Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ναι αγαπουλα φυσικα και δεν με μαλωνεις, αλοιμονο...χιχι!!

τωρα που το ξαναλες εχεις δικιο, δεν ειναι και τοσο ζεστο το καπακι του πλυντηριου..

Να μας βαλεις συντομα και τα αλλα για τα καλλυντικα και τις κρεμες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NΤΟΥΛΑΠΕΣ

Τελικά το θέμα της ντουλάπας προβληματίζει πολλές από μας.

Σας δίνω μερικές συμβουλές που με έχουν βολέψει:

- Αν έχετε δυνατότητα, επιλέξτε ίδιες κρεμάστρες. Μέχρι στιγμής το έχω καταφέρει στην ντουλάπα του άντρα μου και το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο και.... καταπληκτικό!

- Μην κρεμάτε περισσότερα από 1 ρούχα σε κάθε κρεμάστρα!

Τσαλακώνονται και σας δίνουν την αίσθηση του "πηγμένου" στο μάτι σας.

- Βάλτε τις κρεμάστρες σας προς μία κατεύθυνση.

Επιλέξτε αυτή που σας βολεύει. Προς τα μέσα ή προς τα έξω στην ντουλάπα σας. Θα σας δώσει μία ομοιόμορφη αίσθηση στην ντουλάπα σας.

- Επιλέξτε σωστές κρεμάστρες.

Δεν κάνουν όλες οι κρεμάστρες για όλα τα ρούχα. Κρεμάστε τα φορέματα σας στις κρεμάστρες που δεν έχουν την ειδική υποδοχή για τα παντελόνια. Αντίστοιχα, κρεμάστε τα πουκάμισά σας σε "φαρδιές" κρεμάστρες που επίσης δεν θα χάσουν την φόρμα τους. Έτσι δεν χάνουν την φόρμα τους τα ρούχα σας και δεν ξεχειλωνουν! :wink:

- Τοποθετείστε τα ρούχα σας ανά χρώμα!

Εγω, το χω πάει ένα βήμα πιο πέρα και έχω τα ρούχα μου στην ντουλάπα μου ανα χρώμα. Ξεκινώ με το μαύρο, πάω στο γκρι, καφέ.... και συνεχίζω. Καταλήγω στις κρεμάστρες με τα φορέματα και τέλος με τις φούστες. Έτσι η ντουλάπα μου έχει μία "φορά" από την αρχή προς το τέλος, μου φαίνεται υπέροχη στο μάτι και με βολεύει για εύκολη επιλογή! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια...καλή χρόνια...τυχαία διάβασα το θέμα σας και μου αρεσε πολυ...θέλω και εγω τη βοήθεια σου ειρήνη και οποία άλλη κοπέλα μπορεί...λατρευω τα κοσμήματα...έχω υπερβολικά πολλα κολιέ...αλλα και βραχιολια,σκουλαρικια και δαχτυλιδια...το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να τα τακτοποιήσω έτσι ώστε να είναι ομοιομορφα και να μπορώ να τα βρίσκω και να τα επιλέγω εύκολα...περιμένω τις γνώμες σας!!!!

Υ.Γ. Δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα και δεν ξέρω αν έχετε αναφέρει κάτι καινούριο...

Διαφημίσεις

Καλη χρονια σε ολες! Υγεια και χαρα ευχομαι για το '12!

Καλα, Ειρηνη μου, η ντουλαπα σου θα πρεπει να ειναι σαν ουρανιο τοξο!

Δηλωνω οτι ακομη "καμαρωνω" την ρημαδοβιβλιοθηκη μου. Οχι, η δικη μου δεν ειναι και τροφοθηκη, αλλα εχει εκτος των βιβλιων απο επιτραπεζια παιχνιδια και κουτια αποθηκευσης, μεχρι υλικα για μικροκατασκευες και απειρα καλωδια και βυσματα για τους υπολογιστες μας, και ο,τι αλλο μπορειτε να φανταστειτε!

Να πω τι εχω κανει εγω με τους κολιεδες μου. Πηρα εναν πινακα ανακοινωσεων, καρφωσα επανω μικρα προκακια σε διαφορα υψη και κρεμασα ολους τους κολιεδες μου. Τον πινακα τον εχω κρεμασμενο μεσα στο γραφειο μου. Μπορει να ξενιζει λιγο σαν εικονα, αλλα εδω και δυο μηνες εγω εχω βρει την ηρεμια μου με τα κρεμαστα μου. Τα βλεπω ολα με μια ματια και παιρνω αυτο που θελω. Αρκει βεβαια να επιστρεφει ο κολιες στη θεση του, οταν τον βγαλω,διαφορετικα δεν γινεται δουλεια.

Να θεσω και εγω ενα ερωτηματακι: πώς εχετε αποθηκευσει ειδη καθαρισμου παπουτσιων και βαφες? εγω τα εχω ολα σε μια σακουλα κατω απο το νεροχυτη. ΟΚ, ειναι αρκετα πρακτικο, αλλα δεν μου πολυαρεσει να τα εχω εκει...

επειδη νευριασα παλι με τη μυρωδια της κουζινας μου, οπως σας ελεγα και το πρωι, εβγαλα ολα τα πραγματα απο κατω, καθαρισα με νερο και αρωματικο καθαριστικο το ντουλαπι και ολα τα πραγματα. επισης εφτιαξα ενα διαλυμα με λευκο ξυδι, σοδα και ζεστο νερο και το εριξα στα σιφονια. αυριο θα παρω και τουμποφλο. τι να πω!!!εχω εκνευριστει τρομερα!!!δεν εχει τυχει σε καμμια σας???

Ρηνακι μου εχεις καποιο tip για να καλσον μας?

Εννοω πως μπορουμε να τα αποθηκευουμε ετσι ωστε να μην τα χανουμε?

εγω θα ρωτούσα τι να κανουμε να μην τα σκίζουμε:rolleyes::rolleyes:

αδυνατον να βάλω καλσον..:cool:

καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες......

Γεια σας κορίτσια...καλή χρόνια...τυχαία διάβασα το θέμα σας και μου αρεσε πολυ...θέλω και εγω τη βοήθεια σου ειρήνη και οποία άλλη κοπέλα μπορεί...λατρευω τα κοσμήματα...έχω υπερβολικά πολλα κολιέ...αλλα και βραχιολια,σκουλαρικια και δαχτυλιδια...το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να τα τακτοποιήσω έτσι ώστε να είναι ομοιομορφα και να μπορώ να τα βρίσκω και να τα επιλέγω εύκολα...περιμένω τις γνώμες σας!!!!

Υ.Γ. Δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα και δεν ξέρω αν έχετε αναφέρει κάτι καινούριο...

Για να μην αντιγράφω και τα ξαναγράφω αν θέλεις διάβασε εδώ http://parentscafe.gr/showthread.php?t=3134

Ευχαριστώ παρα πολυ για τις γρήγορες απαντήσεις σας...μάλλον θα καταλήξω στον πίνακα ανακοινώσεων ή μια κρεμαστρα με παραμανες π διάβασα στο λινκ του καφε π μμ έστειλε το μαρακι...με τα βερνικια νυχιων?τι κάνουμε?

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και καλή χροννιά με υγεία...:D

Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω τα αμπιγιε φορέματα ειδικών περιπτώσεω που πιάνουν πολύ χώρο και κάποια από αυτά δεν κόβω να ξαναφορέσω αλλά και δεν δίνονται κιόλας ?

Σήμερα κιόλας θα πάω να αγοράσω εξτρα κρεμάστρες και να τα βάλω ανά ένα ρούχο:) την ντουλάπα μου που χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

Ευχαριστώ παρα πολυ για τις γρήγορες απαντήσεις σας...μάλλον θα καταλήξω στον πίνακα ανακοινώσεων ή μια κρεμαστρα με παραμανες π διάβασα στο λινκ του καφε π μμ έστειλε το μαρακι...με τα βερνικια νυχιων?τι κάνουμε?

Eγώ έδωσα όσα βερνίκια δεν χρησιμοποιώ άλλα στην κόρη μου άλλα στην κουμπάρα μου , πέταξα ότι δεν ήταν καλό και κράτησα ελλάχιστα , βασικά χρώματα που χρησιμοποιώ περισσότερο . Τα έχω βάλει σε ένα νεσεσέρ μικρό μαζί με το ασετόν και τα χρησιμοποιώ σπάνια . Μήπως θα σε εξυπηρετούσε ένα καλαθάκι ή ένα κουτάκι διάφανο ;;;

επισης ψαχνω καμμια ιδεα για καλαθι για πατατες, κρεμμυδι, κλπ. εχει τιποτα το ικεα???τι αλλο μου προτεινετε???θελω να τα βγαλω κατω απο το νεροχυτη αλλα που να το βαλω???εξω η βεραντα μου ειναι τεραστια και ανοιχτη απο παντου, δεν εχω τεντες και αμα φυσαει τα παιρνει ολα...να τα αλλαξω με το ραφι που εχω χυμους, αναψυκτικα και βαζα με μαρμελαδες γλυκα, η και αυτα δεν πρεπει ναναι κατω απο τον νεροχυτη???

Κοριτσάκι μου,

Αν διαβάσεις πιο πίσω έχουμε συζητήσει το θέμα. Κάνε έναν κόπο μπορεί να βρεις κάτι από τις απαντήσεις που θα σε βοηθήσει.

Εν συντομία να σου πω πως εγώ έχω στο μπαλκόνι μου αυτό (στο περίπου)

Patatos.jpg

και βάζω τα εκτός ψυγείου, εκτός από τις πατάτες που κρατώ στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη μέσα στη σακούλα που τις αγοράζω και φροντίζω να παιρνω μικρή ποσότητα ώστε κάθε εβδομάδα να ψωνίζω φρέσκιες (τις κρατώ μέσα γιατί έξω μου πρασίνιζαν).

Τα λοιπά που είναι για το ψυγείο, όπως έχω πει σε ξεχωριστό μήνυμα νωρίτερα στο θέμα, τα βάζω σε τέτοια πλαστικά κασελάκια curver

curver.jpg

που όπως έχω πει με βολεύουν απίθανα και δεν τ' αλλάζω! :P

Κάποια στιγμή που θα βρεις όρεξη, διάβασε πιο πίσω γιατί έχω γράψει αναλυτικά αλλά και διάφορες άλλες φίλες έριξαν ιδέες, οπότε μήπως βρεις και σε βολέψει κάτι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Σχετικά με την τακτοποίηση των καλλυντικών (αναφέρομαι σε είδη μακιγιάζ, όχι σε κρέμες προσώπου, μάσκες κοκ). Να σας δείξω τί αγόρασα γι αυτό τον σκοπό και "σώθηκα" κυριολεκτικά !

41QwJURSy8L._SL500_SS130_.jpg μια τέτοια θήκη άπου αποθηκεύω όλες τις σκιές, ρουζ, πούδρες, κονσίλερ κλπ κλπ κλπ

41SuTvxKE8L._SL500_SS130_.jpg 2 τμχ από αυτό για μάσκαρα, κραγιον, λιπ γκλος και μολύβια

Αυτές οι θήκες ΒΟΛΕΥΟΥΝ πάρα πολύ επειδή είναι ακρυλικές-διάφανες- και βλέπεις τί έχεις πού με μια ματιά μόνο !

Επίσης, είναι όμορφες στο μάτι και γερές !

41Wu8LTFhhL._SL500_SS130_.jpg αυτό επίσης αποδείχθηκε άκρως εξυπηρετικό για μπατονέτες και βαμβακάκια ντεμακιγιάζ...

41nK94cSPtL._SL500_SS130_.jpg αυτό κι ακόμη ένα παρεμφερές για τα κολιέ μου... τα έχω έτσι και σε κοινή θέα στολισμένα πάνω στην συρταριέρα μου στο υπνοδωμάτιο αλλά και όμορφα - συγυρισμένα ....

51%2BGRPkxqML._SL500_SS130_.jpg αυτό για τα δαχτυλίδια μου...

Βέβαια, να γράψω και την μαύρη μου αλήθεια, έχω ένα ολόκληρο τεράστιο συρτάρι μέσα στο οποίο αποθηκεύω μπιζού μόνο δικά μου... όπου εκεί έχω κρατήσει κουτιά σκληρά που έτυχε να βρεθούν στον δρόμο μου (κι εγώ στον δικό τους) και τα έχω χωρισμένα ανά κατηγορία πχ βραχιόλια, καρφίτσες, κοκκάλινα είδη -καλοκαιρινά- κλπ κλπ

***Για τις κρεμάστρες στην ντουλάπα που έγραψε η Ειρήνη μας, να πω ότι εγώ "θυσίασα" την ομορφιά για χάρη της εξοικονόμησης χώρου και χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο συρμάτινες κρεμάστρες του καθαριστηρίου.... με αυτόν τον τρόπο μπορεί βέβαια να μην είναι τόσο εντυπωσιακές όσο οι υφασμάτινες ή και οι ξύλινες πχ αλλά εξοικονομείται απίστευτα πολύς χώρος !

Δεν το πίστευα μέχρι που το δοκίμασα !

Κατά τα λοιπά συμφωνώ λέξη προς λέξη με αυτά που έγραψε η Ειρήνη :wink:

Dalia,

Τα "καλά" φορέματα θα μπορούσες ίσως να τα έχεις κρεμασμένα και στην επάνω μεριά της ντουλάπας σου εφόσον δεν είναι κάτι που το χρησιμοποιείς συχνά !

Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και φαεινές ιδέες που να μας φτιάχνουν το κέφι + και να μας ομορφαίνουν την ζωή !!! :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...