Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις γυρισα σπίτι. Πήγαμε με το μικρό να αλλέξουμε ένα ζευγάρι παπούτσια που του έφεραν στη βάφτιση και δεν του έκαναν. Δυστυχώς δε βρήκα το ίδιο χρώμα και του πήρα διαφορετικά. Πήγαμε και στα jumbo να πάρουμε δυο πραγματάκια που χρειαζόμουν. Στην επιστροφή κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο. Τώρα τον έβαλα στην κούνια του και κοιμάται ακόμη. Έφτιαξα ένα καφεδάκι και χαλαρώνω. Δουλειές δεν έχω να κάνω (είναι το σπίτι τακτοποιημένο και πεντακάθαρο). Φαγητό έχω από εχθές (μόνο του μικρού θα μαγειρέψω). Έχω μόνο σίδερο, που λέω να το κάνω το απόγευμα. Σκέφτομαι να στείλω τους άντρες στην παιδική χαρά και να κάτσω με την ησυχία μου να σιδερώσω. Οπότε τώρα απλώς ηρεμώ...;)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Έφαγα πρωϊνό

Εβαλα τα υλικά στον κλίβανο να αποστειρώνονται

Χλωρίνιασα την λεκάνη στο μπάνιο και την άφησα έτσι λίγο...

Εχω κάποια πραγματάκια που θέλω να γίνουν σήμερα... ίδωμεν! ;)

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι μου ηδη ειχα κανει αυτο που ειπες! ξεφορτωθηκα καποια πραγματα! αλλα που ππηγανε?! στο πατρικο-εξοχικο!!!!!! του ανδρος μου. χα χα! αδιορθωτη λεμε

Μια χαρά το βλέπω, ειδικά που εκεί είχες ελλείψεις... ;)

Αν όμως δεν είχες ελλείψεις.... λιποθυμώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Άσχετο, θυμήθηκα κι εγώ τώρα την από πάνω μου, που έχει μια μουσμουλιά στο μπαλκόνι της και πέφτουν τα μούσμουλα στο δικό μας..Είπαμε στον άντρα της ευγενικά να κόψει τα κλαδιά που εξέχουν κι αυτή έπεσε να πεθάνει (και καλά) :evil: :evil:

Πέθανε.... "πολύ"?????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Χρύσα, με το καλό το πάρτυ!

Όσο για τα μεταφορικά, έχεις απόλυτο δίκιο. Ζητάνε τα μαλλιοκέφαλα τους. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα να τα βρεις, που να μη χρεώνει τόσα πολλά;

Στην περιοχή σου, δεν υπάρχει τελικά τίποτα; (αν θυμάμαι καλά για πιατάκια κλπ έλεγες, έτσι δεν είναι;)

Δε θυμάμαι και που βρίσκεσαι (γερνάω....). Αν είσαι κάπου κοντά σε κάποια μεγαλύτερη πόλη, μήπως υπάρχει κάποιο s/m που θα έχει; δεν μπορεί, θα υπάρχει λύση. Μα... 25? μεταφορικά;

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ευχαριστώ όλες για τις ιδέες.:):)

Ολο λεω πως δεν θα κάνω τίποτα και τελικά πάλι υπερπαραγωγή θα γίνει.:rolleyes:

Και πολύ καλά θα γίνει! Εδώ έχει γεννέθλια ο πρίγκηπάς σου... δεν του αξίζει ένας, τουλάχιστον, βασιλικός εορτασμος...???!!! ;););)

Δες για ιδέα και αυτά....

Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για δωράκια ή απλώς για να υπάρχουν στον μπουφέ σου για τα πιτσιρικάκια. Μπορείς να βάλεις ζαχαρωτά, μπισκοτάκια κλπ... :P

406311_10151293834813569_592762700_n.jpg

777885dugw57gt25.gif

Ματάκια μου, η θετική μου ενέργεια ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ειρήνη μου, σ' ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια!!!

Ηρεμώ σιγά-σιγά. Αλλά, αυτή η κουβέντα που πρέπει να γίνει όλο αναβάλλεται. Χθες το βράδυ (που ήθελα να μιλήσω με τον άντρα μου), ο μικρός κοιμήθηκε στις 23:00 μετά από πολύ κλάμα και νεύρα (τόσο, που έκλαιγα κι εγώ μαζί του), οπότε μάζεψα νεροχύτη κι έπεσα ξερή για ύπνο. Δεν είχα καμία όρεξη για συζητήσεις. Ελπίζω, σήμερα πια, να μιλήσουμε. Μόνο όταν τα βγάλω από μέσα μου θα ηρεμήσω εντελώς...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Αυτό, κόρες, νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να το κανονίσουμε... δηλαδή να κανονίσουμε να βρούμε έναν τροπο που να βολεύει τουλάχιστον τις περισσότερες και να γνωριστούμε!!!!!!

Ναι, ναι!!! Κι εγώ θέλω να γνωριστούμε...

Όχι μ' εσένα, Ειρήνη. Εσένα σε γνώρισα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό!!!

Να γνωριστούμε όσες περισσότερες μπορούμε,

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Σαπούνισα λεκάνη και νιπτήρα.

Έπλυνα κάποια λίγα πιατικά

Σαπούνισα το πάνω μέρος της ηλεκτρικής μου κουζίνας και τα πλακάκια ακριβώς από πάνω...

Πάω να φτιάξω καφεδάκι!

777885dugw57gt25.gif

patousitsa, mamavasia, χρυσα81, sofiapar, matri και όποια άλλη ξεχνάω σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!!! Νομίζω ότι κάθε ώρα που περνάει είμαι και λιιιιιγο πιο ήρεμη.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κορίτσια μου ευχαριστώ!Τελικά το διευθέτησα το θέμα για τα μεταφορικά,ευτυχω΄ς.Θα τα παραλάβει κάποιος δικός από Αθήνα και θα μου τα φερει το Σαββατο.Αυτά παθαίνεις όταν τα αφήνεις τελευταία στιγμή.

Για τα δώρα ,μιας και δεν προνόησα για κάτι άλλο ,θα φτιάξω χαρτινα χρωματιστά καραβάκια,θα τα γεμίσω με καραμελικά και όλο μαζι θα το βαλω σε πουγκάκι ζελατίνας με κορδελίτσα.

Για τις προσκλησούλες θα βάλω χαρτινα ψαράκια σε στικς ,στο πίσω μέρος θα γραψω τα σχετικά και με κορδελίτσα θα κρεμάσω καρτελάκι με το όνομα του κάθε παιδιού.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έχω μόνο σίδερο, που λέω να το κάνω το απόγευμα. Σκέφτομαι να στείλω τους άντρες στην παιδική χαρά και να κάτσω με την ησυχία μου να σιδερώσω. Οπότε τώρα απλώς ηρεμώ...;)

Μάντεψε τι έκανα χθες το βραδάκι..... κάτι πολύ πρωτότυπο.... :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Και πολύ καλά θα γίνει! Εδώ έχει γεννέθλια ο πρίγκηπάς σου... δεν του αξίζει ένας, τουλάχιστον, βασιλικός εορτασμος...???!!! ;););)

Δες για ιδέα και αυτά....

Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για δωράκια ή απλώς για να υπάρχουν στον μπουφέ σου για τα πιτσιρικάκια. Μπορείς να βάλεις ζαχαρωτά, μπισκοτάκια κλπ... :P

406311_10151293834813569_592762700_n.jpg

Super ιδεα!Ευχαριστώ!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...