Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ο συζηγος δεν εχει καθολου σταθερο ωραριο. Πλεον δεν του κανω καθολου ην ερωτηση τι ωρα θα γυρισεις. Τις αργιες δε τις περισσοτερες δουλευει. Η μεγαλη μου 5 χρονων δυστυχως με θέλει αρκετη ωρα να παιζω μαζι της και ο μικρος 2 με διεκδικει αλυπητα και αυτος. Ειναι ενας χρονος που μετακομισαμε και ελπιζω να βρω σιγα σιγα τους ρυθμους μου

Επειδή για την ώρα μεγαλώνεις 2 μικρά, σε ηλικία παιδάκια, μόνη σου, είναι πολύ-πολύ δύσκολο. Το ξέρουμε και σε νιώθουμε όλες. Εδώ εγώ με 1 χωρίς βοήθεια και ώρες-ώρες νιώθω έξω από τα νερά μου, που το παιδάκι μου ξεπετάχτηκε κι όλας και έφτασε στα 6μιση...! ;)

Προσπάθησε να μην πιέζεσαι... όσο γίνεται και προσπάθησε {σιγά-σιγά} να βρεις τις ισορροπίες σου. Μέρες που έχεις μπελαλίδικο φαγητό, μην κάνεις δουλίτσες.... μέρες που έχεις εύκολο {να γίνει} φαγητό, κάνε 2-3 πραγματάκια. Γενικότερα μην πιέζεσαι περισσότερο από όσο βλέπεις πως μπορείς... όταν κοιμούνται, μην κάνεις δουλειές, αν νιώθεις κουρασμένη. Ξάπλωσε στον καναπέ σου και απόλαυσε την ησυχία... δες τι σου ταιριάζει καλύτερα...και γράφε τα εδώ να ξαλαφρώνεις....Σιγά-σιγά... όλα θα γίνουν.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

το καθάρισμα αυτό το κάνω μέρα παρά μέρα γιατί και εγώ αν το έκανα καθημερινά θα ήμουν πτώμα και χώρια που τώρα και με λέει υστερική ο άντρας μου πόσο μάλλον να το κάνω και καθημερινά.Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τα παιδιά προσπαθούν να μαζεύουν τα παιχνίδια τους κάθε βράδυ, που δεν τους έχω αφήσει και πολλά να αλωνίζουν δεξιά και αριστερά, ή να βάζουν τα ρούχα τους στα άπλυτα και ο σύζυγος βοηθάει με το μαγείρεμα ή ασχολιέται με τα παιδιά όταν κάνω έγω δουλειές.Αν όμως δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά και κουράζεσαι και πολύ.Εγώ επειδή όταν βλέπω ανω κάτω το σπίτι τα νεύρα μου κρόσσια φροντίζω να είναι τουλάχιστον μαζεμένο όταν δεν μπορώ να κάνω πολλά πολλά.

Μέρα παρά μέρα????!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Θα είχα πέσει τ' ανάσκελα χωρίς άλλη κουβέντα! Χαρά στο κουράγιο σου! Και μετά απορείς που σε λέω "ήρωα" μου!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι αν δεν έχεις πρόγραμμα, τίποτα δεν μπορεί να γίνει από μόνο του...Ο φιόγκος είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για το δωμάτιο του. Εκείνος μαζεύει τα πράγματά του εκείνος τα παιχνίδια του. Και ο άντρας μου βοηθάει σε μεγάλο βαθμό. Δεν δημιουργεί χάος, το κυριότερο και στρώνει κρεβάτια, βγάζει σκουπίδια, μαζεύει τα διάφορα... δεν έχω κανένα παράπονο εκτός του ότι είναι εντελώς αναβλητικός... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε;

Εγώ είμαι κάπως καλύτερα. Όχι, δε μίλησα, απλώς είμαι σε καλύτερη διάθεση.

Σήμερα είμαι, ήδη, λίγο κουρασμένη. Με ξύπνησε ο μικρός στις 4:30 και είχε όρεξη για παιχνιδάκια. Προσπάθησα να τον κοιμήσω, αλλά τίποτα. Τον έβαλα στο κρεβάτι μας, ανάμεσα μας, και τον άφησα να στριφογυρίζει. Γύρω στις 5:30 ξανακοιμήθηκε. Ξύπνησε στις 7:30, ήπιε το γάλα του και τον άφησα στο πάρκο του να παίξει για καμιά ωρίτσα. Σ' αυτή τη μια ώρα, έστρωσα τα κρεβάτια, έκανα λίγο το μπάνιο, έβαλα το φαγητό του να γίνεται και τακτοποίησα τα ρούχα που σιδέρωσα εχθές το βράδυ (φυσικά, το σίδερο δεν τελείωσε). Μετά τον πήρα και κάτσαμε να παίξουμε μέχρι τις 10:30 που κοιμήθηκε. Έκανα ένα καφεδάκι, μάζεψα τα πιάτα από το νυχτερινό πλυντήριο, έπλυνα στο χέρι και άπλωσα κάτι φορμάκια που του πήρα εχθές και ένα φορμάκι που του έφεραν δώρο. Στις 11:10 ξύπνησε. Κάθεται δίπλα μου και παίζει.

Τώρα θα πάω να τον ετοιμάσω να φύγουμε. Θα πάμε στην παιδίατρο για εμβόλιο.

Θα τα ξαναπούμε όταν γυρίσω.

Φιλιά!!!

4.30 ε??? :shock::shock::shock: Αχ κορίτσια μου.. αυτά τα νυχτερινά ξυπνήματα... δεν μου χουν λείψει καθόλου! :rolleyes:

Κουράγια Μαρί μου.....

777885dugw57gt25.gif

Αζια να το κορνιζάρεις,δεν πρόκειται να ξαναδεις,χρήματα από την εφορία.Εμένα απ'ότι μου είπαν από τα ιατρικά υπολογίζεται μόνο το 10% για επιστροφή.Ελπίζω να είναι μέχρι εδω τα εξοδά σας σε γιατρούς!

Xα - χα και εγω αυτο ειπα στον αντρα μου οταν επιστερφοντας απο τον λογιστη μου ειπε οτι θα ειμαστε πιστωτικοι...:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

το καθάρισμα αυτό το κάνω μέρα παρά μέρα γιατί και εγώ αν το έκανα καθημερινά θα ήμουν πτώμα και χώρια που τώρα και με λέει υστερική ο άντρας μου πόσο μάλλον να το κάνω και καθημερινά.Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τα παιδιά προσπαθούν να μαζεύουν τα παιχνίδια τους κάθε βράδυ, που δεν τους έχω αφήσει και πολλά να αλωνίζουν δεξιά και αριστερά, ή να βάζουν τα ρούχα τους στα άπλυτα και ο σύζυγος βοηθάει με το μαγείρεμα ή ασχολιέται με τα παιδιά όταν κάνω έγω δουλειές.Αν όμως δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά και κουράζεσαι και πολύ.Εγώ επειδή όταν βλέπω ανω κάτω το σπίτι τα νεύρα μου κρόσσια φροντίζω να είναι τουλάχιστον μαζεμένο όταν δεν μπορώ να κάνω πολλά πολλά.

Κι εγω εχω το ιδιο ωραριο κανονικα, μειωμενο βεβαια τωρα 10-4, αλλα επιστρεφοντας σπιτι τα καμαρια μου εχουν ξυπνησει. Ο συζυγος καθοτι εχει δικη του επιχειρηση, δεν επιστρεφει νωριτερα απο τις 8, οποτε αφηνω την πεθερα να ξεκουραστει απο την φυλαξη των παιδιων και αναλαμβανω εγω, ξερεις απογευματινο γευμα, δραστηριοτητες, παρκο, απο αυριο κολυμβητηριο.... Οποτε ο χρονος για δουλειες ειναι ελαχιστος. Μολις επιστρεψει ο συζυγος, εαν ειναι ακομη σχετικα νωρις, μιας και κατα τις 9.30 ξεκιναει η δοαδικασια, μπανιο - γαλα - υπνος των παιδιων, τοτε προσπαθω να κανω καμμια δουλιτσα. Διαφορετικα κανω τα πανω - πανω, ισα να ειμαστε σε αξιοπρεπη κατασταση. Ευτυχως επισης ο μεγαλος μαζευει τα παιχνιδια του και στο σαλονι δεν φερνει, παρα μονο ενα παιχνιδι, καθε φορα. Γενικα προσπαθω να του περασω οτι η οργανωση και η ταξη στο σπιτι μας κανει ολους πιο χαρουμενους.... την μαμα κυριως ;):D.

4.30 ε??? :shock::shock::shock: Αχ κορίτσια μου.. αυτά τα νυχτερινά ξυπνήματα... δεν μου χουν λείψει καθόλου! :rolleyes:

Εμεις πιασαμε τους 8,5 μηνες για να σταματησει να ξυπναει και να θελει χρονο και κοπο για να ξανακοιμηθει. Τωρα και λογω ζεστης ξυπναει για να πιει λιγο νερακι και ξανακοιμαται ευτυχως αμεσως.

Τα τρελλα ξενυχτια, αρχιζουμε και τα αφηνουμε πλεον στο παρελθον.

Γειά σας κοριτσούδες

Εγώ για να σας πω την αλήθεια (μην με βρίσετε) δεν είχα ποτέ πρόβλημα ύπνου με τις κόρες μου....απο 40 ημερών και οι δύο έκοψαν το βραδυνό ξύπνημα και πήγαιναν απο τις 11 το βράδυ στο τελευταίο γεύμα μέχρι τις 6 το πρωί συνεχόμενα για ύπνο, έτρωγαν στις 6 και ξανακοιμόντουσαν ως τις 9.....

Εχτές έκανα με τον δάσκαλο οδήγηση....τελικά τα θυμόμουν όλα, απλά τα πρώτα 20 λεπτά είχα άγχος και μετά μου έφυγε και οδηγούσα, άλλα 3 μαθήματα μου είπε και είμαι έτοιμη.....αχχχχχχχχχχ..πάντως αυτή την φορά νιώθω πιο σίγουρη....είναι επειδή το έχω πάρει απόφαση ότι θα οδηγώ

φιλάκια

Γειά σας κοριτσούδες

Εγώ για να σας πω την αλήθεια (μην με βρίσετε) δεν είχα ποτέ πρόβλημα ύπνου με τις κόρες μου....απο 40 ημερών και οι δύο έκοψαν το βραδυνό ξύπνημα και πήγαιναν απο τις 11 το βράδυ στο τελευταίο γεύμα μέχρι τις 6 το πρωί συνεχόμενα για ύπνο, έτρωγαν στις 6 και ξανακοιμόντουσαν ως τις 9.....

Σε μισω......:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

Εχτές έκανα με τον δάσκαλο οδήγηση....τελικά τα θυμόμουν όλα, απλά τα πρώτα 20 λεπτά είχα άγχος και μετά μου έφυγε και οδηγούσα, άλλα 3 μαθήματα μου είπε και είμαι έτοιμη.....αχχχχχχχχχχ..πάντως αυτή την φορά νιώθω πιο σίγουρη....είναι επειδή το έχω πάρει απόφαση ότι θα οδηγώ

φιλάκια

Αντε βρε με το καλο, καλη επιτυχια...

Προσωπικα, οδηγω χρονια τωρα και μου αρεσει πολυ η οδηγηση.

Διαφημίσεις

Μέρα παρά μέρα????!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

δεν έχω κανένα παράπονο εκτός του ότι είναι εντελώς αναβλητικός... :rolleyes:

Αχ αυτό το έχει κ ο δικός μου άντρας...και πόσο μα πόσο κουραστικό - για τον άλλον - ελάττωμα είναι αυτό τελικά....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας κορίτσια! Πω πω τι μου θυμίσατε τώρα με το θέμα του ύπνου..δεν έχω χειρότερο από το να ξυπνάω νυχτιάτικα, την άλλη μέρα σέρνομαι :? Κι ο δικός μου άργησε να κοιμηθεί σερί, 18 μηνών σταμάτησε να ξυπνάει για γάλα (βέβαια μετά άρχισε η νέα του συνήθεια - το κρεβάτι του μπαμπά και της μαμάς - την οποία δεν έχει κόψει ακόμα, αλλά αυτό είναι ένα άλλο πονεμένο θέμα :mad: )..

Να σας πω και τα δικά μας νέα, από τη Δευτέρα αποφασίσαμε να κόψουμε την πάνα! Για την ακρίβεια, μόνος του το αποφάσισε ότι δεν θέλει να τη φοράει και μου ζητάει να του τη βάλω μόνο για να κάνει κακάκια (chic)..Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο :) Άντε μετά να πάρει σειρά το μπιμπερό και η πιπίλα!

Για την εφορία που λέτε κορίτσια, τι να πω, αφού το γλίτωσα το εγκεφαλικό, πρέπει να είμαι από γερή κράση τελικά..Το νούμερο που μας είπε ο λογιστής πλησιάζει το...πενταψήφιο :shock: :shock: Σήμερα έχουμε ραντεβού και με άλλον ένα λογιστή να μας πει μια γνώμη..Αλλιώς ας έρθει εδώ η εφορία κι ας πάρει ό,τι βρει..και τις πάνες του μικρού, άι σιχτίρ πια :P

g8Sbp2.png

Κόρες..

Μόλις μαζεύτηκα...!

Πάω να κάνω ένα ντουζάκι και μετά θα πιάσω έναν καναπέ και δεν θα ξανακουνηθώ!!! ;););)

Υ.Γ. Πως σας φάνηκαν τα "τρελά" πράσινα νύχια, smilie που ανέβασα??? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κι εγω εχω το ιδιο ωραριο κανονικα, μειωμενο βεβαια τωρα 10-4, αλλα επιστρεφοντας σπιτι τα καμαρια μου εχουν ξυπνησει. Ο συζυγος καθοτι εχει δικη του επιχειρηση, δεν επιστρεφει νωριτερα απο τις 8, οποτε αφηνω την πεθερα να ξεκουραστει απο την φυλαξη των παιδιων και αναλαμβανω εγω, ξερεις απογευματινο γευμα, δραστηριοτητες, παρκο, απο αυριο κολυμβητηριο.... Οποτε ο χρονος για δουλειες ειναι ελαχιστος. Μολις επιστρεψει ο συζυγος, εαν ειναι ακομη σχετικα νωρις, μιας και κατα τις 9.30 ξεκιναει η δοαδικασια, μπανιο - γαλα - υπνος των παιδιων, τοτε προσπαθω να κανω καμμια δουλιτσα. Διαφορετικα κανω τα πανω - πανω, ισα να ειμαστε σε αξιοπρεπη κατασταση. Ευτυχως επισης ο μεγαλος μαζευει τα παιχνιδια του και στο σαλονι δεν φερνει, παρα μονο ενα παιχνιδι, καθε φορα. Γενικα προσπαθω να του περασω οτι η οργανωση και η ταξη στο σπιτι μας κανει ολους πιο χαρουμενους.... την μαμα κυριως ;):D.

Α ρε δόλια μάνα, τι τραβάς και συ.... τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!!!!!!!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...