Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρααα!!! Πετάω στα σύννεφα σήμερα κορίτσια! Εχθές είχαμε το ραντεβού με τον δεύτερο λογιστή και όπως απεδείχθη, ο πρώτος λογιστής που μας έκανε τη δήλωση είχε ένα σωρό παραλείψεις :shock: Εξ' ού και το πενταψήφιο νούμερο..Εντάξει, είναι φίλος μας και περνάει δύσκολη φάση τώρα το καλοκαίρι λόγω διαζυγίου, αλλά παραλίγο να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα :evil: Ο δεύτερος λογιστής μας έβγαλε ένα αξιοπρεπέστατο 1.200αρι, το οποίο μετά την πρώτη ψυχρολουσία, μου φαίνεται..ρέστα από παγωτό :tongue: Ουφ, μέχρι και διακοπές άρχισα να ονειρεύομαι πάλι!

Να και ένα καλό νέο! Μπράβο βρε Μαριλούδι μου!!! Εύγε!

Και μακάρι να πάτε διακοπούλες, έστω για λίγο να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε!!!!!

Αφροδιτούλα, με τα μυρμήγκια έχουμε κι εμείς πρόβλημα στο σπίτι στο χωριό..Δοκιμάσαμε το γιατροσόφι με τα ξυλαράκια κανέλας στα σημεία απ' όπου βγαίνουν, αλλά δεν έκανε τίποτα..Τώρα απλώς προσέχουμε να μην αφήνουμε τίποτα απολύτως φαγώσιμο στον πάγκο της κουζίνας και ψεκάζουμε συνέχεια χλωρίνη, οπότε κάτι γίνεται.

Να σας πω κάτι, εγώ που είμαι μπούφος σ' αυτά τα ζητήματα? Εγώ γενικά, μεγάλο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω. Τέτοια εποχή, βλέπω κάποιες φορές μυρμήγκια {μου τη δίνουν στα νεύρα, εννοείται! :mad: } και ψεκάζω με το teza αυτό με το ασημί μπουκάλι, μαύρο τελείωμα και το teza το έχει με κόκκινα γράμματα. Μετά εξαφανίζονται! Εντελώς όμως! Αν τύχει και ξαναδώ {σπάνιο} ξαναρίχνω άλλη 1 και αυτό ήταν. Ρίχνω και γενικά στην περιοχή που τα είδα αλλά τα παρακολουθώ και ρίχνω απευθείας στην τρυπούλα από όπου βγαίνουν και ΤΕΛΟΣ.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α μπα... δεν τραβάω καθόλου σήμερα... καμία όρεξη να κάνω τίποτα στο σπίτι καμία όρεξη να μαγειρέψω.... τίποτα!!!

Δεν πιέζομαι λοιπόν... απλώς σήμερα θα σέρνομαι εδώ και κει αφού δεν μου βγαίνει.

Πήρα μόνο το κόκκινο βαλιτσάκι της δουλειάς μου, το άδειασα και το έπλυνα στην μπανιέρα καλά.... τώρα το έχω στο μπαλκόνι, στον ήλιο και στεγνώνει...:P

777885dugw57gt25.gif

Επιστρέψαμε μετά από μεγάλη κούραση,τώρα το καλοκαίρι μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κυκλοφορώ έξω τα πρωινά,με κουράζει απίστευτα.

Πήγα σουπερ μάρκετ για να ψωνίσω τα φαγώσιμα για το πάρτυ,χασάπικο,βιβλιοπωλείο,μανάβικο και στην κουμπάρα μου και φτιάξαμε λίγα από τα δωράκια των παιδιών.

Εδώ στο σπίτι επικρατεί πανικός αλλά εβαλα φαγητό να γίνεται ,τακτοποίησα τα ψώνια και μόλις ησυχάσω λίγο θα ξεκινήσω συμμάζεμα.

Μαριλού,τεραστια σας βγήκε η διαφορά,μακάρι να τα καταφέρετε να ξεκουραστείτε λίγες ημέρες.:)

Ειρήνη μου,μαλλον είναι γενική η κουραση σήμερα,κάνε ότι μπορείς να σου φτιάξει η διάθεση.:rolleyes::)

Οσο για τις πάνες κ.τ.λ,σίγουρα κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του.Ο δικ΄'ος μου εκοψε την πάνα της ημέρας στα 2,αλλά από ξεχασμάρα και όχι επειδή δεν μπορούσε να κρατηθεί είχαμε αρκετά ατυχήματα.ΤΗΝ βραδυνή πάνα την κόβουμε φέτος το καλοκαίρι στα 5:shock:, γιατί κάνει πολύ βαρύ ύπνο και δεν ξυπνάει ούτε όταν βραχεί.Κάποια βράδια που δεν έχει πιει γάλα αργά ,τον ξυπνάω μετά από 1.5, περίπου, ώρα αφού κοιμηθεί και το πρωί ξυπνάει στεγνός.Αν έχει πιει γάλα μέχρι τις 3 πρέπει να τον ξυπνήσω 2-3 φορές.Αυτά όμως είναι και κληρονομικά και έτσι ήμουν και εγώ.Ελπίζω σιγά σιγά να διορθωθεί ηγ κατάσταση.

Για το γάλα νομίζω πως αν δεν το κόψουν το μπιμπερο στο χρόνο πάνω μετά είναι πιο δύσκολο.Εμείς το κοψαμε στα 4 σιγά σιγά σταδιακά.

Πάω για δουλίτσες.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καμία αντίσταση στη βαρεμάρα τη σημερινή! :tongue:

Έβαλα στο φιόγκο ένα εργάκι να δει στο dvd και γω χαλάρωσα λιγάκι...

Το απόγευμα θα τον πάω σε μία νέα, μεγάλη παιδική χαρά και το περιμένει πως και πως!!!

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Σκούπισα και σφουγγάρισα σαλόνι και κουζίνα, γιατί ,παρά τις προσδοκίες μου, ήταν χαλια,

καθάρισα καλά καλά κουζινα πάγκους και ελαφρά και τα ντουλάπια,

επλυνα τον κάδο της κουζίνας και τα μπάνια,

τακτοποίησα γενικά ό,τι περίσσευε και

απλωσα 2 πλυντήρια που είχα βάλει από το πρωί.

Οσο κοιμούνται οι αντρες μου θα φροντίσω να ασχοληθώ λίγο με τα δωράκια των παιδιών και το απόγευμα έχουμε μπανάκι!Φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια η οδήγηση καλά πάει :P

Μαριλού μπράβο σας!!!

Εγώ κορίτσια δεν μπορώ αυτές τις μέρες να κάνω μπάνιο και σήμερα ήταν τόσο ωραία που ήθελα να μπουκάρω έτσι....δεν τα μπορώ τα ταμπόν καθόλου, εσείς χρησιμοποιείται???

Τί είπες τώραααα;;;;;

Το Ειρηνάκι έχει μπει ενεργά πάλι στο χώρο και εγώ τόσους μήνες δεν έχω πάρει χαμπάρι και ζω στο σκοτάδι της ακαταστασίας και της ανοργανωσιάς;;;;;;

Αίσχος μου και πάλι αίσχος μου!!!

Ειρηνάκι (αν και πολύ πολύ καθυστερημένα) χαίρομαι πολύ που ξαναείσαι κοντά μας!!!!

Και τώρα ανασκουμπώνομαι και ξεκινάω να διαβάζω. Εντάξει, δεν είναι και πολλές σχεδόν 300 σελίδες !!!!! Εχω ήδη διαβάσει "4"!!!

Αλήθεια το λέω... καλώς ήρθες Ειρηνούλα!!!!!

Τί είπες τώραααα;;;;;

Το Ειρηνάκι έχει μπει ενεργά πάλι στο χώρο και εγώ τόσους μήνες δεν έχω πάρει χαμπάρι και ζω στο σκοτάδι της ακαταστασίας και της ανοργανωσιάς;;;;;;

Αίσχος μου και πάλι αίσχος μου!!!

Ειρηνάκι (αν και πολύ πολύ καθυστερημένα) χαίρομαι πολύ που ξαναείσαι κοντά μας!!!!

Και τώρα ανασκουμπώνομαι και ξεκινάω να διαβάζω. Εντάξει, δεν είναι και πολλές σχεδόν 300 σελίδες !!!!! Εχω ήδη διαβάσει "4"!!!

Αλήθεια το λέω... καλώς ήρθες Ειρηνούλα!!!!!

Και εγώ στο ξαφνικό την πήρα είδηση.....χαχαχαααχ είδες η Ειρήνη....μήπως πρέπει να γράψεις κανένα ποστ δίπλα βρε Ειρήνη για να το πάρουν χαμπάρι και οι υπόλοιπες????

Έχει και μπλόγκ πια η ειρήνη για να μας οργανώνει γενικότερα χιχιχιιχι

easylivingbyirene.blogspot.gr

Τμήμα Μάνατζμεντ

Βάσια :-P :razz: :-P :razz: :-P :razz: :-P :razz:

Γεια σας κι απο εμενα.Ντρεπομαι να γραψω γιατι συνεχιζω τις περαντζαδες με τον ανδρα μου και το σπιτι μου για αλλη μια φορα δε βλεπεται.Τα ασιδερωτα βουνο και τα απλυτα επισης.Πολυ ρουχομανι βρε κοριτσια.Και πολυ παιχνιδομανι επισης και τωρα αποφασισαν και τα 2 οτι θελουν να παιζουν στο σαλονι.Σημερα πηγαμε για το δευτερο μπανιο μας οποτε γυρνωντας δεν ειχα κουραγιο για πολλα.Ευτυχως που ειχα αλλαξει σεντονια εχθες.Κατι ειναι κι αυτο:tongue:

Bonjour κόρες!!!

Πως είναι τα κέφια σας σήμερα?

Εμείς ξυπνήσαμε οικογενειακώς στις 9.10!!! :shock: Μέχρι και ο φιογκος ήταν σε καταστολή!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βγήκα, πήρα ψωμάκι, έπλυνα πιατικά γιατί είχα αφήσει από χθες 1 ταψί και 1 κατσαρόλα, λούστηκα και ήρθε η κοπέλα μου και μου έκανε ένα ίσιωμα....! Αχ..τι όμορφα νιώθω...! Λες και έκανα πλαστική!! :tongue:

Χθες που πήγα και στην φίλη μου & πελάτισσά μου, μάζεψα και μερικά ρουχαλάκια και της πήγα για εκείνη και την κόρη της.... έδωσα 3 μπλουζο-καφτανάκια, 1 φόρεμα, μία τζιν φούστα και 2 ζώνες.... μια χαρά. Και η ντουλάπα μου οργανώνεται και η φίλη μου τα χαίρεται! :P:p

Το πάτωμα μας είναι και πάλι μέσα στη βρώμα.... τα πάντα έχει κάτω... τρίχες, σκόνη κ.α.:? Για την ώρα δεν το βλέπω... βαριέμαι!

Βρε κουκλιτσα μου κανεις το δωσιμο των ρουχων να φαινεται τοσο απλο ενω για μενα ειναι απο πολυ δυσκολο ως ακατορθωτο.Οταν λοιπον σε διαβαζω καθε φορα που ειναι να δωσεις κατι αρχιζω και σκεφτομαι κι εγω και κανω λιστες με το νου μου.Και πιστεψε με ειναι πολλα.Ιδιως αυτα που κρεμονται.Αλλα μετα οταν αρχιζω να τα βαζω σε σακουλες κατι με σταματα.Αυτο το αναθεματισμενο <ΜΗΠΩΣ>Αλλα τωρα δε με παιρνει αλλο καθως α)πηρα καποια καινουργια ρουχαλακια για μενα και β)μια πρωτη μου ξαδερφη μου εστειλε ρουχαλακια απο τα δικα της παιδακια.Νομιζω πως ειναι 8 σακουλες.Τι λες?Να το παθω το εγκεφαλικο?:(

Διαφημίσεις

Μέρα παρά μέρα????!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Θα είχα πέσει τ' ανάσκελα χωρίς άλλη κουβέντα! Χαρά στο κουράγιο σου! Και μετά απορείς που σε λέω "ήρωα" μου!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι αν δεν έχεις πρόγραμμα, τίποτα δεν μπορεί να γίνει από μόνο του...Ο φιόγκος είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για το δωμάτιο του. Εκείνος μαζεύει τα πράγματά του εκείνος τα παιχνίδια του. Και ο άντρας μου βοηθάει σε μεγάλο βαθμό. Δεν δημιουργεί χάος, το κυριότερο και στρώνει κρεβάτια, βγάζει σκουπίδια, μαζεύει τα διάφορα... δεν έχω κανένα παράπονο εκτός του ότι είναι εντελώς αναβλητικός... :rolleyes:

Αχ Ειρηνακι μου εμενα να δεις ποσο αναβλητικος ειναι.Προσπαθω ομως να το παραβλεπω γιατι σε ολα τα αλλα ειναι αψογος.Ιδιως με τα παιδια ,απο την πρωτη στιγμη με στηριξε τοσο αλλιως θα μου πεις μονη μου με διδυμα θα ηταν αδυνατο να τα καταφερω και να δουλευω ταυτοχρονα.Το γελιο λοιπον ηταν οτι οταν συναντησα για πρωτη φορα την πεθερα μου και αναφερθηκαμε στο μελλον μου ειπε<Κοιτα κοριτσακι μου να τον στριμωξεις το γιο μου και να ερθει να σε ζητησει γρηγορα αλλιως αν περιμενεις απο αυτον θα παντρευτεις συνταξιουχα>:D

Βρε κουκλιτσα μου κανεις το δωσιμο των ρουχων να φαινεται τοσο απλο ενω για μενα ειναι απο πολυ δυσκολο ως ακατορθωτο.Οταν λοιπον σε διαβαζω καθε φορα που ειναι να δωσεις κατι αρχιζω και σκεφτομαι κι εγω και κανω λιστες με το νου μου.Και πιστεψε με ειναι πολλα.Ιδιως αυτα που κρεμονται.Αλλα μετα οταν αρχιζω να τα βαζω σε σακουλες κατι με σταματα.Αυτο το αναθεματισμενο <ΜΗΠΩΣ>Αλλα τωρα δε με παιρνει αλλο καθως α)πηρα καποια καινουργια ρουχαλακια για μενα και β)μια πρωτη μου ξαδερφη μου εστειλε ρουχαλακια απο τα δικα της παιδακια.Νομιζω πως ειναι 8 σακουλες.Τι λες?Να το παθω το εγκεφαλικο?:(

Εσένα πρέπει να σε πάρω μαζί μου στο πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών....μάζεψε ότι δεν χρειάζεσαι απο παιδικό ρούχο και παιχνίδι και φέρτα μου για το φθινόπωρο και εννοείται μπορείς να έρθεις να διαλέξεις για τα παιδιά σου ότι θες!!! :P :p :P

Καλημέρα,τι κάνετε?Το ρίξατε στα μπάνια και στις βόλτες σήμερα?

Εγώ σήμερα χαλαρώνω λιγάκι,εφυγαν οι αντρες μου για βόλτα και δουλίτσες στο εξοχικό καιεμεινα να φτιάξω λίγα δωράκια ακόμη(με ρυθμούς χελώνας πάνε!).Φαγητό ευτυχώς εχω έτοιμο και με το σπίτι δεν ασχολούμαι καθώς είναι μια χαρά από εχθές.Το απόγευμα εχουμε μπανάκι οικογενειακώς και πιο αργά παιδικο πάρτυ, οπότε χαλαρά!

Φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα,τι κάνετε?Το ρίξατε στα μπάνια και στις βόλτες σήμερα?

Εγώ σήμερα χαλαρώνω λιγάκι,εφυγαν οι αντρες μου για βόλτα και δουλίτσες στο εξοχικό καιεμεινα να φτιάξω λίγα δωράκια ακόμη(με ρυθμούς χελώνας πάνε!).Φαγητό ευτυχώς εχω έτοιμο και με το σπίτι δεν ασχολούμαι καθώς είναι μια χαρά από εχθές.Το απόγευμα εχουμε μπανάκι οικογενειακώς και πιο αργά παιδικο πάρτυ, οπότε χαλαρά!

Φιλιά!

Καλή επιτυχία!!!

Φωτογραφίες θέλουμε!!!!

Κορίτσια η οδήγηση καλά πάει :P

Μαριλού μπράβο σας!!!

Εγώ κορίτσια δεν μπορώ αυτές τις μέρες να κάνω μπάνιο και σήμερα ήταν τόσο ωραία που ήθελα να μπουκάρω έτσι....δεν τα μπορώ τα ταμπόν καθόλου, εσείς χρησιμοποιείται???

παλια στα 25-27 χρησιμοποιουσα πολυ. εκτος απο την πρωτη μέρα. Βέβαια οταν εβγαινα απο θάλασσα πάντα το άλλαζα και εβαζα και στεγνο μαγιω. Δεν επαθα ποτε κάτι.

τώρα στα 34 μια στο τοσο και αν. Βεβαια μενω διπλα στη θαλλασα οποτε το να μην μπω λιγες μερες εε δεν τρεχει και τιποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...