Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια σας ζηλευω . Εγω κουραζομαι πολυ ευκολα και γιαυτο δεν τις προλαβαίνω τις δουλειες . Αχ κανενα τονωτικο ? Οταν εχω πολλες δουλειες πινω καφε και τρωω σοκολάτες .... αλλα δεν ειναι και οτι καλύτερο νομίζω ....

Οσοι εχουν παιδι , επειδη εχουν και οι ιδιοι αυτη τη συνήθεια , ζητούν και μονοι τους παντοφλίτσες ......... οταν περιμένω ανθρωπους που δεν θα μου βγάλουν παππούτσια , μαζευω τα χαλιά στο σαλόνι και μετά σφουγγαρίζω . Δεν γίνεται και συχνά εξάλλου .

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ζηλευω . Εγω κουραζομαι πολυ ευκολα και γιαυτο δεν τις προλαβαίνω τις δουλειες . Αχ κανενα τονωτικο ? Οταν εχω πολλες δουλειες πινω καφε και τρωω σοκολάτες .... αλλα δεν ειναι και οτι καλύτερο νομίζω ....

δοκιμασε και το μελι για πιο φυσικο τονωτικο.

Οσοι εχουν παιδι , επειδη εχουν και οι ιδιοι αυτη τη συνήθεια , ζητούν και μονοι τους παντοφλίτσες ......... οταν περιμένω ανθρωπους που δεν θα μου βγάλουν παππούτσια , μαζευω τα χαλιά στο σαλόνι και μετά σφουγγαρίζω . Δεν γίνεται και συχνά εξάλλου .

Χαλια πριν δεν βγαζω, αλλα με τρωει το σφουγγαρισμα και το καθαρισμα των χαλιων με ξυδι.;)

Σχετικά με την κολόνα μες στη μέση, επειδή κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα, την κλείσαμε με γυψοσανίδες και την κάναμε εσωτερικό παράθυρο (!). Εναλλακτικά, πάλι με γυψοσανίδες μπορείς να την κάνεις βιτρίνα με σποτάκι και να εξοικονομίσεις έτσι κι άλλο αποθηκευτικό χώρο, για τα κρύσταλλά σου πχ..Όταν πάω ξανά στο πατρικό μου θα την φωτογραφίσω να δεις τι εννοώ.

αν μπορεσεις πολυ θα το εκτιμουσα,

γνωμη αρχιτεκτονα ηταν πως η διακοσμιση πρεπει να ειναι στον ογκο , δηλαδη ιδια γυρω γυρω. αρχικα ελεγα να την βαψω αλλα μια και οι κανονες λενε πως βαφεις ογκο θα επρεπε να βαφτουν και τα τεσσερα δοκαρια σαν σταυρος οποτε αποριφτηκε η ιδεα

.

.Επίσης και η αμμοβολή μου αρέσει πάρα πολύ, αν κατάλαβα καλά αυτό εννοείς "μη διάφανο τζάμι";

ναι αυτο

Με το θέμα της διαρρύθμισης, κάπου σε έχασα, δεν κατάλαβα καλά :? Γενικά πάντως, ο κανόνας λέει ότι κοντά στην είσοδο καλό είναι να βρίσκεται το σαλόνι και όχι η τραπεζαρία, αλλά φυσικά όλα σχετικά είναι..Στο σπίτι μου π.χ. πρώτα την τραπεζαρία βλέπεις, αλλά το κάναμε έτσι για να είναι πιο κοντά στην κουζίνα, η οποία είναι μικρή και δεν τρώμε εκεί..Επίσης το φενγκ σουι λέει ότι η είσοδος πρέπει να έχει απαραιτήτως καθρέφτη (και συμφωνώ) :)

η τοποθετηση των επιπλων δεν ταιριαζει αλλιως. Το σαλονι ειναι μπροστα στο τζακι και φαινεται απο την εισοδο. Και εγω ψηφιζω καθρεφτη

Για το γραφείο, αφού λες ότι είναι και σκοτεινό, θα έλεγα τζάμι..Το κακό που έχει το τζάμι όμως είναι ότι δύσκολα κρύβεις τα καλώδια του υπολογιστή, εκτυπωτή, τηλέφωνα κτλ. Και τη βιβλιοθήκη μπορείς να την κλείσεις όλη με τζάμι, ωραίο θα είναι και δεν θα έχεις το μπελά του ξεσκονίσματος :)

Ελπίζω να βοήθησα!

το γραφεο θα ειναι σαν Γ η μεγαλη επιφανεια θα ειναι τζααμι και η μικρη η οποια ειναι λιγο πιο χαμηλα και κανει σχεδιο που θα μπει ο ΗΥ ξυλο. Τωρα για τη βιβλιοθηκη το επεξεργαομαι στο μυαλο μου ακομη.

Βοηθησες πολυ

Τέλος το σίδερο παιδιά... ουφ.. έλεος...!

Πάω να ετοιμάσω φαγητό να φάμε εγώ και ο άντρας μου {τον περίμενα} και μετά να ξεκουραστούμε λίγο γιατί ο μικρός έχει tae know do και εγώ περιμένω μια φίλη να της κάνω ημιμόνιμο..

Τα λέμε αργότερα... :P

777885dugw57gt25.gif

Καλωσήρθες matri και να χαίρεσαι το σπιτάκι σου!Και εγώ ,για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πολύ τη διαρύθμιση,αλλά απ'όσο κατάλαβα,θα σημφωνήσω να βάλεις στο τυφλό δωμάτιο γραφείο και μάλιστα σε οξειά γιατί θα φωτήσει το χώρο.Τζαμι στο γραφείο θα έβαζα διαφανο και στη βιβλιοθήκη θα έβαζα πορτάκια τα ίδια με κάτω.

Επειδή το σπίτι από μόνο του εχει εντονα στοιχεία,γυψινα,ντουλάπια,γνώμη μου είναι να πας σε απλά επιπλα για να μην το φορτώσεις και ταυτόχρονα να δέσουν καλύτερα με τα υπόλοιπα.:):)

αυτο τελικα θα κανω με τη βιβλιοθηκη . κλειστα ειχει λιγα εξαλλου και δεν θελω και εδω τζαμι. Μονο στο γραφειο και αυτο κατι ανοιχτοχρωμο στη μεγαλη επιφανεια

εχεις απολυτο δικιο για τις απλες γραμμες. μας το ειπε και ο γνωστος αρχιτεκτονας.

Διαφημίσεις

Τέλος το σίδερο παιδιά... ουφ.. έλεος...!

Εγω τωρα παω να το ξεκινησω.... αφου παιξω λιγο με τα παιδια, μετα αναλαμβανει ο συζυγος την απασχοληση τους και εγω κανω καμμια δουλιτσα.

Σας χαιρετω.

Εγώ είμαι υπέρ το να βάφουμε τους χώρους μας σε χρώμα. Νομίζω πως δίνει το προσωπικό μας στίγμα στον χώρο. Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι ίδιοι με αυτούς τους μπεζ, ώχρα ή άσπρους τοίχους..?

Και το λέω και για μένα γιατί πριν 2-3 χρόνια έτσι έκανα και γω... :P

κανενα site για χρωματισμους??

επισης εκεινη η φωτο με το αυτοκολλητο στο τζακι?? ξερεις μηπως απο που ειναι το αυτοκολλητο??? Σκεγτομαι να βαλω στην κολωνα μου, δεν το ειχα σκεφτει και για το τζακι

Πολυ καλη η σκεψη σου. Η ντουλαπα που σκεφτεσαι θα σου λυσει τα χερια, απο αποψη της συγκεντρωσης και τακτοποιησης ολων αυτων των αντικειμενων.

Ειναι καλη και ασφαλης επιλογη η χρηση ιδιου χρωματος και στα επιπλα-ντουλαπες που θα κατασκευασεις. Στο τζαμι θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις και τεχνοτροπια fusing για ενα πιο ομορφο αισθητικα αποτελεσμα, ωστε να δωσει και χρωμα στον χωρο σου.

θελω να εχω το χωρο μου οργανωμενο. Το ειχα απο πριν αλλα με μπριζωνετε και εσεις . Αυτο εξαλλου βοηθαει στο easy leaning γιατι αυτο ειναι τελικα οσκοπος.

Να εισαι καλα και για το Πμ.

Κουκλες σας ευχαριστω ολες Μου δινετε θετικη ενεργεια. Εχω δυο μικρα και οχρονος δεν περισευει. Ευτυχως τωρα εχω αδεια (καθηγητρια) και ετσι λιγο χρονο να ασχοληθω γιατι ο καημενος ο συζηγος όλο τρεχει και απο ιδεες δεν το εχει και πολυ

επειδή το σπίτι μας είναι μινιμαλ θέλω κατι σε αυτό το ύφος ....

http://www.noventa.gr/0010000104/διακοσμηση.html σελ. 114 για κάλυψη εσωτ. πόρτες!

επίσης για ταπετσαρία πορτας μπορείτε να δείτε στα παρακάτω ...

http://www.forosdeco.com/products.php?cat=57

http://www.politishome.gr/index.php?cPath=39_43&sort=2a&page=2&osCsid=d4e6c82f3696685da10bf88400895985

http://www.houseart.gr/paper_gramikes.php?cat_id=158

δεν είμαι σίγουρη αν μπορούν και καποιες που είναι τοιχου αν με διαφορετική κολλα κατά την εφαρμογή μπορούν να μπουν και σε πόρτα ;) θα το μάθω και θα σας πω...

βρηκα αυτα στην τυχη. Παω για μελετη.

τΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΆΞΙΜΟ ΤΟΙΧΟΥ Ή ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ?? ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΔΙΚΟς ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ??

ννομιζω απλα θα βαψω λιγες επιφανειες και μετα αυτοκολλητα.

όμως στην κρεβατοκαμαρα ίσως να ταιριαζει. τι συμφερει και θεωρειται καλυτερο?? απο οικονομια?? νομιζω Ειρηνη κατι ελεγες και εσυ καποια στιγμη για τη δικη σου κρεβατοκαμαρα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...