομικό. Το βασικό θέμα μας είναι η ποιότητα ζωής.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα!!! Υπέροχο το πάρτυ!!!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! Να είναι χιλιόχρονος, υγιής και ευτυχισμένος!!!

Να βάλω εδώ το link του θέματος με τις φωτογραφίες, για να το δουν και οι υπόλοιπες?

Σε ευχαριστώ πολύ Ηλιαχτίδα μου (όνομα και πράγμα)!!!

Δεν με πειράζει να βάλεις link. Εγώ δεν το έβαλα για να μην βγω από το θέμα της Ειρήνης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...