Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ούτε και γω έχω πάει ποτέ.

Ας μας πει κάποια φίλη που έχει πάει, είναι όμορφο σαν μέρος? Αξίζει να κάνει βολτίτσα ή έχει μόνο 50 καταστήματα??

Νομίζω πάντως οτι είναι κοντά στο Αττικο Πάρκο , οπότε μπορεις να το συνδιάσεις .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλος το σίδερο.. αύριο πάλι!

Κλεισμένη σαν το ποντίκι μέσα στο σπίτι με τα a/c, έκανα και κάποιες δουλίτσες το μεσημέρι....

Αποστείρωσα τα υλικά μου

Άλλαξα νεσεσέρ στα υλικά της δουλειάς μου

Έκανα τα τζάμια του παιδικού δωματίου

Έπλυνα κάποια ρουχαλάκια στο χέρι

Φάγαμε και έπλυνα πιατικά και νεροχύτη...

Μια χαρά για σήμερα...πάω να ετοιμάσω βραδινό... :P:p

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, εγώ και το φατσοβιβλίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις... Πρέπει να είμαι σους φίλους για να βλέπω ε;;;

Και για ιδέες, έχω στα αγαπημένα κάποια blog, να τα βρω να στα στείλω να τα ψάξεις. Κόλλημα το νύχι τελικά!

Ναι μικρή μου!

Είμαι Irene's pretty nails. Στείλε μου για να δεις. Δεν ανεβάζω μόνο φωτογραφίες αλλά και "συμβουλές" για τα νυχάκια μας... ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!!!

Αχ,βρε κορίτσια δεν λέω ωραία περάσαμε,ξεκουραστήκαμε,ξεσάλωσε και το μικρό μας αλλά μου έλειψε και το σπιτάκι μου.Οπότε βουρ στις δουλειές τώρα γιατί μεσοβδόμαδα ξαναφεύγουμε μέχρι τέλος Αυγούστου, να είμαστε καλά πρώτα.

Επιτέλους έπλυνα το χαλάκι του μικρού και τον διάδρομο.Το βραδάκι θα κάνω την μοκέτα της κουζίνας.Και τα δύο μεγάλα και καλά, σαλονιού και τραπεζαρίας, θα τα δώσω έξω γιατί είναι πολύ βαριά και δεν μπορώ να τα κάνω εγώ.

Καλή επιστροφή και καλό κουράγιο με τις δουλειές! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου εσυ ομως δείχνεις να είσαι duracell , δεν ζαλίζεσαι ?

Τελικά πήρα το μεγάλο καπάκι και ήταν μεγάλο για το ταψακι στο φούρνο και σήμερα πήρα και το μικρό . (το είχα πλύνει ήδη και ετσι δεν μπορούσα να το γυρίσω)

Ματάκια μου, όχι...

Δεν μπορώ γενικότερα να "κάθομαι"... σκέψου, σε μία ναυτιλιακή που ήμουν πριν, με φώναζαν "the bullet lady" :tongue: {η γυναίκα-σφαίρα}... γενικά μ' αρέσει να κάνω πράγματα και συνήθως ενώ γράφω εδώ, ταυτόχρονα κάνω και κάτι άλλο...

Αλλά τρώω και πολύ καλά και κυρίως: κοιμάμαι πάντα, τουλάχιστον 8ωρο!!! Οπότε έχω αντοχές... ;)

777885dugw57gt25.gif

Νομίζω πάντως οτι είναι κοντά στο Αττικο Πάρκο , οπότε μπορεις να το συνδιάσεις .

Το ξέρω Κλειώ μου. Εχουμε πάει το φιογκάκι στο Αττικό Πάρκο και όχι μόνο 1 φορά. Είναι κάτι που για μένα, πρέπει να το δει ένα παιδάκι αλλά και όχι μόνο... και μεις! ;)

Αλλά στο εκπτωτικό χωριό... δεν έχω πάει. :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Να σας πω κάτι να μου πείτε πως σας φαίνεται . Η απο πάνω μου απέκτησε πρόσφατα ενα σκυλάκι και απο τότε τινάζει κάθε βράδυ διάφορα που εχουν πάνω τριχούλες απο το σκυλάκι .

Εχουμε πει οτι τινάζουμε στο μπροστινό μπαλκόνι στη μία άκρη , αλλα στην αρχη τίναζε στο κέντρο που εχουμε τα καθισματα μας με τα μαξιλάρια μας και τα γέμισε τρίχες 2 φορές , γιατι μετά τα μάζεψα και της ζητησα ευγενικά να τινάζει στην άκρη .

Απο τοτε ξαναβρήκα μια φορά τρίχες στα καθίσματα , αλλα μου εχει μπει η ιδέα και ούτε μαξιλάρια εχω και πλένω και τις καρέκλες συχνά και δεν απλώνω ρούχα στην απλώστρα οπως παλιά και κλείνω και τα παράθυρα και ναι εχω φρικάρει .

Ακόμα και να τινάζει στην ακρη , πιστευω οτι αν εχει αέρα , μπαίνουν οι τριχούλες απο το σκυλάκι στο μπαλκόνι μου και ετσι εχω περιοριστεί πολύ .

Πείτε μου κορίτσια τι να κάνω .........

Αφου επιτρέπεται το τιναγμα , δεν μπορω να της πω και κατι , αλλα κάθε μέρα ?

Εγω δεν τινάζω ποτε μου ..........

Και αν ήθελα τριχούλες απο σκυλάκι , θα έπαιρνα σκυλάκι .........

Τι διαβάζουν τα όμορφα ματάκια μου για το Ειρηνάκι μας!!!!!!!

http://eleannasdiary.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4263.html?zx=4206dd146df58fc

Αντε βρε και εις ανώτερα ;) ;) ;)

Να την ακούς την γιατρό βεβαίως βεβαίως :P

Να σας πω κάτι να μου πείτε πως σας φαίνεται . Η απο πάνω μου απέκτησε πρόσφατα ενα σκυλάκι και απο τότε τινάζει κάθε βράδυ διάφορα που εχουν πάνω τριχούλες απο το σκυλάκι .

Εχουμε πει οτι τινάζουμε στο μπροστινό μπαλκόνι στη μία άκρη , αλλα στην αρχη τίναζε στο κέντρο που εχουμε τα καθισματα μας με τα μαξιλάρια μας και τα γέμισε τρίχες 2 φορές , γιατι μετά τα μάζεψα και της ζητησα ευγενικά να τινάζει στην άκρη .

Απο τοτε ξαναβρήκα μια φορά τρίχες στα καθίσματα , αλλα μου εχει μπει η ιδέα και ούτε μαξιλάρια εχω και πλένω και τις καρέκλες συχνά και δεν απλώνω ρούχα στην απλώστρα οπως παλιά και κλείνω και τα παράθυρα και ναι εχω φρικάρει .

Ακόμα και να τινάζει στην ακρη , πιστευω οτι αν εχει αέρα , μπαίνουν οι τριχούλες απο το σκυλάκι στο μπαλκόνι μου και ετσι εχω περιοριστεί πολύ .

Πείτε μου κορίτσια τι να κάνω .........

Αφου επιτρέπεται το τιναγμα , δεν μπορω να της πω και κατι , αλλα κάθε μέρα ?

Εγω δεν τινάζω ποτε μου ..........

Και αν ήθελα τριχούλες απο σκυλάκι , θα έπαιρνα σκυλάκι .........

Δύσκολη περίπτωση!!! άλλη βεράντα δεν έχει να τινάξει???

Το κακό είναι ότι η τρίχα πάει παντού ότι και να κάνεις....εγώ θα έπλενα όποτε θα ήταν να κάτσω έξω (μανίκι η περίπτωση)

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! τι κανετε? εγω παντως περιμενω την αυριανη ημερα! περιμενω τη δροσια! αντε να δουμε. επισης περιμενω να δω αμα το φαρμακο που μου συστησε η mamavasia βοηθησει με τις κατσαριδες! - μακαρι - . το σπιτι ειναι αναστα ο κυριος! ειχα αδειασει ντουλαπια κουζινας για καθαρισμα και να βαλουμε φαρμακο. μισα πραγματα μεινανε εξω! ρουχα για σιδερο υπαρχουνε παντου και εχω και ρουχα που περιμενουνε να πλυθουνε στο χερι! και αυτα καπου εδω γυρω τριγυρνανε! χρονος που να βρεθει! καθε βραδακι εξω με τα παιδια για να ξεσκασουνε γιατι ολοι την ημερα ημαστε κλεισμενοι στο κλουβι με το κλιματιστικο!! καλα ειναι δε λεω αλλα πανε οι δουλειες πισω. σημερα εκανα τις σπαταλες μου! πηγαμε ικεα και πηρα μερικα μικροπραγματακια αλλα που μου εφτιαξαν τη διαθεση. χρειαζομαι βρε κοριτσια και ριχταρια αλλα πολυ ακριβα μου φαινονται! κλειω ειλικρινα δε ξερω τι θα κανουμε με το θεμα της κουρασης. εγω παλι εχω υψηλη πιεση αλλα εχω συνηθως προβλημα με το σιδερο. αλλα ειναι και αυτο που ειπες! ημαστε αγυμναστες και αυτο το θεωρω μεγαλο μειον! αααααα και η καταναλωση γλυκων! ομοιοπαθουσα και εκει! οσο για το θεμα με το σκυλο! για εμενα μεγαλη πικρα θα ηταν! καλα τα ζωα αλλα αυτη την τριχα δεν την αντεχω. πιθανοτατα θα μπορουσες και παλι ευγενικα να της το πεις και δυστυχως θα πρεπει να τιναζεις συνεχως τα μαξιλαρια και τα υπολοιπα. ηλιαχτιδα μου πως εισαι βρε κοριτσι? ευχομαι καλυτερα.

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Προσπαθώ να ηρεμήσω. Εχθές ήμουν πολύ καλύτερα. Θέλω να κάνω και μια κουβέντα με τον άντρα μου και μετά θα είμαι εντελώς καλά (ελπίζω).

Το κακό στην περίπτωση μου ξεκινάει από τους γονείς (όπως σε πολλά σπίτια, δυστυχώς). Το μεγαλύτερο, όμως, πρόβλημα είναι ότι, στην περίπτωση μου, ξεκινάει από τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ γονείς και αυτό με στεναχωρεί. Δεν πειράζει... έγω θα προσπαθήσω να είμαι καλά με τον άντρα μου και το παιδάκι μου και για τους υπόλοιπους βλέπουμε...

Στο θέμα μας τώρα:

Εχθές σιδέρωσα όλα τα ρούχα. Έμειναν μόνο 3 σετ σεντόνια, τα οποία θα σιδερώσω μάλλον το απόγευμα. Το κακό είναι ότι χθες το βράδυ έβαλα άλλο ένα πλυντήριο, το οποίο άπλωσα πριν λίγο. Ελπίζω ότι μέχρι το βράδυ θα έχω τελειώσει το σίδερο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

patousitsa σε εμένα το φάρμακο λειτούργησε μέχρι στιγμής.....δεν έχω δει καμία ζωντανή και όσες τόλμησαν να περάσουν τις βρήκα ψόφιες.....χιχιχιιχ

Παλιά το βράδυ έβλεπα να περπατάνε στους τοίχους εξωτερικά απο το σπίτι καθημερινά, τώρα δεν βλέπω ούτε μια, αφού σκέφτομαι να πάω και στα γειτονικά σπίτια να βάλω, γιατί απο αυτούς έρχονται...

Ηλιαχτίδα και εγώ κάποτε είχα προβλήματα με τους γονείς μου, μερικές φορές δεν συνειδητοποιούν ότι έχεις κάνει την δική σου οικογένεια και προσπαθούν να παρέμβουν όπως όταν ήσουν παιδί.....εμένα μου είχαν κάνει φασαρία επειδή φεύγαμε απο Κυψέλη που μας είχαν αγοράσει σπίτι και πηγαίναμε στου άντρα μου, αφού η Κυψέλη ήταν ένα μαύρο χάλι, γεμάτη φασαρία και καβγάδες αλλοδαπών.....ε μετά απο 2 μήνες τους πέρασε.....δεν καταλάβαιναν ότι δεν περνούσαμε καλά εκεί.

Ηλιαχτίδα και εγώ κάποτε είχα προβλήματα με τους γονείς μου, μερικές φορές δεν συνειδητοποιούν ότι έχεις κάνει την δική σου οικογένεια και προσπαθούν να παρέμβουν όπως όταν ήσουν παιδί.....εμένα μου είχαν κάνει φασαρία επειδή φεύγαμε απο Κυψέλη που μας είχαν αγοράσει σπίτι και πηγαίναμε στου άντρα μου, αφού η Κυψέλη ήταν ένα μαύρο χάλι, γεμάτη φασαρία και καβγάδες αλλοδαπών.....ε μετά απο 2 μήνες τους πέρασε.....δεν καταλάβαιναν ότι δεν περνούσαμε καλά εκεί.

Αχ!!! Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα... Δεν μπορώ να πω πολλά!!! Δεν ξέρω ποιος μπαίνει και διαβάζει εδω μέσα... Το μόνο που θα πω είναι ότι οι γονείς μου δε μιλάνε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ με τον άντρα μου και ότι δεν ήρθαν στο τραπέζι της βάφτισης. Ούτε μια φωτογραφία δεν έβγαλαν με το παιδί...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κόρες... κόρες... κόρες...

Τα κέφια καλά κρατούν σήμερα.... για 2 κυρίως λόγους.

1) Πηγα νωρίς, ως συνήθως τώρα το καλοκαίρι, να ψωνίσω 2-3 πραγματάκια. Πέρασα λοιπόν και από τον φούρνο να πάρω το ψωμάκι μας. Τον φούρνο τον έχει ένα ζευγάρι. Μπαίνω λοιπόν μέσα και μου λέει η κοπέλα

Ρηνάκι...τι ομορφιές είναι αυτές? Ούτε 30 δεν σε κάνω λέμε!

Και συμπληρώνει ο άντρας της

Ηρθες κι έφερες την Νότια Γαλλία στο μαγαζί μας! Εύγε! Και η ζέστη θέλει τη φινέτσα της!!!

Καλέ.. μου ανέβασαν τα κέφια τα παιδιά!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2) Η Βάσια μου, η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ, που πάντα με προσέχει και με σκέφτεται {αποδεδειγμένα!} είχε την καταπληκτική ιδέα να μου προτείνει την περασμένη εβδομάδα να κάνω join σε κάποια άλλα προφίλ στο facebook ώστε να "διαφημίσω" τη δουλίτσα μου!

Και ήδη μια πολύ γλυκιά κοπέλα, η Ελεάννα, μας έκανε ένα "αφιέρωμα" και μέσω του προφίλ της στο facebook αλλά και μέσω του blog της!!!!

Είμαι κατα-ενθουσιασμένη!!!

ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΥΠΕΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p

Επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...