Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσούδες

Εγώ για να σας πω την αλήθεια (μην με βρίσετε) δεν είχα ποτέ πρόβλημα ύπνου με τις κόρες μου....απο 40 ημερών και οι δύο έκοψαν το βραδυνό ξύπνημα και πήγαιναν απο τις 11 το βράδυ στο τελευταίο γεύμα μέχρι τις 6 το πρωί συνεχόμενα για ύπνο, έτρωγαν στις 6 και ξανακοιμόντουσαν ως τις 9.....

Αίσχος αίσχος αίσχος αίσχος!!!!!!! Διαμαρτύρομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εντόνωςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εχτές έκανα με τον δάσκαλο οδήγηση....τελικά τα θυμόμουν όλα, απλά τα πρώτα 20 λεπτά είχα άγχος και μετά μου έφυγε και οδηγούσα, άλλα 3 μαθήματα μου είπε και είμαι έτοιμη.....αχχχχχχχχχχ..πάντως αυτή την φορά νιώθω πιο σίγουρη....είναι επειδή το έχω πάρει απόφαση ότι θα οδηγώ

Όχι που θα χες πρόβλημα..!!!! Ημουν σίγουρη για σένα!!!! 3 μαθήματα δεν είναι τίποτα!!!! Εύγε μανατζεράκι μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ αυτό το έχει κ ο δικός μου άντρας...και πόσο μα πόσο κουραστικό - για τον άλλον - ελάττωμα είναι αυτό τελικά....

Σκεφτείτε πως ακόμα... (!!!!!!!!!!!) δεν μου χει φέρει τα ειδικά καρφάκια που του χω ζητήσει ώστε να κρεμάσω στο πίσω μπαλκόνι μου, σκούπα και σφουγγαρίστρα στον τοίχο... {θυμάστε ένα παλιό ποστ από τον χειμώνα???}.......

Από τότε του το λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad:

777885dugw57gt25.gif

Να σας πω και τα δικά μας νέα, από τη Δευτέρα αποφασίσαμε να κόψουμε την πάνα! Για την ακρίβεια, μόνος του το αποφάσισε ότι δεν θέλει να τη φοράει και μου ζητάει να του τη βάλω μόνο για να κάνει κακάκια (chic)..Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο :) Άντε μετά να πάρει σειρά το μπιμπερό και η πιπίλα!

Εύγε!!!!!!! Μπράβο στο παιδάκι!!!!!!

Για την εφορία που λέτε κορίτσια, τι να πω, αφού το γλίτωσα το εγκεφαλικό, πρέπει να είμαι από γερή κράση τελικά..Το νούμερο που μας είπε ο λογιστής πλησιάζει το...πενταψήφιο :shock: :shock: Σήμερα έχουμε ραντεβού και με άλλον ένα λογιστή να μας πει μια γνώμη..Αλλιώς ας έρθει εδώ η εφορία κι ας πάρει ό,τι βρει..και τις πάνες του μικρού, άι σιχτίρ πια :P

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Εμείς κόψαμε την πάνα τον Μάιο οπότε φόραγε μόνο το βράδυ......τώρα στο χωριό επειδή 2 μήνες η βραδυνή πάνα ήταν καθαρή της έκοψα και την βραδυνή και τα καταφέραμε!!!

Να θυμάστε σε όσες κόβεται βραδυνή πάνα, πάντα να πηγαίνεται το παιδί ξανά για τσίσα πριν πάτε εσείς για ύπνο, έτσι δεν θα έχετε ποτέ ατυχήματα, το παίρνετε αγκαλιά κοιμισμένο και το πάτε και μετά ξανακοιμάται :P

Κόρες..

Υ.Γ. Πως σας φάνηκαν τα "τρελά" πράσινα νύχια, smilie που ανέβασα??? :tongue::tongue::tongue:

Είναι διαφορετικά κ πρωτότυπα. Εμένα μου άρεσαν πολύ τα σοκολατί που εβαλες λίγο πριν

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσαρες,τι κάνετε?

Εμείς είμαστε΄ολίγον στο τρέξιμο για να τα προλάβουμε όλα!

Εχθές είχαμε μαθημα χειροτεχνίας,ψώνισα κάποια δωράκια για διάφορες υποχρεώσεις,πήγα στην κουμπάρα μου και φτιάξαμε ενα μέρος των προσκλήσεων και τα υπόλοιπα τα ολοκλήρωσα εδώ στο σπίτι,να φανταστείτε σας διάβαζα αλλά δεν είχα χρόνο να γράψω.Το βράδυ πήγαμε στον οικισμό που είναι το εξοχικό μας γιατί γιόρταζε ο Αγιος Ηλίας και είχε και λειτουργία και πανυγήρι.

Σήμερα δυστυχώς σηκώθηκα αργά και ούτε τον καφέ μου δεν προλαβαίνω να πιω!Πρέπει να πάω το γιόκα μου στο θεατρικό παιχνίδι και να κάνω κάποια ψώνια ακόμη για τα γενέθλια καθώς και να πάω στην κουμπάρα μου να ετοιμάσουμε τα δωράκια των παιδιών.

Φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα, καλημερα, τι κανετε???εγω εχω τα νευρα μαου μαυτα τα μυρμηγκια!!!!πλεον κυκλοφορουν και μεσα στο σπιτι!!!πηραμε και ενα ακομη διαφορετικο φαρμακο αλλα τιποτα. σημερα πρεπει να κανω δουλιτσες το απογευμα οπως και δηποτε!!!το πατωμα δεν βλεπετε!!!:|:-|αν εχετε καμμια λυση για τα μυρμηγκια, θα σας ευγνωμονουσα!!!!

ειρηνη ελα να κανεις παρεα με την κορη μου-χθες μου ζητησε το ρουντολφ το ελαφακι και το χορευε και το τραγουδουσε:D:D!!!

χρυσα με το καλο το παρτυ σας, να περασετε τελεια!!

εγω με την πανα τα καταφερα, σχετικα ευκολα...με πιπιλα και μπιμπερο τι κανουμε???τελευταια εχουμε μεγαλη εξαρτηση!!!εσεις πως τα κοψατε??

αχ αυτη η αναβλητικοτητα των ανδρων, που πρεπει να πεις κατι 1000 φορες για να γινει, μου την δινει απιστευτα:evil::evil::mad:!!!

μακια

Κοριτσια καλημέρα !!! Σας ευχαριστώ ολες για τις συμβουλές . Οσο για την κυρία με το σκυλάκι , ακομα δεν εχω κάνει τίποτα . Το κακο είναι οτι πολλές φορές δεν μιλάω και το κρατάω , περιορίζομαι και καποια στιγμή εχω μαζεψει θυμό και απομακρύνομαι για να μην ξεσπάσω ..........

Δεν είναι και πολυ εξυπνο ...... αδικω πιστεύω ετσι και τον εαυτό μου και τον άλλο .

Τελοσπάντων .........

Φιλάκια .

Bonjour κόρες!!!

Πως είναι τα κέφια σας σήμερα?

Εμείς ξυπνήσαμε οικογενειακώς στις 9.10!!! :shock: Μέχρι και ο φιογκος ήταν σε καταστολή!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βγήκα, πήρα ψωμάκι, έπλυνα πιατικά γιατί είχα αφήσει από χθες 1 ταψί και 1 κατσαρόλα, λούστηκα και ήρθε η κοπέλα μου και μου έκανε ένα ίσιωμα....! Αχ..τι όμορφα νιώθω...! Λες και έκανα πλαστική!! :tongue:

Χθες που πήγα και στην φίλη μου & πελάτισσά μου, μάζεψα και μερικά ρουχαλάκια και της πήγα για εκείνη και την κόρη της.... έδωσα 3 μπλουζο-καφτανάκια, 1 φόρεμα, μία τζιν φούστα και 2 ζώνες.... μια χαρά. Και η ντουλάπα μου οργανώνεται και η φίλη μου τα χαίρεται! :P:p

Το πάτωμα μας είναι και πάλι μέσα στη βρώμα.... τα πάντα έχει κάτω... τρίχες, σκόνη κ.α.:? Για την ώρα δεν το βλέπω... βαριέμαι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!! Πετάω στα σύννεφα σήμερα κορίτσια! Εχθές είχαμε το ραντεβού με τον δεύτερο λογιστή και όπως απεδείχθη, ο πρώτος λογιστής που μας έκανε τη δήλωση είχε ένα σωρό παραλείψεις :shock: Εξ' ού και το πενταψήφιο νούμερο..Εντάξει, είναι φίλος μας και περνάει δύσκολη φάση τώρα το καλοκαίρι λόγω διαζυγίου, αλλά παραλίγο να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα :evil: Ο δεύτερος λογιστής μας έβγαλε ένα αξιοπρεπέστατο 1.200αρι, το οποίο μετά την πρώτη ψυχρολουσία, μου φαίνεται..ρέστα από παγωτό :tongue: Ουφ, μέχρι και διακοπές άρχισα να ονειρεύομαι πάλι!

βλεπετε!!!:|:-|αν εχετε καμμια λυση για τα μυρμηγκια, θα σας ευγνωμονουσα!!!!

εγω με την πανα τα καταφερα, σχετικα ευκολα...με πιπιλα και μπιμπερο τι κανουμε???τελευταια εχουμε μεγαλη εξαρτηση!!!εσεις πως τα κοψατε??

Αφροδιτούλα, με τα μυρμήγκια έχουμε κι εμείς πρόβλημα στο σπίτι στο χωριό..Δοκιμάσαμε το γιατροσόφι με τα ξυλαράκια κανέλας στα σημεία απ' όπου βγαίνουν, αλλά δεν έκανε τίποτα..Τώρα απλώς προσέχουμε να μην αφήνουμε τίποτα απολύτως φαγώσιμο στον πάγκο της κουζίνας και ψεκάζουμε συνέχεια χλωρίνη, οπότε κάτι γίνεται..

Για το θέμα πάνα-μπιμπερό-πιπίλα, τελικά κατάλαβα ότι κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έχει τους χρόνους του, δεν ξέρεις πότε θα του έρθει η "φλασιά" να τα κόψει..Ο δικός μου (26 μηνών τώρα) ήταν μανιακός με την πιπίλα, αλλά τώρα τελευταία δεν θέλει να την έχει όταν βγαίνουμε έξω, γιατί άρχισε να ντρέπεται..Εχθές όμως δοκίμασα να του βάλω το γάλα στο ποτηράκι του αντί για το μπιμπερό και με διόρθωσε: "Λάσος, λάσος, εκεί μπαίνει το νερό μαμά!" :)

Όταν λες όμως "τελευταία", μήπως περνάει κάποια φάση με στρες/αλλαγές; Τότε ίσως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για προσπάθειες..

Κοριτσάκια , εμενα η δικια μου είναι 28 μηνων και τωρα κανουμε προσπαθειες για την πανα . Για πείτε καμια συμβουλή . Αργήσαμε λιγάκι νομίζω , ε ?

Τις προάλλες που είχαμε παιδίατρο, τον ρώτησα πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για το κόψιμο της πάνας, και μου είπε ότι ο μέσος όρος είναι τα 3,5 χρόνια και στα αγοράκια φτάνει τα 4,5..Επομένως δεν αργήσατε καθόλου, μη σκας! :)

Και όλο το ξεχνάω, mamavasia καλή επιτυχία στο θέμα της οδήγησης! Οδήγα όσο περισσότερο μπορείς, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις :)

g8Sbp2.png

Εμείς κόψαμε την πάνα τον Μάιο οπότε φόραγε μόνο το βράδυ......τώρα στο χωριό επειδή 2 μήνες η βραδυνή πάνα ήταν καθαρή της έκοψα και την βραδυνή και τα καταφέραμε!!!

Μπραβο Βάσια μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Είναι διαφορετικά κ πρωτότυπα. Εμένα μου άρεσαν πολύ τα σοκολατί που εβαλες λίγο πριν

Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που ανεβάζω "περίεργα" κατά διαστήματα. Για να βλέπουμε και κάτι διαφορετικό και καμιά φορά, όταν μας αρέσει κάτι, να το προσαρμόζουμε στα δικά μας γούστα!

Α ναι... τα σοκολατί.... πράγματι και μένα είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσαρες,τι κάνετε?

Εμείς είμαστε΄ολίγον στο τρέξιμο για να τα προλάβουμε όλα!

Εχθές είχαμε μαθημα χειροτεχνίας,ψώνισα κάποια δωράκια για διάφορες υποχρεώσεις,πήγα στην κουμπάρα μου και φτιάξαμε ενα μέρος των προσκλήσεων και τα υπόλοιπα τα ολοκλήρωσα εδώ στο σπίτι,να φανταστείτε σας διάβαζα αλλά δεν είχα χρόνο να γράψω.Το βράδυ πήγαμε στον οικισμό που είναι το εξοχικό μας γιατί γιόρταζε ο Αγιος Ηλίας και είχε και λειτουργία και πανυγήρι.

Σήμερα δυστυχώς σηκώθηκα αργά και ούτε τον καφέ μου δεν προλαβαίνω να πιω!Πρέπει να πάω το γιόκα μου στο θεατρικό παιχνίδι και να κάνω κάποια ψώνια ακόμη για τα γενέθλια καθώς και να πάω στην κουμπάρα μου να ετοιμάσουμε τα δωράκια των παιδιών.

Φιλιά!

Κουράγιο, τρεχαλίνι μου!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια , εμενα η δικια μου είναι 28 μηνων και τωρα κανουμε προσπαθειες για την πανα . Για πείτε καμια συμβουλή . Αργήσαμε λιγάκι νομίζω , ε ?

Να μην σκέφτεσαι έτσι, ποτέ Κλειώ μου! Το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του χρόνους!

Αν δεις πως η μπουμπού σου είναι "ώριμη" να την κόψει κάνε μία πρώτη προσπάθεια!

Καλή επιτυχία! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...