Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα και απο εμένα....

Σήμερα είμαι τρεχάτε ποδαράκια μου, έχουμε πάει ΔΕΗ, σούπερ για πράγματα χωριού, έφτιαξα μπριάμ, μια κολοκυθόπιτα, έπλυνα βεράντα, πάω να σιδερώσω, να ράψω.........τρέχωωωωωωωωωωωωωω σαν τον Βέγγο!!!!

ορισμένες φορές νιώθω ότι θα έπρεπε να είχα ένα κουμπάκι να πατάω και να γινόμουν βολίδα να τα είχα όλα σε 5 λεπτά έτοιμα, τρέχουν τόσα στο μυαλό απο δουλειές

Σας έχει τύχει να είναι η τελευταία μέρα πριν φύγετε διακοπές και να νιώθετε ότι δεν σας χωράει το σπίτι, ότι πνίγεστε??? κάπως έτσι είμαι σήμερα.....

Μπριάμ και δεν πήρες τηλεφωνο να έρθω να φάμε ε????? :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τεσπα το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο.... ετσι για να το παινευτω λιγακι. Με 50 ευρω περιπου ανανεωσα τον τοιχο μου. Πολυ οικονομικα δηλ. αν σκεφτεις πως ενα ρολο ταπετσαρια κοστιζει απο 80 και ανω...

Εύγε κοριτσάκι μου!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Την εβδοομαδα που ερχεται ανεβαινω Αθηνα (πετυχαμε κ εμεις την καταλληλη στιγμη μες στον καυσωνα αλλα τι να γινει) και θελω να παω ικεα για να παρω καποια πραγματα καλαθακια κλπ για να οργανωθω-τακτοποιηθω λιγακι ακομα (σε μπανιο κ κουζινα) και να βρω και κανενα πρακτικο επιπλακι για το δωματιο της μπεμπας. Τωρα εχουμε μονο την κουνια κ μια συρταριερα απο το ικεα και θελω κατι με αποθηκευτικο χωρο και κανενα ραφακι. Πιστευω θα βρω. Να σας ρωτησω στα λερου μερλιν αξιζει να παω ή αρκει το ικεα, πιζι ν βρω εκει τιποτα καλυτερο ή φθηνοτερο?

Ειρηνη θ κανω και εγω αυτο με τη ΔΕΗ ενημερωσε μας παντως αν συνεχισεις να βλεπεις διαφορα στη χρεωση.

Αξίζει να κάνεις μια βόλτα από τα Leroy. Δεν ξέρω τι υπάρχει ανά εποχή, εγώ πάντως και τις 3 φορές που πήγα, βρήκα αυτό που ήθελα και σε καλές τιμές. Φυσικά δεν ξέρω τι υπάρχει τώρα αλλά για μένα αξίζει και θα πάω τέλος του μήνα για να πάρω από εκεί το χρώμα για τον πίσω από το κρεβάτι μας, τοίχο... ;)

Να το κάνεις κοριτσάκι μου... γιατί τελικά χρεώνουν ότι να ναι με το ΕΝΑΝΤΙ που γράφουν! :mad:

777885dugw57gt25.gif

εγώ στο ΙΚΕΑ έχω πάει 2 φορές στην ζωή μου.....στο leroy ποτέ!!!!!

Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου γιατί αν μπω θα βγω με όλο το μαγαζί και λεφτά δεν έχω.....στο ικεα πάω με την κουμπάρα μου σαν δώρο στον ευατό μου για να ψωνίσω με λίστα 3 πραγματάκια για τα παιδιά!!!!! Μακάρι να είχα λεφτά να έπαιρνα όλα όσα ήθελα!!!!!!

Turwethiel απίθανο αυτό το site, ευχαριστούμε! :)

Νομίζω κάπου εδώ μέσα το έγραψε άλλη κοπέλα, δε θυμάμαι ποια :oops:

Βρεε κορίτσια, βρε Ειρήνη, εγώ γιατί δε βλέπω τίποτα στο φατσοβιβλίο;;;;

Έχω να σου προτείνω, αν δεν το ξέρεις ήδη, αυτό... http://www.konadnailart.com/

Το κόλλημα που έλεγα ότι έχω αποκτήσει... εν καιρό κρίσης!!!

Επίσης ξέχασα να δώσω κι εγω συγχαρητήρια για τον καναπέ του μπαλκονιού! τέλειος!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μπήκα για λίγο να σας γράψω τα νέα μου.

Έχω νεύρα! Πολλά νεύρα! Δεν είναι η ώρα να πω περισσότερα. Ισως κάποια άλλη στιγμή.

Ειρήνη, για να καταλάβεις, τα 7 από τα 10 νύχια (με το ημι-μόνιμο) τα ξεφλούδισα... ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΤΟΝ...

Αύριο περιμένω κόσμο (ευτυχώς το βράδυ) και το σπίτι είναι μες στη βρώμα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μπω αύριο. Θα προσπαθήσω να κάνω το σπίτι μου λίγο πιο ανθρώπινο. Τουλάχιστον, σήμερα πήγα s/m και κρεοπωλείο, οπότε ξένοιασα από αυτά για 10 ημέρες, τουλάχιστον.

Φιλιά σε όλες!

Καλό βράδυ!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

επιτελους!!!!!!!! ειπα να αξιωθω να πω ενα γεια τουλαχιστον! και να καλως ορισω τα νεα κοριτσια! ειδικα την παλια φιλη αζια. - γεια σου αζιακη μου-. κοριτσια χαθηκα και ουτε ξερω να σας πω το λογο! κουραση απο το πουθενα! ζεστη αρκετη και δυστυχως πολυ πεσμενη ψυχολογια. τι να πω? και ουτε χρονος για να μπω στον υπολογιστη! τεσπα. ελπιζουμε σε καλυτερες μερες! και με εσας παρεουλα παντα.

ηλιαχτιδα μου οτι και αν ειναι καλο κουραγιο! mamavasia πηρα το max force! ευχομαι να δουμε αποτελεσμτα γιατι δεν γινοτανε αλλο να ζουμε με τα τερατα! α! καλη δυναμη και στα μαθηματα οδηγησης. κλειω με αντιπροσωπευει απιστευτα αυτο που εγραψες για το οτι κουραζεσαι ευκολα και δεν μπορεις να κανεις πολλες δουλειες. ετσι αισθανομαι και εγω μια ζωη!!!!!!!!!!! νομιζω εσυ ρωτησες και για τα σιφονια. εγω επειδη τα τελευταια χρονια δεν τα παω και πολυ καλα με φαρμακα-απορρρυπαντικα ριχνω μια φορα στις τοσες!~ σοδα και απο επανω λευκο ξυδι. τ αφηνω λιγο και επειτα ριχνω βραστο νερο. νομιζω κανει καλη δουλεια. επειδη κουτουλαω θα σας αφησω. να ησαστε ολες καλα κοριτσια. καλο ξημερωμα

Να το κάνεις κοριτσάκι μου... γιατί τελικά χρεώνουν ότι να ναι με το ΕΝΑΝΤΙ που γράφουν! :mad:

Ειρήνη μου πες μου σε παρακαλώ εσυ που το χεις καταλάβει γιατί εγω δεν...κάνεις εσυ τη μέτρηση στον ενδιάμεσο ή στον τελικό λογαριασμό?Πρέπει να χεις νυχτερινό ή δεν παίζει ρόλο και τέλος γιατί βγαίνει μικρότερος ο λογαριασμός έτσι, τι "κόβεται", πχ κάποια πάγια χρέωση?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Όσο για τα λοιπά που διάβασα πρόσφατα, για τη Χρύσα ψηφίζω ταπετσαρία πάνω από το τζάκι, εχω βάλει στο δικό μου μια σαν ψηφιδωτό - πετρούλες και κανείς δεν πιστεύει ότι είναι ταπετσαρία....και τα κηροπήγια που είπε η Ειρήνη.

Κλειω εγω δεν αντέχω πλέον - με δυο μικρά παιδιά σε κοντινή ηλικά έχω ξεπατωθεί - να σφουγγαρίζω, καθαρίζω όταν έρχονται με τα παπούτσια στο σπίτι, οπότε καλώ αυτούς που ξέρω ότι τα βγάζουν,τους υπόλοιπους τους αποφεύγω και ας έρθουν το καλοκαίρι που καθόμαστε στην αυλή. Καλώς, κακώς δεν ξέρω αλλά δεν αντέχω να επιβαρυνθώ κ μ αυτό.....όταν μεγαλώσουν τα παιδιά βλέπουμε. άσε που με την κούραση που έχω δεν έχω όρεξη γενικά για επισκέψεις, εννοείται οι δικοί μας βγάζουν όλοι τα παπούτσια.

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κορίτσια, όσες είστε ακόμα εδώ τουλάχιστον και δεν την έχετε κάνει για τα εξοχάς..! Αυτή η εβδομάδα παίζει να είναι από τις χειρότερες της ζωής μου, απανωτά μας έρχονται οι σφαλιάρες :( Μας είπε και ο λογιστής τα μαντάτα της εφορίας....αφήστε το καλύτερα....

Φεύγω σήμερα, θα πάω λίγες μέρες στο χωριό με τον μικρό, να δει τον παππού του, να κάνει και κανα μπάνιο, να αλλάξω κι εγώ παραστάσεις, γιατί οι διακοπές πλέον είναι άπιαστο όνειρο.

Πιστευω θα βρω. Να σας ρωτησω στα λερου μερλιν αξιζει να παω ή αρκει το ικεα, πιζι ν βρω εκει τιποτα καλυτερο ή φθηνοτερο?

Νομίζω ότι πιο επιτυχημένη αγορά από το ΙΚΕΑ Trofast που πήρε και η Ειρήνη για το δωμάτιο του γιου της, δεν υπάρχει, πολύ βολικό έπιπλο..Αφού θα πας ΙΚΕΑ ριξ' του μια ματιά..

Εν αναμονή και των εκπτώσεων , μηπως είναι καλή ιδέα να αναφέρουμε μαγαζιά με ωραία είδη σπιτιού .

Για παράδειγμα , εγω δεν εχω ιδέα που να πάω να αγοράσω καλάθια , πραγματικά τοσο ωραία καλάθια δεν εχω πετύχει πουθενά .

Αλλα και αλλα ειδη σπιτιού .

Γνωρίζω φυσικά το ΙΚΕΑ και τον Ανδρεάδη Homestores , αλλα μεχρι εκει ......

Notos Galleries Home στην πλατεία Κοτζιά! Έχει ωραία διακοσμητικά, κορνίζες, καθρέφτες, επιπλάκια κτλ. και κάνει καλές εκπτώσεις..Επίσης έχει και - τα αγαπημένα μου - Habitat :D

Το προηγούμενο σου-κου αξιώθηκα κι εγώ να πάω επιτέλους στο McArthur, και είδα ότι έχει stock BoConcept, με πολλά επίσης διακοσμητικά, πίνακες κτλ στη μισή τιμή :)

Επίσης ξέχασα να δώσω κι εγω συγχαρητήρια για τον καναπέ του μπαλκονιού! τέλειος!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι :)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

εγώ στο ΙΚΕΑ έχω πάει 2 φορές στην ζωή μου.....στο leroy ποτέ!!!!!

Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου γιατί αν μπω θα βγω με όλο το μαγαζί και λεφτά δεν έχω.....στο ικεα πάω με την κουμπάρα μου σαν δώρο στον ευατό μου για να ψωνίσω με λίστα 3 πραγματάκια για τα παιδιά!!!!! Μακάρι να είχα λεφτά να έπαιρνα όλα όσα ήθελα!!!!!!

Και εγω για τη μικρη θα ψωνισω για το δωματιο της και κανενα ψιλοπαιχνιδακι. Για μενα στο τσακιρ κεφι θα παρω κανενα αρωματικο κερακι και μερικα αναγκαια καλαθακια για τακτοποιηση...πανε οι παλιες καλες εποχες...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Μαριλου τα νοτος εχουν τιποτα οικονομικα πραγματακια? Θελω για τη μικρη ενα πορτατιφ και καμια κρεμαστρα τοιχου.

Βεβαια σκεφτομαι τι πειρασμος θα ειναι γ μενα αν παω ....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Μαριλου τα νοτος εχουν τιποτα οικονομικα πραγματακια? Θελω για τη μικρη ενα πορτατιφ και καμια κρεμαστρα τοιχου.

Βεβαια σκεφτομαι τι πειρασμος θα ειναι γ μενα αν παω ....

Ευάκι δεν ξέρω γιατί έχω καιρό να πάω, στην είσοδο όμως αν θυμάμαι καλά, έχει τις προσφορές στα διακοσμητικά είδη και είναι καλές οι τιμές..Μη σε πάρω και στο λαιμό μου και χάσεις τσάμπα τη μέρα σου, είναι και αρκετά μεγάλο μαγαζί, αλλά αν σε βγάλει ο δρόμος σου, δεν χάνεις και τίποτα να μπεις :)

g8Sbp2.png

Ευάκι δεν ξέρω γιατί έχω καιρό να πάω, στην είσοδο όμως αν θυμάμαι καλά, έχει τις προσφορές στα διακοσμητικά είδη και είναι καλές οι τιμές..Μη σε πάρω και στο λαιμό μου και χάσεις τσάμπα τη μέρα σου, είναι και αρκετά μεγάλο μαγαζί, αλλά αν σε βγάλει ο δρόμος σου, δεν χάνεις και τίποτα να μπεις :)

Αν βρεθω κεντρο θα παω δεν χανω τιποτα. Αν και με αυτη τη ζεστη θα ειναι δυσκολες οι μετακινησεις. Ενω ικεα βολευει με το αμαξι εχει και να παρκαρεις.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

κλειω με αντιπροσωπευει απιστευτα αυτο που εγραψες για το οτι κουραζεσαι ευκολα και δεν μπορεις να κανεις πολλες δουλειες. ετσι αισθανομαι και εγω μια ζωη!!!!!!!!!!! νομιζω εσυ ρωτησες και για τα σιφονια. εγω επειδη τα τελευταια χρονια δεν τα παω και πολυ καλα με φαρμακα-απορρρυπαντικα ριχνω μια φορα στις τοσες!~ σοδα και απο επανω λευκο ξυδι. τ αφηνω λιγο και επειτα ριχνω βραστο νερο. νομιζω κανει καλη δουλεια. επειδη κουτουλαω θα σας αφησω. να ησαστε ολες καλα κοριτσια. καλο ξημερωμα

Ευχαριστώ για την συμβουλή . Θα τη δοκιμάσω !!! Εντωμεταξύ για την κούραση τι θα κάνουμε ? Εγω το εχω παρακάνει με τους καφέδες και την σοκολάτα . Σε εμένα θα φταίει οτι εχω και χαμηλή πίεση και ίσως αν ημουν και πιο γυμνασμένη θα βοηθούσε ........

Και σε αυτό πρέπει να οργανωθούμε !

Πήρα και το καπάκι και το φούρνο μικροκυμάτων , το βρήκα στον σκλαβενίτη . Σας ευχαριστώ κορίτσια και Ειρήνη ειδικά . ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...