Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Περιμένω την κουμπάρτα μου να το σχεδιάσουμε όλο το "project".Μάλλον θα κάνω αλλα θα ήθελα κάτι χειροποίητο.

Συμφωνώ 100%!

Να σου πω 2-3 ιδέες που μου ρχονται τώρα έτσι στο άσχετο για τα προσκλητήρια, σε πρώτη φάση??

1) Ν' αγοράσεις 1 μέτρο καραβόπανο και να τις κόψεις σε μικρά κομμάτια που επάνω να γράψεις χειρόγραφα την πρόσκληση σας!

2) Ν' αγοράσεις χωνάκια παγωτού και μέσα να τοποθετήσεις μία μικρή προσκλησούλα (που θα έχεις γράψει εσύ)

3) Να βάλεις το προσκλητήριο (απλά χαρτάκια) μέσα σε μπουκαλάκια ούζου {τα μικρά}, μαζί με μικρές πετρούλες..

4) Να κόψεις σχήματα από κάτι καλοκαιρινό (ψαράκι, καραβάκι κλπ) και να γράψεις από μέσα την πρόσκληση όπως αυτό

p1169984.jpg

5) Ακόμα και σε λευκές, ίσιες πετρούλες που θα μαζέψετε από την παραλία θα μου άρεσε να είναι γραμμένο!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ωραία ιδέα για τα παππούτσια μας Ειρήνη,όντως προφυλλάσονται πολύ καλά με αυτό τον τροπο και αν χειριστούμε καλά και τις θήκες δεν πιανουν πολύ χωρο;)

Μόλις ετοίμασα τηγανιτες πατάτες ,κολοκύθια και μελιτζάνες και πάμε για φαγητό.ΦΙΛΙΆ!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πολύ ωραία ιδέα για τα παππούτσια μας Ειρήνη,όντως προφυλλάσονται πολύ καλά με αυτό τον τροπο και αν χειριστούμε καλά και τις θήκες δεν πιανουν πολύ χωρο;)

Πραγματικά δεν είναι τόσο απλή και τόσο χρήσιμη??? Την λάτρεψα!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Συμφωνώ 100%!

Να σου πω 2-3 ιδέες που μου ρχονται τώρα έτσι στο άσχετο για τα προσκλητήρια, σε πρώτη φάση??

1) Ν' αγοράσεις 1 μέτρο καραβόπανο και να τις κόψεις σε μικρά κομμάτια που επάνω να γράψεις χειρόγραφα την πρόσκληση σας!

2) Ν' αγοράσεις χωνάκια παγωτού και μέσα να τοποθετήσεις μία μικρή προσκλησούλα (που θα έχεις γράψει εσύ)

3) Να βάλεις το προσκλητήριο (απλά χαρτάκια) μέσα σε μπουκαλάκια ούζου {τα μικρά}, μαζί με μικρές πετρούλες..

4) Να κόψεις σχήματα από κάτι καλοκαιρινό (ψαράκι, καραβάκι κλπ) και να γράψεις από μέσα την πρόσκληση όπως αυτό

p1169984.jpg

5) Ακόμα και σε λευκές, ίσιες πετρούλες που θα μαζέψετε από την παραλία θα μου άρεσε να είναι γραμμένο!!! ;);)

Πολύ ωραίες Ειρήνη μου ειδικά τα βοτσαλάκια και τα μπουκάλια(αν και δεν με συμφαίρει να αγοράσω 10 μπουκαλάκια μονο και μόνο για τις προσκλήσεις),είναι τέλεια!

Εχω σκεφτεί και χαρτινα καραβάκια στα οποία καπως να κρέμονται χαρτάκια με την πρόσκληση η και ψαράκια χάρτινα με την πρόσκληση επάνω σε στικς :rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πολύ ωραίες Ειρήνη μου ειδικά τα βοτσαλάκια και τα μπουκάλια(αν και δεν με συμφαίρει να αγοράσω 10 μπουκαλάκια μονο και μόνο για τις προσκλήσεις),είναι τέλεια!

Εχω σκεφτεί και χαρτινα καραβάκια στα οποία καπως να κρέμονται χαρτάκια με την πρόσκληση η και ψαράκια χάρτινα με την πρόσκληση επάνω σε στικς :rolleyes:

Τα μπουκαλάκια κοστίζουν περίπου 1? / ένα, οπότε δίκιο έχεις. Αλλά αν έχεις ήδη ή αν μπορούσαμε να τα βρούμε από μπουκαλάκια ούζου...? Αμαν βρε παιδί μου και σεις... πιείτε και λιγάκι!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Φυσικά! Και καραβάκια, και σε σχήμα αστερία, και σε σχήμα γλάρου... φαντασία να χουμε!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσούδες...

Εμείς είμαστε χωριό πια, έχουμε αρχίσει να χαλαρώνουμε και να ηρεμούμε.....τα παιδιά δεν ξεκολλάνε απο θάλασσα και το απόγευμα ξεσαλώνουν μέχρι που πάνε για ύπνο....το χρειαζόντουσαν

Ζέστη πολύ αλλά είπαν απο αύριο θα πέσει...

Χρύσα στο πάρτυ, για να γλυτώσω την φασαρία, θα παρήγγελνα σουβλάκια ή κοτόπουλο και πατάτες τηγανητές απο σουβλατζίδικο , θα έφτιαχνα σαλάτες και για τα μικρά θα τυροπιτάκια και τοστάκια.....την τούρτα θα την είχα σπίτι στο ψυγείο και θα την έφερνα τελευταία στιγμή (αφού είναι κοντά).....επίσης θα είχα μαζί και ραδιόφωνο για να ακούνε μουσική και στο τσακίρ κέφι θα άναβα και μια φωτιά στην παραλία αν μας έπιανε η νύχτα....

Γειά σας κοριτσούδες...

Εμείς είμαστε χωριό πια, έχουμε αρχίσει να χαλαρώνουμε και να ηρεμούμε.....τα παιδιά δεν ξεκολλάνε απο θάλασσα και το απόγευμα ξεσαλώνουν μέχρι που πάνε για ύπνο....το χρειαζόντουσαν

Ζέστη πολύ αλλά είπαν απο αύριο θα πέσει...

Αχ Βάσια μου...

Πόσο σε ζηλεύω.....!!!!!!!

Ελπίζω και εύχομαι να περάσετε υπέροχα και ξεκούραστα!!!

777885dugw57gt25.gif

Χαιρετώ σας κορίτσια! Ζέστηηη, ακόμα και στα εξοχάς μέσα στο σπίτι την περνάμε την μέρα, μέχρι να έρθει η ώρα της βόλτας... Πλατσουρίζουμε λίγο στην αυλή το πρωί στην πισίνα και το μεσημέρι, τα κεφάλια μέσαααααα...

Α! και η πισίνα είναι η πλαστική παιδική για το τρελο-φιογκάκι, όχι για μας...

Ειρήνη, εγώ και το φατσοβιβλίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις... Πρέπει να είμαι σους φίλους για να βλέπω ε;;;

Και για ιδέες, έχω στα αγαπημένα κάποια blog, να τα βρω να στα στείλω να τα ψάξεις. Κόλλημα το νύχι τελικά!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Χρύσα, κι εγώ πάρτυ στην παραλία ψηφίζω.... στην άμμο με ραδιάκι φορητό...που λέει και το τραγούδι.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

kalamaraki, εφαρμόζω κι εγώ το ίδιο και όντως είναι εύκολο το συμμάζεμα-καθάρισμα μετά.

Όπως επίσης, πριν ξεκινήσω να φτιάξω κανά πολύπλοκο φαγητό/γλυκό, τα έχω όλα μπροστά μου και δε ψάχνω με αλευρωμένα χέρια μέσα στα ντουλάπια μου...

ΥΓ. Κάτι σε μελιτζανοσαλάτα μου θυμίζει η φωτό σου...

Η μαχμουρλίαση της ζέστης και η βαρεμάρα μεσημεριάτικα, με κάναν να αποφασίσω να "αναστήσω" τα σπασμένα ρουζ που έχω.... 3 τον αριθμό! Σειρά θα πάρουν οι σκιές κάποια στιγμή.

ImnOp3.png p7gjp3.png

kalamaraki, εφαρμόζω κι εγώ το ίδιο και όντως είναι εύκολο το συμμάζεμα-καθάρισμα μετά.

Όπως επίσης, πριν ξεκινήσω να φτιάξω κανά πολύπλοκο φαγητό/γλυκό, τα έχω όλα μπροστά μου και δε ψάχνω με αλευρωμένα χέρια μέσα στα ντουλάπια μου...

ΥΓ. Κάτι σε μελιτζανοσαλάτα μου θυμίζει η φωτό σου...

Α κ εγώ το κάνω αυτό για να μην ανοιγοκλείνω ντουλάπια με βρώμικα χέρια χε χε ;)

Ε...παπουτσάκια έκανα :tongue::D(μελιτζανοσαλάτα είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα)

Καλησπέρα!!!

Αχ,βρε κορίτσια δεν λέω ωραία περάσαμε,ξεκουραστήκαμε,ξεσάλωσε και το μικρό μας αλλά μου έλειψε και το σπιτάκι μου.Οπότε βουρ στις δουλειές τώρα γιατί μεσοβδόμαδα ξαναφεύγουμε μέχρι τέλος Αυγούστου, να είμαστε καλά πρώτα.

Επιτέλους έπλυνα το χαλάκι του μικρού και τον διάδρομο.Το βραδάκι θα κάνω την μοκέτα της κουζίνας.Και τα δύο μεγάλα και καλά, σαλονιού και τραπεζαρίας, θα τα δώσω έξω γιατί είναι πολύ βαριά και δεν μπορώ να τα κάνω εγώ.

Οσο για την πίεση σε καταλαβαίνω...8-4 η κανονική μου, 9-5 στο τσακίρ κέφι... :? .

Ο καθένας μας έχει ορισμένες αντοχές. Μην πιέζεσαι. Κάνε αυτά που μπορείς και σιγά-σιγά οργανώσου! :P

Εύγε! Τώρα θα δεις τεράστια διαφορά στο καθάρισμα του φούρνου μικροκυμάτων γιατί ουσιαστικά θα πλένεις σχεδόν μόνο το καπάκι! ;)

Ειρήνη μου εσυ ομως δείχνεις να είσαι duracell , δεν ζαλίζεσαι ?

Τελικά πήρα το μεγάλο καπάκι και ήταν μεγάλο για το ταψακι στο φούρνο και σήμερα πήρα και το μικρό . (το είχα πλύνει ήδη και ετσι δεν μπορούσα να το γυρίσω)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...