Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασια μου το προβλημα το εχω με τα δικα μου ρουχα κυριως μιας και των παιδιων εχω ανθρωπους που τα δινω.Το κακο ειναι οτι αυτα που δε τα φοραω για διαφορους λογους δεν τα εχω αποθηκευσει καπου αλλου ,με αποτελεσμα οταν σιδερωνω να μην εχω χωρο για τα χρησιμα.Ξεχασα να σας πω.ΣΙΔΕΡΩΣΑ.Των παιδιων μονο βεβαια αλλα κατι ειναι κι αυτο.:tongue:

Να μην σκέφτεσαι έτσι, ποτέ Κλειώ μου! Το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του χρόνους!

Αν δεις πως η μπουμπού σου είναι "ώριμη" να την κόψει κάνε μία πρώτη προσπάθεια!

Καλή επιτυχία! ;)

Και η δική μου απάντηση είναι "μην την πιέζεις"! Το κάθε παιδί έχει τους χρονους του: ξέρω παιδάκια που μια φορά τους μίλησαν και απευθείας έκαναν στο γιογιό ή στην τουαλετίτσα χωρίς προβλήματα και μάλιστα σ μικρή ηλικία. Δεν είναι όμως όλα τα παιδιά ίδια, και οφείλουμε να τα παρακολουθούμε και να βρίσκουμε τί τους ταιρίάζει.

Εμείς είμαστε δύσκολη περίπτωση: προσπαθήσαμε στα δυομισυ αρχικά με την απευθειας συζήτηση του τυπου "τώρα που μεγάλωσες θα κάνεις τα τσίσα και τα κακά στην τουαλέτα" και τη βάζαμε να καθήσει στο γιογιό, κάποια στιγμή όμως πιέστηκε πολύ που της το λέγαμε συνέχεια, πείσμωσε και τα κρατούσε όλα, ακόμα και στην πάνα!:cry:

Μετά μίλησα με φίλη παιδαγωγό, που γνωρίζει και την κόρη μου καιτα γούστα της, και με συμβούλεψε σωστά να χρησιμοποιήσω το θεατρικό παιχνίδι. Οπότε έκανα συζήτηση μαζί της μέσω μιας κούκλας της και τότε ομολόγησε στην κούκλα τυς φόβους της για την τουαλέτα και τα κακά. Το αφήσαμε λίγους μήνες γιανα ξεπεράσει τη φοβία, και λίγο μετά τα 3, έβαλα πάλι την κούκλα δήθεν να πηγαινει τουαλέτα σε φαση που η μικρή έβλεπε, χωρίς διαδκτική διάθεση. Ε, αυτό ήταν: από την επόμενη μέρα πήγε μόνη της. Τα κακά ήταν πιο δύσκολη υπόθεση, μια άλη φρά θα τα γράψω.

Καλή επιτυχία!

sACYp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς χτες γυρίσαμε από τριήμερη άδεια που πήρα για δουλειές. Πήγαμε στο σπίτι στα Τρίκαλα που είναι τώρα άδειο και μας περιμένει για τη μετακόμιση.

Τρίψαμε τα μωσαϊκά με το μάστορα και διαλέξαμε χρώματα για τους τοίχους! Προσέξαμε ώστε να αναδείξουμε τα μωσαϊκά και να κην τα κρύψουμε.

Θα αλλάξουμε και δύο σώματα καλοριφέρ για να βάλουμε πάνελ. Μένουν τα ξύλινα πατώματα που θέλουν κάποια περιποίηση, είναι κάπως μαυρισμένα, αλλά δεν μπορούμε να πληρώσουμε τίποτε άλλο προς το παρόν γιατί δεν υπάρχει φράγκο :-(

Το υπέροχο είναι πως το σπίτι (μονοκατοικια του '56) έχει αυλή μπροστά και πίσω όχι πολύ μεγάλες αλλά αξιοποιήσιμες. Το θέμα ετά είναι τί να προωτοκάνω σε αυτή την αυλή είναι στο μαύρο της το χάλι! Να σας βάλω μερικές φωτογραφίες να δείτε;

sACYp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!Τι κάνετε κόρες?:)

Σήμερα εχει γενέθλια ο πριγκιπάς μου και είμαι πολύ συγκινημένη.

Το απόγευμα έχουμε το πάρτυ μας και δυστυχώς μας τα χάλασε ο καιρός,εχει βάλει αερα από τα ξημερώματα και ελπίζω να σταματήσει το απόγευμα αλλιώς θα πρέπει να μεταφερθούμε στο σπίτι,πράγμα που σημαίνει χιλιες δυο δουλειές!:evil::evil:

Ξεκίνησα και φτιάχνω τα μεζεδάκια και από όσο βλεπω δεν θα μου πάρουν πολύ χρόνο.:rolleyes:

Evi, και βέβαια να μας βάλεις φωτό,εγώ ειδικά τρελαίνομαι για αυλες κ.τ.λ.Να το χαιρόσαστε το σπιτάκι σας και με το καλό να μεταφερθείτε.Θα περάσετε ενα χειμωνα σούπερ στα Τρίκαλα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

:)

Να χαίρεσαι τον πρίγκηπα σου!!! να τον καμαρώσεις όπως ποθείς

Καλημερα και καλη εβδομαδα.ΧΡΥΣΑΚΙ μου να χαιρεσαι το αγορακι σου να ειναι παντα γερος και τυχερος και να τον καμαρωνετε.ΕΥΗ σε ζηλευω που φευγεις απο Αθηνα.Τα Τρικαλα ειναι πολυ ομορφη πολη απο οτι γνωριζω.Να περνας καλα.:P

Κόρες μου, κόρες μου καλημέρα! Καλή μας εβδομάδα!

Συγνώμη που χάθηκα το Σαβ/κο αλλά είχα ένα πολύ γεμάτο 2ήμερο!

Σάββατο πρωί είχα την αδερφή του άντρα μου να ετοιμάσω, η οποία και παντρεύτηκε το βράδυ και μετά δούλευα. Επέστρεψα στις 5.10 στο σπίτι και στις 7 φύγαμε για το Δημαρχείο, όπου και παντρεύτηκε η αδερφή του άντρα μου οπότε φαντάζεστε... τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!!!!!!!!!

Μετά τον γάμο πήγαμε στο μαγαζί τους, όπου είχαν έναν μικρό μπουφέ και το διασκεδάσαμε.

Κυριακή, ξυπνήσαμε σ ένα σπίτι και βρώμικο και μπάχαλο καθώς δεν είχα καθόλου χρόνο ν ασχοληθώ, αφού το Σαββατο μου, με βρηκε όλη μέρα εκτός. Και αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε καν με το σπίτι και να φύγουμε ξανά! Πήγαμε και πάλι Σαλαμίνα, στα ξαδέρφια του άντρα μου και περάσαμε σούπερ ξεκούραστα και όμορφα... :P

Επιστρέψαμε κατά τις 8 και αμέσως έβαλα κάτω το σπίτι και το ... "πάτησα"... Έβαλα σκούπα, ξεσκόνισα, σφουγγάρισα, έβαλα πλυντήρια... χαμός! Αλλα το ευχαριστήθηκα γιατί ήμουν ξεκούραστη και κυρίως ευχαριστημένη γιατί είχαμε περάσει όμορφα οπότε....

Σήμερα δούλευα από νωρίς και μόλις μαζευτήκαμε...

Κάνει αρκετή ζεστη και έβαλα το φιογκάκι στην μπανιέρα με μερικά παιχνιδάκια του να δροσιστεί και γω θα ψευτομαζέψω.....

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Το απόγευμα έχουμε το πάρτυ μας και δυστυχώς μας τα χάλασε ο καιρός,εχει βάλει αερα από τα ξημερώματα και ελπίζω να σταματήσει το απόγευμα αλλιώς θα πρέπει να μεταφερθούμε στο σπίτι,πράγμα που σημαίνει χιλιες δυο δουλειές!:evil::evil:

Να χαίρεσαι το αγοράκι σου, το βλασταράκι σου, τον πρίγκιπα σου!

Σου εύχομαι να τον δεις γερό, ευτυχισμένο, δυνατό και καλό άντρα!

Σου στέλνω την αγάπη μου!!! :P:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια η οδήγηση καλά πάει :P

Μαριλού μπράβο σας!!!

Εγώ κορίτσια δεν μπορώ αυτές τις μέρες να κάνω μπάνιο και σήμερα ήταν τόσο ωραία που ήθελα να μπουκάρω έτσι....δεν τα μπορώ τα ταμπόν καθόλου, εσείς χρησιμοποιείται???

Επειδή τις πρώτες 2 μέρες έχω αρκετή ροή, δεν μπαίνω στη θάλασσα. Καθόλου...Υπομονή!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τί είπες τώραααα;;;;;

Το Ειρηνάκι έχει μπει ενεργά πάλι στο χώρο και εγώ τόσους μήνες δεν έχω πάρει χαμπάρι και ζω στο σκοτάδι της ακαταστασίας και της ανοργανωσιάς;;;;;;

Αίσχος μου και πάλι αίσχος μου!!!

Ειρηνάκι (αν και πολύ πολύ καθυστερημένα) χαίρομαι πολύ που ξαναείσαι κοντά μας!!!!

Και τώρα ανασκουμπώνομαι και ξεκινάω να διαβάζω. Εντάξει, δεν είναι και πολλές σχεδόν 300 σελίδες !!!!! Εχω ήδη διαβάσει "4"!!!

Αλήθεια το λέω... καλώς ήρθες Ειρηνούλα!!!!!

!!!!!! Κοριτσάκι μου....

Τι όμορφα, γλυκά, ζεστά λόγια γράφεις????? Πως να σ' ευχαριστήσω????

Με συγκίνησες, με γλύκανες, μου έδωσες κουράγιο... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

Ελπίζω να μείνεις μαζί μας.. :P

777885dugw57gt25.gif

Και εγώ στο ξαφνικό την πήρα είδηση.....χαχαχαααχ είδες η Ειρήνη....μήπως πρέπει να γράψεις κανένα ποστ δίπλα βρε Ειρήνη για να το πάρουν χαμπάρι και οι υπόλοιπες????

Έχει και μπλόγκ πια η ειρήνη για να μας οργανώνει γενικότερα χιχιχιιχι

easylivingbyirene.blogspot.gr

Τμήμα Μάνατζμεντ

Βάσια :-P :razz: :-P :razz: :-P :razz: :-P :razz:

Πρέπει να σου κόψω έναν μισθό... δεν γίνεται έτσι βρε παιδάκι μου!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κι απο εμενα.Ντρεπομαι να γραψω γιατι συνεχιζω τις περαντζαδες με τον ανδρα μου και το σπιτι μου για αλλη μια φορα δε βλεπεται.Τα ασιδερωτα βουνο και τα απλυτα επισης.Πολυ ρουχομανι βρε κοριτσια.Και πολυ παιχνιδομανι επισης και τωρα αποφασισαν και τα 2 οτι θελουν να παιζουν στο σαλονι.Σημερα πηγαμε για το δευτερο μπανιο μας οποτε γυρνωντας δεν ειχα κουραγιο για πολλα.Ευτυχως που ειχα αλλαξει σεντονια εχθες.Κατι ειναι κι αυτο:tongue:

Καλέ, και πολύ καλά κάνετε! Αντε από κει! Το καλοκαίρι είναι για βόλτες, όχι για σπίτι!!!

Υ.Γ. Δώσε παιχνίδιααααααααααααααααααααααααααα

Δώσεεεεεεεεεεεεε ρούχααααααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Βρε κουκλιτσα μου κανεις το δωσιμο των ρουχων να φαινεται τοσο απλο ενω για μενα ειναι απο πολυ δυσκολο ως ακατορθωτο.Οταν λοιπον σε διαβαζω καθε φορα που ειναι να δωσεις κατι αρχιζω και σκεφτομαι κι εγω και κανω λιστες με το νου μου.Και πιστεψε με ειναι πολλα.Ιδιως αυτα που κρεμονται.Αλλα μετα οταν αρχιζω να τα βαζω σε σακουλες κατι με σταματα.Αυτο το αναθεματισμενο <ΜΗΠΩΣ>Αλλα τωρα δε με παιρνει αλλο καθως α)πηρα καποια καινουργια ρουχαλακια για μενα και β)μια πρωτη μου ξαδερφη μου εστειλε ρουχαλακια απο τα δικα της παιδακια.Νομιζω πως ειναι 8 σακουλες.Τι λες?Να το παθω το εγκεφαλικο?:(

1) Όταν λες ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ, τι εννοείς??? Που κρέμονται και γιατί κρέμονται? Η απάντηση που θα μου δώσεις, θα με στείλει μια κι έξω ή θα με βασανίσει κι όλας???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2) ΕΙΝΑΙ εύκολο.. αρκεί να κάνεις την αρχή. Και δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσεις με πολύ πράγμα... δηλαδή με πολλά πράγματα... άσε τις μεγάλες σακούλες κλπ. Άνοιξε την ντουλάπα σου ή κάποιο συρτάρι και βγάλε 5-6 ρούχα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΣ. Που τα έχεις βαρεθεί ή που δεν τα θέλεις ή που δεν σου κάνουν. Και βάλτα σε μία σακουλίτσα και δώστα. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς πολλή ταλαιπωρία. Λίγο λίγο.... το κουνούπι δεν το σκοτώνουμε με κανόνι ε??? Εδώ είμαι εγώ, στο μεταξύ, να σε βοηθήσω σε ότι θες και όπως μπορω.

3) Χθες, που έκανα γενική το σπίτι, είπα στο φιογκίδιο να μαζέψει το δωμάτιο του {τα παιχνίδια του γιατί ήθελα να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω}. Του έδωσα λοιπόν και μία τσαντούλα και του είπα πως είναι καιρός να δώσει κάποια παιχνίδια του, στα λιγότερο τυχερά παιδάκια. Και ξεκίνησε... ήδη έχει βάλει μέσα 7-8 παιχνίδια και σίγουρα θα μπουν και άλλα στις επόμενες 2 μέρες.... Σιγά-σιγά... ;)

777885dugw57gt25.gif

Αχ Ειρηνακι μου εμενα να δεις ποσο αναβλητικος ειναι.Προσπαθω ομως να το παραβλεπω γιατι σε ολα τα αλλα ειναι αψογος.Ιδιως με τα παιδια ,απο την πρωτη στιγμη με στηριξε τοσο αλλιως θα μου πεις μονη μου με διδυμα θα ηταν αδυνατο να τα καταφερω και να δουλευω ταυτοχρονα.Το γελιο λοιπον ηταν οτι οταν συναντησα για πρωτη φορα την πεθερα μου και αναφερθηκαμε στο μελλον μου ειπε<Κοιτα κοριτσακι μου να τον στριμωξεις το γιο μου και να ερθει να σε ζητησει γρηγορα αλλιως αν περιμενεις απο αυτον θα παντρευτεις συνταξιουχα>:D

χαχαχαχαχαχα!!! Είδες όμως που τα κατάφερες?????? :tongue::tongue::tongue:

Και γω το παραβλέπω σε αρκετά πράγματα αλλά υπάρχουν και μέρες που με πιάνει κρίση τα-παιρνω-κρανιωσης και τότε να τον δεις... Κάνει 10 πράγματα σε μισή μέρα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...