Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Notos Galleries Home στην πλατεία Κοτζιά! Έχει ωραία διακοσμητικά, κορνίζες, καθρέφτες, επιπλάκια κτλ. και κάνει καλές εκπτώσεις..Επίσης έχει και - τα αγαπημένα μου - Habitat :D

Το προηγούμενο σου-κου αξιώθηκα κι εγώ να πάω επιτέλους στο McArthur, και είδα ότι έχει stock BoConcept, με πολλά επίσης διακοσμητικά, πίνακες κτλ στη μισή τιμή :)

Ευχαριστώ , θα πάω και εκει . Στο McArthur αξίζει να πάς ? Εχει μεγάλη ποικιλία ? Γιατι είναι μακρινό ταξίδι !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα τι κάνετε? Εύχομαι να δροσιζεστε σε κάποια παραλία :-)

Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί κ ήθελα να σας δείξω τι κάνω στην κουζίνα όταν μαγειρεύω.

Ο καδος που εχω είναι στο μπαλκόνι της κουζίνας κ μεσολαβούν ενάμιση μετρό από τον πάγκο μου.

Όταν ξεκινάω προετοιμασία κ μαγείρεμα κ καθάρισμα υλικών από το να πηγαινοερχομαι στον καδο ή να τα πετάω στον νεροχύτη , βγάζω ένα μεγάλο μπωλ εξαρχής κ εκεί μαζεύω τα σκουπίδια μου, τα υγρα μου, τα τελειωμενα κουτακια κτλ. Με έχει βολεψει τρομερα , μένει ο πάγκος μου καθαρός ενόσω μαγειρεύω κ στο τέλος του μαγειρεματος ρίχνω αν υπάρχουν ζουμια κ μετά το περιεχόμενο του μπωλ στον καδο έξω.

Το είχα δει σαν συμβουλή τιπ σε μια ξένη εκπομπή μαγειρικής πριν 5 χρόνια κ εκτοτε το εφαρμόζω.

Καλό μεσημέρι !!

20120715_123224.jpg

πολύ καλή η ιδέα σου kalamaraki....εγώ έχω ένα μικρό κάδο πάνω στον πάγκο της κουζίνας μου και όταν γεμίζει κλείνω την σακούλα και τον πάω στον κάδο στην βεράντα....

πάντως και εγώ την δική σου ιδέα θα εφαρμόσω εδώ στο χωριό!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τελικά, εχθές έκανα όλες τις δουλειές που δεν έκανα την Πέμπτη λόγω διακοπής νερού. Ξεσκόνισα όλο το σπίτι, άλλαξα σεντόνια, σκούπισα, ξεσκόνισα, έκανα τα μπάνια και την κουζίνα. Εν τω μεταξύ, τακτοποίησα ό,τι είχε ξεμείνει από τη βάφτιση. Στις 20:00 ήρθε ένα φιλικό ζευγάρι (μόλις είχα τελειώσει το σφουγγάρισμα) και στις 21:00 άλλη μία φίλη (σχεδόν αδελφή μου). Κάναμε BBQ στην ταράτσα. Κάτσαμε μέχρι τη 1:00. Μετά έβαλα ό,τι χωρούσε στο πλυντήριο πιάτων και έπεσα ξερή για ύπνο. Σήμερα το πρωί, ξυπνήσαμε (για την ακρίβεια, ξύπνησε ο μικρός και αναγκαστικά ξυπνήσαμε κι εμείς) στις 7:30. Ήπιε το γάλα του, μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο, το ξαναγέμισα και το έβαλα να πλύνει τα υπόλοιπα από εχθές το βράδυ, ετοιμαστήκαμε και στις 9:30 ήρθε ο νονός του μικρού και πήγαμε να τον κοινωνήσουμε. Γυρίσαμε σπίτι, ήπιαμε ένα καφεδάκι, έφυγε ο νονός του μικρού και είπαμε να χαλαρώσουμε λίγο. Δεν προλαβαίνει να περάσει μια ώρα και χτυπάει τηλέφωνο: "δέχεστε επισκέψεις το απόγευμα???" (ένα φιλικό ζευγάρι με ένα μωράκι στην ηλικία του δικού μας). Η απάντηση μας: "Φυσικά!!!"

Ήρθαν στις 20:00 έφυγαν στις 21:30. Τάισα το παιδί, το έβαλα για ύπνο και τώρα χαλαρώνωωωωωωωω. Επιτέλους...

Φυσικά, τα ασιδέρωτα περιμένουν. Το χειρότερο είναι ότι βαριούνται να κάθονται μόνα τους στις λεκάνες και φωνάζουν παρέα:evil::evil::evil: Όσο πάνε και αυξάνονται... Πριν λίγο βγήκε άλλο ένα πλυντήριο και το άπλωσα. Δεν ξέρω πλέον πόσα πλυντήρια έχω βάλει. Έχω χάσει το λογαριασμό. Αύριο το πρώτο πράγμα που θα κάνω (μετά τα καθημερινά) είναι να σιδερώσω.

Όσο για τα νεύρα, είναι εδώ και μου κάνουν παρέα... δε λένε να περάσουν... αλλά αυτά παθαίνει όποιος κρατάει πράγματα μέσα του και δε λύνει τα προβλήματα αμέσως μόλις προκύψουν...

Σας αφήνω

Σας εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο βράδυ!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

kalamaraki, υπέροχη η ιδέα σου! Θα την εφαρμόσω κι εγώ από εδώ και πέρα.

Η αλήθεια είναι ότι όταν έχω κάποιο μεγάλο μπωλ άπλυτο, το χρησιμοποιώ γι' αυτό το λόγο, αλλά δεν είχα σκεφτεί να το κάνω πάντα. Αν και εμένα ο κάδος είναι κοντά στο νεροχύτη, βολεύει για να αδειάζεις μια και καλή ό,τι υγρά προκύπτουν και να κρατάς πιο στεγνά τα σκουπίδια μέσα στον κάδο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

πολύ καλή η ιδέα σου kalamaraki....εγώ έχω ένα μικρό κάδο πάνω στον πάγκο της κουζίνας μου και όταν γεμίζει κλείνω την σακούλα και τον πάω στον κάδο στην βεράντα....

πάντως και εγώ την δική σου ιδέα θα εφαρμόσω εδώ στο χωριό!!!

Ωραια η ιδέα σου kalamaraki και mamavasia, κι εγώ εδώ να πω πως έχω ένα κάδο ειδικό για συσκευασίες προς ανακύκλωση, τις οποίες βάζω στηνάκρη και καθαρίζω με ένα βουρτσάκι όταν χρειάζεται, ενώ για τα τσόφλια, φλούδια κλπ αντί για σακούλα βάζω εφημερίδα που απορροφά κάποια υγρασία και είναι πιο οικολογική από τη σακούλα.:)

sACYp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Εχθές αργά το βράδυ επιστρέψαμε και σήμερα πρέπει να μαζευτώ και να τακτοποιήσω τα πράγματά μας για να μπούμε πάλι στους ρυθμούς μας.

Επλυνα τη βεράντα και προς το παρόν πίνω το καφεδάκι μου,τα υπόλοιπα αργότερα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Όσο για τα λοιπά που διάβασα πρόσφατα, για τη Χρύσα ψηφίζω ταπετσαρία πάνω από το τζάκι, εχω βάλει στο δικό μου μια σαν ψηφιδωτό - πετρούλες και κανείς δεν πιστεύει ότι είναι ταπετσαρία....και τα κηροπήγια που είπε η Ειρήνη.

Επειδή ο τοίχος του τζακιού είναι επίπεδος,μιας και το τζάκι είναι εξωτερικό,και αν βάλω ταπετσαρία θα πρέπει να μπεί σε όλο τον τοίχο,που είναι 5 μέτρα και μεσολαβούν μια βιτρίνα,η πόρτα,2 παράθυρα και το τζάκι ,δεν του πάει η ταπετσαρία,δυστυχώς.Εχω παραγγείλει τον πίνακα και ελπίζω να είναι σε διαθεσιμότητα:rolleyes:Ευχαριστώ πάντως.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόρες καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Ζεσταίνεστε????? :tongue::tongue::tongue: Η ερώτηση της ημέρας!!!

Εμείς χθες, περάσαμε μία όμορφη και ξεκούραστη μέρα. Μας είχε καλέσει ένα φιλικό ζευγάρι στη Σαλαμίνα και μείναμε όλη μέρα εκεί.... Μπανάκι και ήλιος... :P.

Σήμερα ξυπνήσαμε και αμέσως βγήκα για ψώνια. Λόγω της τρελής ζέστης και επειδή είχα κάποιες ελλείψεις πήγα νωρίς-νωρίς... Πήγα σούπερ μάρκετ και στην αποθήκη που ψωνίζω και τελείωσα.

Άπλωσα ένα πλυντήριο νυχτερινό, τακτοποίησα τα ψώνια, έπλυνα κάποια πιατικά και λαχανικά / ντομάτες, έκανα καφεδάκι και τώρα έχω βάλει και πλένω στο χέρι τα μαγιώ / καπέλα μας και διάφορα από χθες...

Σήμερα λόγω ζέστης, θ ασχοληθώ πολύ με τα υλικά της δουλειάς μου. Θέλω να αποστειρώσω αλλά και να τα τακτοποιήσω λιγάκι διαφορετικά.. θα δω...:P

777885dugw57gt25.gif

Βρεε κορίτσια, βρε Ειρήνη, εγώ γιατί δε βλέπω τίποτα στο φατσοβιβλίο;;;;

Έχω να σου προτείνω, αν δεν το ξέρεις ήδη, αυτό... http://www.konadnailart.com/

Γιατί δεν μπορείς να δεις??? Εννοείς φωτογραφίες? Είσαι ήδη στους φίλους μου????? :confused:

Ευχαριστώ για το site, θα πάρω ιδέες!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη, για να καταλάβεις, τα 7 από τα 10 νύχια (με το ημι-μόνιμο) τα ξεφλούδισα... ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΤΟΝ...

:shock::shock::shock::shock::shock:!!! Τι του κάνατε καλέ, του κοριτσιού μου?????!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου πες μου σε παρακαλώ εσυ που το χεις καταλάβει γιατί εγω δεν...κάνεις εσυ τη μέτρηση στον ενδιάμεσο ή στον τελικό λογαριασμό?Πρέπει να χεις νυχτερινό ή δεν παίζει ρόλο και τέλος γιατί βγαίνει μικρότερος ο λογαριασμός έτσι, τι "κόβεται", πχ κάποια πάγια χρέωση?

Σου στέλνω μήνυμα.. ;)

777885dugw57gt25.gif

επιτελους!!!!!!!! ειπα να αξιωθω να πω ενα γεια τουλαχιστον! και να καλως ορισω τα νεα κοριτσια! ειδικα την παλια φιλη αζια. - γεια σου αζιακη μου-.

Kαλως την κουκλιτσα....

Φιλακια πολλα....:D:D:D

Αν βρεθω κεντρο θα παω δεν χανω τιποτα. Αν και με αυτη τη ζεστη θα ειναι δυσκολες οι μετακινησεις. Ενω ικεα βολευει με το αμαξι εχει και να παρκαρεις.

Και το Leroy έχει πάρκιγκ κοριτσάκι μου!

Υ.Γ. Οχι, δεν έχω καμία οικονομική σχέση με το κατάστημα ούτε δουλεύει κάποιος δικός μου εκεί... ;) Το αναφέρω απλώς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις... :P

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ για την συμβουλή . Θα τη δοκιμάσω !!! Εντωμεταξύ για την κούραση τι θα κάνουμε ? Εγω το εχω παρακάνει με τους καφέδες και την σοκολάτα . Σε εμένα θα φταίει οτι εχω και χαμηλή πίεση και ίσως αν ημουν και πιο γυμνασμένη θα βοηθούσε ........

Και σε αυτό πρέπει να οργανωθούμε !

Οσο για την πίεση σε καταλαβαίνω...8-4 η κανονική μου, 9-5 στο τσακίρ κέφι... :? .

Ο καθένας μας έχει ορισμένες αντοχές. Μην πιέζεσαι. Κάνε αυτά που μπορείς και σιγά-σιγά οργανώσου! :P

Πήρα και το καπάκι και το φούρνο μικροκυμάτων , το βρήκα στον σκλαβενίτη . Σας ευχαριστώ κορίτσια και Ειρήνη ειδικά . ;)

Εύγε! Τώρα θα δεις τεράστια διαφορά στο καθάρισμα του φούρνου μικροκυμάτων γιατί ουσιαστικά θα πλένεις σχεδόν μόνο το καπάκι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...