Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

:PΚοριτσια μου καλησπερα τι κανετε? εγω εχω χαθει λογο υπερβολικης δουλιας ,εν οψη διακοπων οι ανταυγεις παν συνεφο:) σας διαβαζω καθημερηνα.Στο φλεγω και τσουρουφληζων θεμα ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑς ειναι ενα καραβη (ουσα ιστιοπλοος) ανοιχτα ολα λογο ζεστης απο σκονη χαμος και απο δουλιες ελαχηστες:? εχω φροντησει να εχω το σπιτι σε ενα επιπεδω ωστε με πολυ λιγες δουλιες να ειναι αρηστη κατασταση και καθε 2 μηνες περνω κοπελα για πιο γενηκες και βαριες δουλιες.Αυτα τα λιγα για το σπιτι,απο σεπτεμβρη ετημαζω προτζεκτ για σαλονι κρεβατοκαμαρα παιδικο και γραφειο (για ολο το σπιτι :tongue:)αυτα.Βαλαμε το τροχοσπιτο μας αρμενιστη και παμε καθε σκ και μια με 15 αυγουστου θα ειμασται εκει:P καιριτσια οποια ειναι χαλκηδικη 2 ποδι κεραναω παγομενο φραπε;) φιλακιααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την χρυσοπληρώσατε αυτή την επιστροφή και εύχομαι να είστε πάντα καλά Αζια μου...!:)

Σε ευχαριστω Ειρηνακι....

Καλα δεν περιμενα να βγω και κερδισμενη, χρηματικα εννοω απ' ολη αυτη την υποθεση... Τεσπα ας ειμαστε εμεις καλα.....

Εχω ενα σωρο δουλειες να κανω, αλλα την Δευτερα ειχα παρεουλα, χθες δεν μπορουσε κανεις να μου κρατησει αλλο τα παιδια, για να κανω καμμια δουλεια, οποτε την βγαλαμε ολη το απογευμα στην αυλη για παιχνιδι. Την Παρασκευη και απο εβδομαδα πλεον ξεκιναμε και κολυμβητηριο στον Δημητρακη μου, να δουμε ποτε θα τα προλαβαινω?

Κανω τα βασικα μονο και δεν μπορω ετσι. Θελω και αλλο χρονο, δνε μου φτανει λεμε....

και εγω θελω χρόνο. Εχω χιλιες δουλειες στο μυαλο μου και προχωρανε με ρυθμο χελωνας και τα νευρα μου γίνονται γκρρρρρρρρρρ

Ευχαριστώ Ειρήνη μου για τα καλά σου λόγια,

απλά θέλει σύστημα το πράγμα πώς έλεγε παλιά μία διαφήμιση για τα έπιπλα; ετσι ακριβώς.Επείδη το ωράριο μου είναι 9 με 5,και δύο φορές την εβδομάδα 9 με 6 κάνω το εξής:Όταν γυρνάω, όταν έχω ωράριο 9 με 5, πέρνω το swiffer αν χείρας και μιας και κοιμούνται άπαντες (3 μπουμπουκια και ο σύζυξ) κάνω ξεσκόνισμα και παράλληλα σκουπισμα με το swiffer again.Παράλληλα έχω τον κουβά για το σφουγγάρισμα καθώς και το azax για τα τζάμια.Αφου ξεσκονίσω,κάνω τζάμια,σκουπισμα και στο καπάκι σφουγγάρισμα.Μόνο στα υπνοδωμάτια δεν κάνω τζάμια την ώρα που κοιμουνται γιατί είναι δυνατό το άρωμα.Πριν ξεκινήσω στα μπάνια ρίχνω χλωρίνες οπότε αφού κάνω και το σφουγγάρισμα κάνω τζάμια και είμαι τζετ και εκεί.Όλο αυτό μου πέρνει περίπου στην μια ώρα και φυσικά προυποθέτει οι κοιμώμενοι να κοιμούνται και να μην ξυπνάνε ούτε με νταούλια που στην περίπτωση μου ισχύει.Εκεί στην μία ώρα ξυπνούν οπότε εγώ φτάσει ήδη στην κουζίνα και στο μπαλκόνι οπότε χαζεύουν λίγο στην τηλεόραση και έτσι αποτελειώνω τις δουλειές μου.Φυσικά το πρωί πριν φύγω έχω μαζέψει κρεβάτια και τα σκόρπια παιχνιδια και έχω καθαρό νεροχύτη.Μία φόρα τον μήνα αλλάζω πετσετάκια και κάνω παντζούρια και μπαλκόνια κάθε δεύτερη μέρα και καθε σάββατο σίδερο.

Αυτά, βέβαια υπάρχουν στιγμές που θα είναι και ανω κάτω το σπίτι άνθρωποι είμαστε αρκεί όμως όταν πέρνουμε κάτι να το βάζουμε στην θέση του και όχι να το παρατάμε όπου βρουμε.

Και για όσες φύγουν διακοπές μία συμβουλή πριν φύγετε όσο δύσκολο και να σας φαίνεται τακτοποιήστε το σπιτάκι σας μέχρι τελευταία λεπτομέρεια,η εικόνα ενός καθαρού και τακτοποιημένου σπιτιού όταν γυρνάτε από τις διακοπές είναι το χαπάκι της ξεκουρασης άλλωστε θα φέρεται τόσα άπλυτα που θα θέλουν πλύσιμο και σίδερο που φανταστείται να έχετε και ένα βρώμικο σπίτι μέσα στην μέση.

Καλά μας λένε γλωσσοκοπάνες οι άντρες πάντως...:P:tongue: Πότε γράψατε τόσες σελίδες και δε προλαβαίνω να διαβάσω;;;; Μια μέρα άργησα να μπω και τσουπ.... κατεβατά !!! Θα βγάλω τα μάτια μου πάλι :shock:

Χαιρέτησα; Δε χαιρέτησα! Καλησπέρααααααα πέρα για πέρα. Εμένα κοιμούνται τα φιογκάκια και εγώ χαλαρώνω στο λαπ-τοπ με καφεδάκι αραχτή. Από δουλειές πολύ χαραλά έως τίποτα μια και είμαστε με τους παπουδογιαγιάδες και ασχολούνται κι αυτοί με το σπίτι.

Αρχικό μήνυμα απο kalamaraki

Ε...παπουτσάκια έκανα :tongue::-D(μελιτζανοσαλάτα είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα)

Είδες??? Δεν το μαρτύρησα, αν και ήθελα!!! :lol::lol:

Σουσουραδίτσες :tongue::D.... με κρεμμύδι μελιτζανοσαλάτα γίνεται; δε γίνεται! αλλά εμένα αυτό μου θύμισε η φωτο, γιατί αυτό λιγουρευόμουν μάλλον....:rolleyes:

Αλλά δε λέω... και τα παπουτσάκια μούρλια είναι!

patousitsa viewpost.gif σημερα εκανα τις σπαταλες μου! πηγαμε ικεα και πηρα μερικα μικροπραγματακια αλλα που μου εφτιαξαν τη διαθεση. χρειαζομαι βρε κοριτσια και ριχταρια αλλα πολυ ακριβα μου φαινονται

Εγώ από ΙΚΕΑ, που το έχω κάνει Παγκράτι-Κολιάτσου που λένε τόσο συχνά που πήγαινα, έχω πάρει κουβερτούλες φλις για κάλυμμα στους καναπέδες. Τα έχω όλο το χειμώνα πλύνε-βάλε (κάθε 15 το πολύ τα πλένω) και είναι ακόμα όπως στην αρχή, αν εξαιρέσεις μια τρυπούλα από κάφτρα που ομως δεν άνοιξε ποτέ στο πλύσιμο. Και τα είχα πάρει και πάμθηνα πριν 5-6 χρόνια.
Αρχικό μήνυμα απο Ηλιαχτίδα29 viewpost.gif

Αχ!!! Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα... Δεν μπορώ να πω πολλά!!! Δεν ξέρω ποιος μπαίνει και διαβάζει εδω μέσα... Το μόνο που θα πω είναι ότι οι γονείς μου δε μιλάνε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ με τον άντρα μου και ότι δεν ήρθαν στο τραπέζι της βάφτισης. Ούτε μια φωτογραφία δεν έβγαλαν με το παιδί...

Συμφωνώ με τα κορίτσια... Τι άλλα θα έχουν να θυμούνται και να περιμένουν στην ηλικία τους, αν όχι τις χαρές των παιδιών τους κι εγγονιών τους;;; Πάντως γενικά οι άντρες συνήθως έχουν θέμα με τα σόγια παρά οι γυναίκες νομίζω.

Νάσια, τρία παιδιά και φουλ ωράριο και τέτοιο πρόγραμμα στις δουλειές;;; είσαι ηρωίδα καλέ! Εγώ με 2 και πάλι τα φαγητό στην κατσαρόλα να μπει πρώτα και για τα άλλα βλέπουμε... είναι βέβαι και μωρό ακόμα η μικρή, όλο θηλάζει πια... από κουτάλι λίγα πράγματα, ίσα να λερώνουμε τα πατώματα...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Σκούπισα όλο το σπίτι,

ξεσκόνισα τα υπνοδωμάτια και τις εσωτερικες πόρτες,

τακτοποίησα το πλυμένο μπάνιο και πάω για φαγητό,τα υπόλοιπα μετα.

Και αφού φαγαμε,ξεσκόνισα και το σαλόνι και σφουγγάρισα όλο το σπίτι και τη βεραντα ,έτσι είμαι οκ,για 2-3 ημέρες. Για σίδερο δεν το συζητώ καν:rolleyes:Δυστυχώς ακόμη εχει αέρα και μας βλέπω να χάνουμε και πάλι το μπάνιο μας.

Αζια να το κορνιζάρεις,δεν πρόκειται να ξαναδεις,χρήματα από την εφορία.Εμένα απ'ότι μου είπαν από τα ιατρικά υπολογίζεται μόνο το 10% για επιστροφή.Ελπίζω να είναι μέχρι εδω τα εξοδά σας σε γιατρούς!

Etoiledunord,με το καλό να ξεκινήσετε τις διακοπές σας,και Χαλκιδική κιόλας,τέλεια!

Νασια μου,αυτό το κάνεις καθε μέρα?:shock:Θεωρώ ακόμη και για μένα είναι πάρα πολλά,αλλά η αλήθεια είναι πως όταν τα κάνεις συχνά,σχεδόν καθημερινά,το καθάρισμα είναι παιχνιδάκι!Για εμένα πολύ σημαντικό είναι να βοηθόυν και οι υπόλοιποι,οχι απαραίτητα να καθαρίζουν, αλλά τουλάχιστον να αφήνουν τα αντικείμενά τους στη θέση τους,(ρούχα,παππούτσια,χαρτια στυλό,ποτήρια,παιχνίδια κ.τ.λ.)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

:PΚοριτσια μου καλησπερα τι κανετε? εγω εχω χαθει λογο υπερβολικης δουλιας ,εν οψη διακοπων οι ανταυγεις παν συνεφο:) σας διαβαζω καθημερηνα.Στο φλεγω και τσουρουφληζων θεμα ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑς ειναι ενα καραβη (ουσα ιστιοπλοος) ανοιχτα ολα λογο ζεστης απο σκονη χαμος και απο δουλιες ελαχηστες:? εχω φροντησει να εχω το σπιτι σε ενα επιπεδω ωστε με πολυ λιγες δουλιες να ειναι αρηστη κατασταση και καθε 2 μηνες περνω κοπελα για πιο γενηκες και βαριες δουλιες.Αυτα τα λιγα για το σπιτι,απο σεπτεμβρη ετημαζω προτζεκτ για σαλονι κρεβατοκαμαρα παιδικο και γραφειο (για ολο το σπιτι :tongue:)αυτα.Βαλαμε το τροχοσπιτο μας αρμενιστη και παμε καθε σκ και μια με 15 αυγουστου θα ειμασται εκει:P καιριτσια οποια ειναι χαλκηδικη 2 ποδι κεραναω παγομενο φραπε;) φιλακιααααα

Πολύ καλά κάνεις και έχεις κοπέλα για τις βαριές δουλειές για να γλυτώσεις από το κουφαράκι σου λίγη κούραση!

Ελπίζω να περάσετε σούπερ ξεκούραστα με το τροχόσπιτό σας!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

και εγω θελω χρόνο. Εχω χιλιες δουλειες στο μυαλο μου και προχωρανε με ρυθμο χελωνας και τα νευρα μου γίνονται γκρρρρρρρρρρ

Όσο γίνεται και όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι και να μην αφήνεις να σε κυριεύουν νεύρα για το σπίτι.

Βάλε ένα πρόγραμμα {να είναι σχετικά εφικτό} και προσπάθησε να το τηρείς ώστε να είσαι ήρεμη. Αλλά και όταν βγαίνεις εκτός προγράμματος... οκ.. συμβαίνει κι αυτό. Μην εκνευρίζεσαι.. θα οργανωθείς σιγά-σιγά καλύτερα.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ Ειρήνη μου για τα καλά σου λόγια,

απλά θέλει σύστημα το πράγμα πώς έλεγε παλιά μία διαφήμιση για τα έπιπλα; ετσι ακριβώς.Επείδη το ωράριο μου είναι 9 με 5,και δύο φορές την εβδομάδα 9 με 6 κάνω το εξής:Όταν γυρνάω, όταν έχω ωράριο 9 με 5, πέρνω το swiffer αν χείρας και μιας και κοιμούνται άπαντες (3 μπουμπουκια και ο σύζυξ) κάνω ξεσκόνισμα και παράλληλα σκουπισμα με το swiffer again.Παράλληλα έχω τον κουβά για το σφουγγάρισμα καθώς και το azax για τα τζάμια.Αφου ξεσκονίσω,κάνω τζάμια,σκουπισμα και στο καπάκι σφουγγάρισμα.Μόνο στα υπνοδωμάτια δεν κάνω τζάμια την ώρα που κοιμουνται γιατί είναι δυνατό το άρωμα.Πριν ξεκινήσω στα μπάνια ρίχνω χλωρίνες οπότε αφού κάνω και το σφουγγάρισμα κάνω τζάμια και είμαι τζετ και εκεί.Όλο αυτό μου πέρνει περίπου στην μια ώρα και φυσικά προυποθέτει οι κοιμώμενοι να κοιμούνται και να μην ξυπνάνε ούτε με νταούλια που στην περίπτωση μου ισχύει.Εκεί στην μία ώρα ξυπνούν οπότε εγώ φτάσει ήδη στην κουζίνα και στο μπαλκόνι οπότε χαζεύουν λίγο στην τηλεόραση και έτσι αποτελειώνω τις δουλειές μου.Φυσικά το πρωί πριν φύγω έχω μαζέψει κρεβάτια και τα σκόρπια παιχνιδια και έχω καθαρό νεροχύτη.Μία φόρα τον μήνα αλλάζω πετσετάκια και κάνω παντζούρια και μπαλκόνια κάθε δεύτερη μέρα και καθε σάββατο σίδερο.

Αυτά, βέβαια υπάρχουν στιγμές που θα είναι και ανω κάτω το σπίτι άνθρωποι είμαστε αρκεί όμως όταν πέρνουμε κάτι να το βάζουμε στην θέση του και όχι να το παρατάμε όπου βρουμε.

Και για όσες φύγουν διακοπές μία συμβουλή πριν φύγετε όσο δύσκολο και να σας φαίνεται τακτοποιήστε το σπιτάκι σας μέχρι τελευταία λεπτομέρεια,η εικόνα ενός καθαρού και τακτοποιημένου σπιτιού όταν γυρνάτε από τις διακοπές είναι το χαπάκι της ξεκουρασης άλλωστε θα φέρεται τόσα άπλυτα που θα θέλουν πλύσιμο και σίδερο που φανταστείται να έχετε και ένα βρώμικο σπίτι μέσα στην μέση.

Είναι απλώς η αλήθεια Νάσια μου.

Όσο για το πρόγραμμά σου... φίλη μου... είσαι ήρωας!!! :|

777885dugw57gt25.gif

Πριν λίγο μαζευτήκαμε...

Έκανα του φιόγκου 2 σνίτσελ και μόλις τρώει και εγώ έχω σίδερο τρελό.

Πάω να μαζέψω τα πιατικά, κάποια ρουχαλάκια που είναι στο δωμάτιο μας και μετά θέλω να δω τι έχω για δόσιμο γιατί αύριο θα πάω στη φίλη μου που σας έχω πει πως δίνω διάφορα για εκείνη και την κόρη της. Μου έκλεισε 2πλο πεντικιούρ και θα πάω αύριο το απόγευμα οποτε ευκαιρία είναι να ξεφορτωθώ και 2-3 ρουχαλάκια... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Όσο γίνεται και όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι και να μην αφήνεις να σε κυριεύουν νεύρα για το σπίτι.

Βάλε ένα πρόγραμμα {να είναι σχετικά εφικτό} και προσπάθησε να το τηρείς ώστε να είσαι ήρεμη. Αλλά και όταν βγαίνεις εκτός προγράμματος... οκ.. συμβαίνει κι αυτό. Μην εκνευρίζεσαι.. θα οργανωθείς σιγά-σιγά καλύτερα.. ;)

ο συζηγος δεν εχει καθολου σταθερο ωραριο. Πλεον δεν του κανω καθολου ην ερωτηση τι ωρα θα γυρισεις. Τις αργιες δε τις περισσοτερες δουλευει. Η μεγαλη μου 5 χρονων δυστυχως με θέλει αρκετη ωρα να παιζω μαζι της και ο μικρος 2 με διεκδικει αλυπητα και αυτος. Ειναι ενας χρονος που μετακομισαμε και ελπιζω να βρω σιγα σιγα τους ρυθμους μου

Κοιμήθηκαν όλοι και είπα να μπω να σας διαβάσω....

Σήμερα συνταντήθηκα με μια φίλη που είχα να την δώ απο το περσυνό καλοκαίρι, έπαιξαν τα παιδιά μας και είπαμε τα νέα μας!!

Έμαθα επίσης ότι κάτι γνωστοί έφυγαν για Αυστραλία....α ρε Ελλάδα τρως τα παιδιά σου :(

Αύριο αφού ηρέμησαν οι αέρηδες έχει μπανάκι

Πατουσίδιο μια μια πέφτουν οι κακούργες και με προσκυνάνε να τις λυπηθώ.....μια φορά την εβδομάδα βάζω τζελ και έβαλα και στης γειτόνισσας....θα τις ξεκάνω όλες.....μια πήγε να μπει απο το τζάκι και το πρωί ήταν τέζα....

καληνύχτεςςςςςςςςς

Καλημέρα κορίτσια,

το καθάρισμα αυτό το κάνω μέρα παρά μέρα γιατί και εγώ αν το έκανα καθημερινά θα ήμουν πτώμα και χώρια που τώρα και με λέει υστερική ο άντρας μου πόσο μάλλον να το κάνω και καθημερινά.Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τα παιδιά προσπαθούν να μαζεύουν τα παιχνίδια τους κάθε βράδυ, που δεν τους έχω αφήσει και πολλά να αλωνίζουν δεξιά και αριστερά, ή να βάζουν τα ρούχα τους στα άπλυτα και ο σύζυγος βοηθάει με το μαγείρεμα ή ασχολιέται με τα παιδιά όταν κάνω έγω δουλειές.Αν όμως δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά και κουράζεσαι και πολύ.Εγώ επειδή όταν βλέπω ανω κάτω το σπίτι τα νεύρα μου κρόσσια φροντίζω να είναι τουλάχιστον μαζεμένο όταν δεν μπορώ να κάνω πολλά πολλά.

Κόρες λατρεμένες, καλημέρα!!

Πως είστε σήμερα?

Εμένα τα κέφια καλά κρατούν.

Σήμερα δουλεύω από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά...:P

Έτσι σηκώθηκα και έβαλα νωρίς-νωρίς γεμιστά, που σε λιγάκι θα είναι έτοιμα.

Ανέβασα "τρελά" πράσινα νυχάκια (φλούο!) στο facebook με smilies για nail art.... {ναι, η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι βαρετή..... ;) } και πάω να ψευτομαζέψω... ήδη κάτι έχω κάνει..

Ασχετο: σήμερα άκουγα Frank Sinatra, που νομίζω πως δεν μπορούν να έρθουν Χριστούγεννα χωρίς να τον ακούσω... είναι άρρηκτα δεμένα μαζί του. Οπότε... ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε;

Εγώ είμαι κάπως καλύτερα. Όχι, δε μίλησα, απλώς είμαι σε καλύτερη διάθεση.

Σήμερα είμαι, ήδη, λίγο κουρασμένη. Με ξύπνησε ο μικρός στις 4:30 και είχε όρεξη για παιχνιδάκια. Προσπάθησα να τον κοιμήσω, αλλά τίποτα. Τον έβαλα στο κρεβάτι μας, ανάμεσα μας, και τον άφησα να στριφογυρίζει. Γύρω στις 5:30 ξανακοιμήθηκε. Ξύπνησε στις 7:30, ήπιε το γάλα του και τον άφησα στο πάρκο του να παίξει για καμιά ωρίτσα. Σ' αυτή τη μια ώρα, έστρωσα τα κρεβάτια, έκανα λίγο το μπάνιο, έβαλα το φαγητό του να γίνεται και τακτοποίησα τα ρούχα που σιδέρωσα εχθές το βράδυ (φυσικά, το σίδερο δεν τελείωσε). Μετά τον πήρα και κάτσαμε να παίξουμε μέχρι τις 10:30 που κοιμήθηκε. Έκανα ένα καφεδάκι, μάζεψα τα πιάτα από το νυχτερινό πλυντήριο, έπλυνα στο χέρι και άπλωσα κάτι φορμάκια που του πήρα εχθές και ένα φορμάκι που του έφεραν δώρο. Στις 11:10 ξύπνησε. Κάθεται δίπλα μου και παίζει.

Τώρα θα πάω να τον ετοιμάσω να φύγουμε. Θα πάμε στην παιδίατρο για εμβόλιο.

Θα τα ξαναπούμε όταν γυρίσω.

Φιλιά!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...