Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνωμη που δε χαιρετησα.Τι κανετε κοριτσακια μου ?Ειστε καλα?Το Σαββατο πηγαμε κι εμεις για το πρωτο μας μπανιο,εχθες για κατι ψωνια οποτα τα απλυτα αυγατισαν .Σημερα πλενω απο το πρωι αλλα το θεμα ειναι οτι περιμενουν και τα προηγουμενα ασιδερωτα.Ενας χαμος κι εγω στη μεση οπως παντα.Αλλα προτιμω να τριγυρναω με τον ανδρα μου απο το να κανω δουλειες.Εχω αδικο?Βεβαια δεν εχουμε ρουχα να βαλουμε και σιδερωνω επιτοπου.

Σοφάκι μου για τις περισσότερες έτσι είναι, μη νομίζεις πως είσαι μόνη!

Αν δεις τι ασιδερωτα (εσύ τα έχεις σε άπλυτα εγώ σε ασιδέρωτα) έχω θα μείνεις παγωτό!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

εχω να γραψω καιρο αλλα σας σκεφτομαι...ειρηνη μου εισαι η χαρα της ζης... απολαμβανω ταμυνηματα σου παντα και ελπιζω καποια στιγμη να σε γνωρισω και απο κοντα.

Αυτό, κόρες, νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να το κανονίσουμε... δηλαδή να κανονίσουμε να βρούμε έναν τροπο που να βολεύει τουλάχιστον τις περισσότερες και να γνωριστούμε!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και χαίρομαι που νιώθεις έτσι! Προσπαθώ να βρίσκω "κάτι" οπουδήποτε ώστε να φτιάχνω τα κέφια μου... είναι τόσο δύσκολη η εποχή που ζούμε που το χρειάζομαι πολυ!!! :?

Ευχαριστώ πολυ καρδούλα μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτίδα ξέρεις τι εχω δει σε ανάλογες περιπτώσεις. Οι άνθρωποι εγκλωβιζονται σε μια κατασταση (πχ να μην μιλιουνται) και ενω τελικα δεν τους αρεσει το διατηρουν μονο από πεισμα. Πολλες φορες δεν βοηθάει και η απεναντι πλευρα και άστα να πάνε.

ειρηνακι φαινεται πως εισαι ανθρωπος με θετική ενεεργεια. Πολυ σημαντικο και για εσενα και τους γύρω σου

εγω κοιταζω τη βενταλια με τα 1500 χρωματα για βαψιμο και εχω καταμπερδευτει. Θελω χρωμα αλλα οχι πολυ εντονα και δεν ξερω πως θα μου βγουνε. Και τι ακριβως ταιρειαζει. Προσπαθω να πεισω τον σύζηγο για κοκκινο σουρο τον τοιχο πισψ απο το κεφαλαρι στην κρεβατοκάμα μας αλλα δεν βλεπω να τον πειθω.

.οποτε θα παρω το διαστημα που θα λειπει η μικρη στη μαμα μου, τον ατμοκαθαριστη της και θα κανω τοιχους και θα πλυνω και κουρτινες. σας φιλωωω

Το χεις κάνει αυτό με τον ατμοκαθαριστή και τους τοίχους Αφροδίτη μου? Πιάνει?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!

Πήγα τον πιτσιρικά μου για μάθημα και βγήκα και εγώ να κάνω λίγα πράγματα για τα γενέθλια.Παρήγγειλα την τούρτα του,κανονισα κάποιες λεπτομέρειες σε πρακτικά ζητήματα και δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα σε αναλώσιμα,πιατάκια κ.τ.λ.,οπότε εχω στραφεί στο νετ. και ελπίζω να τα παραλάβω μέχρι το σκ γιατί την Δευτέρα έχουμε το πάρτυ.Απ'όσο προβλέπεται σήμερα δεν θα πάμε για μπάνιο γιατί ο αέρας καλά κρατάει ακόμη,οπότε θα κάνω λίγα πραγματάκια,εκτός κι αν αλλάξει ο καιρός.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ειρηνακι μου ηδη ειχα κανει αυτο που ειπες! ξεφορτωθηκα καποια πραγματα! αλλα που ππηγανε?! στο πατρικο-εξοχικο!!!!!! του ανδρος μου. χα χα! αδιορθωτη λεμε! χρυσα μου ξεχασα να σου πω πως η ιδεα σου ειναι φοβερη για την παραλια! εγω ιδεες δεν εχω να προτεινω αλλα ειμαι σιγουρη πως τα κοριτσια θα σε βοηθησουνε. σημερα καθαρισα το μπαλκονι μαζι με το παιδακι μου! εβαλα και ενα πλυντηριο. αργοτερα λεω να συνεχισω με την κουζινα και το καθιστικο. ηλιαχτιδα ευχομαι ολα καλα. ολοι λιγο πολυ εχουμε αυτα τα θεματακια. κοιταξε να ειστε καλα με τον αντρα σου και τα παιδακια σου.

βρε κοριτσια ειπατε τωρα για τον ατμοκαθαριστη και το θυμηθηκα! εκανα αμαν να παρω και τωρα που τον εχω δεν ξερω τι να τον κανω!!!!!!!!!!!!! που χρησιμοποιειται ωστε να καθαριζει και να μη χαλαει! και τελικα ολος αυτος ο ατμος που παει?!

βρε κοριτσια ειπατε τωρα για τον ατμοκαθαριστη και το θυμηθηκα! εκανα αμαν να παρω και τωρα που τον εχω δεν ξερω τι να τον κανω!!!!!!!!!!!!! που χρησιμοποιειται ωστε να καθαριζει και να μη χαλαει! και τελικα ολος αυτος ο ατμος που παει?!

Εγω κάνω χαλιά για φρεσκάρισμα, τα λούτρινα των παιδιών, ριχτάρια, καναπέ, υφάσματα γενικά, στο μπάνιο και στην κουζίνα πλακάκια κλπ. Νιώθω πως ο καυτός ατμός απολυμαίνει;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

βρε μιρτουλα μου και δε τα χαλαει με τοση δυναμη τα χαλια η΄τα ριχταρια. φοβαμαι να τα κανω. και εγω για την αισθηση απολυμανσης τον πηρα αλλα...... και τα παντζουρια μπορω να τα κανω?!

Διαφημίσεις

βρε μιρτουλα μου και δε τα χαλαει με τοση δυναμη τα χαλια η΄τα ριχταρια. φοβαμαι να τα κανω. και εγω για την αισθηση απολυμανσης τον πηρα αλλα...... και τα παντζουρια μπορω να τα κανω?!

¨οχι δεν τα χαλάει, είναι σαν να τα περνάς με ατμοσίδερο. Δεν ξέρω πόσο δυνατός είναι ο δικός σου βέβαια. Πατζούρια δεν έχω κάνει - τις έχω κόψει αυτές τις δουλειές:oops:. Ας μας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια ιδέες για ατμοκαθάρισμα αφού μας αρέσει αυτός ο τρόπος καθαρίσματος!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

μιρτουλα δεν τοχω δοκιμασει ποτε αλλα η μαμα μου το χρησιμοποιει συχνα..χρυσα πολυ ομορφη η ιδεα σου, να περασετε τελεια...μπορεις να παρεις και κουβαδακια-δωρακια για τα παιδια και για να παιξουν κιολας κατα τη διαρκεια του παρτυ.

το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση, παραβλεπω βεβαια και καποια πραγματα η μαλλον δεν τα κανω με την ιδια συχνοτητα λογω ζεστης...

Καλημέρα σας κορίτσια! Επέστρεψα κι εγώ χθες το βράδυ από το χωριό με τον μικρό..Καλά, το σπίτι είναι βομβαρδισμένο τοπίο, αλλά δεν αγχώνομαι :)

Στο McArthur αξίζει να πάς ? Εχει μεγάλη ποικιλία ? Γιατι είναι μακρινό ταξίδι !!

Να σου πω την αλήθεια, δεν το "ξεψάχνισα" γιατί είχα και τον μικρό μαζί που γκρίνιαζε να πάει στον παιδότοπο, αλλά θα ξαναπάω.. Είδα πολλούς άντρες να κρατάνε τσάντες πάντως και μου έκανε εντύπωση, άρα θα έχει καλές ευκαιρίες στα αντρικά. Περιέργως, δεν είδα πολλές γυναίκες να ψωνίζουν :? Άσχετα πάντως απ' τα ψώνια, αξίζει να πάτε μόνο και μόνο για να φάτε το θεικό παγωτό - γιαούρτι στο κατάστημα "yasu" !! Έπαθα πλάκα, δεν έχω ξαναδοκιμάσει τέτοια γεύση :D Ήταν το μόνο μαγαζί με ουρά μέχρι έξω..! Διαλέξτε μόνο μια μέρα να μην έχει πολύ ήλιο και ζέστη, γιατί είναι υπαίθριο..Το ίδιο και για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Πέρσι το καλοκαίρι που πήγαμε, λιώσαμε..

Koρίτσια ερώτηση,

σκέφτομαι την ερχόμενη εβδομάδα που είναι τα γενέθλια του μικρού να τα κάνω στην παραλία,εκει που πάμε κάθε απόγευμα για μπάνιο

Φανταστική ιδέα! Πικ-νικ στην παραλία μέχρι αργά το βράδυ, τέλειο μου ακούγεται :) Και φυσικά, με κάλυψε η Ειρήνη με τις ιδέες της!

Να σας πω κάτι να μου πείτε πως σας φαίνεται . Η απο πάνω μου απέκτησε πρόσφατα ενα σκυλάκι και απο τότε τινάζει κάθε βράδυ διάφορα που εχουν πάνω τριχούλες απο το σκυλάκι .

Συμφωνώ με την Ειρήνη, να την πιάσεις στο φιλότιμο, να μην την αγριέψεις γιατί μετά μπορεί να στο κάνει κι επίτηδες..Αλλά ρε παιδιά, τι γαιδουριά είναι αυτή;! Στην μπανιέρα της έπρεπε να τινάζει τα χαλιά της με τις τρίχες του σκύλου :evil:

Άσχετο, θυμήθηκα κι εγώ τώρα την από πάνω μου, που έχει μια μουσμουλιά στο μπαλκόνι της και πέφτουν τα μούσμουλα στο δικό μας..Είπαμε στον άντρα της ευγενικά να κόψει τα κλαδιά που εξέχουν κι αυτή έπεσε να πεθάνει (και καλά) :evil: :evil:

g8Sbp2.png

Καλημέρα, καλές μου, κόρες!

Τι κάνετε μικρά μου? Μολις μαζεύτηκα, σήμερα δούλευα από νωρίς.... ;) .

Πάω να φάω πρωϊνό και να κάνω μερικές μικρο-δουλίτσες και επανέρχομαι..!!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα,καλημέρα!!!:)

Από το πρωί προσπαθώ να διευθετήσω διάφορα με τα του πάρτυ και εχω φρικάρει.Για ενα δεμα 50 ευρώ μου ζητάνε να πληρώσω 25 ευρώ μεταφορικά με κούριερ,και δεν έχει και μεγάλο βάρος!Ελεος!Η κρίση μας φταίει κατα τ'αλλα!:evil:

Εχθές εφτιαξα λίγα πραγματα(χαρτοκοπτική) καθώς επίσης και καποια γυαλινα βάζα που είχα,τα διακόσμησα με σπάγκο ,όπως είχε ποστάρει η Βάσια παλαιότερα και καποια αλλα τα εβαψα με χρώμα για γυαλι.Εγιναν πολύ όμορφα.Αμα μεγαλώσω και μάθω να βαζω φωτο ,θα σας τα δείξω:tongue:

Σήμερα έβαλα γεμιστά να γίνονται,τακτοποίησα και το τρίτο υπνοδωμάτιο,το οποίο ήταν χάλια,και ελπίζω να συνεχίσω με λίγη καθαριότητα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...