Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα,τι κάνετε?

Ειρήνη μου, πολύ χαίρομαι για την καλή διαθεση και τα υπόλοιπα βεβαίως.Γι'αυτό λέγαμε πως πρέπει να περιπιούμαστε και τον εαυτό μας;):D:D:D

Ηλιαχτίδα, ευχομαι και ελπίζω να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα,είναι δύσκολες καταστάσεις,δες αν μπορείς να κάνεις κουβέντα μαζί τους η με τον αντρα σου,εσύ ξέρεις καλύτερα,για να μην μένουν αλυτα προβλήματα.Οσο περνάει ο καιρός ό,τι δεν λύνεται γίνεται μεγαλύτερο.

Κατα τάλλα,σήμερα πήγαμε εκκλησία με το αντράκι μου,καθώς είναι της Αγίας Μαρίνας,και γιορτάζει ενα εξωκλήσι δίπλα στη θάλασσα, αλλά μας έφαγε ο αέρας.Μόλις γυρίσαμε σπίτι μπήκαμε αμέσως για μπάνιο γιατί δεν αντέχαμε αλλο το χώμα.Εφτιαξα καφέ να πιώ και να οργανωθώ λίγο.Εχει μάθημα ζωγραφικής ο μικρός στις 12 και έλεγα να βγψω για να πάρω ότι πραγματα χρειάζομαι για τα γενέθλιά του.Εχω πολλά να κάνω σήμερα αλλά να δούμε πως θα τα καταφέρω.:rolleyes::):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω κάτι να μου πείτε πως σας φαίνεται . Η απο πάνω μου απέκτησε πρόσφατα ενα σκυλάκι και απο τότε τινάζει κάθε βράδυ διάφορα που εχουν πάνω τριχούλες απο το σκυλάκι .

Εχουμε πει οτι τινάζουμε στο μπροστινό μπαλκόνι στη μία άκρη , αλλα στην αρχη τίναζε στο κέντρο που εχουμε τα καθισματα μας με τα μαξιλάρια μας και τα γέμισε τρίχες 2 φορές , γιατι μετά τα μάζεψα και της ζητησα ευγενικά να τινάζει στην άκρη .

Απο τοτε ξαναβρήκα μια φορά τρίχες στα καθίσματα , αλλα μου εχει μπει η ιδέα και ούτε μαξιλάρια εχω και πλένω και τις καρέκλες συχνά και δεν απλώνω ρούχα στην απλώστρα οπως παλιά και κλείνω και τα παράθυρα και ναι εχω φρικάρει .

Ακόμα και να τινάζει στην ακρη , πιστευω οτι αν εχει αέρα , μπαίνουν οι τριχούλες απο το σκυλάκι στο μπαλκόνι μου και ετσι εχω περιοριστεί πολύ.

Πείτε μου κορίτσια τι να κάνω .........

Αφου επιτρέπεται το τιναγμα , δεν μπορω να της πω και κατι , αλλα κάθε μέρα ?

Εγω δεν τινάζω ποτε μου ..........Και αν ήθελα τριχούλες απο σκυλάκι , θα έπαιρνα σκυλάκι .........

Τώρα εδώ... έχεις ένα θέμα... :|

Γιατί θέλουμε η κυρία να σε καταλάβει και να βρει μια άλλη φόρμουλα τινάγματος και θέλουμε να μην χαλάσεις τις καλές σχέσεις σου με τη γειτόνισσα... τα θέλουμε και τα δύο!

Πέρασα και γω κάτι παρόμοιο. Μένουμε στον 2ο όροφο και η κυρία του 3ου ορόφου τίναζε, πράγμα πολύ λογικό! Αλίμονο! Και γω τινάζω. Μια φορά μάλιστα είχα βρει στάχτες πάνω στο κίτρινο, φρεσκοπλυμμένο παπλωματάκι του φιόγκου αλλά ξέρω πως εκείνη δεν καπνίζει οπότε ήμουν σίγουρη πως ήταν απερισκεψία του άντρα της, ο οποίος είναι και μεγάλης ηλικίας. Καμιά φορά εκνευριζόμουν γιατί έβρισκα ψίχουλα, σπίρτα κλπ., στην άκρη του μπαλκονιού μου αλλά επειδή

α) τα έβρισκα στην άκρη του μπαλκονιού μου, σκεφτόμουν πως η γυναίκα τινάζει εκεί στην ακρούλα όπως κάνω και γω όταν τινάζω

β) έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί τους και γενικά ο ένας βοηθά και κατανοεί τον άλλον αποφάσισα πως δεν είναι λόγος για να το κάνω θέμα και το "άφησα"... έριχνα νεράκι και αυτό είναι όλο....

Μήπως να της ξαναμιλήσεις? Ομορφα και ευγενικά να της πει κάτι τέτοιο

"Βρε κορίτσι μου, δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση γιατί είμαι σίγουρη πως τινάζεις στην άκρη και σ' ευχαριστώ γι αυτό αλλά επειδή σ αυτό το μπαλκόνι καθόμαστε και πολλές φορές αφήνουμε πιάτα, ποτήρια και λοιπά και ο αέρας παίρνει τις τρυχούλες από το σκυλάκι.. να σκεφτούμε κάτι..?"

Αν της πεις κάτι τέτοιο... φυσικά και δεν βρίσκεις λύση, αλλά θα της το έχεις πει και εκείνη θα έχει πιάσει το νόημα. Με δεδομένο δε πως θα είσαι και τόσο ευγενική... μπορεί κάτι να γίνει.. :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Τι διαβάζουν τα όμορφα ματάκια μου για το Ειρηνάκι μας!!!!!!!

http://eleannasdiary.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4263.html?zx=4206dd146df58fc

Αντε βρε και εις ανώτερα ;) ;) ;)

Να την ακούς την γιατρό βεβαίως βεβαίως :P

Γιατρέ μου...respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!::!::!::!:

Ευχαριστώ! ;)

777885dugw57gt25.gif

σημερα εκανα τις σπαταλες μου! πηγαμε ικεα και πηρα μερικα μικροπραγματακια αλλα που μου εφτιαξαν τη διαθεση. χρειαζομαι βρε κοριτσια και ριχταρια αλλα πολυ ακριβα μου φαινονται

Πατουσίδιο μου, αγαπημένο!

Μπράβο που αγόρασες κάποια πραγματάκια από το ΙΚΕΑ! Θα σου ανέβηκε πολύ η διάθεση ε??

Τώρα όσο γι αυτό που είπες, πως βγήκαν τα πράγματα από τα ντουλάπια και τα μισά έμειναν έξω.. υπάρχει η πιθανότητα... λέω εγώ τώρα.... να ξεφορτωθείς και τίποτα απ' αυτά???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Προσπαθώ να ηρεμήσω. Εχθές ήμουν πολύ καλύτερα. Θέλω να κάνω και μια κουβέντα με τον άντρα μου και μετά θα είμαι εντελώς καλά (ελπίζω).

Το κακό στην περίπτωση μου ξεκινάει από τους γονείς (όπως σε πολλά σπίτια, δυστυχώς). Το μεγαλύτερο, όμως, πρόβλημα είναι ότι, στην περίπτωση μου, ξεκινάει από τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ γονείς και αυτό με στεναχωρεί. Δεν πειράζει... έγω θα προσπαθήσω να είμαι καλά με τον άντρα μου και το παιδάκι μου και για τους υπόλοιπους βλέπουμε...

Ματάκια μου, η θετική μου ενέργεια ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ηλιαχτίδα και εγώ κάποτε είχα προβλήματα με τους γονείς μου, μερικές φορές δεν συνειδητοποιούν ότι έχεις κάνει την δική σου οικογένεια και προσπαθούν να παρέμβουν όπως όταν ήσουν παιδί.....εμένα μου είχαν κάνει φασαρία επειδή φεύγαμε απο Κυψέλη που μας είχαν αγοράσει σπίτι και πηγαίναμε στου άντρα μου, αφού η Κυψέλη ήταν ένα μαύρο χάλι, γεμάτη φασαρία και καβγάδες αλλοδαπών.....ε μετά απο 2 μήνες τους πέρασε.....δεν καταλάβαιναν ότι δεν περνούσαμε καλά εκεί.

Εκεί, φίλες μου, εγώ είμαι κάθετη. Επειδή βλέπουμε άπειρα παραδείγματα με προβλήματα που δημιουργούνται από γονείς, ο καθένας πρέπει να βάζει στη θέση του τους γονείς του και να μην αφήνει πολλά περιθώρια γιατί όσο βλέπουν περιθώρια τόσο "χώνονται".

Σε μία παρόμοια περίπτωση βρισκόμαστε και μεις για πρώτη φορά με την αδερφή του άντρα μου τώρα και θα το τραβήξω τόσο που θα το σπάσω. Είμαι πάντα ανοιχτή στους ανθρώπους και τους κοιτάζω με κατανόηση αλλά όταν αφορά το σπίτι μου και την οικογένειά μου δεν δίνω κανένα περιθώριο. Αυτό είναι και σε όποιον αρέσει.

777885dugw57gt25.gif

Αχ!!! Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα... Δεν μπορώ να πω πολλά!!! Δεν ξέρω ποιος μπαίνει και διαβάζει εδω μέσα... Το μόνο που θα πω είναι ότι οι γονείς μου δε μιλάνε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ με τον άντρα μου και ότι δεν ήρθαν στο τραπέζι της βάφτισης. Ούτε μια φωτογραφία δεν έβγαλαν με το παιδί...

Αυτό είναι μεγάλο ΛΑΘΟΣ τους και δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το πάρουν πίσω... αυτό πες τους... πως δυστυχώς δεν μπορούν να ξαναφέρουν τη βάφτιση του παιδιού σου πίσω... πως δεν μπορούν να ξαναφέρουν τις στιγμές που χάνουν πίσω...είναι περίεργο που σ' αυτές τις ηλικίες που βρίσκονται δεν θέλουν να το καταλάβουν αυτό.... :cry:

Λυπάμαι πολύ που τα περνάς αυτά....

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,τι κάνετε?

Ειρήνη μου, πολύ χαίρομαι για την καλή διαθεση και τα υπόλοιπα βεβαίως.Γι'αυτό λέγαμε πως πρέπει να περιπιούμαστε και τον εαυτό μας;):D:D:D

Εντελώς άβαφη εννοείται... απλώς φόραγα ένα στράπλεξ μακρύ φορεματάκι και ένα μεγάλο καπέλο γιατί δεν αντέχω τον ήλιο στο πρόσωπό μου!!

Πράγματι πρέπει Χρυσα μου!!! Οπως το λες! ;)

Κατα τάλλα,σήμερα πήγαμε εκκλησία με το αντράκι μου,καθώς είναι της Αγίας Μαρίνας,και γιορτάζει ενα εξωκλήσι δίπλα στη θάλασσα, αλλά μας έφαγε ο αέρας.Μόλις γυρίσαμε σπίτι μπήκαμε αμέσως για μπάνιο γιατί δεν αντέχαμε αλλο το χώμα.Εφτιαξα καφέ να πιώ και να οργανωθώ λίγο.Εχει μάθημα ζωγραφικής ο μικρός στις 12 και έλεγα να βγψω για να πάρω ότι πραγματα χρειάζομαι για τα γενέθλιά του.Εχω πολλά να κάνω σήμερα αλλά να δούμε πως θα τα καταφέρω.:rolleyes::):)

Σιγά-σιγά! :D

777885dugw57gt25.gif

Αχ!!! Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα... Δεν μπορώ να πω πολλά!!! Δεν ξέρω ποιος μπαίνει και διαβάζει εδω μέσα... Το μόνο που θα πω είναι ότι οι γονείς μου δε μιλάνε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ με τον άντρα μου και ότι δεν ήρθαν στο τραπέζι της βάφτισης. Ούτε μια φωτογραφία δεν έβγαλαν με το παιδί...

Ωχχχχχχ!!!! καλό κουράγιο

Το κακό είναι ότι του γέρου το μυαλό δεν του το αλλάζεις εύκολα....είναι εκεί κολλημένο!!!

Ηλιαχτιδα μου θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια.Πανω απο ολα ειναι ο ανδρας μας και τα παιδια μας ετσι εμαθα κι εγω απο τη μαμα μου.Τωρα αν οι γονεις σου δεν το καταλαβαινουν δικο τους προβλημα.Ξερω οτι θα ηθελες ολα να ηταν αρμονικα αλλα δυστυχως αυτο δε γινεται παντα ,οποτε βαζουμε τις προτεραιοτητες μας.Κι ολα αυτα βεβαια στα λεω απο προσωπικη εμπειρια.Να μην πιεζεσαι κοριτσι μου.Οι γονεις πρεπει να μας βοηθουν κι οχι να μας δημιουργουν προσθετα προβληματα.

Διαφημίσεις

Συγνωμη που δε χαιρετησα.Τι κανετε κοριτσακια μου ?Ειστε καλα?Το Σαββατο πηγαμε κι εμεις για το πρωτο μας μπανιο,εχθες για κατι ψωνια οποτα τα απλυτα αυγατισαν .Σημερα πλενω απο το πρωι αλλα το θεμα ειναι οτι περιμενουν και τα προηγουμενα ασιδερωτα.Ενας χαμος κι εγω στη μεση οπως παντα.Αλλα προτιμω να τριγυρναω με τον ανδρα μου απο το να κανω δουλειες.Εχω αδικο?Βεβαια δεν εχουμε ρουχα να βαλουμε και σιδερωνω επιτοπου.

εχω να γραψω καιρο αλλα σας σκεφτομαι...ειρηνη μου εισαι η χαρα της ζης... απολαμβανω ταμυνηματα σου παντα και ελπιζω καποια στιγμη να σε γνωρισω και απο κοντα.

το σπιτι μου ειναι σε καλη κατασταση.εχω αποφασισει μια φορα τον 1,5 μην να παιρνω γυναικα ωστε να διατηρουμε και να μην πεθαινω στις δουλεις. οσο μπορω βεβαια ακομη. επισης ευελπιστω τωρα με τις εκπτωσεις να αγορασω 2-3 πραγματακια ωστε νανανεωσω λιγο τον χωρο μου. το βαψιμο του σπιτιου αναβαλλεται για του χρονου, πρωτα ο θεος.οποτε θα παρω το διαστημα που θα λειπει η μικρη στη μαμα μου, τον ατμοκαθαριστη της και θα κανω τοιχους και θα πλυνω και κουρτινες. σας φιλωωω

Ωχχχχχχ!!!! καλό κουράγιο

Το κακό είναι ότι του γέρου το μυαλό δεν του το αλλάζεις εύκολα....είναι εκεί κολλημένο!!!

.. δυστυχώς είναι μία αλήθεια... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...