Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

επειδη νευριασα παλι με τη μυρωδια της κουζινας μου, οπως σας ελεγα και το πρωι, εβγαλα ολα τα πραγματα απο κατω, καθαρισα με νερο και αρωματικο καθαριστικο το ντουλαπι και ολα τα πραγματα. επισης εφτιαξα ενα διαλυμα με λευκο ξυδι, σοδα και ζεστο νερο και το εριξα στα σιφονια. αυριο θα παρω και τουμποφλο. τι να πω!!!εχω εκνευριστει τρομερα!!!δεν εχει τυχει σε καμμια σας???

Σε κούρασε πολύ καλή μου αυτό .... ρίξε μια ματιά σε αυτά http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20870 ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος από αυτούς τους τρόπους . Υπάρχουν βέβαια και τα χημικά . Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση , στο lidl υπάρχει ένα κίτρινο μπουκάλι που κάνει για αποφράξεις σωληνώσεων ρίχνεις το μισό ή ολόκληρο και το αφήνεις να σταθεί κάποιες ώρες ή ακόμα και όλη τη νύχτα και μετά αφήνεις να τρέξει ζεστό νερό . Επίσης υπάρχει και το Μr Muscle ένα πορτοκαλί μπουκάλι για αποφράξεις σωληνώσεων το βρίσκεις σε πολλά σούπερ μάρκετ. Αν είναι από αυτό η μυρωδιά . Νομίζω όμως πως πρώτα πρέπει να ξεβιδώσετε απο κάτω από το νεροχύτη και να καθαρίσετε εκεί !!! Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιο από αυτά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνακι μου εχεις καποιο tip για να καλσον μας?

Εννοω πως μπορουμε να τα αποθηκευουμε ετσι ωστε να μην τα χανουμε?

ΚΑΛΣΟΝ

Επίσης άλλο θέμα που συνήθως μας ταλαιπωρεί.

Άλλες τα έχουμε σε συρτάρια πεταμένα (και σκίζονται)... άλλες τα έχουμε στα σακουλάκια τους και πιάνουν χώρο (και σκίζονται)... άλλες τα βάζουμε όπου να 'ναι και δεν τα βρίσκουμε....:-(

Πέρασα και γω από διάφορα κουραστικά στάδια μέχρι να βρω τι με βολεύει. Κατέληξα στο εξής:

- Δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε συρτάρι γι' αυτά. Δεν υπάρχει λόγος!

- Επέλεξα ένα νεσεσέρ μαλακό, είναι σαν βαμβακερό, μεγάλου μεγέθους με 1 διαχωριστικό στη μέση.

- Στη 1 θήκη βάζω τα καλσόν μου και στην άλλη θήκη τα καλτσάκια (μέχρι το γόνατο) για τον χειμώνα.

- Ξεσκάρταρα τα καλσόν μου και βρήκα... παπάδες!! :lol: Είχα 5-6 μαύρα, 4-5 στο χρώμα του δέρματος, 3-4 καλά, βραδινά.... ένα χάλι!:-(

- Επέλεξα αυτά που μου χρειάζονται και μόνο, σταμάτησα να αγοράζω οτι μου άρεσε και πλέον έχω πολύ συγκεκριμένα.

- Διπλώνω τα καλσόν σε μικρά κομματάκια και τα τοποθετώ όμορφα στη μία θήκη.

Στην άλλη, όπως είπα, έχω τα καλτσάκια μέχρι το γόνατο που με εξυπηρετούν πολύ τον χειμώνα και τα έχω σε ζευγαράκια και διπλωμενα σε μικρά κομματάκια.

- Το νεσεσέρ αυτό το κρατώ στην ντουλάπα με τα ρούχα μου σε μια γωνίτσα πάντα ετοιμοπόλεμο. Το καλοκαίρι που δεν το χρειάζομαι, απλώς το ανεβάζω στην πάνω ντουλάπα.

Δεν μου πιάνουν καθόλου χώρο, ξέρω τι έχω, οπότε αγοράζω μόνο κάθε φορά που μου χαλάει κάτι. Ποτέ χωρίς λόγο! :P

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια...καλή χρόνια...τυχαία διάβασα το θέμα σας και μου αρεσε πολυ...θέλω και εγω τη βοήθεια σου ειρήνη και οποία άλλη κοπέλα μπορεί...λατρευω τα κοσμήματα...έχω υπερβολικά πολλα κολιέ...αλλα και βραχιολια,σκουλαρικια και δαχτυλιδια...το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να τα τακτοποιήσω έτσι ώστε να είναι ομοιομορφα και να μπορώ να τα βρίσκω και να τα επιλέγω εύκολα...περιμένω τις γνώμες σας!!!!

Υ.Γ. Δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα και δεν ξέρω αν έχετε αναφέρει κάτι καινούριο...

Fei, καλώς ήρθες! Χαίρομαι που σου αρέσει το θέμα μας! ;)

Αρχικά, να σε ρωτήσω το εξής: Σου αρέσουν όλα? Θέλεις να κρατήσεις τα πάντα? Μήπως αρχικά να κάνεις ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα? Και 2-3 να ξεφορτωθείς (π.χ. αν είναι κάτι χαλασμένο ή το έχεις βαρεθεί κλπ.) καλό θα είναι γιατί θα τα τακτοποιείς ευκολότερα.

Επίσης να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Εχεις χώρο? Δηλαδή, έχεις ας πούμε, τη δυνατότητα να σπαταλήσεις ένα ολόκληρο συρτάρι για την οργάνωση τους? Δωσε μου μερικές ακόμη πληροφορίες για να σου προτείνω διάφορα!

Μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Εγώ τα καλσόν τα έχω διπλωμένα και τοποθετημένα μέσα σε ένα κουτί και σε ένα μικρότερο έχω τα καλτσάκια . Και τα έχω τοποθετήσει κι εγώ σε μια γωνιά στη ντουλάπα μου όπως το Ειρηνάκι μας . Επίσης είχα ένα φύλο της ντουλάπας για κρεμαστά ρούχα και τη γέμισα με ράφια κι έτσι έχω εξοικονομήσει πολύ χώρο . Έχω βάλει πλεχτά μπλουζοφορέματα διπλωμένα σε ένα ράφι ανα χρώμα και πλεχτά μπλουζάκια διπλωμένα αν χρώμα επίσης . Λεπτά μπλουζάκια και παντελόνια τζιν επίσης τα έχω διπλωμένα σε στοίβες αν χρώμα και μόνο τα καλά μπλουζάκια , φορέματα , φούστες , παντελόνια , ζακετάκια και λοιπά κρεμαστά . Ότι μου έχει κοντίνει και δε μου κάνει ή δεν το φοράω το έχω εξαφανίσει σαν μάγος από τη ντουλάπα;);););) !!!! Βεβαίως επειδή έχω κλασικά κομάτια κρατάω όσα μου κάνουν γιατί με τα οικονομικά μας που είναι χάλια εδώ και καιρό έχω ξεχάσει να ψωνίζω . Αλλά και από τότε που γέμισα με ράφια το ένα φύλο μια χαρά τα έχω βολέψει τα ρουχάκια μου.

Επίσης να πω ότι έχω τοποθετήσει στον πάτο της ντουλάπας , κάτω από τα κρεμαστά ρούχα, σε κουτιά και καλαθάκια ζώνες , γάντια , καπέλα , κασκόλ το ίδιο έχω κάνει και στων παιδιών μου τις ντουλάπες!!!

Διαφημίσεις

Καλη χρονια σε ολες! Υγεια και χαρα ευχομαι για το '12!

Καλα, Ειρηνη μου, η ντουλαπα σου θα πρεπει να ειναι σαν ουρανιο τοξο!.

Θαυματάκι μου,

Καλή χρονιά! Να είσαι ευτυχισμένη, γερή και δυνατή!

Να σου πω... Ξεκινάει από μαύρο, πάει σε γκρι, μετά καφέ, μετά μπλε, άσπρα και καταλήγει στα... βραδινά τα οποία για λόγους μάκρους τα αφήνω στην άκρη της ντουλάπας μου. Στην δεξιά πλευρά δηλαδή της ντουλάπας μου, είναι τα βραδινα μου ρούχα ;) . Με έχει βολέψει πολύ αυτή η τακτική!;)

Να πω τι εχω κανει εγω με τους κολιεδες μου. Πηρα εναν πινακα ανακοινωσεων, καρφωσα επανω μικρα προκακια σε διαφορα υψη και κρεμασα ολους τους κολιεδες μου. Τον πινακα τον εχω κρεμασμενο μεσα στο γραφειο μου. Μπορει να ξενιζει λιγο σαν εικονα, αλλα εδω και δυο μηνες εγω εχω βρει την ηρεμια μου με τα κρεμαστα μου. Τα βλεπω ολα με μια ματια και παιρνω αυτο που θελω. Αρκει βεβαια να επιστρεφει ο κολιες στη θεση του, οταν τον βγαλω,διαφορετικα δεν γινεται δουλεια.

Κοριτσάκι μου, σημασία έχει τι βολεύει την κάθε μία! Το έχω πει και δεν θα σταματήσω! Αφού σε βολεύει είναι ΤΕΛΕΙΟ!;)

Να θεσω και εγω ενα ερωτηματακι: πώς εχετε αποθηκευσει ειδη καθαρισμου παπουτσιων και βαφες? εγω τα εχω ολα σε μια σακουλα κατω απο το νεροχυτη. ΟΚ, ειναι αρκετα πρακτικο, αλλα δεν μου πολυαρεσει να τα εχω εκει...

Αρχικά να σου πω πως δεν έχω είδη καθαρισμού παπουτσιών! :tongue: Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έχω! :lol: Το μόνο που κάνω στα παπούτσια μας είναι να τα καθαρίζω με καλά στιμμένο πανί (και τα τακούνια). Τίποτα περισσότερο.

Αν είχα.... δεν θα τα έβαζα σε σακούλα μόνο και μόνο για έναν λόγο... μου τη δίνουν οι σακούλες!!!!!! :tongue::tongue: Μου τη δίνουν απίστευτα!!! :lol:

Να σε ρωτήσω κάτι? Έχεις αρκετά αντικείμενα για τον καθαρισμό? Δηλαδή, προσωπικά, αν είχα είδη καθαρισμού, θα χρησιμοποιούσα για όλα ένα κουτάκι. Ένα ανοιχτό κουτάκι, εύκολο δηλαδή στη χρήση και θα το τοποθετούσα στην παπουτσοθήκη μου (για να είναι όλα μαζί συγκεντρωμένα) ή αν δεν είχα παπουτσοθήκη, θα το είχα στην αποθήκη μου. Ούτως ή άλλως φαντάζομαι, δεν έιναι κάτι που χρησιμοποιείς πολυ πολύ συχνά! ;)

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο, για τα δικά μου δεδομένα, θα το έβρισκα ιδανικό:

kouti-1.jpg

Υ.Γ. Και ίσως χωρίς το καπάκι! ;)

777885dugw57gt25.gif

εγω τα καλσον τα εχω σε ενα κουτι χαρτινο απο παπουτσια αλλα δεν με βολευει, θα κοιταξω μηπως βρω καποια θηκη με διαχωριστικα.

Και οντως δεν εχω πολλα οπως και η Ειρηνη.

κανα δυο καλα, 1-2 μαυρα 1-2 καφε με σχεδια και καλτσακια αρκετα.

Eγώ έδωσα όσα βερνίκια δεν χρησιμοποιώ άλλα στην κόρη μου άλλα στην κουμπάρα μου , πέταξα ότι δεν ήταν καλό και κράτησα ελλάχιστα , βασικά χρώματα που χρησιμοποιώ περισσότερο . Τα έχω βάλει σε ένα νεσεσέρ μικρό μαζί με το ασετόν και τα χρησιμοποιώ σπάνια . Μήπως θα σε εξυπηρετούσε ένα καλαθάκι ή ένα κουτάκι διάφανο ;;;

εγω εχω κουμπαρα μανικιουριστα οποτε δεν χρειαζομαι πολλα μανο.

Εγω ενα κοκκινο, ενα ροζακι απαλο και μια καλη βαση.

εγω θα ρωτούσα τι να κανουμε να μην τα σκίζουμε:rolleyes::rolleyes:

αδυνατον να βάλω καλσον..:cool:

καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες......

Υπάρχει μία λύση γι' αυτό:

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΜΕ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλή χρονιά κοριτσάκι μου!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Fei, καλώς ήρθες! Χαίρομαι που σου αρέσει το θέμα μας! ;)

Αρχικά, να σε ρωτήσω το εξής: Σου αρέσουν όλα? Θέλεις να κρατήσεις τα πάντα? Μήπως αρχικά να κάνεις ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα? Και 2-3 να ξεφορτωθείς (π.χ. αν είναι κάτι χαλασμένο ή το έχεις βαρεθεί κλπ.) καλό θα είναι γιατί θα τα τακτοποιείς ευκολότερα.

Επίσης να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Εχεις χώρο? Δηλαδή, έχεις ας πούμε, τη δυνατότητα να σπαταλήσεις ένα ολόκληρο συρτάρι για την οργάνωση τους? Δωσε μου μερικές ακόμη πληροφορίες για να σου προτείνω διάφορα!

Μάκια!

Εκανα ένα ξεσκαρταρισμα πριν τις γιορτες και ξέρω ποια θέλω...ναι έχω χώρο και συρτάρι για να διαθεσω...απλά δεν θέλω να είναι μπερδεμενα συνεχώς και να μπορώ να τα βρίσκω εύκολα...ευχαριστώ πολυ...

Φιλακιαα:):)

Να θεσω και εγω ενα ερωτηματακι: πώς εχετε αποθηκευσει ειδη καθαρισμου παπουτσιων και βαφες? εγω τα εχω ολα σε μια σακουλα κατω απο το νεροχυτη. ΟΚ, ειναι αρκετα πρακτικο, αλλα δεν μου πολυαρεσει να τα εχω εκει...
Φαντάζομαι κάτι τέτοιο, για τα δικά μου δεδομένα, θα το έβρισκα ιδανικό:

kouti-1.jpg

Υ.Γ. Και ίσως χωρίς το καπάκι! ;)

Συμφωνώ απόλυτα με την Ειρήνη κι εγώ το ίδιο θα σου πρότεινα . Κι εγώ είχα κάποτε και τα πέταξα όλα αφού πλέον όλα τα καθαρίζω με πανάκι - σφουγγαράκι και νεράκι και ένα - δυο που έχω για τα παπούτσια τα έχω τοποθετήσει πλέον στην αποθήκη μου , ένα ραφάκι μου έπιαναν και τα μισά και παραπάνω είχαν χαλάσει κι εγώ τα πέταξα και άδειασε το ραφάκι μου και το μυαλουδάκι μου !!! Κι έβαλα και 3-4 ζευγάρια παπούτσια.

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκι μου έχω πήξει!! :(

Πρέπει:

- Να σιδερώσω

- Να ξεσκονίσω

- Να βάλω σκούπα

- Να διαβάσω με τον μικρό μου

- Να τον πάω κολύμβηση

- Να ξεκινήσω το site μου στο facebook για τα νύχια (αυτό κι αν θέλει χρόνο...! :rolleyes: )

...και ένα σωρό ακόμα που τα απωθεί ο εγκέφαλος μου για να μην φρικάρω! :lol:

Ευτυχώς που δεν δουλεύω σήμερα γιατί θα είχα στριμωχτεί πολύ!

Θα απαντήσω σε όλες σας ξεχωριστά, όπως πάντα, αλλά για την ώρα σας αφήνω για λίγο για να οργανωθώ!!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι και καλα μου κοριτσακια επιτελους τελειωσα με την τακτοποιηση του σαλονιου.Επιτελους δειχνει σαλονι επειτα απο πολυ καιρο.Τωρα μενουν ντουλαπες και ντουλαπια κουζινας αλλα σιγα σιγα.Ειρηνακι τι υπεροχη αισθηση να βλεπεις το χωρο σου τακτοποιημενο:lol::lol:Φαιη καλωσηρθες.

Θαυματάκι μου,

Να σε ρωτήσω κάτι? Έχεις αρκετά αντικείμενα για τον καθαρισμό? Δηλαδή, προσωπικά, αν είχα είδη καθαρισμού, θα χρησιμοποιούσα για όλα ένα κουτάκι. Ένα ανοιχτό κουτάκι, εύκολο δηλαδή στη χρήση και θα το τοποθετούσα στην παπουτσοθήκη μου (για να είναι όλα μαζί συγκεντρωμένα) ή αν δεν είχα παπουτσοθήκη, θα το είχα στην αποθήκη μου. Ούτως ή άλλως φαντάζομαι, δεν έιναι κάτι που χρησιμοποιείς πολυ πολύ συχνά! ;)

Εκτος απο μερικα σφουγαρακια ειδικα για τον καθαρισμο των παπουτσιων εχω πολλες βαφες και βερνικια, αλλα αυτα μονο για τα παπουτσια του συζυγου. Τα δικα μου τα καθαριζω οπως και εσυ, δηλ. με ενα πανακι. Τα δικα του τα καθαριζει-βαφει μονος του και θελει τις βαφες σε ευκολα προσβασιμο σημειο. Το θεμα μου ειναι η παλιοσακουλα, που με νευριαζει και μενα. Ευχαριστω για την ιδεα του κουτιου, θα το ψαξω...

ΚΑΛΣΟΝ

- Δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε συρτάρι γι' αυτά. Δεν υπάρχει λόγος!

- Επέλεξα ένα νεσεσέρ μαλακό, είναι σαν βαμβακερό, μεγάλου μεγέθους με 1 διαχωριστικό στη μέση.

- Στη 1 θήκη βάζω τα καλσόν μου και στην άλλη θήκη τα καλτσάκια (μέχρι το γόνατο) για τον χειμώνα.

Φοβερη ιδεα! Νομιζω οτι θα την υιοθετησω!

Αχ κοριτσάκι μου έχω πήξει!! :(

Πρέπει:

- Να σιδερώσω

- Να ξεσκονίσω

- Να βάλω σκούπα

- Να διαβάσω με τον μικρό μου

- Να τον πάω κολύμβηση

- Να ξεκινήσω το site μου στο facebook για τα νύχια (αυτό κι αν θέλει χρόνο...! :rolleyes: )

...και ένα σωρό ακόμα που τα απωθεί ο εγκέφαλος μου για να μην φρικάρω! :lol:

Πες μου οτι αυτα θελεις να τα κανεις ολα σε μια μερα, να το παθω το εγκεφαλικο.

Μονο το σιδερωμα μου παιρνει μιση μερα...

Αυτη τη στιγμη εχω πεντε πλυντηρια ασιδερωτα και ετοιμαζομαι να ξεκινησω. Καλο μου κουραγιο! θα βαλω και μια ελληνικη ταινια στο youtube να παιζει και βουρρρρ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...