Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κάτι άσχετο που όμως μου έχει λύσει τα χέρια (που φαντάζομαι θα είναι γνωστό σε όλες) είναι το καπάκι προστασίας του φούρνου μικροκυμάτων.

Τα τελευταία χρόνια που το έχω ανακαλύψει δεν το αποχωρίζομαι! Ποτέ μα ποτέ δεν βάζω κάτι στον φούρνο χωρίς αυτό από πάνω. Γλυτώνω τόσο καθάρισμα...! ;)

bd225666.jpg

Αχ βρε κορίτσια αυτο το καπάκι , γιατι ποτέ δεν το εχω πετύχει ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Θέλω τοοοοόσα πράγματα να σας ρωτήσω η ανεπρόκοπη:rolleyes: αλλά συνήθως δεν προφταίνω ή το αναβάλλω..., τώρα έχω λιώσει κι απ' τη ζέστη...:?

Κάτι βιαστικό μόνο : Κάποια εύκολη μάσκα ομορφιάς που να μην είναι επικίνδυνη για μας τις αλλεργικές?:confused: Δεν με φθάνανε όλα τ' άλλα, έχω να πάω και σε επίσημη εκδήλωση τρομάρα μου:mrgreen: και λέω να μην εμφανισθώ σαν τη μαραμένη τουλίπα...:roll:

Για πείτε...

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε;Χάθηκα η γαιδούρα....αλλά κορίτσια μου είμαστε στο εξοχικό και έχουμε ΄λιώσει στα μπάνια... Αχ, να δείτε το μικρό μου πως κολυμπάει...με μπρατσάκια βέβαια...Επιστρέφουμε Αθήνα την Κυριακή.

Ειρήνη μου βλέπω στο face την υπέροχη δουλειά σου!

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...τον φούρνο της κουζίνας με τι τον καθαρίζετε;

Φιλάκια προσ το παρόν!!!

Διαφημίσεις

Τον φουρνο τον καθαριζω ως εξης:

Τον αναβω για λιγα λεπτα να ζεσταθει. Τον σβηνω. Τοποθετω στο μεσον του μια κατσαρολιτσα με ζεστο νερο, οπου εχω ριξει ενα φακελακι αμμωνια. Αφηνω για 4-5 ωρες και σκουπιζω με μαλακο πανι. Αν ειναι πολυ λερωμενος ο φουρνος το πανακι μου το βρεχω και νερο και σκουπιζω μετα με στεγνο.

Μετα ριχω και ενα σαπουνισμα με υγρο πιατων, πιο πολυ για να φυγει η "αμμωνιλα".

Οσο για τη μυρωδια, φροντιζω να κλεινω την τρυπα του φουρνου, που ειναι για τους ατμους με μια πετσετα.

Προσωπικα δεν με ενοχλει η μυρωδια της αμμωνιας.

Λοιπον δεντρο μαζευτηκε, απλωσα και ενα πλυντηριο και τωρα απολαμβανω τον καφεδακι μου. Αλλα εχω ενα νεροχυτη... ωχ αμαν....

Αληθεια, εχετε διαβασει καθολου το site της flylady? ειναι ενα site για παρανοϊκες σαν και εμας... lol

Καλέ τι φοβερό κόλπο !!!! Θα το δοκιμάσω το συντομότερο .

pitsipitsi δοκίμασε λυποδιαλυτή, άστον να δράσει λίγο και σαπούνισε μετά, εγώ έχω πυρόλυση αλλά αυτό κάνω στο χωριό.

ζώπυρον εγώ θα έβαζα αλάτι και ελαιόλαδο, θα έκανα πάστα και απολέπιση στα μούτρα να μαλακώσουν και μετά θα έβαζα ή την ασπιρίνη που έχουμε πει ή κανένα αγγούρι στα μάτια ή σκέτο γιαούρτι στα μούτρα....

Αληθεια βρε κοριτσια μιας και το εφερε η κουβεντα. Επιτρεπετε την εισοδο των επισκεπτων σας με τα παπουτσια τους?

Εγω ναι. Αισθανομαι αβολα να το ζητησω η ιδια. Το αφηνω απλα στην κριση του καθενος, αναλογα με την λογικη και ευαισθησια που διαθετει, οταν μαλιστα στην περιπτωση μου γνωριζει οτι μια μικρη κατσαριδουλα, ο Σταυρακης μου, κυκλοφορει μεσα στο σπιτι.

Τον χειμώνα πάντα! Φροντίζω να το δείχνω με τον τρόπο μου γιατί, όπως έχω πει αρκετές φορές, ο καθένας κάνει αυτο που νομίζει στο σπίτι του και δεν είναι θέμα αμφισβήτησης ούτε κριτικής.

Αλλά, προσωπικά πιστεύω, πως όταν υπάρχουν τόσο μικρά παιδάκια μέσα σ ένα σπίτι, ειδικά εμείς που είμαστε μανούλες και ξέρουμε πως τα πιτσιρικάκια βάζουν πιπίλες και χέρια στο στόμα... ε, τότε το θεωρώ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως πρέπει να βγαίνουν τα παπούτσια ....

Τώρα το καλοκαίρι... κανένα θέμα...

777885dugw57gt25.gif

Ετοίμασα ψαρόσουπα να φάμε,έστρωσα τα κρεβάτια μας ,καθάρισα την κουζίνα και αδειασα το πλυντήριο πιάτων,άπλωσα τα μαγιό και τις πετσέτες μας,έβαλα αλλο ένα πλυντήριο με σεντόνια που άλλαξα εχθές και προσπαθώ να ετοιμάσω τα ρούχα μας ,μιας και αυριο φευγουμε πάλι για Πειραιά.Από τη μια θέλω να δω τους δικούς μου και δη , το μπαμπά μου και από την αλλα σκέφτομαι όλη αυτή τη ζέστη και με πιάνει τρέλλα!

Χρύσα μου, υπομονή και κουράγιο...η αγάπη μου, μαζί σου... :|

777885dugw57gt25.gif

Δεν βλεπω πολυ κινητικότητα ......... μαλλον αρκετες εχετε πάει διακοπες . Εγω κανω γενική αυτές τις μερες , οποτε βρίσκω τις συμβουλές σας πολυ χρήσιμες .

Εν αναμονή και των εκπτώσεων , μηπως είναι καλή ιδέα να αναφέρουμε μαγαζιά με ωραία είδη σπιτιού .

Για παράδειγμα , εγω δεν εχω ιδέα που να πάω να αγοράσω καλάθια , πραγματικά τοσο ωραία καλάθια δεν εχω πετύχει πουθενά .

Αλλα και αλλα ειδη σπιτιού .

Γνωρίζω φυσικά το ΙΚΕΑ και τον Ανδρεάδη Homestores , αλλα μεχρι εκει ......

Διαφημίσεις

σε νεράκι στο ψεκαστήρι βάζεις σταγόνες από λεμόνι-4-5!

κ μια σταγόνα λάδι. δεν χρειάζεται πολύ! κουνάς κ είναι ο.κ.

δεν παθαίνει τίποτα το έπιπλο. κ εγώ έχω σκούρα έπιπλα, μερικά πανάκριβα σκαλιστά.

δοκίμασα κ το μαλλακτικό, αλλά δεν το εμπιστεύομαι, παρά το ότι απομακρύνει την σκόνη για μέρες.

Και αυτή τη συμβουλή τη βρήκα πάρα πολύ χρήσιμη . Θα την δοκιμάσω .

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Πολλα κεφια σημερα.Εχθες εκανα τις πρωτες ξανθες μου ανταυγειες(για να μη φαινονται τα ασπρα)και ειμαι ενθουσιασμενη απο το αποτελεσμα.Σημερα λεω να ασχοληθω λιγο με το δωματιο μας.Βλεπετε οτι φευγει απο το σαλονι κρυβεται εκει .Πρεπει να το ξελαφρωσω λιγο.ΕΙΡΗΝΗ ΜΗ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΛΕ.Ειναι φρεσκοφτιαγμενο:tongue:

καλημέρα και απο εμένα....

Σήμερα είμαι τρεχάτε ποδαράκια μου, έχουμε πάει ΔΕΗ, σούπερ για πράγματα χωριού, έφτιαξα μπριάμ, μια κολοκυθόπιτα, έπλυνα βεράντα, πάω να σιδερώσω, να ράψω.........τρέχωωωωωωωωωωωωωω σαν τον Βέγγο!!!!

ορισμένες φορές νιώθω ότι θα έπρεπε να είχα ένα κουμπάκι να πατάω και να γινόμουν βολίδα να τα είχα όλα σε 5 λεπτά έτοιμα, τρέχουν τόσα στο μυαλό απο δουλειές

Σας έχει τύχει να είναι η τελευταία μέρα πριν φύγετε διακοπές και να νιώθετε ότι δεν σας χωράει το σπίτι, ότι πνίγεστε??? κάπως έτσι είμαι σήμερα.....

τΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΆΞΙΜΟ ΤΟΙΧΟΥ Ή ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ?? ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΔΙΚΟς ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ??

ννομιζω απλα θα βαψω λιγες επιφανειες και μετα αυτοκολλητα.

όμως στην κρεβατοκαμαρα ίσως να ταιριαζει. τι συμφερει και θεωρειται καλυτερο?? απο οικονομια?? νομιζω Ειρηνη κατι ελεγες και εσυ καποια στιγμη για τη δικη σου κρεβατοκαμαρα??

Μου ερεσει πολυ η ταπετσαρια αλλα οχι σε πολλες επιφενειες, σε ορισμενους μονο κεντρικους τοιχους, πο9υ θα κανουν και την διαφορα.

Κοιταξε αν πιανουν λιγακι τα χερακια σου ή του συζυγου, μπορεις πολυ ευκολα να την τοποθετησεις. Εμενα μου τις περναει ο συζυγος, να φανταστεις κομη και στην γυψοσανιδα του τζακιου που εχει και αρκετες πλευρες και θελει ιδιαιτερη προσοχη. Διαφορετικα ο επαγγελματιας , χρεωνει το καθε ρολο που σου τοποθετει, απο 30 - 50 ευρω.

Η λυση με τα αυτοκολλητα ειναι πιο οικονομικη αλλα εντυπωσιακη ταυτοχρονα. Σε δυο αντικριστους τοιχους στο σαλονι μου, εχω τοποθετησει στον ενα μαυρη ταπετσαρια με μπεζ λουλοδια και στον αλλο σε μπεζ τοιχο, μαυρο, βινυλ αυτοκολλητο με κλαδι απο λουλουδια που σχηματιζουν γωνια πανω απο την νοητη γωνια ενος καθρεφτη. Εγινα αληθεια κατανοητη :confused:

Τεσπα το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο.... ετσι για να το παινευτω λιγακι. Με 50 ευρω περιπου ανανεωσα τον τοιχο μου. Πολυ οικονομικα δηλ. αν σκεφτεις πως ενα ρολο ταπετσαρια κοστιζει απο 80 και ανω...

Κόρεςςςςςςςςςςςςςςςςς.......

Μόλις μπήκα.... :| δούλευα από νωρίς το πρωί και με τόση ζέστη νιώθω λες και δούλευα 12 ώρες συνεχόμενες... :rolleyes: .

Θα επανέλθω αργότερα...

Σας φιλώ γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...