Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εεεε,χαλάρωσε!:):):)Προσπάθησε να τελειώσεις το δωμάτιο και από τα υπόλοιπα ό,τι προλάβεις.

Με γεια το κλιματιστικο!

Ευχαριστώ! Όσο για τις δουλειές, διάβασε παρακάτω...

Σε βλέπω πολύ πιεσμένη και έχει τρομακτική ζέστη στα μέρη μας {είμαστε πολύ κοντά, το ξέρεις}... κοίτα να ξεκουραστείς και λίγο και να δροσιστείς!

Απάντηση και προς τις δυο σας...

Τελικά η ΕΥΔΑΠ το έκανε το θαύμα της. Έχουμε βλάβη, οπότε δεν έχουμε νερό. Η βλάβη, λέει, θα αποκατασταθεί αργά το μεσημέρι...

Πήγαμε λαϊκή, γυρίσαμε, τακτοποίησα τα πράγματα, ξεσκόνισα τα ραφάκια στο παιδικό, έβαλα τα φαγητά να γίνονται και... τσουπ... κόπηκε το νερό.

Οπότε... αυτά για σήμερα.

Ειρήνη μου, μάλλον στο a/c με βλέπω τελικά (αφού δεν μπορώ να κάνω δουλειές)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι σουπερ ιδεα το μπλογκ . Θα ξεκινήσω διαβασμα .

Ο σωλήνας που τρύπησε είναι αυτοι οι πλαστικοί κάτω απο τον νεροχύτη . Ειχα αφήσει λίγο παραπάνω το τουμποφλο και την εκανε την ζημια του .

Εναλακτική απο το τουμποφλο υπάρχει ? Αν βαζω χλωρίνη κάνει τίποτα ?

Αφού ξέρεις, πως είμαστε τα φρικιά της οργάνωσης! Δεν θα είχαμε σκεφτεί κάτι για να συγκεντρώσουμε τα tip μας???? :mrgreen::lol::lol:

Πω-πω... και σου τρύπησε ε? Πολύ εκνευριστικό!!! :mad: Μπορεί κάποια κοπέλα να έχει κάτι να σου προτείνει. Εγώ πάντως Κλειώ μου, με το τουμποφλό δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα. Ζεσταίνω νερό στον βραστήρα, αδειάζω το φακελάκι και ρίχνω το τουμποφλό. Δεν μου έχει βουλώσει ποτέ κανένας και κυρίως... ποτέ δεν μου έχει τρυπήσει σωλήνας! :|

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ! Όσο για τις δουλειές, διάβασε παρακάτω...

Απάντηση και προς τις δυο σας...

Τελικά η ΕΥΔΑΠ το έκανε το θαύμα της. Έχουμε βλάβη, οπότε δεν έχουμε νερό. Η βλάβη, λέει, θα αποκατασταθεί αργά το μεσημέρι...

Πήγαμε λαϊκή, γυρίσαμε, τακτοποίησα τα πράγματα, ξεσκόνισα τα ραφάκια στο παιδικό, έβαλα τα φαγητά να γίνονται και... τσουπ... κόπηκε το νερό.

Οπότε... αυτά για σήμερα.

Ειρήνη μου, μάλλον στο a/c με βλέπω τελικά (αφού δεν μπορώ να κάνω δουλειές)

Πω-πω... να μην έχετε νερό τέτοια ζεστή μέρα!!!!!!!!!!! :? Αμάν γμτ!!!

777885dugw57gt25.gif

Να προτείνω κατι ακόμα που θα ηταν βέβαια χρησιμότερο αν γινοταν απο την αρχη , αλλα οκ. Επειδη εχουν γραφτει 276 σελίδες και πιστευω οτι ερχονται και αλλες , θα γλιτωνε ολες πολυ χρονο (και τις κοπελες που διαβάζουν μονο , αλλα και αυτες που γραφουν τις πολυτιμες συμβουλες τους , αν παραλληλα με το θεμα , ανοιγαμε ενα ακόμα και ποσταραμε σε αυτό μονο τις συμβουλες που προκύπτουν , χωρις τους διαλόγους . Ισως να μην ειναι αργα να γινει εστω απο εδω και πέρα .

Τι λετε ?

Υπάρχει το μπλόγκ της Ειρήνης που τα μαζέυει εκεί σιγά σιγά :)

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/

Διαφημίσεις

Το βάζεις και στα σιφονια στο πατωμα ? Προσφατα τα ανοιξα και καθαρισα τις τριχες , γιατι ειχαν βουλώσει , με το χερι . Δεν ξέρω αν υπαρχει αλλη λυση .

Σ αυτά που βρίσκονται στο πάτωμα (στο μπάνιο και στα 2 μπαλκόνια) βάζω μόνο απ' αυτό το ειδικό που ρίχνουμε όταν κάνουμε απολύμανση. Αυτό γίνεται μόνο 1 φορά τον χρόνο και σ' αυτά δεν έχω βάλει ποτέ τουμποφλό, παρά μόνο αυτό το ειδικό υγρό που το ρίχνουν με κοντινό ψεκασμό.. :P

777885dugw57gt25.gif

Ξαναβάζω μια παλιά και απλή πρόταση για τις παντόφλες για την κοπέλα που μου έστειλε προσωπικό μήνυμα:

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα απλό καλαθάκι σε μία άκρη της κρεβατοκάμαρας ή σε κάποια ντουλάπα ή στην παπουτσοθήκη. Μας δίνει ένα όμορφο, λιτό και ανέξοδο αποτέλεσμα :)

gt02febmsl_slippers_xl.jpg

777885dugw57gt25.gif

Χαιρετώ τα νέα μέλη της παρέας μας!!!

κορίτσια εγώ σήμερα άρχισα να συμμαζεύω το σπίτι σιγά σιγά για να το αφήσω καθαρό στον σύζυγο, έχω αρχίσει να του γεμίζω και το ψυγείο με φαγητά στην κατάψυξη κλπ.....μην τον αφήσω παραπονεμένο.

Το σπίτι βάφεται στην Κυψέλη, Σάββατο πάω να το καθαρίσω και Κυριακή αποχωρώ με ελαφρά πηδηματάκια.....θα σας μιλάω όμως και απο το χωριό τα βράδια αφού θα έχω το λαπι τόπι....

Χαιρετώ τα νέα μέλη της παρέας μας!!!

κορίτσια εγώ σήμερα άρχισα να συμμαζεύω το σπίτι σιγά σιγά για να το αφήσω καθαρό στον σύζυγο, έχω αρχίσει να του γεμίζω και το ψυγείο με φαγητά στην κατάψυξη κλπ.....μην τον αφήσω παραπονεμένο.

Το σπίτι βάφεται στην Κυψέλη, Σάββατο πάω να το καθαρίσω και Κυριακή αποχωρώ με ελαφρά πηδηματάκια.....θα σας μιλάω όμως και απο το χωριό τα βράδια αφού θα έχω το λαπι τόπι....

Αχ.. πάρε με και μένα άκαρδο παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Πεταχτήκαμε με το φιογκάκι στον φούρνο για ψωμάκι και παγωτά για μετά το φαγητό.

Μας ήρθε και το "ευχάριστο" {δεν το λες...!} της ΔΕΗ! Το τέλειο είναι πως με τον τρόπο που μας υπέδειξε το Chatzikaki, έπεσα πάλι στα νορμάλ μου!!!! :P:p:p

Με τις μετρήσεις που μου κάνανε {κανανε άραγε??? :mad: }, την περασμένη φορά πληρώσαμε περί τα 230? και έπαθα εγκεφαλικό γιατί εμείς πληρώνουμε περί τα 135?.

Αυτή την φορά που μέτρησα εγώ και έδωσα την ένδειξη μου μέσω ιντερνετ μας ήρθε 138?!!!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα απλό καλαθάκι σε μία άκρη της κρεβατοκάμαρας ή σε κάποια ντουλάπα ή στην παπουτσοθήκη. Μας δίνει ένα όμορφο, λιτό και ανέξοδο αποτέλεσμα :)

Εγω εχω φτιαξει μια ντουλαπα - παπουτσοθηκη στο χωλ προς τις κρεββατοκαμαρες και εκει τακτοποιω και τις παντοφλες τισ σεζον.

Με τις μετρήσεις που μου κάνανε {κανανε άραγε??? :mad: }, την περασμένη φορά πληρώσαμε περί τα 230? και έπαθα εγκεφαλικό γιατί εμείς πληρώνουμε περί τα 135?.

Αυτή την φορά που μέτρησα εγώ και έδωσα την ένδειξη μου μέσω ιντερνετ μας ήρθε 138?!!!!! ;););)

Αν χαρακτηριστουν απατεωνες θα παρεξηγηθει κανεις αραγε?

Ξαναβάζω μια παλιά και απλή πρόταση για τις παντόφλες για την κοπέλα που μου έστειλε προσωπικό μήνυμα:

gt02febmsl_slippers_xl.jpg

Τελειο ειναι αυτό . Που θα βρούμε τόσο ωραία καλάθια ?

Πεταχτήκαμε με το φιογκάκι στον φούρνο για ψωμάκι και παγωτά για μετά το φαγητό.

Μας ήρθε και το "ευχάριστο" {δεν το λες...!} της ΔΕΗ! Το τέλειο είναι πως με τον τρόπο που μας υπέδειξε το Chatzikaki, έπεσα πάλι στα νορμάλ μου!!!! :P:p:p

Στελνεις τις μετρήσεις μεσω ιντερνετ ? Πως γίνεται αυτό ?

Εγω εχω φτιαξει μια ντουλαπα - παπουτσοθηκη στο χωλ προς τις κρεββατοκαμαρες και εκει τακτοποιω και τις παντοφλες τισ σεζον.

Προσωπικά, όπως έχω ξαναπεί, βολεύομαι τέλεια με την αποθήκη που έχω έξω ακριβώς από την πόρτα του σπιτιού μου. Δεν χρειάζομαι παπουτσοθήκη, που τις μισώ κι όλας... :? .

Εκεί, έχω τα παπούτσια της εποχής να "πατάνε" πάνω σε κουτιά που μέσα περιέχουν παπούτσια της "άλλης" εποχής. Δηλαδή τώρα μέσα περιέχουν χειμωνιάτικα παπούτσια.

Αυτό ισχύει για όλα μας τα παπούτσια εκτός από τα "καλά" και ακριβά, τα οποία με το που αγοράζονται μπαίνουν στο κουτί τους και απ' έξω έχω κολλήσει μια φωτογραφία τους, για να ξέρω που είναι τι.. :P

Μπράβο, που έχεις βολευτεί μικρή μου... :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...