Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Θέλω τοοοοόσα πράγματα να σας ρωτήσω η ανεπρόκοπη:rolleyes: αλλά συνήθως δεν προφταίνω ή το αναβάλλω..., τώρα έχω λιώσει κι απ' τη ζέστη...:?

Κάτι βιαστικό μόνο : Κάποια εύκολη μάσκα ομορφιάς που να μην είναι επικίνδυνη για μας τις αλλεργικές?:confused: Δεν με φθάνανε όλα τ' άλλα, έχω να πάω και σε επίσημη εκδήλωση τρομάρα μου:mrgreen: και λέω να μην εμφανισθώ σαν τη μαραμένη τουλίπα...:roll:

Για πείτε...

Γιαούρτι μπορείς; Αν ναι βάζεις μέσα μέλι, ελαιόλαδο, λίγες σταγόνες λεμόνι (μη βγεις στον ήλιο κάντην απόγευμα) και λίγο αλεύρι ή άχνη ζάχαρη (ναι είναι και πήλινγκ). Με τις υγείες σας.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο μενα.

Με αυτη τη ζεστη κανω μονο τα εντελως απαραιτητα στο σπιτι γιατι αλλιως θα σκασω...

Την εβδοομαδα που ερχεται ανεβαινω Αθηνα (πετυχαμε κ εμεις την καταλληλη στιγμη μες στον καυσωνα αλλα τι να γινει) και θελω να παω ικεα για να παρω καποια πραγματα καλαθακια κλπ για να οργανωθω-τακτοποιηθω λιγακι ακομα (σε μπανιο κ κουζινα) και να βρω και κανενα πρακτικο επιπλακι για το δωματιο της μπεμπας. Τωρα εχουμε μονο την κουνια κ μια συρταριερα απο το ικεα και θελω κατι με αποθηκευτικο χωρο και κανενα ραφακι. Πιστευω θα βρω. Να σας ρωτησω στα λερου μερλιν αξιζει να παω ή αρκει το ικεα, πιζι ν βρω εκει τιποτα καλυτερο ή φθηνοτερο?

Ειρηνη θ κανω και εγω αυτο με τη ΔΕΗ ενημερωσε μας παντως αν συνεχισεις να βλεπεις διαφορα στη χρεωση.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Κάποια κοπέλα ρώταγε για χρώματα;

http://design-seeds.com/index.php/search

Ελπίζω να είστε όλες καλά... εγώ 'εκτός έδρας' στο εξοχικό τα μικρά δεν αφήνουν χρόνο καθόλου για το λαπ-τοπ!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Κόρες μου, λιωμένες απο τη ζέστη... καλησπέρα! :P

Πριν λίγο μαζευτήκαμε. Το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή και επειδή ο άντρας μου είχε κάποιες εξωτερικές δουλίτσες {να κουρευτεί κλπ.} πήρα το φιογκάκι και το πήγα σινεμά!! Είδαμε το Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ Νο.4 και ήταν... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Πραγματικά αξίζει να το δείτε...

Φυσικά τίναξα τον οικογενειακό προγραμματισμό στον αέρα αλλά χαλάλι του...!

Έπλυνα τα πιατικά και τώρα πάω να κάνω ένα ντουζάκι να ηρεμισω λιγάκι... Αύριο δουλεύω φουλ...! ;)

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ζηλευω . Εγω κουραζομαι πολυ ευκολα και γιαυτο δεν τις προλαβαίνω τις δουλειες . Αχ κανενα τονωτικο ? Οταν εχω πολλες δουλειες πινω καφε και τρωω σοκολάτες .... αλλα δεν ειναι και οτι καλύτερο νομίζω ....

Να μη ζηλεύεις... κάνεις το καλύτερο που μπορείς και αυτό αρκεί! Δεν χρειάζεται να καταπιέσεις τον εαυτό σου περισσότερο από ότι ήδη αναγκάζεσαι με τα καθημερινά!

Και γω μη νομίζεις... μερικές μέρες κάνω φουλ δουλειές, μερικές τα καθημερινά και αν.... ούτως ή άλλως αυτό που είναι το 1ο είναι η οργάνωση, όχι η καθαριότητα! Οταν οργανώσεις το σπίτι σου όπως το θέλεις, τότε η καθαριότητα και το συμμάζεμα θα γίνεται τόσο μα τόσο πιο εύκολα...! ;)

777885dugw57gt25.gif

κανενα site για χρωματισμους??

επισης εκεινη η φωτο με το αυτοκολλητο στο τζακι?? ξερεις μηπως απο που ειναι το αυτοκολλητο??? Σκεγτομαι να βαλω στην κολωνα μου, δεν το ειχα σκεφτει και για το τζακι

Matri μου,

Mπορείς να το κοιτάξεις στο ίντερνετ που θα βρεις τέτοια ποικιλία που δεν θα το πιστεύεις!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

θελω να εχω το χωρο μου οργανωμενο. Το ειχα απο πριν αλλα με μπριζωνετε και εσεις . Αυτο εξαλλου βοηθαει στο easy leaning γιατι αυτο ειναι τελικα οσκοπος.

Να εισαι καλα και για το Πμ.

Όσο γι αυτό... να είσαι σίγουρο κοριτσάκι μου... είμαστε πρίζες συνεχόμενης ροής!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κολλάς το μικρόβιο!

777885dugw57gt25.gif

βρηκα αυτα στην τυχη. Παω για μελετη.

τΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΆΞΙΜΟ ΤΟΙΧΟΥ Ή ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ?? ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΔΙΚΟς ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ??

ννομιζω απλα θα βαψω λιγες επιφανειες και μετα αυτοκολλητα.

όμως στην κρεβατοκαμαρα ίσως να ταιριαζει. τι συμφερει και θεωρειται καλυτερο?? απο οικονομια?? νομιζω Ειρηνη κατι ελεγες και εσυ καποια στιγμη για τη δικη σου κρεβατοκαμαρα??

Εξαρτάται τα οικονομικά σου και τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις.

Η ταπετσαρία είναι λατρεμένη κατ' εμέ αλλά έξω από τα οικονομικά μου, αυτή τη στιγμή! Ασε που σου πάει σχεδόν το ίδιο να στην τοποθετήσουν με το να την αγοράσεις... {τόσο μου είπαν εμένα για ένα κομμάτι τοίχου... το κόστος περίπου 150? και σχεδόν τόσο μου ζήτησαν για τοποθέτηση!!!!} :?:-?:?

Οπότε εμείς θα βάψουμε το κομμάτι τοίχου στην κρεβατοκάμαρα μας...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια αυτο το καπάκι , γιατι ποτέ δεν το εχω πετύχει ?

Όπως σου είπε και το κορίτσι μας, υπάρχει στα περισσότερα μαγαζιά πλέον... ψάξ το λιγάκι... :P:p. Εμένα υπάρχει μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων τα τελευταία 6 χρόνια, τουλάχιστον!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Θέλω τοοοοόσα πράγματα να σας ρωτήσω η ανεπρόκοπη:rolleyes: αλλά συνήθως δεν προφταίνω ή το αναβάλλω..., τώρα έχω λιώσει κι απ' τη ζέστη...:?

Κάτι βιαστικό μόνο : Κάποια εύκολη μάσκα ομορφιάς που να μην είναι επικίνδυνη για μας τις αλλεργικές?:confused: Δεν με φθάνανε όλα τ' άλλα, έχω να πάω και σε επίσημη εκδήλωση τρομάρα μου:mrgreen: και λέω να μην εμφανισθώ σαν τη μαραμένη τουλίπα...:roll:

Για πείτε...

Να μας γράψεις πως πέρασες βρε κοριτσάκι και κοίτα να το ευχαριστηθείς!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε;Χάθηκα η γαιδούρα....αλλά κορίτσια μου είμαστε στο εξοχικό και έχουμε ΄λιώσει στα μπάνια... Αχ, να δείτε το μικρό μου πως κολυμπάει...με μπρατσάκια βέβαια...Επιστρέφουμε Αθήνα την Κυριακή.

Έχετε λιώσει στα μπάνια και μας το γράφεις κατάμουτρα????? :shock::shock::shock: Αχ, ας με χαστουκίσει κάποιος!!! :tongue::tongue:

Ειρήνη μου βλέπω στο face την υπέροχη δουλειά σου!

Σ' ευχαριστώ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!! :):):)

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...τον φούρνο της κουζίνας με τι τον καθαρίζετε;

Φιλάκια προσ το παρόν!!!

Το χω παραδεχτεί άπειρες φορές αλλά είναι η δουλειά που μισώ περισσότερο απ' όλες!!!!!!!!!!!!!!! :mad: Την αμελώ επιδεικτικά και δεν με ενδιαφέρει κι όλας!!! :?

Η ρουτίνα μου...

Ανάβω για λίγο τον φούρνο (5 λεπτάκια)...

Ξεκάζω ένα ειδικό που έχω και το αφήνω όση ώρα λέει

Σ' ένα λεκανάκι, ρίχνω υγρό πιάτων και με το σφουγγαράκι ξεκινώ το σαπούνισμα.

Τέλος ξεπλένω καλά με βιτέξ...

777885dugw57gt25.gif

Δεν βλεπω πολυ κινητικότητα ......... μαλλον αρκετες εχετε πάει διακοπες . Εγω κανω γενική αυτές τις μερες , οποτε βρίσκω τις συμβουλές σας πολυ χρήσιμες .

Εν αναμονή και των εκπτώσεων , μηπως είναι καλή ιδέα να αναφέρουμε μαγαζιά με ωραία είδη σπιτιού .

Για παράδειγμα , εγω δεν εχω ιδέα που να πάω να αγοράσω καλάθια , πραγματικά τοσο ωραία καλάθια δεν εχω πετύχει πουθενά .

Αλλα και αλλα ειδη σπιτιού .

Γνωρίζω φυσικά το ΙΚΕΑ και τον Ανδρεάδη Homestores , αλλα μεχρι εκει ......

Σχεδόν παντού κοριτσάκι μου... ακόμη και σε καταστήματα με εποχιακά είδη μπορείς να βρεις...αλλά και στα LEROY MERLIN, PRAKTIKER, και στα περισσότερα σούπερ μάρκετς! ;)

777885dugw57gt25.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Πολλα κεφια σημερα.Εχθες εκανα τις πρωτες ξανθες μου ανταυγειες(για να μη φαινονται τα ασπρα)και ειμαι ενθουσιασμενη απο το αποτελεσμα.Σημερα λεω να ασχοληθω λιγο με το δωματιο μας.Βλεπετε οτι φευγει απο το σαλονι κρυβεται εκει .Πρεπει να το ξελαφρωσω λιγο.ΕΙΡΗΝΗ ΜΗ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΛΕ.Ειναι φρεσκοφτιαγμενο:tongue:

Τρελή είμαι??? Να πειράζει φρέσκο μαλλάκι που μας έφτιαξε τα κέφια??????

Εύγε μικρό μου... εύγε!!!!!!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...